INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Charlie Springs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Charlie Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 41

Character Profile
Alias: Tintreach
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Charlie Springs   ma mei 09, 2016 10:39 pm

A L G E M E E N
Naam: Charlie Seamus Springs
Bijnaam: Teror twins, Vuurtoren, Redhead, Ginger, Allen, Thing 1
Leeftijd: 16
Geboorteplaats: Mullingar, Ierland
Familie:

- Isaac Springs [Vader]
- Maureen Springs [Moeder]
- Rory Springs [Oudere broer]
- Alexander Springs [Oudere broer]
- Scott Springs [Oudere broer]
- Charlie Springs [Tweelingbroer]
- Kate Springs [Jongere zus]
- Sorley Springs [Jongste broertje]
Alias: Tintreach

U I T E R L I J K
Haarkleur: Rood
Oogkleur: Groen
Lengte: Hij heeft geen idee hoe lang hij nu precies is, maar hij is lang en nog altijd in de groei
Lichaamsbouw: Lang en slungelig, al weet hij zijn lengte meestal wel in zijn voordeel te gebruiken.
Kledingstijl: Charlie denkt zelf dat hij een erg goede smaak van kleding heeft en er altijd top uitziet. Eigenlijk houdt hij het meestal bij een broek en een t-shirt met daar een sweater over als het koud is.
Tattoo’s/Piercings: geen

I N N E R L I J K
Als je de tweeling met elkaar zou vergelijken, zal je al snel merken dat Charlie misschien wel de meest rustige is van de twee (wat je al rustig kan noemen). Waar Allen zich meestal zonder nadenken in de feestjes en de problemen stort, denkt Charlie nog iets of wat na voordat hij iets doet. Oh, de jongen houdt evenveel van feesten als zijn broer en hij heeft altijd evenveel plezier als de ander, al drinkt hij misschien net iets minder omdat er altijd een stemmetje in zijn hoofd hem eraan herinnert dat ze op de een of andere manier ook nog veilig thuis moeten raken. Als het om pranks gaat, is dat stemmetjes echter nergens te bekennen, waarschijnlijk omdat zijn geweten het lang geleden al opgegeven heeft om hem op het goede pad te houden.

Mensen die nu denken dat hij, omdat hij misschien een beetje een minder grote stuiterbal is dan zijn broer, hen ook wel zou sparen als het om grappen en beledigingen gaat, is helemaal verkeerd. Hij houdt van grappen en grollen en zelfs hij beseft pas dat iets misschien net iets minder goed afloopt dan dat ze in eerste instantie gedacht hadden als het al te laat is. Meestal haalt hij zijn schouders op bij zo’n dingen, zolang er meer niets met hem of zijn partners in crime gebeurd is.

Je zou het misschien niet zo snel zeggen, maar Charlie is een best jaloers type. Mensen vinden het misschien wel ‘awesome’ of ‘normaal’ dat hij de vriendinnetjes van zijn broer weleens voor zijn neus durft weg te kapen, gewoon omdat het kan. In principe doet hij dit omdat hij er niet tegen kan dat Allen meer aandacht krijgt dan hem terwijl ze er identiek hetzelfde uitzien. Heel misschien is hij bang om ooit helemaal alleen te eindigen. Hij zou helemaal niet weten wat te doen als mensen hem ooit zo hard zouden uitsluiten dat hij helemaal alleen in een hoekje kan gaan zitten om zijn bier uit te drinken. De jongen is een aandacht zoeker en hij zou altijd proberen om de aandacht naar zich toe te trekken.

Ondanks het feit dat hij de meest rustige is van de twee en diegene is die misschien net iets meer nadenkt over de gevolgen die een prank zou kunnen hebben, wil dat niet zeggen dat hij genadig is tegenover slijmballen en menen die dag in dag uit met hun neus in de boeken zitten. Zo’n mensen vragen volgens hem gewoon om het slachtoffer van een van hun grappen te zijn. Ondanks het feit dat hij een soort ‘macht’ lijkt uit te stralen (c’mon mensen willen gewoon deel uitmaken van hun kleine groepje en mee pret hebben), is het niet erg moeilijk om hem te manipuleren. Zorg er gewoon voor dat alles leuk genoeg klinkt en dat het in eerste instantie niet gevaarlijk lijkt en hij doet vrijwel alles wat je wilt.

M U T A T I E
Electric manipulation
Charlie kan elektriciteit beheren. Natuurlijk gaat het beter als hij dit van een bestaande bron aftapt, maar hij kan evengoed de atomen uit de lucht plukken en daar elektriciteit mee maken. Met de elektriciteit die hij tot zijn beschikking heeft, kan hij verschillende dingen doen. Een van die dingen is het onder stroom zetten van objecten zoals een mes zodat de persoon die het vasthoudt het moet laten vallen als deze niet geëlektrocuteerd wilt worden. Dit is echt niet het enige dat hij kan doen, er zijn nog andere dingen die hem misschien net iets gevaarlijker maakt:
Psychic electrokinesis
Dit is eigenlijk niets meer dan het feit dat hij ervoor kan zorgen dat zijn huid onder stroom staat. Iedereen die hem aanraakt, zal een schok voelen naargelang hoe hard hij zijn lichaam onder spanning heeft gezet. Het komt er dus op neer dat hij alleen maar door mensen een hand te geven, die mensen makkelijk op hun knieën kan krijgen. Charlie kiest helemaal zelf hoeveel volt hij juist op zijn lichaam zet, wat betekend dat een aanraking ook best dodelijk kan zijn als hij wil. Natuurlijk kan hij de elektriciteit ook als het ware uit zetten zodat er helemaal niets gebeurd als je hem aanraakt
Electric Field Manipulation/Negation
De jongen is in staat om een elektrisch veld te creëren en te manipuleren. Dit elektrisch veld kan ervoor zorgen dat de atomen in de voorwerpen waar het overheen trekt gaan trillen. Zo kan hij spullen makkelijk uit elkaar laten vallen of zelfs uiteen laten spatten tot stof. Als hij zich concentreert kan hij er ook een force field van maken die hem en andere kan beschermen tegen bijvoorbeeld kogels. Hoe groter de groep is of hoe groter en zwaarder het object is dat hij moet tegenhouden, hoe moeilijk het wordt en hoe meer kracht hij erin kan steken. Dit kan zelfs zo ver gaan dat hij gewoon verpletterd wordt door de kracht van zijn eigen force field.
Het force field kan ook werken als een defibrillator. Hij kan zijn handen op de borst van een persoon leggen, net boven het hart en zo een elektrische puls door het lichaam laten gaan. Het kan goed zijn dat het hart daarmee terug op gang komt, maar dit werkt niet altijd. Net als een defibrillator kan dit ernstige gevolgen hebben als dit wordt gebruikt op een levend persoon, zo zou hij ook iemands hart kunnen laten ophouden met kloppen.
Lightning
Charlie kan elektriciteit op zo’n manier beheren dat hij als het ware bliksem van kan maken. Meestal schiet hij korte schichten af die er uitzien als lichtgevende pijlen (natuurlijk worden deze altijd vergezeld met het woord ‘pew’ omdat hij het gewoon niet kan laten. Als hij zich concentreert kan hij die korte schichten ook bundelen tot een oneindig lange om zijn tegenstanders neer te krijgen. Dit gebruikt hij echter niet vaak omdat het meer energie kost en hij sneller uitgeput raakt.

G E S C H I E D E N I S
Isaac en Maureen Springs hadden een gelukkig leven samen. Ze hadden drie kinderen waar ze heel gelukkig mee waren, maar het waren allemaal jongens en ze zouden ook graag een meisje in de familie hebben. Dus bleven ze doorgaan totdat Maureen constant naar het toilet moest lopen om over te geven en grote vreetbuien had. Ze waren allebei dood gelukkig, totdat de echo kwam. De hele familie Springs had gehoopt op minstens een meisje en toen bleek dat er een tweeling in haar buik zat waren ze nog gelukkiger. Spijtig genoeg was geen van de twee een meisje en hadden ze er nog twee jongens bij. In eerste instantie waren ze redelijk ongelukkig, maar toen de twee jongens op de wereld kwamen kon hun geluk niet op. Terwijl iedereen hun eigen gang ging, groeiden de jongens op en haalden allemaal kattenkwaad uit. De ene keer zette ze hun twee jaar oudere broer voor schut en de andere keer maakten ze de leraren gek. Hun vader vond het best wel amusant, maar altijd als hij met hun streken lachte, wierp hun moeder hem een dodelijke blik toe waardoor hij de tweeling toch wel moest straffen. Duizenden brieven van verschillende scholen en ouders kwamen hun brievenbus binnen met allemaal klachten over Allen en Charlie en telkens weer kregen ze verwijten naar hun hoofd geslingerd. Niet dat ze zich er iets van aantrokken, maar zelfs zij waren soms gekwetst door al die scheldwoorden van hun moeder. Na een paar jaar was Maureen weer zwanger en deze keer hadden ze wat ze wilden, een meisje dat ze de naam Kate gaven. Het meisje groeide en raar maar waar, Allen en Charlie treiterde haar minder dan andere mensen. Meestal zouden ze het grappig gevonden hebben als iemand een pot verf over het hoofd van een van hun broers uitkapte, maar niemand raakte hun zusje met een vinger aan.

Op een dag leek de directeur van hun school de twee beu te zijn en werden ze net voor het einde van het jaar zonder pardon van school getrapt. Dit leek de druppel voor Maureen te zijn en het duurde niet lang voordat ze de perfecte straf voor haar twee duivels gevonden had. Ze zouden naar England gestuurd worden in de hoop dat ze daar misschien wat manieren zouden kunnen leren. De Engelse mensen waren namelijk wel beschaafd in haar ogen en volgens haar zouden ze haar zonen wel wat manieren bij kunnen brengen. Spijtig genoeg voor mama Maureen had het idee om hen naar England te sturen een heel ander effect dan ze gewild had. Er waren namelijk genoeg mensen op hun nieuwe school die hen een heleboel nieuwe trucjes lieten zien om grappen uit te halen en er daarna voor te zorgen dat het bijna onmogelijk was om een schuldige aan te wijzen. Natuurlijk moesten ze er wel voor zorgen dat niemand erachter kwam dat ze mutanten waren, al gebruikte Charlie zijn elektrostatische huid zo nu en dan weleens om mensen die net een beetje te aanhankelijk waren van zich af te houden. Het viel niet zo hard op aangezien iedereen zo nu en dan wel eens elektrisch geladen is.

Charlie was erbij toen Wren van school getrapt werd. Hij was erbij toen de wraakactie kwam en toen ontdekt werd dat hun kleine blauwharige vriendin een mutant was. Hij was erbij toen Wren weggestuurd weg naar een of ander eiland waar ze volgens een aantal onbekende personen thuis zou horen, maar hij was er niet bij toen Allen besloot om een hele lichtshow te geven. Dat was een van de dagen dat hij toch net iets te ziek was geweest om naar school te gaan en de enige keer dat Allen alleen was vertrokken. Natuurlijk vroeg Charlie zich af waar zijn broer na een aantal dagen uithing nadat hij die avond na school nog vertrokken was. Charlie was er met zijn zieke hoofd vanuit gegaan dat hij naar een feestje was geweest en de weg naar huis niet meer terug had gevonden. Het was pas toen hij een whatsapp berichtje van zijn broer had gekregen vanuit een of andere school op een eiland dat hij wakker was geworden. Het duurde niet lang voordat hij zichzelf een vliegtuigticket had betaald en net zoals zijn broer en hun kleine vriendin naar Genosha eiland trok, benieuwd of het leuker zou zijn dan op de Engelse school waar ze eerst naartoe gestuurd waren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Charlie Springs   wo mei 11, 2016 1:31 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Charlie Springs
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» I'll be needing stitches.. &Charlie

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: