INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Drake Stone

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Drake Stone
avatar
Class 3
Aantal berichten : 30

Character Profile
Alias: Golem
Age: 14
Occupation:
BerichtOnderwerp: Drake Stone    ma apr 25, 2016 10:31 pm

• Naam (+ middelste naam) (+
achternaam)
 Drake Stone
• Bijnaam Golem
• Leeftijd 14
• Geboorteplaats Canada
• Karakter
Argwanend:
Drake is erg alert met wie hij contact heeft en blijft het liefst op iedereens afstand, want hij is bang dat ze hem pijn gaan doen op welke manier dan ook.

Bezitterig:
Als Drake iets heeft laat hij het moeilijk los, zeker als het iets moois is. Dit gaat vooral over spullen en hij kan heel slecht delen.

Stuurs: Drake kan erg stuurs zijn in de omgang met andere dat komt meer door zijn verleden.

Bot: Als men hem stoort in zijn doen en laten kan Drake bot uit de hoek komen. Zelfs tegen oudere personen dan hijzelf.

Heet hoofd: Spelletjes spelen kun je beter niet met hem doen. Drake is namelijk een hele slechte verliezer en dit uit zich meestal eerst in grommen, voor hij echt het bijltje bij een spelletje erbij neer gooit en vaak dan de tafel gewoon omver gooit of tijdens een gevecht als Drake aan de verliezende hand is dwingt hij zichzelf tot het uiterste te gaan, wat hem lichamelijk nogal erg kan bekopen. Vooral als zijn wonden zich willen herstellen die Drake dan steeds bij elke beweging weer opnieuw open kan doen gaan.

Loyaal: Ondanks zijn stuursheid en de botte uitingen is Drake wel loyaal aan  hen die zijn vriendschap verdient hebben, maar ook loyaal genoeg om elke mutant te helpen wanneer nodig.

Snel aangebrand:
Drake kan snel op zijn tenen getrapt zijn wanneer andere over zijn verleden willen weten. Hij praat er niet graag over.

Schuw: Dit slaat vooral op normale mensen die hem vreselijke dingen hebben aan gedaan.

• Uiterlijk
Al mens: Blanke huid, donker blond kort gehouden haar, groene ogen, nu 1.40, maar als Drake volwassen is 1.90, zijn kleding valt meestal onder schudkleuren bruin, grijs tinten en zwart. Littekens genoeg, hoewel hij er enkele lichamelijke heeft.

Als draak:  Bruine,  grijzige en beige schubben. Heel veel hoorns die over zijn kop  verspreid zijn en over zijn hals tot zijn staart lopen, vleugels gebouwd voor snel snelheid te kunnen maken die een ieder een span wijte hebben van  3meter. Zijn 3 meter lange hoornige staart. 2 meter als Drake op alle poten staat, maar 5 meter lang van kop tot staart, de extra klauwen aan zijn vleugelarmen zijn om mee te lopen of zich ergens aan vast te houden zoals een muur of een stenenwand of aan houten huisjes of aan bomen.

• Mutatie

Rolling bolder:
Niet echt een mutatie, maar zijn draken lijf kan zich perfect oprollen Zo sluiten zijn schubben zijn lichaam af voor een mogelijke kogel regen. De hoorns steken zo ver naar buiten dat die een mens of welk obstakel dan ook gemakkelijk zou kunnen doorboren Zo vormt Drake zich tot een giga spijkerbal waarmee hij zijn alles vermorzeld zonder echt te hoeven zien waar zijn tegenstander zich bevind.

Aarde manipulatie: Aarde is zijn element ondanks dat zijn drakenvorm vleugels heeft en dat hij kan vuur spuwen kan Drake vuur niet in zijn menselijke vorm nog in zijn drakenvorm manipuleren. Wel kan Drake vuur spuwen in zijn drakenvorm. De aarde om hem heen kan Drake wel manipuleren. Zo kan hij hoge muren op laten reizen, aarde lezen door zijn blote hand of voet op steen of aarde zelf neer te leggen of te zetten. Aardbevingen, Een open gereten stuk grond weer dicht maken, Sommige metalen buigen. Dit kost hem meer energie, maar omdat Ijzer en metaal ook uit de aarde gewonnen worden kan hij ze enkel buigen. Zo kan hijzelf bijvoorbeeld door een spijlen hek komen. Deze mutatie kan Drake ook in zijn menselijke vorm gebruiken.

Draken delen: In zijn verleden heeft Drake geleerd delen van zijn drakenvorm te leren gebruiken, Dit mede doordat de professoren daar in geïnteresseerd waren. Hier onder kan Drake een draken huid op roepen zo dat hij beschermd is voor scherpe voorwerpen en kogels, maar ook zijn draken vleugels Waarmee hij zonder moeite in zijn menselijke gedaante kan weg vliegen. Mocht er op hem geschoten worden een klein gedeelte tussen de vleugels in beschermt hem doordat daar een klein stukje drakenhuid verschijnt, Drake kan ook zijn draken staart gebruiken. Dit gebruikt hij meer in een een op een gevecht net als zijn draken klauwen vallen hier onder.

Quick healing:
Wanneer Drake gewond is herstellen zijn lichaams-cellen zich sneller dan dat een mutant normaal zijn of haar wonden normaal dicht groeit. Wel handig natuurlijk. Het tempo verschilt van wond op wond wel natuurlijk.

Bijna onsterfelijk: Draken kunnen lang leven daardoor kan Drake ook ouder worden dan een normale mutant. Al verouderd zijn uiterlijk minder snel dan dat een gemiddelde mutant verouderd.

• Mutatie voordelen

Rolling Bolder:
Daarmee walst Drake letterlijk alles plat mee. Auto's, Gebouwen, hindernissen, blokkades en tegenstanders.

Aarde manipulatie:
Elk soort gesteente of element dat uit de aarde komt kan Drake manipuleren. Aarde lezen is
handig tegen verrassings-aanvallen. Aarde vallen als in drijfzand of stenen muren om een aanval van de tegenpartij die te voet zijn tegen te houden, Aardbevingen om de voertuigen van een mogelijke vijand te doen stoppen net als voetsoldaten, Scheuren in de aarde dichten om zelf en mede mutanten door te laten trekken of te laten ontsnappen. De aarde en gesteente zijn gemakkelijker te manipuleren dan ijzer of metaal.

Draken delen:
Handig in gevechten of Drake nu op een open veld of als er weinig ruimte is zoals een nauwe gang dan kan hij zich nog gemakkelijk verdedigen.

Quick healing:
Drake geneest sneller dan de meeste mutanten.

Bijna onsterfelijk:
Een langer leven kan zijn voordelen hebben en hij ziet meer en kan meer van de wereld zien.

• Mutatie nadelen

Rolling Bolder:
Drake kan pas stoppen met rollen als hij ergens tegen aan knalt waar hij niet direct door heen komt of door puur geluk zichzelf via een schans de lucht in schiet, dat laatste komt zeer weinig voor.

Aarde manipulatie:
Als men hem gevangen zet in een kooi bijvoorbeeld wat geen materiaal bevat dat uit de aarde of ijzer of metaal bestaat dan kan hij deze gaven ook niet gebruiken.

Draken delen:
Wanneer men een band om zijn hals doet waarmee ze hem kunnen electricuteren kan Drake zijn draken delen niet oproepen. Door de elektrische lading verstoort dat zijn pogingen om zijn gaven te gebruiken.

Quick healing:
Als hij heelt kan Drake zijn andere gavens in die tijd niet tot niet goed kunnen gebruiken. Het slimste is ze niet te gebruiken, al is Drake soms een enorm heet hoofd zeker als hij aan het verliezen is en schaad zichzelf dan meer dan dat goed voor hem is.

Bijna onsterfelijk:
Alle vrienden en kennissen zien sterven waar hij blijft leven. Veel verdriet zou dan zijn deel zijn, maar dat kan alleen gebeuren wanneer Drake mensen door zijn stenen schild toe laten zou.

• Mutatie grenzen

Rolling Bolder:
Drake stopt pas wanneer hij uitgerold is, maar dat ligt er ook vaak aan hoe Drake gestart is. Is hij horizontaal begonnen dan rolt Drake uit tot op 1 kilometer. Begint hij zijn rol vanaf een helling, dan rolt Drake uit tot 2 a 3 kilometer. Maar meestal gebeurd dat niet, omdat Drake dan vaak al eerder gestopt is met rollen doordat hij ergens niet doorheen heeft kunnen rammen in zijn rol.

Aarde manipulatie:
Materiaal dat niet een aards bestanddeel bezit valt niet door hem te manipuleren. Aarde lezen Drake kan tot 3 kilometer gaan als het nodig is, maar des te verder weg, des te eerder is Drake uit geput. Aarde lezing vergt nogal veel energie als hij het bewust gaat gebruiken. Stenen muren kunnen tot 4 meter hoog worden, Aarde vallen zoals drijfzand zullen de personen die erin komen enkel tot hun schouders erin doen verdwijnen. Aardbevingen van Drake kunnen NIET zo ver door de aardkorst komen dat hij de lava kan bereiken. De aarden scheuren die hij kan dichten zijn tot de brede van 6 meter in doorsnee hebben.

Draken delen:
Drake kan zich helemaal in een draak veranderen, maar ook gedeeltelijk. Het punt is dat Drake dan maar 1 draken lichaamsdeel te gelijk kan oproepen. Twee Draken delen te gelijk daar werkt hij nog aan. Maar een combinatie van draken lichaamsdelen zou wel heel handig zijn in een gevecht.

Quick healing:
Drake kan deze gaven niet op andere mutanten gebruiken. Wat hij wel jammer gaat vinden in de toekomst!

Bijna onsterfelijk:
Als men zijn hoofd van zijn romp scheiden zal Drake sterven. Want zo'n gruwelijke wond kan zijn lichaam niet helen.

· Likes
Rust, hard core muziek, lekker eten en drinken, Goud, Juwelen en verder alles dat glimt en glinstert.

· Dislikes
Ongewenst aangeraakt worden al is het maar op zijn schouder, Het nummer Mister Loonly, Mensen die te veel over hem willen weten, het menselijke ras.

• Geschiedenis

Hoewel de meeste mutanten kinderen of jongeren hun ouders hebben gekend is dat in Drake's geval niet zo. Hij kent alleen de kooi waar Drake al van zo lang hij het zich kan herinneren al in verbleef. Zijn ouders waren net als hij mutanten die zich in draken konden veranderen. Maar toen ze verraden werden had de vrouwelijke mutant een baby bij zich die de professoren wel interessant vonden. Ze lieten de ouders van de baby doden en namen de zuigeling met zich mee. Diep verborgen in de bossen van Canada. Drake weet niet beter dan dat hij geboren was in dit koude oord. De professoren zeiden ook niet de waarheid en gaven hem mooie glimmende dingetjes zolang hij maar mee werkte. Drake vond de proeven en experimenten nooit leuk. Vaak deden ze pijn of was het op een andere manier nooit fijn, maar de beloning was wat hij wilde. Hij was echt de typische draak die graag schatten verzamelde en ze koesterde. Edelstenen, goed kopen of dure, dat gold ook voor het goud of zilver. Zo lang het maar mooi was en hij het later kon laten glimmen. Maar met der tijd dat Drake ouder werd begon hij steeds agressiever te worden. Hij wilde niet langer meer het proef konijn spelen en wilde niet weg bij de rijkdommen die hij al vergaard had in de 13 jaar dat hij bij hun gevangen gezeten had. Drake veranderde telkens in zijn draken vorm en spuwde dat vuur naar hen om ze uit zijn buurt te houden of hij liet de aarde  trillen door zo laag te grommen dat hij daarmee de trillingen van zijn stembanen door zijn lichaam kon laten reizen naar de grond onder zijn poten.

Maar de mens was sluw en gemeen. Zijn kooi bestond enkel uit spijlen waar hij zijn drakenkop onmogelijk door heen kon steken, Ze stuurde handlangers op hem af en probeerde zelf de band die ze om zijn hals hadden gedaan en die elk jaar iets versteld hadden zodat Drake niet zou stikken tijdens het groeien. De band kon mee groeien tot het formaat dat hij als draak was, maar ook die had een limit. De stroom die door zijn lijf gestuurd werd was pijnlijk en een schreeuw die onmenselijk was galmde tussen de bomen door. Sommige mensen dachten dat het om een of ander monster ging dat in de bossen huisde steeds als ze zijn kreten hoorde. Maar er was een groepje plaatselijke mutanten in de buurt die al een tijdje het laboratorium waar ze Drake gevangen hielden een tijdje in de gaten gehouden. Ze besloten om Drake daar weg te halen en uit te breken. Hoewel Drake die nacht nog lag bij te komen wilde hij eerst de hulp van het groepje mutanten niet. Hij was bang dat ze zijn schat wilde weg nemen. Maar ze kregen Drake zo ver om mee te gaan en een klein deel van zijn schat mee te nemen. Echter werd de groep ontdekt en moesten ze vechten om weer weg te komen. Drake Was een ongewilde grote hulp gebleken voor de mogelijkheid te ontsnappen. Drake volgde zijn redders en toen ze veilig waren deden ze een poging om hem een beetje te socialiseren. Het lukte hen wel, maar Drake bleef argwanend jegens iedereen die hij tegen kwam. Het lag aan de aard hoe Drake was opgevoed door de professoren, maar ze vonden ook dat Drake meer over zichzelf moest leren maar ook hoe hij de wereld om zich heen moest gaan zien en niet dat iedereen kwade bedoelingen met hem had.

_________________

Theme Voice & Dragon voice
Leave the past in peace or you will sit on the blisters!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Drake Stone    di mei 03, 2016 5:53 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Drake Stone
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: