INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 One door closes and another opens

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Clarissa Mendoza
avatar
Class 3
Aantal berichten : 148

Character Profile
Alias: Tigris
Age: 20 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: One door closes and another opens   do apr 28, 2016 10:01 am

the beauty of a broken angel
cloacked in shadows and secrecy
Al de hele ochtend had ze een naar gevoel in haar buik gehad. Eerst had ze gedacht dat het de Tigris was die zich nu begon te verzetten tegen haar menselijke lichaam, maar er was nog geen enkele vorm van een transformatie te zien. Om eerlijk te zijn had ze geen flauw idee hoe het allemaal ging, ze wist niets meer van het moment toen ze voor het eerst was getransformeerd op haar zevende, noch van het moment dat ze weer terug was gehaald een paar weken geleden. Wie weet zou ze wel nooit meer terug veranderen in een tijger, misschien zou ze nu voor altijd een mens blijven. Maar waarom zouden ze haar dan naar dit eiland gehaald hebben? Haar mutatie, hoe men het hier noemde, was nog één groot vraagteken voor iedereen. Dan was er echter ook nog het vuur gebeuren, het was een wonder dat ze ongeschonden was gebleven terwijl men haar letterlijk aan had gestoken. Het was alsof de vlammen door haar lichaam geabsorbeerd waren geweest. De korte tijd die ze nu op Genosha Island was, had geen één van haar mutaties zich nog laten zien. Wie weet zat ze hier wel niet goed, was het allemaal eenmalig geweest. Maar het vreemde gevoel wat ze nu al de hele ochtend had gehad vertelde haar op de één of andere manier dat het niet zo was. Haar lichaamstemperatuur was gestegen naar 42 graden, iets wat voor een normaal iemand grote koorts moest zijn, maar ze leek er lichamelijk geen last van te hebben. Clarissa had haar kamer verlaten, was door de gangen heen gelopen en hoopte ergens een deur naar buiten te vinden, misschien kon ze dan wel wat afkoelen. De gangen leken echter zoveel op elkaar dat ze natuurlijk weer verdwaald moest raken, ze had geen flauw idee meer waar ze was en hoe ze ooit buiten moest komen. Daarom opende ze een random uitgekozen deur, maar ook deze ging niet naar buiten. Het leek echter een soort afgesloten ruimte zonder ramen, een trainingsruimte. Clarissa sloot de deur en keek naar haar handen, het brandde nu zo erg dat het pijn begon te doen. Kort kneep ze haar ogen samen en leunde tegen de muur aan, tanden op elkaar geklemd en haar handen tot vuisten gebald. Ze voelde haar nagels in haar huid prikken, maar ze kneep net niet hard genoeg om er doorheen te gaan. De pijn leek wat weg te vagen en met een zachte ademhaling die ze uitblies opende ze haar ogen weer. Echter veranderde deze al snel in een geschrokken frons, want één van de trainings poppen een paar meter bij haar vandaan had vlam gevat. Snel keek ze naar haar handen, die nog een beetje na gloeiden. Haar blik gleed terug naar de pop, die zij zojuist onbedoeld had aangestoken. Stel dat ze iets in haar kamer had aangestoken, dan had ze pas echt een probleem gehad.
tag: Aislin | outfit: click

_________________


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Aislin O'Donaghue
avatar
Class 4
Aantal berichten : 187

Character Profile
Alias: Cinder
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: One door closes and another opens   do apr 28, 2016 9:30 pmZo fanatiek als Aislin thuis in Dublin was geweest bij het maken van haar huiswerk voor natuur- en scheikunde, zo fanatiek was ze hier op het eiland met het trainen van haar mutatie. De vrije uren die ze had – na het maken van al haar huiswerk natuurlijk, want zo’n uitslover was ze wel – besteedde ze vooral in de trainingsruimtes. De brunette vond het nog net iets te koud om buiten te trainen zoals ze normaal gesproken wel deed – het was nog net warm genoeg om een kampvuur buiten te organiseren, maar om in de koud te trainen…? Ze wilde meer handigheid krijgen in haar mutaties, meer finesse zoals de docenten die meetrainden zo mooi konden zeggen. En met een waarschijnlijk naderende oorlog op komst was een extra training toch altijd mooi meegenomen, nietwaar? Dat samen met het ‘etiketje’ van Class 4 dat er op haar mutaties was geplakt toen ze net op het eiland was gekomen – iets wat haar er altijd op attendeerde dat ze een van de ~sterkere~ mutanten op de school was en waarschijnlijk van haar werd verwacht dat ze mee zou moeten vechten mocht de oorlog het tot zo’n kookpunt brengen.

Een rilling liep over haar rug toen ze eraan dacht. Nee, dat zou ze vast nooit moeten doen. Om haar gedachtes te verzetten trok ze alvast haar trainingsoutfit aan voor de dag – een grijze jeansbroek met een wijd vallend zwartkleurig topje zodat ze zich makkelijker kon bewegen. Terwijl ze haar kamer uitliep, met in haar broekzakken natuurlijk de materialen die als de brandstof voor haar mutatie zouden dienen, dacht ze na over wat ze vandaag zou kunnen doen. Misschien zou haar vaste trainingsmaatje Eva er ook wel zijn en konden ze weer op de dummy’s gaan oefenen? Misschien een leraar die haar wat trucjes kon leren? Aislin had ergens opgevangen dat er weer een nieuwe trainingsleraar was die ze gek genoeg nog niet had ontmoet. Misschien zou ze vandaag eens met haar manipulatie van de elementen kunnen oefenen, in plaats van met haar vuur? Er waren waarschijnlijk wel ijzeren wapens in de zaal, ze kon vast...

Vuur. De prikkelende geur van rook en verbrand materiaal kwam haar neus binnen zodra ze de deur naar een willekeurige trainingszaal had geopend. Ze stak haar hoofd om de deur en keek de zaal rond. Er was geen Eva te bekennen, geen leraar… Maar wel een meisje gekleed in een tijgershirt dat tegen de muur aan stond. Aislin fronste haar wenkbrauwen en liep nu helemaal de zaal binnen, terwijl ze de deur achter zich dichtdeed zodat de vreemde geur zich niet naar buiten kon verspreiden.

Pas toen ze geheel in de ruimte stond kon ze de oorzaak van de rooklucht plaatsen. Een in brand gezette trainingspop. Opnieuw keek ze iets geschrokken de ruimte rond, maar de enige die ze kon ontdekken was het meisje – die waarschijnlijk de aanstichter van de kleine brand moest zijn geweest. ‘Eh… Hey,’ begon Aislin terwijl ze iets meer naar het meisje toe liep en haar hand opstak als een soort begroeting. ‘Heb je misschien… Hulp nodig?’ Vroeg ze er achteraan, wenkend naar de nog steeds brandende pop.
Het was een typische situatie voor haar – altijd op het juiste moment op de juiste plaats zijn, dacht de brunette nog toen ze het meisje naderde.

_________________

The fire's found a home in me.
➳:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Clarissa Mendoza
avatar
Class 3
Aantal berichten : 148

Character Profile
Alias: Tigris
Age: 20 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: One door closes and another opens   za aug 13, 2016 10:01 pm

MERRILY WE FALL,
YOUR ARMS LIFT ME UP SO HIGH
When your soul finds the soul it was waiting for. When someone walks into your heart through an open door. When your hand finds the hand it was meant to hold.
Nog altijd iets geschrokken keek ze naar de brandende pop midden in de ruimte. Nadat ze goed en wel beseft had dat het zijzelf was geweest die dat ding net aan had gestoken begon de paniek toch wel een beetje toe te slaan. Straks zou de docent nog boos worden en zou ze één of andere straf krijgen.. of nog erger.. van school gestuurd worden. Wist Clarissa veel dat je voor dit soort ongelukjes niet meteen op de eerste de beste boot terug naar het vaste land gezet zou worden. Nog altijd wat verbaasd keek ze naar haar handen, maar toen besefte ze dat het vuur uit moest voordat het helemaal te laat zou zijn voor de pop. Op het moment dat ze de ruimte rondkeek om iets te vinden waarmee ze het vuur weg kon laten gaan, stond er opeens een ander meisje in de ruimte. Betrapt. Het meisje stak haar hand op en begroette haar met een twijfelachtige hey, de ander had natuurlijk ook het vuur gezien. "Hey.." zei Clarissa dan ook maar terug uit beleefdheid, terwijl haar ogen kort naar de brandende pop flitsten en ze haar wangen een beetje rood voelde aanlopen. Het andere meisje vroeg of ze misschien wat hulp nodig had, waarop de roodharige vluchtig knikte. "I-ik weet niet hoe het gebeurde," zei ze terwijl ze van haar handen naar de brandende pop keek en keertje knipperde. "Weet je misschien hoe we het vuur uit kunnen krijgen?" vroeg ze toen twijfelend en keek het andere meisje aan. Oh, hopelijk zou ze iets weten voordat die pop helemaal in as veranderd zou zijn en ze straks bij het schoolhoofd zou moeten komen voor brandstichting. Nerveus keek ze de kamer rond, maar zo snel zag ze niets om het vuur uit te krijgen. Als ze het goed had kon water het blussen.. maar dat zag ze hier zo ook niet zo snel.
@Aislin
#317 WORDS
NO NOTES
Outfit
CREDIT TO ARIA

_________________


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: One door closes and another opens   

Terug naar boven Go down
 
One door closes and another opens
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Lower Floor :: Training Rooms-
Ga naar: