INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Joël Watson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Joël Watson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 38

Character Profile
Alias: Bubblegum
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Joël Watson   di jan 28, 2014 8:44 pm


Naam:
Joël Lucas Watson
Alias:
Illusion
Leeftijd:
17
Geboorteplaats:
Birmingham, Engeland.
Karakter:
Joël is zo’n persoon die altijd vrolijk schijnt te zijn. Je ziet hem altijd wel lachen en hij probeert anderen ook altijd op te vrolijken. Hij kan soms wat kinderachtig overkomen,. Hij lijkt soms best naïef, maar eigenlijk is hij best intelligent, dat merk je alleen niet snel. Hij is altijd wel in voor een grapje en leraren zijn niet 100% veilig in zijn buurt, maar over het algemeen is hij gewoon een aardige, behulpzame, jongen (misschien een beetje over-excited soms).
Uiterlijk
Joël heeft licht bruin, krullerig haar en licht bruine ogen. Hij is niet bijzonder lang, 1, 82, en ook niet erg gespierd. Hij ziet er eigenlijk nogal kinderlijk uit, en heeft ook iets kinderlijks in zijn bewegingen. Vaak word hij omschreven als “schattig”.
Mutatie:
Past reading
Joël kan doormiddel van aanraking en oogcontact iemands verleden “lezen”. Dit kost niet zo veel moeite en er zitten niet zo veel grenzen aan. Als hij je verleden leest, merk je daar zelf niks van. Joël moet zich er wel op focussen, dus het werkt niet bij zomaar als hij het niet wil of als hij je per ongeluk aanraakt of aankijkt. Joël ziet niet je hele verhaallijn als een film, hij ziet ze meer als fragmenten, maar samen kan hij er wel een samenhangend geheel van maken.

Illusion manipulation
Dit houd in dat Joël je dingen kan laten zien, situaties kan veranderen. Wat je ziet is dan niet de werkelijkheid, maar het ziet er wel heel geloofwaardig uit en hij kan je hiermee flink om de tuin heen leiden. Het grootste nadeel hieraan is wel dat het vermoeiend is, omdat hij zich heel erg moet blijven concentreren, anders vervalt de illusie en zie je de echte werkelijkheid weer. Maar aangezien hij deze mutatie zo vaak heeft gebruikt is hij er al aardig handig in geworden.
Geschiedenis:
Joël is nogal beschermd op gegroeid als de op één na jongste van een grote familie. Hij heeft nog twee zussen en één broer boven zich en één jonger zusje. Hoewel zijn ouders heel druk waren met hun werk had hij een goede band met hen, en ook met zijn broer en zussen. Zijn familie was niet bepaald arm en ze woonden in een grote villa wijk in Birmingham, niet ver van het centrum vandaan. Op school was Joël niet één van de beste leerlingen, maar hij haalde voldoendes. De leeraren waren meestal niet erg blij met hem, aangezien hij er een handje van had (en heeft) met zijn vrienden onrust te scheppen in de klas. Lol hebben vond hij altijd belangrijker dan hard werken. Raar genoeg wist Joël altijd weg te komen met zijn kattekwaad. Dit kwam natuurlijk door zijn mutatie, waar zijn ouders al langer achter waren. Ze vonden het alleen nooit echt een probleem, maar toen ze erachter kwamen dat hij zijn illusies gebruikte om onder straf uit te komen werden ze echter nogal kwaad en na een beetje research werd er geregeld dat hij naar Genosha Island zou gaan.

_________________
I'm miss Sugar-Pink, liquor liquor lips, hit me with your sweet love, steal me with a kiss

I'm gonna be your bubblegum bitch
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Joël Watson   do jan 30, 2014 12:13 am


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Joël Watson
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: