INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Syrill Novaro

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Syrill Novaro
avatar
Class 3
Aantal berichten : 23

Character Profile
Alias: Chaos
Age: 18 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Syrill Novaro   vr mei 27, 2016 6:54 pm


Syrill Novaro

General
Name: Syrill Novaro
Nickname: Syr
Alias: Chaos
Age: 18 years
Birthday: 11-04
Gender: Female
Sexuality: Hetero
Relationship: Single
Hometown: Los Angeles
Parents: Unkown

Inside
Syrill is tegenover onbekende vooral wantrouwend. Dat is gekomen door haar verleden en nog wat erger geworden doordat ze naar het eiland werd gehaald. Als je haar eenmaal een tijdje kent en ze denkt je te kunnen vertrouwen zal ze een stuk losser en vriendelijker worden. Ze is erg zelfverzekerd en zal zich dan ook niet inhouden om iets te zeggen waardoor ze ook snel brutaal is.

Outside
Voor een meisje is Syrill aan de wat langere kant met haar 1.80m. Ze heeft een slank postuur en geen erg nadrukkelijke rondingen. Vooral haar armen en benen zijn lang. Syrill heeft middenbruin haar maar dat heeft ze blond geverfd waarbij aan de wortels expres nog wat van haar eigen haarkleur te zien is. Ze heeft erg donkere bruine ogen en een blanke huidskleur.

Demon outside
Als ze naar haar demon vorm gaat word haar huid heel bleek en haar ogen en haren geheel zwart. Haar oren worden langer en puntiger (elven oren idee) en haar hoektanden worden iets langer en puntiger. Ze krijgt witte hoorns die parallel aan elkaar plat over haar hoofd van achter naar voren lopen. Aan de voorkant staan ze wat verder omhoog en zit er een punt aan het uiteinde terwijl ze aan de achterkant rond zijn en half in haar hoofd zitten. Ze krijgt zwarte (draken) vleugels op haar rug en een zwarte staart die van het zelfde materiaal is als haar hoorns maar wel soepel kan bewegen.

Mutations
Regeneration heeft ze al van jongs af aan als mutatie. Hoe vaker een bepaald soort 'beschadiging' is voorgekomen, hoe sneller het geneest. Zo duren snij-, schaaf- en steekwonden bij haar niet bijzonder lang terwijl gebroken botten veel langer duren. Het opnieuw vormen van een geheel ledemaat is ook mogelijk al duurt dat een erg lange tijd. Het enige dat ze niet kan genezen is als haar hoofd er helemaal af ligt. Als het nog een beetje aan de rest van haar lichaam vast zit is het wel mogelijk maar dat zal dan minstens een jaar duren. Ze kan ook het genezingsproces tegenwerken maar dat kost haar erg veel moeite.
Fire creation was de mutatie waar ze achterkwam toen ze net door haar ouders was achtergelaten. Het laat haar vuur maken vanuit het niets maar heeft geen groot bereik. Als ze het als een soort vlammenwerper uit haar handen laat komen heeft het een bereik van twintig meter. Als ze iets vlam laat vatten kan dat vanaf een afstand van tien meter, als het buiten dat bereik is kan ze het geen vlam laten vatten. Als ze iets in brand zet en er vervolgens meer dan vijftig meter vandaan gaat zal de vlam ook per direct stoppen ook al is het brandende materiaal goed brandbaar.
Demon-transformation is de mutatie waar ze nog maar kort geleden achter is gekomen en vrij weinig controle over heeft. Voor de mutatie veranderd ze zichzelf in een soort demon maar kan ook gebruik maken van haar andere twee mutaties. In haar demon vorm heeft ze vleugels dus kan ze vliegen. De vleugels zijn echter niet zo krachtig waardoor ze niet kan opstijgen als ze meer dan vijf kilo bovenop haar eigen gewicht bij zich heeft. Ook is ze in de demon vorm sterker, sneller en zijn haar zintuigen iets beter. Doordat het voor haar nog een erg nieuwe mutatie is verliest ze het bewustzijn als ze langer dan een paar minuten in de vorm blijft. Haar lichaam blijft wel bewegen maar ze heeft er geen besef of controle meer over. Als dat gebeurd zal ze alles aanvallen wat op haar pad komt en worden haar krachten nog een beetje sterker dan eerst.

History
Het viel haar ouders al vrij snel op dat hun kind erg snel genas als ze kleine wondjes had. De wonden die het kind opliep werden in de loop van tijd zoals bij ieder kind groter en bleven sneller genezen dan normaal. Haar ouders bleven het bij zichzelf ontkennen tot het punt waar hun dochter negen jaar oud was en het topje van haar vinger er per ongeluk af sneed toen er een mes op de grond was gevallen. Meteen namen de ongeruste ouders hun kind mee naar het ziekenhuis waar ze er achter kwamen dat het topje weer was aangegroeid als of er niets was gebeurd. In paniek verlaatte het echtpaar het ziekenhuis met hun kind en reden naar een weg ver buiten de stad. Daar zette ze hun dochter zonder pardon uit de auto en reden haar achterlatend verder. Ze kreeg al snel door dat haar ouders haar hadden achtergelaten door haar regeneratie krachten.
Enkele uren later stopte er een auto aan de kant van de weg bij haar in de buurt. Een man stapte uit en kwam op het meisje afgelopen. Ze had zich inmiddels aangepraat dat ze een monster was en wilde dat iedereen uit haar buurt zou blijven. Dat in combinatie met dat ze altijd van haar ouders had geleerd dat ze uit de buurt moest blijven voor vreemden deed haar weg rennen van de man. De man kwam achter haar aan gerend en haalde haar al snel in. Toen hij haar vast wilde pakken aan haar arm begon het meisje te schreeuwen en vloog de hand van de man in brand. Bij het zien daarvan begon ze hard te huilen. Ze merkte dat de man niet bang voor haar was zoals haar ouders en hij begon haar te troosten. Hij zei dat hij ook zo was en dat hij haar in veiligheid zou brengen. Ze stapte bij hem in de auto waar hij haar in slaap liet vallen op de achterbank met zijn mutant krachten en vervolgens haar gehele geheugen wiste.
De volgende twee jaar groeide het meisje op met de naam Syrill Novaro. Haar was verteld dat ze heel hard was gevallen en zo haar geheugen had verloren. De man was een alleenstaande vader van een zoon. De zoon was ongeveer vijf jaar ouder dan Syrill. De twee hadden een erg hechte band maar de jongen zat in een straat bende. De bende waar hij in zat raakte in een groot gevecht met een andere bende. Er was een groot gevecht tussen de twee bendes 'gepland' waar de vader achter kwam. Hij wilde de twee groepen stoppen en dat deed hij door iedereen in slaap te brengen met zijn krachten. Dat werd gezien door de politie wat resulteerde in een kogel door het hoofd van de man zowel als door de hoofden van de twee bende leiders.
De meeste leden van de zoon's bende gingen naar andere bendes en maar een klein groepje bleef over. Dat waren vooral jongeren tussen de vijftien en twintig jaar. De jongen werd als leider aangewezen wat de bende deed veranderen. Mensen konden enkel lid worden als ze tussen de vijftien en vijventwintig jaar waren zodat het geen echte bende meer was. De leden moesten zich aan de wet houden dus stelen en wapens waren no-goes. Gevochten werd er nog wel regelmatig, als je niet kon vechten had je geen plek in de bende. Omdat de zoon geen andere plaats had gezien het huis al snel in beslag werd genomen trokken hij en Syrill in in de loods die de plek van de bende was. Op die manier belandde Syrill ook in de bende. Gezien de hechte band die de twee deelde was hoefde ze zich geen zorgen te maken en werd ze een soort geliefde mascotte voor de bende. Toen ze wat ouder was begonnen verschillende leden haar te trainen in allerlei vechtsporten zodat ze zichzelf zou kunnen verdedigen. Daar kwam uit dat ze een talent leek te hebben voor vechten en prima haar mannetje kon staan.
Al die tijd hield ze haar mutantkrachten voor iedereen verborgen. De man was de enige geweest naast haar ouders die er van wist. Ongeveer een jaar nadat ze bij de bende was ingetrokken had ze het ook de jongen vertelt die het beloofde geheim te houden. Gezien ze niet vaak gewond raakte waren haar krachten op zich prima verborgen te houden. Het enige moment dat ze er moeite mee had was toen ze een grote snee over haar rug kreeg en ze haar krachten tegen moest houden. Ze verdween toen ook een maand lang in de kamer waar alleen zij en haar broer mochten komen zodat de andere bende leden er niet achter zouden komen dat de wond de volgende dag al genezen was. Doordat ze het genezen eerst een tijd had tegengehouden was het wel een litteken geworden, wat de meeste wonden niet hadden.
Voor haar kwam het dan ook als een enorme verassing toen het bleek dat een van de nieuwe leden een afgestudeerde leerling was van het eiland en had kunnen zien dat ze krachten had. Toen hij haar daarmee confronteerde en haar naar het eiland wilde brengen kwam ze achter haar demon krachten. Hij had de mensen gewaarschuwd gezien hij niet tegen haar op kon waarna ze midden in de nacht werd opgehaald. Haar broer was het er mee eens dat ze haar zouden meenemen gezien hij vond dat ze op die manier een beter leven zou hebben dan bij hem in de bende.


_________________
Don't be afraid of the darkness around you

The one that's inside you is worse
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Syrill Novaro   vr mei 27, 2016 10:20 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Syrill Novaro
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: