INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Flavius Barone

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Flavius Barone
avatar
Class 4
Aantal berichten : 33

Character Profile
Alias: Azazel
Age: 20 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Flavius Barone   za apr 30, 2016 6:07 pm

don't underestimate the darkness
even the purest hearts are drawn to it
Name: Flavius Barrius/de' Medici/Barone
Alias: Azazel
Age: 20 years (2001 years)
Gender: Male
Birthplace: Roman Empire
Mutation: Dragon mythology, acid manipulation and immortality

Appearance: Flavius is een jongeman die het uiterlijk heeft van een twintigjarige jongen, maar in werkelijkheid precies 2001 jaar oud is. Hij heeft donker haar en blauwe ogen. Bijzonder lang is hij niet, hij heeft een lengte van zo'n 1.78 meter hoog en weegt daarbij ongeveer 72 kilogram. Dat komt vooral omdat hij heel gespierd gebouwd is, brede schouders en een sixpack zijn bij hem vooral opvallende delen. Maar naast deze menselijke vorm heeft hij natuurlijk nog zijn drakenvorm. Flavius veranderd namelijk in een enorme, zwarte draak met stekelige vleugels en een rij van stekels van zijn kop tot het puntje van zijn staart. Het enige beetje van Flavius wat er nog in dit monster te herkennen is als hij is getransformeerd, zijn de helderblauwe ogen. Hier een voorbeeld van zijn drakenvorm. Zijn draak heeft ook wel de naam Azazel gekregen, gezien dat een mythologisch figuur was van de hel en wat symbool stond voor alles verrot is gegaan.

Personality: Het karakter van Flavius en Azazel komt meer overeen dan hij misschien zou willen. Een draak is namelijk een grootmoedig, krachtig, zelfverzekerd, trots, edel, direct en gepassioneerd wezen. Dat alles is een goede beschrijving van een deel van Flavius. Echter is er ook een minder positief gedeelte wat hem ook maar al te goed beschrijft. Hij kan namelijk erg arrogant, gebiedend, tiranniek, veeleisend, rebels, onverdraagzaam, onstuimig en wreed zijn. Hij heeft aardig al wat doden op zijn naam staan, iets waar hij nogal onverschillig over kan doen als het erop aan komt. Hij heeft al veel meegemaakt in zijn leven en je zou ook wel kunnen zeggen dat de volgende quote bij hem van toepassing is: you either die a hero or live long enough to see yourself become a villain. Flavius heeft zijn hart afgesloten voor andere mensen, hij gebruikt ze vooral als poppen om zijn eigen doelen na te streven met de weet in zijn achterhoofd dat iedereen waarom hij eventueel kan gaan geven uiteindelijk oud wordt en sterft, in tegenstelling tot hij die altijd jong blijft.

Dragon mythology:
■ Flavius kan dus transformeren in een zwarte draak die de naam Azazel draagt. Hij wordt een stuk wreder in zijn drakenvorm, voornamelijk omdat Azazel een eigen persoonlijkheid is geworden door de vele jaren heen. Het beest in hem wat geobsedeerd is met dood en pijn.
■ In het begin van zijn leven werd Azazel juist ingezet om onschuldige mensen te beschermen, maar hij leerde al snel dat niet iedereen even gediend was van de hulp van een draak en veranderde zo van een held in een slechterik.
■ Zodra hij in zijn drakenvorm veranderd is de geur van dood en verderf duidelijk te ruiken. Het is nog het beste te vergelijken met een geur van rottende lichamen in water, iets waar Azazel juist heel erg van houd.
■ In het verleden zijn er al meerdere incidenten geweest door de eigen wil van Azazel die soms te sterk is om in de hand te houden, want eens in de zoveel tijd krijgt deze de drang om wat serieuze slachtoffers te maken, hij blijft immers een wezen uit de hel.
■ Azazel valt onder de categorie van 'western dragons'
Western Dragons typically depicted as a huge fire-breathing, scaly and horned lizard-like creature, with leathery, bat-like wings, with four legs and a long muscular tail. It is sometimes shown with feathered wings, crests, fiery manes, ivory spikes running down its spine and various exotic colorations. Dragon's blood often has magical properties. The typical dragon protects a cavern or castle filled with gold and treasure and is often associated with a great hero who tries to slay it. Though a winged creature, the dragon is generally to be found in its underground lair, a cave that identifies it as an ancient creature of earth.
■ Azazel is zoals alle draken dol op goud, enorm hebzuchtig valt hij dus wel te noemen.
■ Zoals alle draken kan hij vuur spuwen, maar omdat Azazel een soort draak van de onderwereld is kan deze daarnaast ook nog eens wat kunstjes met zuur.

Acid Manipulation
■ Naast vuur spuwen heeft Azazel nog wat heel anders in petto. Hij heeft namelijk de mutatie om gif te spuwen. Dit is een brandend, donkerpaars kleurig gif wat eigenlijk door alle stoffen heen bijt. Het is misschien nog wel erger dan vuur, het graaft zich letterlijk een weg door iemands arm als daar een druppel op komt, laat staan wat er van je over blijft als je een hele regen van zuur over je heen krijgt gegooid. Naast het zuur spuwen zit er ook nog een soort verlammend gif met zuurmengsel in zijn tanden en klauwen.
■ Als Flavius
in zijn menselijke vorm is kan kan hij deze mutatie ook deels gebruiken. Het zuur wat in zijn drakenlichaam zit, is namelijk ook vermengd met zijn eigen bloed, alsof het een deel van zijn eigen DNA is. Dit zorgt ervoor dat hij dus de kracht heeft om het zuur op te roepen in zijn vingers, een soort acid touch. Dit is hetzelfde zuur wat hij heeft in zijn drakenvorm, maar natuurlijk kan hij een minder grote hoeveelheid op hetzelfde moment gebruiken hiervan. Hij kan iemand alsnog wel aardig verbranden als hij deze aanraakt met de intentie om deze pijn te doen met zijn zuur, en kan hiermee ook door spullen heen branden die hij vast heeft. Heel soms komt het nog wel eens voor dat hij iemand brand op deze manier zonder dat hij het echt zo wilde, ongelukjes gebeuren op zijn tijd wel eens.

Immortality
■ Om het simpel te houden, hij is onsterfelijk geworden door het drakenbloed wat door zijn lichaam heen stroomt. Het houd hem jong, gezond en zorgt ervoor dat hij altijd in dezelfde staat blijft. Natuurlijk heeft dit ook zo zijn limiet, want er zijn speciale manieren om een draak te doden en ook als hij zo erg verwond wordt dat zijn lichaam het niet meer kan herstellen gaat hij dood. Azazel is misschien onsterfelijk, maar het lichaam van Flavius zelf is een stuk gevoeliger op dit punt.

History:
Omdat hij een nogal rijke geschiedenis heeft heb ik hier de belangrijkste punten bij elkaar gepakt, gezien 2001 jaar wel een beetje veel geschiedenis is om uit te schrijven.
■ Flavius Barrius werd geboren in het Romeinse Rijk. Zijn vader was niet bepaald een speciale man. Hij zat in het leger en was daar een goede soldaat, bijna nooit thuis, maar wel met een redelijk salaris. Zijn moeder kwam uit een redelijk hoogstaande familie. Toch was hij niet van adel of iets in die trend. Na twee jaar kreeg hij er nog een broertje bij, Julius.
■ Toen hij een jonge man was werd hij opgeroepen voor het leger, wat hij dan ook zonder klagen deed. Flavius bleek net zoals zijn vader, die een paar jaar geleden gesneuveld was in een veldslag tegen de Germanen, een goed soldaat te zijn. Hij kreeg altijd veel aandacht van de vrouwen, en was zeker een man die al snel een goede reputatie had opgebouwd.
■ Hij werd steeds rijker, rijker en nog rijker. Je kon wel zeggen dat hij een beetje een geldwolf aan het worden was. Flavius werd uiteindelijk bezeten door hebzucht, wat ervoor zorgde dat hij een vloek opliep, die van Azazel.
■ Eenmaal een draak raakte hij dus onsterfelijk. Lange tijd leefde hij niet onder de mensen, lange tijd woonde hij in de onbewoonde bergen. Maar wanneer de tijd daar was kwam hij in aanraking met de rijke familie De' Medici. Hij kreeg deze naam omdat hij een neef vermoordde en zich voordeed als deze neef, hierdoor werd zijn fortuin nog vele malen groter.
■ Flavius heeft een leven vol moorden en goud achter zich, maar tijden veranderen en het is voor een draak niet gemakkelijk een goede plaats te vinden. Daarom nam hij het aanbod aan om op Genosha te komen. Hier nam hij echter wel een nieuwe achternaam aan: Barone.
tag: x | outfit: x
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver Marron
avatar
Class 3
Aantal berichten : 1112

Character Profile
Alias: Crucio
Age: 24
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Flavius Barone   di maa 28, 2017 10:33 pm


Hierbij ben je Class 4.

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Flavius Barone
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: