INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Luna Moonus (w.i.p)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Luna Salazar
avatar
Aantal berichten : 1

Character Profile
Alias: Flair
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Luna Moonus (w.i.p)   di mei 03, 2016 12:09 am

• Naam (+ middelste naam) (+ achternaam) Luna Moonus
• Bijnaam Flair
• Leeftijd 17
• Geboorteplaats Arlington County, op 16 april geboren en heeft als Zodiak Leeuw
• Karakter

Charmant:
Luna is heel charmant en weet de meeste mannen wel om haar vinger te wikkelen zodat ze krijgt wat ze wil.

Vriendelijk:
Ze is vriendelijk tegen iedereen zolang het in haar straatje past. Maar zolang je haar niet beledigd of vernederd waar iedereen bij staat hem je geen last van haar.

Haat dragend:
Onder alle schone schijn kan Luna ook zeer haat dragend zijn naar wie haar ooit in het openbaar beledigd of vernederd heeft. Niemand wil haar prachtige koppie op onweer zien staan. Want ze is door haar vurige aard snel op haar teentjes getrapt.

Gemeen:
Luna kan heel gemeen zijn. Maar nooit zal ze in het openbaar opereren om de des betreffende persoon die ze kwaad wil doen ook daad werkelijk te pakken krijgt. Luna heeft zo haar methodes om haar slachtoffers op hun knieën te krijgen. Hoewel ze zullen weten dat zij het is geweest kunnen ze het zelden bewijzen.

• Uiterlijk Lang bruin haar, prachtige bruine ogen, Knap gezicht, Draagt vooral lichte kleding qua kleuren, maar ze kan ook jurken, rokjes en broeken dragen. Daar zie je haar vaak genoeg in. Al slaapt ze wel altijd in een babydoll.• Mutatie

Fire Mimicry:
Luna kan zichzelf in vuur en vlam zetten als dat nodig is, maar ze kan ook Vuur spuwen als een draak dat zou kunnen, enkel kan ze zich niet in een andere vorm transformeren. Zo kan ze ook met haar handen hitten opwekken wat Luna ook wel Heat Creation noemt, dus iets heet maken zonder daar veel energie voor te hoeven te verspillen. Ook kan ze hitten begeleiden, mocht er ergens iemand vast zitten zoals bij een brand kan Luna de hitten daar weg nemen en ergens anders weer plaatsten. Fire Absorption hiermee kan Luna vuur absorberen en laten verdwijnen, maar ze kan ze ook op eten. Dit doet ze niet zo vaak. Daardoor is ze ook immuun voor vuur, het doet haar niets.

Weather Manipulation:
Luna kan het heel heet laten worden, voornamelijk wanneer ze boos is kan het vooral in de zomertijd heel broeierig worden, maar ze kan het ook laten regenen, dit gebeurd vaak als ze of nergens zin in heeft of heel, heel erg verdrietig is. Dit zijn ook de enigste twee vormen van van weer manipulatie.

Enhanced Endurance:
Luna kan werken op een laag vermogen, zodat ze kan werken voor een langere tijd. Ze kan vooral in het zomer seizoen langere tijd langer kalm blijven wanneer er stressvolle of pijnlijke situaties zijn of te midden van extreme honger, ondraaglijke dorst, maar ze kan ook een volle zonder te slapen mocht dat nodig zijn.

Hormone/cel Control:
Wanneer ze behoefde heeft aan aandacht van een stel leuke jongens of een grote groep mensen om ze af te leiden, kan Luna een hormoon aan maken die ook wel feromoon wordt genoemd. Ze lokt zo een grote groep weg van de eigenlijke plaatst en laat hen haar dan aan beden. Maar zo kan ze ook haar eigen lichaams-cellen reproduceren waardoor haar huid mooi en glad blijft. Zo heeft ze heel wat schoonheidsprijzen gewonnen. Maar ze kan het ENKEL bij planten ook deze hormoon en cel vernieuwing uit voeren. Daardoor kunnen de planten mooier worden dan ze ooit uit eigen kracht zouden hebben kunnen groeien. Dit noemt Luna ook wel The touch of life.

• Mutatie voordelen

Fire Mimicry:
Door zichzelf in vuur en vlam te zetten word Luna zo licht als een veertje en kan ze zich door middel van aansturing via haar voeten zich voort bewegen. Zo kan ze via deze mutatie ook vuur blussen zonder water te gebruiken.

Weather Manipulation:
Wie wil het weet nu niet kunnen manipuleren? Overdag mooi weer en als iedereen slaap kan ze het laten regenen zodat de planten hun water reserves weer aan kunnen vullen die zo overdag kwijt geraakt waren. Maar het is ook leuk om sommige mensen te pesten en zich eerst dood te laten zweten en laten hard gillend naar binnen zien rennen door een plotselinge regen bui!

Enhanced Endurance:
Zo hoef Luna ook minder te eten en kan ze lekker feesten als het zomer is, dit is ook een van de beste tijden vind ze zelf. Ze hoeft dan van alles minder dan dat Luna tijdens de rest van het jaar eten en drinken moet.

Hormone/cel Control:
Zo heeft ze altijd de aandacht en kan Luna alles om zich heen mooier maken dan dat het eigenlijk in het origineel zou zijn ook zichzelf, maar mooier dan ze nu is hoeft ze voor zichzelf ook niet te worden! Plus elk grammetje vet kan ze gebruiken om nieuwe feromonen te maken.

• Mutatie nadelen

Fire Mimicry:
Tijdens de oudere dagen zal Luna meer energie verbruiken dan in de zomer tijd. Ook zal ze dan meer moeten eten om haar energie op pijl te houden.

Weather Manipulation:
In de lente en de herfst kan ze de hitte van de zomer nog wel terug halen, maar niet tijdens de winter dat kost haar dan te veel energie en die kan ze nooit opbrengen. De regen kan ze wel beïnvloeden, enkel zal de regen dan kouder zijn dan in de zomer.

Enhanced Endurance:
Tijdens de winter zal je haar moe en met donkere wallen onder haar ogen tegen komen hoe goed Luna ook haar best doet die te verdoezelen, maar vooral zal je haar vaak uit bed moeten slepen, winter is ook een tijd waar Luna vaak ziek kan worden en in dikke kleding rond moet lopen om niet nog zieker te worden.

Hormone/cel Control:
Net als met de rest van haar gavens kan Luna haar hormonen en lichaams-cellen moeilijker controleren tijdens de winter dan in de andere seizoenen.

• Mutatie grenzen

Fire Mimicry:
Luna kan haar lichaams-warmte tot 50.000 graden laten komen, maar ze kan dingen tot 2000 graden heet laten worden zonder steen te laten smelten, de meeste metalen zullen dan vaak wel smelten en ze kan temperaturen gemakkelijk aan tot 100.000 graden.

Weather Manipulation:
Luna kan het zo heet laten worden dat je het, het woestijnklimaat kunt noemen. De regen valt net zo lang tot de wolken leeg zijn of tot Luna er genoeg van heeft.

Enhanced Endurance:
Luna kan een maand lang door gaan in de zomer tijd, tijdens de Lente en de Herfst kan ze hooguit tot 3 weken door gaan, maar in de winter houd ze het net een dag uit.

Hormone/cel Control:
De hormoon en Lichaams-cellen controle kan ze tot een uur of 4 vol houden behalve in de winter tijd dan moet ze echt moeite doen om het beste van zichzelf te geven, wat vaak dan half lukt.


• Geschiedenis[/quote]

Karakterkaart wegens inactiviteit verplaatst naar Archive. Mocht je de karakterkaart weer terug willen halen naar Permission, neem dan contact op met de administrators.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Luna Moonus (w.i.p)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: