INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Happy Hour [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
AuteurBericht
Allen Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 450

Character Profile
Alias: Mr. Mischief
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Happy Hour [open]   vr dec 16, 2016 5:53 pm

Tessss nee, laat me niet alleen met het enge Faye monster. Of misschien... Misschien konden ze nog wel wat gebruik maken van deze verkregen een-op-een tijd. Een beetje privacy opzoeken, een beetje quality time. Daarvoor haalde hij alles uit de kast, natuurlijk. Het idee dat hier misschien wel meer in zat dan een onschuldig kortstondig lipcontact motiveerde Allen om echt tot het uiterste gaan. Niet dat hij opeens niet meer zichzelf was, maar hij wilde Faye wel laten zien hoe leuk hij was. En dat dak wilde hij sowieso graag zien, dus om daar dan gezellig gezelschap bij te hebben was helemaal mooi.

Een dak-date, origineel, best romantisch en ook nog eens fun! Honderd procent Allen. Nu het idee geopperd en geaccepteerd was moest er nog wel even drank geregeld worden. Daarin mocht Faye de leiding nemen. Hij was benieuwd wat ze qua drankjes in huis had en sowieso wist hij de weg hier nog niet precies. “Mmm, kan wel, ik ben ontzettend goed in sneaken, maar te veel moeite,” was zijn antwoord op haar vraag. Onzichtbaar worden kon hij wel, met een heleboel concentratie. Maar al dat gedoe was het niet waard. “Niet dat ik voor het donker thuis moet zijn hoor, maar we kunnen onze tijd beter gebruiken.” Winkwinknudgenudge. If you know what I mean, or at least hope for. T was wel waar dat hij liever met haar op het dak chillde met biertjes dan nu ingewikkeld sterke drank te ontvreemden uit de keukenkasten. “Prima~ Dan drinken we gewoon meer, toch?”stelde hij met een knipoog voor. Al was een toilet lastig te vinden op een dak, dan moest hij het maar doen met zijn stalen blaas.

Allen hielp maar al te graag met het dragen van het bier. Hij greep twee sixpacks en zette ze op elkaar. De neiging om te grappen over hoe hij nu eindelijk een sixpack had was groot. Hij kon zich nog net inhouden, gelukkig, zoiets was zelfs voor hem een domme opmerking. “Nou, eventjes een ridderlijke cardio training dan, de trappen op. Wie het eerste boven is?” Het was een kinderlijk principe, maar dingen als traplopen gingen een stuk makkelijker als je ze als een leuke activiteit zag in plaats van een vervelende taak. Jaja, wijze levensvisie had hij weer in huis. Misschien moest hij toch een filosofie lesje nemen, kon hij zijn andere slechte cijfers daarmee compenseren. Allen rende niet echt, maar hij begon wel op een redelijk vlot tempo naar de trappen te lopen om die te beklimmen naar de bovenste verdieping. Adventure tiiiime~

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Faye Jones
avatar
Class 4
Aantal berichten : 346

Character Profile
Alias: Jupiter
Age: 18 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Happy Hour [open]   zo dec 25, 2016 1:20 pm

Faye Jupiter Jones

Dit was zijn dag … althans volgens hem. Ondanks dat Jupiter nooit alles snel geloofde ging ze hier graag in mee. Waarom … omdat hij het type jongen was dat haar wist te verrassen. Vanaf de eerste woorden die hij had gesproken had hij haar nieuwsgierigheid gewekt en Faye was nu immers heel moeilijk nieuwsgierig te krijgen. Dus hij deed het maar mooi. Daarnaast hield hij nergens voor terug, niet met woorden en ook niet met daden dus wie weet wat deze jongen nog allemaal in zijn mars had. Faye had plezier, een soort plezier die ze al eventjes niet meer had gehad en waar ze soms echt naar op zoek was. Eenzaamheid was niets voor haar, verveling al zeker niet dus dit was ideaal, hij was ideaal en ze zou er waarschijnlijk nog een hoop herinneringen aan over houden. En misschien een vriend, misschien kon ze wel vaker eens naar hem op zoek gaan of omgekeerd. Tenslotte verdiende hij evenveel van haar aandacht als zij van de zijne.

Het dak op gaan … hoogtes was al helemaal haar ding en nu kon ze het nog eens doen met Allen ook. Drank meenemen naar het dak was gemakkelijk, al konden ze het zich zo moeilijk maken als ze zelf wilden door de keukens ook nog eens binnen te sneaken. Maar net als zij er geen zin in had om daar tijd aan te verspillen gaf hij aan dat hij er geen moeite voor wilde doen dus ze zaten weer exact op dezelfde golflengte. Ze grinnikte zachtjes en keek op van de frigo naar hem toen hij beaamde dat hij niet voor het donker thuis moest zijn. ‘Andere keer.’ Haalde ze haar wenkbrauwen tweemaal op. Ze had alle tijd van de wereld, en als ze konden, konden ze een andere keer de keukens in sneaken. Zo hadden ze altijd wel wat avontuurtjes om samen te delen en op terug te kijken. Dak was voor vandaag, keukens was voor een andere keer. Toen hij opmerkte dat ze dan gewoon meer moesten drinken keek ze hem met een scheve glimlach aan. ‘Ik kan best wel wat drank verdragen, hoe zit het bij jou?’ Vroeg ze licht uitdagend. Jupiter werd vanwege haar onsterfelijkheid altijd een beetje later dronken dus aan haar kant was er geen bizarre val van het dak mogelijk.

Hij nam twee sixpacks, dat waren elk zes flesjes, stel dat ze tekort zouden komen kon ze nog steeds de keukens invliegen voor een beetje extra. Hij was zo heldhaftig om het allemaal op zijn eentje te dragen. Ze wandelden achter hem aan, draaide eens om haar as waardoor haar jurkje rond haar benen heen danste alvorens ze de lounge vaarwel zwaaide. En natuurlijk kwam daarbij de uitdaging … wie het eerst boven was. Ze bleef naast hem staan en schonk hem een uitdagende glimlach. Hij nam het op tegen onsterfelijkheid, haar lichaam was getraind en bleef getraind. ‘Laat me dan op zen minst één sixpack dragen.’ Knipoogde ze terwijl ze één overnam alvorens hij de trappen begon op te lopen. Ze volgde, deed echt alsof het haar meer moeite kostte en hem dus liet wennen. Ze was niet buiten adem toen ze boven waren en haar aandacht gleed ook meteen de grote lege zolderruimte rond die ze vantussen een kiertje van een stoffige deur kon zien. De deur gleed krakkend open, Faye draaide zich en gaf hem een veelbelovende blik. ‘Als je bang word, laat het me dan weten, breng ik je thuis.’ Knipoogde ze grappend alvorens ze de ruimte binnen wandelde. Iedere stap bracht een gekraak teweeg, er hing een briesje en er was een dakvenster, alleen zat het nogal langs de hoge kant. Wat voor haar geen probleem was, ze kon vliegen. Ze wierp haar hoofd in haar nek en keek naar het dakraam, het zat dicht, alvorens ze opzij keek naar Allen. ‘Wat denk je?’ Hoe creatief kon hij hiermee zijn, tenslotte was dat hetgeen wat haar zo aantrok, zijn creatieve grappig voorkomen …
Outfit

robb stark

_________________

- Remind me again why I should give a damn -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Allen Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 450

Character Profile
Alias: Mr. Mischief
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Happy Hour [open]   di jan 03, 2017 11:35 pm

Allen was helemaal in zijn sas met haar - en daar maakte hij geen geheim van. Zelfs als hij dat had gewild zou het nog niet lukken, hij was te slecht in het verbergen van zijn emoties. Een open boek was zijn gezicht nog net niet, maar dat compenseerde hij wel met zijn neiging om dingen te zeggen voordat hij er goed over nadacht. Een echte flapuit. Alleen geheimen zoals goeie grappen of kerst cadeaus kon hij bewaren. Maar hij hoefde zijn enthousiasme bij Faye niet echt te verbergen, vermoedde hij. Tenzij ze hem stiekem echt heel hard zat te judgen was zij ook best wel vrolijk en vrolijke mensen zeurden niet over zogenaamd 'te druk doen' of 'te hard praten'. Nee die gilden lekker mee en werden dolenthousiast over een wild plan!

Faye's mysterieuze raadseltje over haar mutatie was hij dan ook al weer bijna helemaal vergeten, al zou dat later een keer op een slapeloze nacht bij hem terug komen. En dan zou het oplossen ook, al moest hij vijftig nerds langsgaan en ze om hulp eh 'vragen'. Faye stelde hem ook wat vragen, waarop hij vlot antwoord gaf. Deze trein was al hard onderweg, bestemming: HET DAK. En er zat geen rem op. Choo choo. Faye wilde even checken of hij de alcohol wel kon verdragen. Hah, natuurlijk! ''Ik kom uit Ierland,'' was daarop zijn ietwat trotse antwoord. Ja, die alcoholtolerantie zat wel goed.

Nu de dame gerustgesteld was begon de tocht omhoog. Allen maakte er weer wat leuks van. Faye trok zich niets aan van zijn stoere ik-ben-de-man actje en nam de helft van hun buit over alvorens ze begonnen te klimmen. "Thanks,'' zei hij dan ook maar. Hij was ook weer niet het type om er dan moeilijk over te gaan doen als ze zelf hulp aanbood. En daar. gingen. ze. Allen startte met een behoorlijk tempo, de eerste twee trappen gingen vrij vlot. Daar keek hij om naar Faye die iets achter hem liep. ''GOooOoo,'' moedigde hij haar aan, waarna hij weer verder ging. En al had Allen wel een redelijke conditie door het voetballen en de gymlessen, het was wel eventjes hoog en dat voelde hij wel in zijn benen. Boven stak hij triomfantelijk zijn ene arm in de lucht met gebalde vuist. "WHOO, we krijgen allebei de participatieprijs!'' deelde hij haar mede. En wat die prijs dan wel mocht zijn? Elkaars gezelschap ofzo. Of anders had hij nog wel een knoop in zijn zak zitten als prijs voor haar.

De zolderruimte was stoffig als wat, maar door het licht wat naar binnen sijpelde door het raam niet meteen horrorgame materiaal. ''Als je m'n hand vast houdt als er opeens een deur dichtslaat durf ik het wel aan.'' Hij poseerde even semi dapper en volgde haar dan de kamer in. Het dak liep schuin af, dus erg hoog was het aan de zijkanten niet, maar verder zag het er prima uit. Voor een krakende zolder dan. ''Wat ik denk? Kun je dat niet uit m'n hoofd pulken met je mutaties?'' Hij stak z'n tong uit naar haar voordat hij echt serieus over de mogelijkheden na begon te denken. Allen begon de ruimte in zich op te nemen, en dan vooral de aanwezige spullen. Hij liep richting een hoek die volgestouwd was met kartonnen dozen, die op hun beurt gevuld waren met boeken. Van wiskunde tot geschiedenis. Yay. ''Hmm, als we deze dozen met schoolboeken gebruiken als opstapje komen we ermisschien wel bij?'' peinsde hij. ''Dan zijn ze ook nog eens ergens nuttig voor, hah.''

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Faye Jones
avatar
Class 4
Aantal berichten : 346

Character Profile
Alias: Jupiter
Age: 18 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Happy Hour [open]   zo jan 08, 2017 3:47 pm

Faye Jupiter Jones

Het dakplan maakte haar dolenthousiast. Kijk, dat had ze nodig, avontuur, een uitdaging en daar kreeg ze nog eens gratis de grapjes van Allen bij. Dat maakte het, dit was de beste remedie tegen verveling voor Faye. Ze wierp hem iedere keer stiekeme blikken, om er zeker van te zijn dat hij niet zou terug grabbelen op zijn eigen plan of in ieder geval niet twijfelde. Niet dat ze het hem zou toelaten terug te grabbelen. Al moest ze hem bij zijn kraag dat dak op sleuren ze zou het doen, enkel om hem maar te tonen hoe leuk het daarboven was. Faye was een hoogtedier, letterlijk, ze zat soms getransformeerd vanop het dak toe te kijken, of zichzelf laten vallen, om dan die kick van adrenaline te krijgen toen de grond razendsnel dichterbij kwam. Kortom, als ze geen avontuur had dan had je ook helemaal niets aan Faye, dan zou ze enkel gevaarlijk worden en gevaar mocht je niet licht nemen bij haar.

Kon hij de drank aan? Ze keek hem aan, de zelfzekerheid op zijn gezicht deed haar wenkbrauwen tweemaal snel op en neer gaan. ‘Een Ier.’ Greens ze aanlokkend. Ja, ze was daar wel eens geweest, nooit lang … het had nooit haar interesse gewekt. Wat het wel zou hebben gedaan moest Allen daar indertijd hebben rond gewandeld. Hij zou haar vast alle mogelijke hoeken van Ierland laten zien zonder dat ze ook maar één keer aan verveling dacht. En hij was er ook duidelijk trots op ook. ‘Geef me eens een echt interessant Iers weetje?’ Vroeg ze hem uitdagend. Nu ze toch onderweg waren naar boven kon ze maar beter aan het praten blijven.

Al nam het traplopen die mogelijkheid een beetje weg. Ze nam de helft van hun buit over en dan begonnen ze de klim naar boven. Onsterfelijkheid maakte haar quasi onuitputtelijk. Ze kon dus rennen, klimmen en blijven rennen en klimmen zonder dat het iets deed aan haar uithouding. Allen daarentegen, tegen de tijd dat hij boven was hoorde ze zijn lichtjes zware ademhaling terwijl hij alle aanmoediging naar haar bleef toeroepen, alsof ze het nodig had. Toen ze beide boven waren stak hij zijn arm in de lucht, Faye hield haar hand op voor een high five en knikte bevestigend bij zijn woorden. Prijzen, ze hield wel van een leuke prijs. Ze vergat het een beetje toen ze de zolderruimte binnen wandelde en ze haar ogen de kost gaf. Ze hoefde hier nooit te zijn als ze gewoon van buitenaf het dak op kon. Zijn opmerking op haar vraag deed haar hoofd kort in haar nek landen terwijl ze luidop grinnikte. ‘Komt in orde.’ Knipoogde ze hem toe waarna ze haar aandacht aan het raam schonk want dat was tenslotte de missie, op het dak geraken. Toen ze hem vroeg wat hij dacht kwam er weer een heel direct antwoord. ‘Als ik dat zou kunnen dan wist ik nu al lang al je donkere geheimen minster Allen.’ Gaf ze gelijk weer het tegenantwoord. Nee ze kon dit niet, al zou het zo verschrikkelijk handig zijn. Maar het zou Allen niet zijn als hij niet met een heel strak plan voor de dag kwam. Faye zette haar six pack neer en keek hem na richting de dozen. Hij haalde er wat boeken uit, leerstof, ze trok haar neus instinctief op. Maar het idee, dat deed haar dan weer grinniken. ‘Blijkbaar hebben ze boeken in overschot, wat de vraag stelt over hoeveel leerlingen wegvluchten van deze lessen.’ Ze hielp hem mee de doos verschuiven alvorens ze boeken begonnen te stapelen. Ze nam er zelf een mooie foto van ter herinnering, ze zou straks letterlijk op de leerstof staan, hoe cool was dat …
Outfit

robb stark

_________________

- Remind me again why I should give a damn -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Allen Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 450

Character Profile
Alias: Mr. Mischief
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Happy Hour [open]   wo maa 22, 2017 11:03 pm

Allen was een gezellige jongen die makkelijk vrienden maakte, met zowel mannen als meiden. Het enige probleem was dat hij ook een puber was die soms iets te gefocust was op datgeen wat vrouwen anders maakte dan mannen. Dan zag hij ze niet meer als vriendschaps-materiaal, maar wilde hij meer. Dat was jammer, want zijn grootste charme zat juist in het onbevlogene dat hij in een vriendschap was, maar ja, je kon ook niet alles hebben. Bovendien zou hij veel te vol van zichzelf worden als al zijn flirtpogingen succesvol waren.
Gelukkig had hij bij Faye de juiste balans tussen flirten en gewoon gezellig weten te behouden, iets wat ook wel kwam doordat de dame zelf behoorlijk de leiding nam. Als iemand wat meer afwachtend was dan zag Allen het vaak als zijn taak om diegene los te krijgen, maar bij Faye gingen ze allebei op hoge snelheid. Tja, voor Allen was dat ook wel logisch, want het leven van een sterfelijke was maar kort en hij had nog zo veel te doen en te zien! Op de trap begon hij Faye op verzoek in te lichten over de must know Ierse weetjes. “Wist je dat.. Slechts 10% van de Ieren rood haar heeft? Zo uniek~” begon hij heel klassiek, met een lichte zelfspot in zijn stem. “En dat de mutatie voor rood haar vaak voor komt samen met de mutatie-mutatie?” Dat had hij tijdens de biologie les geleerd, een feitje wat hem altijd wel was bijgebleven. Maar meer dan flarden van kennis had hij niet over genetica, wat ook wel te horen was aan de term mutatie-mutatie, zoals Wren, Charlie en Allen dat graag grappend noemden.

Na het traplopen was het tijd voor een prijs – een high five, zo besloot Faye. Bam, high five beantwoord. Allen hield wel van high fives, die waren een stuk minder ongemakkelijk dan elkaar de hand schudden. Zo lang niemand je liet hangen natuurlijk... “Aha, geen gedachtenlezerij dus,” concludeerde hij tevreden. Dat was maar goed ook, want zijn hersenkronkels gingen soms alle kanten uit en hij had liever niet dat daarin rond geprikt werd. En iemand leuke raadsels voorleggen ging ook lastig als diegene het antwoord meteen al oppikte, dus dat zou ook zeker een nadeel zijn. “Daar gaat al ons belastinggeld dus naar toe,” sprak hij met een krakerig oudemannen stemmetje. Ondertussen sleepte hij de doos eerst een stukje weg uit de hoek, maar besloot dan dat duwen een efficiëntere methode was. Hij positioneerde de doos onder het raam en sprong er dan vrij soepel op. Vanaf deze hoogte kon hij makkelijk het schuine raam open maken en een stukje naar buiten kijken. “Damn, dit uitzicht..” mompelde hij onder de indruk. “Zal ik eerst gaan?” vroeg hij dan, terwijl hij praktisch gezien al bijna met één been uit het raam hing. Vanaf daar was het een kwestie van jezelf voorzichtig en gecontroleerd een klein stukje naar beneden laten glijden, waarna je bestemming bereikt was. Het dak. En echt, het uitzicht was fantastisch. Nu Faye nog. Hij keek toe, klaar om een behulpzame hand aan te bieden mocht dat nodig zijn.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Happy Hour [open]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Happy Hour [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» HAPPY BIRTHDAY QUEEN V ♥♥
» Destination unkown. [open]
» Happy Birthday Nelleke! ♥

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: