INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Alysha Dakedis

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alysha Dakedis
avatar
Deceased
Aantal berichten : 7

Character Profile
Alias: Blindspot
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Alysha Dakedis   do mei 26, 2016 3:04 pm

Maybe she loved mysteries so much,
She became one
Passport
Name: Alysha Dakedis
Age: 18
Gender: Female
Sexuality: Bisexual
Born in Athens, Greece
Living in Los Angeles, USA
Birthday: 4 April

Behavior
Bold: Als er iets gedaan moet worden is Alysha de eerste die zich zal opgeven voor iets. Ze durft veel, al heeft ze dat misschien aan de status waarin ze zich bevind te danken.

Stubborn: Moest ze ergens haar zinnen hebben opgezet krijg je haar gedachte ook niet veranderd. Ze kan letterlijk zo koppig zijn als een ezel, zeker wanneer ze weet dat ze in haar recht is.

Curious: Mede door haar geheugenverlies is Alysha een vrij nieuwsgierige persoon, ook is ze heel leergierig. Wat ze echt wil is alles om haar heen kunnen begrijpen. Ze probeert vooral zichzelf te begrijpen, wat er met haar gebeurt is. Al is dit voor haar een moeilijk onderdeel.

Enthousiastic: Hoewel het normaal zou zijn dat ze in haar staat vrij ingetogen zou zijn is het eerder andersom. Alysha is een vrij enthousiast persoon, wat dus wil zeggen dat ze misschien iets te actief is dan eigenlijk normaal.

Alert: Iets wat je zou verwachten. Alysha is een heel alert persoon, ze is bijna altijd op de hoogte als er iets om haar heen gebeurt. Ze past zich ook vrij snel aan aan een nieuwe omgeving.

Looks
Hair color: Blond
Hair length: Kort tot half lang
Eye color: Groen
Height: 1m63
Build: Skinny
Body art: Linker en rechterarm, rug, linker schouder, linker & rechter been, come and find the rest ;)
Clothes: Hangt er vanaf hoe ze zich voelt

Mutations
Magnetism:
Wellicht een van de simpelste mutaties die Alysha heeft. De toppen van haar vingers werken als magneten, wat wel voor vrij grappige situaties kan zorgen. Een van de grootste nadelen is misschien wel dat ze soms random aan iets metaal blijft vast hangen en dat tot in de mate van even niet meer loskomen.
Gravity Manipulation:
Deze manipulatie houdt in dat ze de zwaartekracht op de aarde zo hard kan verhogen of verlagen dat ze mensen of laat zweven of gewoon helemaal platdrukt. Het ultieme doel is dat ze bij elke persoon of object afzonderlijk de zwaartekracht kan aanpassen om het zo in haar voordeel te laten werken. Al kan dit momenteel nog niet, ze is zelf bestand tegen de verandering in zwaartekracht maar niet helemaal als ze de zwaartekracht zou verlagen, zweeft ze zelf ook enkele meters boven de grond al is dit vrij beperkt in hoogte terwijl haar tegenstander veel hoger zal vliegen.
 Black Hole Manipulation:
Alysha kan zwarte gaten creëeren uit het niets. Ze kan zowel de grote als de kracht waarmee de black hole dingen naar zich toe trekt aan passen.Een zwart gat kan ook de tijd vertragen, al kan zij het momenteel slechts met enkele minuten doen. Een van de grote nadelen is dat ze momenteel de controle nog niet heeft om de grote van het gat te bewaren, dus het kan nog zijn dat het ongecontroleert te groot word wat tot ernstige gevolgen kan leiden. Een zwart gat kan ook een intenste duisternis veroorzaken.
 White Hole Manipulation:
Wat haar zwarte gaten naar de vergetelheid sturen kan ze net zo ook weer op roepen. Verder is de mutatie vrij gelijk aan de bovenstaande alleen dan omgekeerd.


History

Wanneer het is gebeurt is niet geweten, maar Alysha is geïnjecteerd met ZIP, oftewel een drug die zorgt voor permanent geheugenverlies. Hierdoor weet ze niets meer af van haar jeugdjaren, familie of wat dan ook.

Alysha was wakker geworden aan de andere kant van het land, helemaal bedekt onder tatoeages. Het was door een dom toeval dat ze uiteindelijk een dak boven het hoofd kreeg, een oudere dame had haar al enkele dagen doelloos door de straten zien lopen en bezorgde haar uiteindelijk een plek aan om te overnachten en een stapel nieuwe kleren want het zag eruit alsof ze die kon gebruiken.

De eerste dagen was het oké, tot ze een plotse flashback kreeg. Doordat ze de beelden niet kon plaatsen gebeurde het al heel snel dat haar zwaartekracht mutatie in werking trad. Iets waar ze niet eens meer van wist dat ze die had. Het was doordat ze de kat van de vrouw bij wie ze woonde die plots uit het niets begon te zweven. Iets wat in haar ogen vrij vreemd was en absoluut niet normaal. Onwetend als ze was vertelde ze het aan de vrouw, en die vertelde het dan zo weer door aan iemand anders en zo ging het eindeloos verder en verder. Tot er op een dag twee personen aanklopte, een man en een vrouw. Die kwamen met de uitleg dat ze een mutante was. Alysha kreeg het aanbod om mee te gaan naar het eiland, iets wat ze niet afsloeg al kwam dat merendeels omdat ze de oudere vrouw en haar kat niet verder tot last wilde zijn.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Alysha Dakedis   vr mei 27, 2016 10:15 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Alysha Dakedis
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: