INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Hoshi Kwon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hoshi Kwon
avatar
Class 3
Aantal berichten : 91

Character Profile
Alias: Chemix
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Hoshi Kwon    ma mei 09, 2016 5:15 pm

❝ paint me every colour of you ❞
• Soonyoung 'Hoshi' Kwon
• Bijnaam Hosh, star, Ho, Chemix
• Leeftijd 19 jaar
• Geboorteplaats Okinawa, Japan
• Karakter Soonyoung, Hoshi of zelfs Chemix genoemd is een negentienjarige knul die net als andere negentienjarigen nog aan het begin van zijn prille leven staat. Niets staat nog vast, niets is bekend en hoewel sommigen dat beangstigd vind Hoshi het allemaal prima zo. Waar je controle-freaks hebt en zogenoemde hippies zit Hoshi er ergens tussen in, neigend naar de hippie kant. Carpe diem is een motto wat goed bij Hoshi's levensstijl past. Alles komt zoals het komt, en als het al gebeurd is dan kun je er toch niets meer aan veranderen, zijn typische voorbeelden van Hoshi gedachten.

Soonyoung's Japanse naam ,Hoshi' die hij gekregen heeft van zijn ouders betekent 'ster'. En zo zou je hem ook kunnen omschrijven. In het donker schijnt hij het beste, onder de lampen van een podium als het even kan, terwijl hij aan glanzend van het zweet aan een van zijn choreografieën bezig is. Buiten dansen en het choreograferen daarvan houd Hoshi van koken en vooral heel gek doen/plezier maken in het leven. , Je leeft maar één keer' is nog zo'n uitspraak die je Hoshi zou kunnen horen zeggen.

Hoshi is van nature een eenvoudig, lief en optimistisch persoon. Hij maakt niet snel ergens problemen over tenzij hij genegeerd wordt of zich verveeld. Hoshi is namelijk wel vrij gesteld op aandacht, en ontvangt die graag met open armen. Als iemand naar hem kijkt wanneer hij aan het dansen is leeft hij helemaal op en zal hij je er waarschijnlijk in betrekken. Hoshi is namelijk in die zin het feesttype wat anderen, zelfs mensen die dat een twee drie niet willen, graag naar zich toetrekt en plezier maakt met hen.

Dingen waar Hoshi zich aan kan irriteren zijn zéér pessimistische mensen, mensen die arrogant zijn en mensen die over elk klein dingetje een probleem maken. Dit is misschien waarom hij de meeste vrouwen niet echt begrijpt en je hem echt moet vertellen wanneer hij iets fout doet en wat hij er dan aan kan doen zodat het beter wordt.
• Uiterlijk Soonyoung, eerder Hoshi of Chemix genoemd, is een negentienjarige jongeman. Hoshi's lichaamsbouw is er een die je van iedere jongen van zijn leeftijd zou verwachten, hoewel Hoshi's kuitspieren, bovenbeen spieren, buik en rugspieren wellicht meer ontwikkelt zijn dan het gros van de negentienjarigen vanwege zijn liefde voor dans.

Hoshi heeft van origine, zoals alle volbloed Aziaten, zwarte haren en donkerbruine ogen. Daar hij zijn haar anders maar 'saaitjes' vindt bleekt hij het en laat hij het blond verven, of blond met azuurblauw. Zelden heeft hij het zwart of bruin en dat is dan ook meestal wanneer hij te weinig geld heeft om de kapper te betalen.

Hoshi is als Japans-Koreaanse tiener met zijn 1 meter 78 niet de kleinste en Hoshi weegt zo'n 65kg wat hem tevens vrij licht maakt. Hoshi is vrij van andere typerende kenmerken, en heeft noch piercings noch Tattoo's op zijn lichaam. Afgezien van wat opgelopen schrammen is Hoshi tevens vrij van ernstige of opzichtige littekens.

Hoshi's huidskleur is het best te beschrijven als een koude zandachtige kleur maar dan zo effen als smeuïge boter. Zijn donkerbruine ogen zijn in eerste opzicht niet speciaal, maar in het juiste licht hebben ze een oranje hazelnootkleurige schijn over hen heen die je blik automatisch naar zijn gezicht toe trekken.

Opmerkelijk is wel dat je van Hoshi's vingertoppen geen vingerafdrukken meer kunt halen. Dit komt, heel eenvoudig, omdat het vergif wat door de lederhuid van zijn vingertoppen opwelt deze er af heeft gebrand. Hier heeft Hoshi zelf niets van gemerkt, aangezien dit al zo is sinds dat hij vijf jaar oud is en hij er dus geen recollectie meer van heeft.

Al met al kun je Hoshi beschrijven als een zachte boter met ronde vormen met een sexy kaaklijn, hoge jukbeenderen en gedefinieerde sleutelbeenderen.

• Mutatie Hoshi's mutaties bestaan uit een interessante cocktail; Poison manipulation/creation & Mist manipulation(Water/Heat manipulation) & Enhanced speed.

Laten we beginnen met de eenvoudigste namelijk Enhanced speed.
Wat dit heel eenvoudig wil zeggen is dat Hoshi naar eigen wil sneller tot zéér snel kan bewegen. Op zijn maximum kan Hoshi met zo'n 300km per uur bewegen, een beetje sneller dan dat en hij verliest controle wat kan leiden tot frontale botsingen en botbreuken. Zoals rennen meer energie en moeite kost dan lopen, kost enhanced speed meer moeite en energie dan rennen. Buiten het energieverbruik zijn blaren, bloedende voeten en tenen en een schrale huid van de wind gebruikelijk en veel voorkomende kwaaltjes. Buiten de fysieke nadelen kan het ook mentale en sociale nadelen met zich meebrengen in de vorm van hoofdpijn en misselijkheid en op sociaal vlak in de vorm van het gevoel hebben dat alles te langzaam gaat en dus een gebrek aan geduld hebben. Als je tenslotte gewend bent om alleen boodschappen te doen binnen een minuut, dan voelt een half uur rondslenteren met een vriend aan als een halve eeuw.

Dan hebben we nog Mist manipulation, een techniek/mutatie die Hoshi graag in combinatie gebruikt met de eerder genoemde enhanced speed.
Mist manipulation is zoals de naam zegt het manipuleren van mist. Daar dit wellicht een beetje vaag klinkt zal ik het iets uitgebreider uitleggen. Voor het creëren van mist en stoom heb je enige vorm van water en hitte manipulatie nodig. Daar er vermoed wordt dat Hoshi wellicht ook beschikking heeft tot water en hitte manipulatie zelf, beperken Hoshi's krachten zich momenteel slechts tot het creëren van een dikke koele en natte of zinderend hete mist laag. Als Hoshi in een gevecht zou worden gegooid zou hij waarschijnlijk dit in combinatie gebruiken met zijn enhanced speed. De (hete) mist zou er voor zorgen dat Hoshi kon verdwijnen en de tegenstander zou kunnen verwarren en bovendien doen laten zweten. Met enige vorm van wind is Hoshi's techniek minder makkelijk om onder controle te houden als het überhaupt al mogelijk is voor hem. Je zou dus kunnen stellen dat Hoshi erg vatbaar is voor iedere vorm van windmanipulatie.

De vorige twee besproken technieken zijn voornamelijk defensieve of neutrale krachten. Deze laatste kracht is Hoshi's enige offensieve kracht, een waar hij nota bene niet veel controle over heeft en zijn leven bijzonder eenzaam kan maken.
Poison manipulation/creation and immunity.
De kracht om vergif te kunnen manipuleren en creëren uit Hoshi's eigen lichaamseigen stoffen komt voort uit vermoedelijk Hoshi's affiniteit met water manipulatie. Simpel gezegd is Hoshi in staat om uit zijn vingertoppen (hoewel onzichtbaar voor het normaal menselijk oog) een vergif te verspreiden wat kan branden/wegvreten/ziek maken en wellicht ten gevolge van een gif kan doden. Daarnaast kán Hoshi vergif in gasvorm verspreiden over een radius van 20meter, waarbij zijn oogwit zwart kleurt. Nadelen van deze kracht is overduidelijk dat het moeilijk valt te regelen. Zijn vergif maakt geen verschil tussen vijand en vriend en enig fysiek contact met Hoshi is altijd een gok. Daar zijn armen, benen en andere grote lichaamsdelen veilig zijn, zijn het de fijne motoriek waar het mogelijk fout kan gaan. Hoshi's vingers, tenen en lippen zijn allen in staat om vergif te transporteren. Hoshi's bloed, zweet en tranen zijn sowieso giftig voor zowel mens als dier. Voordelen zijn vanzelfsprekend en wellicht de nadelen ook wel. Emotioneel en sociaal gezien is het voor Hoshi onhandig, dit is de reden waarom hij nog nooit gekust heeft en waarom hij aanrakingen soms ongemakkelijk vind. Tevens, hoewel hij zelf voor een groot deel immuun is voor giffen, kan het hem wel afzwakken of ziek maken. Koorts en hoofdpijn zijn twee van de meest voorkomende kwaaltjes op dat gebied. Hoshi heeft weinig ervaring met zijn gif manipulatie en creatie, en is huiverig om er mee te experimenteren.

• Geschiedenis Hoshi is geboren in Zuid-Korea, weet je wel, een Japanse zee omgeven landje in Azië; geteisterd door dreigementen van hun wederhelft in het noorden. Hoshi's moeder was een Japanse en Hoshi's vader een Koreaan, niet de beste match als je de geschiedenis en politiek van Japan en Korea een beetje gevolgd hebt. Hoshi's vader, de Koreaan was de opvolger van een groot bedrijf PJ Group waaronder meerdere gebouwen en bedrijven vielen. De bedoeling was dat hij akkoord zou gaan met een gearrangeerd huwelijk, maar na een business tripje naar Okinawa zat dat er voor hem niet meer in. Hij had nog maar een vrouw op het oog, Haruka, Hoshi's toekomstige moeder. Dat kon echter niet door de beugel volgens Hoshi's vader zijn ouders die als nationalisten het niet eens waren met zijn beslissing om een Japanse te trouwen. Je kon de toekomst van PJ Group tenslotte niet in de handen laten van een Japanse, een Japanner die vroeger zoveel onheil hebben meegebracht voor Korea.

Je begrijpt wel dat het huwelijk tussen de twee niet vanzelf is gegaan en Hoshi's vader uiteindelijk onterft is! Waar hij eerst altijd een rijk uitbundig leven leidde waren ze nu smerig arm, maar daarentegen wel gelukkig verliefd. Wat gebeurt er met twee mensen die gelukkig verliefd zijn en op een avond zin hebben in... Juist 9 maanden later wordt er een kind geboren; Soonyoung Kwon, een paar jaar later ook wel Hoshi genoemd.

Hoshi groeide op als vrolijke, optimistische jongen; in die zijn is hij nu niet veel veranderd. Hij heeft wat meer zorgen erbij dan vroeger? Maar kwa karakter is Hoshi nog altijd het kind wat hij tien jaar geleden was. Hoshi's mutaties weren bij hem pas duidelijk nadat hij iedereen wist te verslaan op het sportveld in snelheid, hij altijd in mistbanken belandde die uit het niets ontstonden en als laatste, niet de minste; er iemand naar de ziekenboeg gestuurd werd nadat hij zijn eerste kus gehad had. Het duurde niet lang voordat hij daarna herkend werd door de school en hij weg verhuisde van zijn liefhebbende ouders naar een heel nieuw avontuur...
for Hoshi · ??? · wearing
© KB

_________________

digging into the feeling deeper and deeper; awaken my senses; I'm drunk on your scent.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Hoshi Kwon    za sep 17, 2016 5:05 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Hoshi Kwon
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: