INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Edith Arvenia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Edith Arvenia
avatar
Class 3
Aantal berichten : 23

Character Profile
Alias: Penthesilea
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Edith Arvenia   vr apr 29, 2016 10:51 pm

Eadgyth Arvenia
No one is free, even the birds are chained to the sky
Edith | 21 years old | Penthesilea | Amazon
General
Name: Eadgyth Arvenia
Nickname: Edith, Penthesilea, Silea
Age: 21 summers old
Alias: Penthesilea
Parents: Unknown
Brothers/Sisters: None
Place of Birth: Mazandaran, Iran
Date of Birth: August 26

Character

Smart - Kind - Stubborn - Hothead- Reckless - Honest

Edith is vol respect en vreedzaamheid naar vreemdelingen toe, maar als je haar grenzen overschrijd mag je gerust een mes tegen je keel verwachten. Ze trekt erg snel conclusies en ze kan heel zwart-wit zijn. Toch is ze ook erg slim en onthoud ze dingen snel -mede door haar mutatie. Flirterig is ze eigenlijk niet, of toch niet met opzet. Jongens en relaties hebben niet echt een plek in haar drukke hoofd. Doordat ze zo’n ‘vol’ hoofd heeft, kan haar concentratie soms snel weg zijn en springt ze erg vaak van de hak op de tak als ze iets moet uitleggen. Het moet allemaal snel gaan, hierdoor kan niet iedereen haar en haar gedachtegang bijhouden. Edith is ook alles behalve voorzichtig. Daarom staat ze vaak vol blauwe plekken en brengt ze zichzelf nogal vaak in de problemen, dit misschien ook omdat ze erg brutaal kan overkomen als iets haar niet aanstaat. Ze zegt ook altijd wat ze denkt en zal nooit liegen.

Likes: Challenges - Riddles - Fighting - Sport - Animals - Honesty
Dislikes: Dull/Boring people - Slowness - Weak people

Omdat Nahuel en Nyctea zo’n groot deel in haar leven bepalen en beide ook haar karaktereigenschappen hebben, ga ik deze ook kort beschrijven.

Nahuel is net als Edith een heethoofd. Hij neemt bijna alles als een belediging op en is niet bang om zijn klauwen en tanden in iets of iemand te zetten, zonder op de gevolgen te letten. Hij is net als Penthesilea roekeloos en houdt van gevaar, adrenaline en een uitdaging. Nahuel vindt van zichzelf dat hij dé man is en heeft dan net als Nyctea (maar dan op een ander vlak) een heel groot ego.

Nyctea is dan weer de rustige en berekende kant. De wijsheid van de uil is duidelijk bij haar te zien en ze zal nooit iets zeggen of doen zonder alle voor- en nadelen afgewogen te hebben. Hoewel ze over het algemeen een lief en loyaal dier is, kan ze erg sluw en gemeen overkomen als dit in het voordeel van Edith is. Enkel Penthesilea weet honder procent waar Nyctea aan denkt, terwijl je bij Nahuel altijd weet wat je tegenover je hebt. Omdat zwarte kerkuilen niet zo vaak voorkomen is het ego van Nyctea ook redelijk groot en kan ze niet tegen vuil op haar vederkleed.
Appereance

Eyecolor: Dark brown
Haircolor: Dark brown
Build: Tall & Slim
Height: 1m78
Scars: Battlescars on her back
Clothes: Simpele, makkelijk zittende kleren waar ze vlot in kan bewegen.

Nahuel: Een zwarte, erg grote panter met vlijmscherpe tanden en zonder al te veel speciale kenmerken.
Nyctea: Een zeldzame zwarte kerkuil donkere, alwetende ogen en bruin/zwart vederkleed.
Mutation

Amazon

Edith is een Amazone, een vrouwelijke krijgster die enkel in de mythe zou bestaan.

Het eerste deel van haar mutatie heeft niet echt een naam of toch geen die Edith kent. Ze kan namelijk mensen én mutanten volledig uit zetten zeg maar. Dit gebeurt in stappen. Eerst ontneemt ze de mutatie, waardoor de mutant terug een gewone mens wordt. Vervolgens worden de zintuigen een voor een ontnomen. De ogen stoppen en het slachtoffer wordt blind, daarna de oren, de neus, de tast… Wanneer alle zintuigen weg zijn en ze drukt nog harder door, stoppen de organen met werken. Eerst de ‘zwakkere’ zoals de lever, de darmen. De longen en het hart volgen en als laatste de hersenen. Maar Edith zou ook kunnen kiezen om enkel de longen uit te schakelen, waardoor de persoon stikte. Of enkel een deel van de hersenen, waardoor iemand verlamt geraakt. Herinneringen zijn ook geen probleem om te verwijderen. Dit wil eigenlijk zeggen dat ze ook kan kiezen welk lichaamsdeel ze wil uitzetten van iemand. Gelukkig en helaas kan ze dit niet bij zichzelf. Ze zou nooit haar eigen zenuwstelsel plaatselijk of volledig kunnen uitschakelen waardoor ze geen pijn meer voelt of andere prikkels. Hoewel ze mutatie’s, mensen en mutanten dus kan uitschakelen is het omgekeerde ook waar. In principe zou ze mensen en mutanten ook weer uit de dood doen opstaan, maar dit heeft ze nog nooit geprobeerd. Waarschijnlijk zal daar wel een tijdspanne voor zijn, maar omdat ze dat deel van haar mutatie nog nooit gebruikt heeft, kent ze die spanne niet. De effecten van haar ‘uitzet-mutatie’ kunnen blijvend of tijdelijk zijn, zoals zijzelf het wil. Neveneffecten zullen er nooit zijn moest ze er voor kiezen om het tijdelijk te maken. Mutaties kan ze natuurlijk nooit wegnemen. Dus als ze iemands mutatie uitzet is dit altijd tijdelijk. Hoe langer en vaker ze dit doet, hoe uitgeputter ze geraakt.
Nog een klein deeltje van deze mutatie is dat ze automatisch een ‘bodyscan’ maakt van de lichamen om haar heen. Zodat ze weet welke de zwakkere delen zijn en waar ze makkelijk kan toeslaan, maar dit kan natuurlijk ook voor het goede worden gebruikt.

Hoewel ze de mutaties kan uitschakelen, is het andere ook waar. Edith kan, iets minder goed dan het laten verdwijnen, iemands mutatie ten volle naar boven halen. Als een mutant bijvoorbeeld een mutatie heeft voor vuur, maar het enkel en alleen nog maar kan manipuleren. Dan kan zij ervoor zorgen -mits het al in zijn/haar DNA zit- dat de mutatie ten volle openbloeit en de mutant bijvoorbeeld ook vuur kan creëren. Zo werkt het ook bij herinneringen. Dingen die vergeten zijn of onbelangrijke dingen van vroeger, zitten nog altijd opgeslagen ergens in de hersenen. Edith kan ervoor zorgen dat die vergeten herinneringen terug gehaald worden. Zo kunnen mensen/mutanten hun vroegste jeugdherinneringen terug beleven of als er ooit een barrière geplaatst was (Al dan niet door Edith zelf) kan zij die weghalen. Dit is zowel voor Edith als de persoon waarvan de gedachten terug gehaald worden, zeer vermoeiend.  Door haar mutatie heeft Edith zelf ook een uitstekend fotografische geheugen en kan ze zich de kleinste dingen herinneren, van haar geboorte helemaal tot de dag van vandaag.

Telekinese
Telekinese is een veel voorkomende mutatie, dus veel uitleg moet hier niet over gegeven worden. Edith kan simpelweg dingen laten vliegen/verplaatsen/verbuigen… door middel van haar gedachtegang. De materie moet natuurlijk al aanwezig zijn en ze kan het niet zomaar uit het niks laten verschijnen. Hoe groter, zwaarder het is en hoe meer deeltjes het voorwerp bevat, hoe minder lang ze het kan volhouden. Flatgebouwen zou ze misschien van de grond krijgen als ze er hard op oefende, maar tot nu toe is dat haar nog niet gelukt zonder iets kapot te maken of zelf verschrikkelijke hoofdpijn te krijgen of flauw te vallen. De grens ligt nu op op grote dieren, rotsblokken en stukken aarde, maar grenzen zijn er natuurlijk om verlegd te worden.

Spirit Animals
Het laatste deel van haar mutatie noemt heel toepasselijk spirit animal. De amazones geloven dat elke krijgster een totemdier of spirit animal heeft. Dit dier wordt meestal uit hout gesneden en aan een ketting gehangen. Maar bij Edith gaat het een stapje verder. Haar spirit animals -de zwarte panter en de zwarte kerkuil- kunnen namelijk echt te voorschijn komen. Deze ‘draagt’ ze altijd mee in haar geest/ziel en kan ze eruit halen wanneer ze maar wil. Omdat totemdieren altijd iets representen van de drager, is het ook logisch dat de vaardigheden van het dier toegeschreven worden aan de bijhorende persoon. Dit wil zeggen dat Edith even geruisloos is als een uil, de verbeterde zintuigen van beide heeft, het uitstekende uithoudingsvermogen van de panter, de klimkunsten van de panter, de wijze uitstraling van de uil en natuurlijk hun reflexen. Alle voordelen waar zij van genieten, daar kan Edith ook van genieten. Enkel zij kan communiceren met deze twee en die luisteren ook enkel naar haar. Ze kan wel niet met ‘heel’ de soort communiceren, misschien wel door middel van Nahuel ( de panter) en Nyctea ( de kerkuil) maar ook dat heeft ze nog niet uitgetest. Edith kan er ook voor kiezen om andere mensen/mutanten te laten verstaan wat Nahuel en Nyctea zeggen, maar dat doet ze niet vaak en enkel als ze die persoon écht vertrouwd. De drie zijn ook door een telepatische band verbonden als Edith besluit om hen naar buiten te halen, hierdoor weten ze altijd van elkaar waar ze zijn en waar ze aan denken. Door deze telepatische band kan Edith ook door de zintuigen van de twee dieren bekijken als die op een andere plaats zijn. Dit geldt niet voor duizenden en duizenden kilometers, maar de afstand die Nahuel en Nyctea kunnen afleggen zonder Penthesilea is toch behoorlijk groot. Edith zou met gemak aan het ene uiteinde van het eiland kunnen zijn terwijl Nyctea hoog boven het eiland vliegt en Nahuel helemaal aan de andere kant is. Dan zou ze nog door hun ogen kunnen kijken, door hun oren kunnen horen en door hun tast en smaak kunnen proeven en hun omgeving waarnemen. Ze kan wel niet multitasken hierbij, hiermee wordt bedoelt dat ze niet én door Nahuels ogen kan kijken én door die van Nyctea.

History
-Geboren op 26 augustus 2015 in de bergen in Mazandaran in Iran zonder te weten wie haar ouders zijn. De wereld mocht dan modern zijn, haar stam -die afstamde van de Amazone’s- behield de oude traditie. Maar omdat ze vaak genoeg naar het dal moesten voor dingen die ze zelf niet konden maken, kende Edith erg veel over de ‘moderne’ wereld, waaronder social media.
-Op tweejarige leeftijd zit ze voor het eerst op een paard en krijgt ze de beginselen van het paardrijden aangeleerd.
-2029: Edith krijgt haar Warrior Name: Penthesilea naar een oude Amazone koningin en kort daarna ontluikt het begin van haar mutatie: Nahuel en Nyctea, die ze kan oproepen en waarmee ze kan communiceren.
-2030: Penthesilea vocht in haar eerst grote veldslag mee om een gebied in de bergen. Ze wonnen, met gemak en Edith had zich nog nooit machtiger en beter gevoeld dan op het moment dat ze besmeurd met bloed van haar vijanden op haar zwarte merrie het bloederige slagveld bekeek.
-2031:Penthesilea wordt First in Command, wat betekent dat ze de rechterhand van de Kongin wordt en in de voorste linie’s vecht. Hierdoor ontdekt ze ook haar telekinese.
-Op zeventienjarige leeftijd kwam haar ‘sterkste’ mutatie bovendrijven: het verstillen en versterken. In het begin kon ze enkel verstillen, waardoor dit deel ook verder ontwikkeld is.
-2033: Op veldslagen kwam haar mutatie erg handig van pas, maar ook buiten het slagveld bewees ze zichzelf. Als er gewonde krijgers waren, werd Edith er nog al snel bijgeroepen om hen vreedzaam uit hun lijden te verlossen of om hun zenuwstelsel (plaatselijk) uit te laten vallen, zodat ze geen pijn leden terwijl de wonden verzorgd werden.
-In de jaren tussen het ontdekken van haar mutatie en het verhuizen naar het eiland, gebeurde er niet erg veel speciale dingen. Edith had vaak genoeg de mogelijkheid om haar mutatie’s bij te schaven in een of andere oorlog en ondertussen leerde ze meer over medicijnen, het dierenrijk en de menselijke wereld. Nahuel en Nyctea waren haar beste vrienden, maar niet haar enigste. Tijd voor een relatie had Penthesilea nooit gehad, dat was ook niet echt iets wat in hun stam gebeurde. Vrouwen hadden alle macht bij de amazone’s, maar tolereerde de mannelijke krijgers ook.
-2036: Edith wordt, onder lichte dwang, naar het eiland gestuurd omdat ze door enkele flinke ruzie’s haar mutatie’s niet meer onder controle had.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Edith Arvenia   ma mei 02, 2016 6:02 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Edith Arvenia
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: