INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 • ice ice baby •

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sverrir Björnsson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Brynjar
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: • ice ice baby •   di mei 31, 2016 5:53 pm


Nu hij in een veilige omgeving was, en er hier gewoon ruimte was om te trainen, kon hij het toch niet laten om elke dag toch eventjes binnen te springen in de trainingsruimtes. Die waren er speciaal voor gemaakt om te experimenteren, iets wat de jonge ijsbeer toch wel kon gebruiken. Hij wou nu niet bepaald kijken wat er precies nodig was om hem in zijn grootste vorm te krijgen, want dat was nu toch wel eventjes te riskant om op zijn eentje te doen. Nee, hij had nog een mutatie, eentje die hij toch wel zijn hele leven had en goed onder controle scheen te hebben. Veel experimenteren ermee was echter nooit echt veilig geweest, want moeders interieur moest natuurlijk heel blijven. Hier moest hij net iets minder voorzichtig zijn, en al zeker als er niet heel veel mensen in de trainingsruimte waren.

Zoals vandaag dus. Hij had twee uurtjes vrij, had daarom besloten om een makkelijke traingsbroek en shirt aan te trekken en zich naar de trainingsruimte te begeven. Er was iets wat hij wou uittesten, waar hij wel extreem nieuwsgierig naar was ook. Hij zette het flesje water dat hij had meegebracht op een bank en ging ergens random staan. Er stonden een paar dummy's om hem heen. Sverrir haalde eventjes diep adem en veranderde toen in de mini ijsbeer die hij was. Ok, het duurde dan wel een volle minuut, maar stap 1 was voltooid. Stap 2 dan maar. Hij wou kijken of hij als ijsbeer ook zijn ijsmutatie kon gebruiken. En er was maar één manier om daar achter te komen.

De kleine ijsbeer zette zijn voorpootjes tegen een van de dummy's aan en schakelde zijn ijsmutatie in. Er gebeurde even niks, dus hij was al even teleurgesteld dat het niet zou werken, maar toen ineens begon het ijs langs het 'been' van de dummy omhoog te kruipen. Hij brulde eventjes zacht van plezier en tevredenheid. Tot hij door kreeg dat het ijs zich toch wel heel snel begon te verspreiden.. En hij kon het niet tegenhouden. De lucht koelde heel snel af, en hij probeerde zijn pootjes los te maken van de dummy. Alleen lukte dat niet meer?? Sverrir was vast gevroren aan de pop, terwijl het ijs zich nog steeds aan het verspreiden was. Het reek al bijna tot aan de deur van de trainingsruimte. Eventjes raakte hij wel in paniek, want als hij niet heel gauw stopte, zou deze hele ruimte in een diepvries veranderen..

&Samantha

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: • ice ice baby •   za jun 11, 2016 9:24 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes

Samantha was een meisje dat plezier maakte in het leven. Ze was er zo eentje die tegen niks nee zei. Helaas zorgde haar zorgeloze bestaan ook dat haar schoolwerk zich ophoopte en dat ze een gesprek had gekregen met een bezorgde leerkracht. Volgens hem was Sam niet genoeg bezig met het onder de knie krijgen van haar mutatie, maar meer met het afschuimen van feestjes. Wat ze natuurlijk niet kon ontkennen, zo was ze nu eenmaal. Maar om dan toch een iets of wat goede leerling te zijn, was ze zich nu aan het klaarmaken om naar de trainingsruimtes te gaan. Ze had haar eerste les toch al gemist, dus de rest van de voormiddag zouden ze haar niet nodig hebben. Plus ze had dat eerste uur nodig om de perfecte outfit samen te stellen. Ze mocht dan gaan sporten, je wist nooit wie je tegen kwam! Daarom trok ze een matching setje van strakke broek en sport-bh aan. Haar buik bleef zo wel bloot, maar het was onderhand wel warm genoeg buiten. Om het af te maken pakte ze haar met panterprint bedekte loopschoenen van onder uit de kast en ze was klaar om te gaan.

De trainingsruimtes waren niet moeilijk om te vinden, aangezien er overal bordjes hingen. Ze snapte niet hoe sommige mensen hier verloren konden lopen! Of wel was zij gewoon veel gewend door de vele smalle wegen in Stockholm. Samantha draaide af naar de eerste de beste zwarte deur en zette haar smalle hand er tegen. Vreemd, het leek alsof ze er gewoon de kilte doorheen voelde. Wat raar was aangezien het buiten rond de 20 graden was en in Samantha's buurt nog wel enkele graden hoger. Met een lichte schouderbeweging om aan te geven dat ze er niet veel omgaf stapte ze de ruimte in... en schoof bijna uit. De vloer was ontzettend glibberig en toen ze beter keek zag ze dat het ijs was, verspreid over heel de vloer. Met ogen groot van ontzet en glinsterende van plezier keek ze verder. Haar tas viel met een harde bonk uit haar hand op de grond. Het ijs kroop langzaam langs de muren naar boven en het leek alsof de 'boosdoener' een mega schattige ijsbeer was. "Oh wat ben je een schatje!" Kierde Samantha terwijl ze naar voren liep, nu ze gewaarschuwd was voor het ijs smolt het telkens tot een waterig goedje als Sam haar voet erop zette. Het enige teken dat de kou haar iets deed, waren de kleine bultjes op haar arm. Normaal kreeg ze nooit, maar dan ook nooit kippenvel. Dus dit was een uitzonderlijke mijlpaal.

"Oh dear, zit je vast?" Vroeg ze geschokt, toen ze vlak langs het beertje op de grond zakte. Dat het waarschijnlijk een mutant was van op de school ontglipte haar even. Zonder na te denken stak ze haar beide handen naar de pootjes uit. Haar handpalmen kleurde een aangenaam oranjerood toen ze haar vuur door haar aderen liet stromen als vloeibaar goud. De hitte sloeg over op het ijs rond de pootjes van de ijsbeer en na enkele seconden was 'ie bevrijd. "Tada!" Giechelde de blondine vrolijk, waarbij ze de beer vol verwachting aankeek.    

words: ### • notes: here.  • Clothes: X

[/quote]

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sverrir Björnsson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Brynjar
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: • ice ice baby •   zo aug 14, 2016 12:57 am


Nu had hij het wel voor elkaar gekregen. Het inschakelen van zijn ijsmutatie was tot zijn grote plezier geen probleem geweest, maar het uit zetten? Dacht het niet. Nogal een geluk dat hij momenteel alleen was in de trainingsruimte, het was dan ook niet zo’n hele grote en druk bezochte kamer. Met zijn pootjes tegen de dummy aan gevroren probeerde hij snel een oplossing te bedenken, voor hij zichzelf nog zou invriezen hier. Terwijl hij met een angstige blik de voortgang van het kruipende ijs in de gaten hield, begon hij zijn mutatie terug te duwen met alle macht die hij bezat. Ook probeerde hij terug te shiften, maar ook dat lukte momenteel niet door de toch wel lichte paniek die hij in zijn kleine witte lichaam voelde.

En toen ging de deur open. Alsof het nog niet erg genoeg was! En het meisje dat binnen kwam, schoof bijna uit over de laag spekglad ijs dat zich op de grond had verzameld. De blondine leek de ruimte te inspecteren met een menging van verbazing en plezier in haar ogen. En toen kreeg ze hem in de gaten. ”Oh wat ben je een schatje!" Riep ze uit, waardoor hij toch even verbaasd met zijn kop schudde. Ze begon naar voren te wandelen, waarbij het ijs aan haar voeten in een ogenblik leek te smelten tot een plasje zielig water.

"Oh dear, zit je vast?" Stelde ze geschokt vast toen ze bij hem aangekomen was. Een bevestigende zachte brul klonk uit zijn mond, terwijl hij nog steeds probeerde het ijs dat zich nog aan het verspreiden was, tegen te houden. Ondertussen had ze haar handen om zijn pootjes gelegd, waarna die ineens warmer werden. Als hij niet vast had gehangen, was hij vast terug geschrokken door de plotselinge warmte. "Tada!" Riep ze enthousiast, en de ijsbeer merkte hoe hij los was gekomen van de dummy.

Sverrir rolde bijna achterover, kon zich nog net overeind houden. Aangezien hij nu ineens al zijn energie toch op zijn mutatie kon gooien, shifte hij terug naar zijn jongensvorm. Half liggend half overeind zittend keek hij de blondine aan met zijn blauwe ogen. Even was hij ademloos, wist niet wat gezegd. "Goddank dat je binnen kwam", Bracht hij toen uit, waarna hij met zijn hand door zijn haren ging om zichzelf weer wat in de hand te krijgen. Het ijs begon al langzaam terug te kruipen waar het vandaan kwam, en binnen de kortste keren zou de ruimte weer helemaal ijs vrij zijn.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: • ice ice baby •   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
• ice ice baby •
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Lower Floor :: Training Rooms-
Ga naar: