INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 { Close encounters

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hati Hróðvitnisson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Mánagarmr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: { Close encounters   wo mei 25, 2016 7:39 pmThe extreme always seems to make an impression
H
ati verveelde zich, iets wat voor de omgeving nooit een goed iets was. Maar toegegeven, veel was er ook niet te doen voor de zwartharige. De meerderheid van de dag bracht hij door in het bos, in het observatorium of in de comfortzone van zijn mede studenten. Soms ging hij ook eens naar de paarden of wat anders nieuws doen, maar het kwam altijd op hetzelfde neer. Zijn roommate pesten was ook leuk, al wou die hem soms letterlijk vermoorden. Je kan ook niet alles hebben. Hoe dan ook had hij geen zin in de normale bezigheden, dus zocht hij een goede plek andere mensen lastig te vallen. En wat was nu een betere plek om mensen te vinden dan in de woonkamer? Hij liep dus ook de ruimte binnen en liet zijn amberen blik er even doorheen glijden. Zelf was hij net iets te actief om doelloos naar een tv te kijken, en een boekje lezen zou hij toch niet kunnen, dus zijn entertainment moest echt van andere mensen afkomen. Vandaar dat de jongen bij de eerste de beste bank naast een vreemde ging zitten, op zo'n manier dat het nét te dichtbij moest zijn voor het comfort van de ander. Zelf had hij niet eens gekeken naast wie hij was gaan zitten, het maakte hem ook weinig uit. De jongen draaide zijn hoofd even om en grijnsde zijn schuine grijnsje "Hea" Waarna hij zijn blik over de ander heen liet gaan.


VOICE Theme

_________________
"The one who runs in front of her is called
HATI HROÐVITNISSON
And he will take the moon"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zhanna Aleksandrova
avatar
Class 3
Aantal berichten : 70

Character Profile
Alias: Specter
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: { Close encounters   do jul 28, 2016 9:37 pm
Close encountersOp een van de meest sociale plekken op deze school besloot Zhanna zich weer eens sociaal op te stellen door met haar neus in de boeken te zitten. Concentreren viel dan ook niet mee, maar het meisje was te diep verzonken in het verhaal om het boek nu nog dicht te slaan en zichzelf ergens anders heen te verplaatsen.

Het was echter niet zo dat het nu bepaald een goed boek was. Integendeel zelfs, Zhanna kon er maar niet over uit hoe ‘zwart- wit’ deze thriller in elkaar stak. De Amerikanen die overduidelijk de good guys waren versus de Russen als bad guys. Waarom haar thuisland altijd als de ‘bad guy’ werd afgeschilderd, begreep ze niet. Oké, dat was ook niet helemaal waar. Zhanna was als geen ander op de hoogte van de geschiedenis die zich tussen de twee rivalen had afgespeeld. Ze had immers zelf in een soortgelijk wereldje gezeten, en lang genoeg om te weten dat beide kanten niet bepaald deugden.

Na het verhaal te hebben uitgelezen, had het boek al snel plaatsgemaakt voor een pakje sigaretten. Net voordat het meisje echter wilde opstaan om naar buiten te lopen plofte er plotseling iemand naast haar op de bank. Als de persoon in kwestie niet zó dichtbij was komen zitten, had Zhanna waarschijnlijk niet eens door gehad dat er tegen haar werd gesproken.
Met al een sigaret tussen de tanden keek het meisje op en antwoordde met een nuchtere “Hoi” terug, waarna ze het pakje sigaretten naar hem toereikte. Dat was een sociaal iets om te doen, toch? Bovendien had ze het pakje net tevoorschijn getoverd voordat hij naast haar op de bank had plaatsgenomen. Dus ervan uitgaande dat dat de reden was achter zijn komst had Zhanna hem ook maar meteen eentje aangeboden.


Words: ||Tag: Hati || Note:  


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{ Close encounters
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: