INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Eden McGuire

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Eden McGuire
avatar
Class 3
Aantal berichten : 44

Character Profile
Alias: Gaia
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Eden McGuire   za apr 23, 2016 11:01 pm
Eden McGuireGeneral

♧ Naam: Eden McGuire
♧ Bijnaam:
♧ Leeftijd: 17
♧ Sterrenbeeld: Taurus
♧ Geboortedatum: 5 Mei
♧ Geboorteplaats: Hebron, New York, USA

♧ Sexuele oriëntatie: Hetero
♧ Gender: Vrouw

Character

♧ Karakter: Girl-next-door ::  Easygoing ::  Down to earth :: Affectionate :: Reliable :: Gentle  :: Natural Beauty ::

Eden is een open en lieve meid. Ze is niet zo wild als andere meiden, maakt niet snel ruzie met mensen. Als er ruzie is, blijft ze er liever buiten. Je zou het wat meer volwassen kunnen noemen, en is verstandiger dan de meeste meiden van haar leeftijd. Ze hoef niet per se uit te gaan tot diep in de nacht als ze al moe is, dan gaat ze liever naar huis. Ze is gemakkelijk in omgang en doet dingen altijd vrij rustig aan. Geen haast, geen stress wanneer dat niet nodig is. Zelfs als het nodig is zal ze niet veel stress hebben, en echt woedend zal ze niet snel worden, met haar vele geduld. Dit helpt haar makkelijk vrienden maken, omdat ze altijd er open naar ze is. Niet opdringerig, en ze dramt het vrienden worden ook niet door. Het gebeurd gewoon, of het gebeurd niet. Ze is niet bang om te zeggen wat ze denkt, en is open over haar gedachten. Veel beste vrienden heeft ze niet gehad, maar kon het op school altijd goed met iedereen vinden. Vrienden vond ze nooit echt nodig, en was meer iemand die op haarzelf vertrouwde. Ze woonde niet even dichtbij andere mensen doordat ze op een boerderij woonde, en nam niet heel vaak iemand mee naar huis. Ook al mocht het wel. Ze had haar zusjes en de hond, Domino. Dat was meer dan genoeg voor haar, en anders waren er de planten nog. Ook al leek ze zo alleen, iedereen op school had toch een goed beeld van haar. Ze werd niet gepest, en ook zeker niet gehaat. Een probleemkind was ze niet, haar ouders hebben nooit naar het schoolhoofd moeten komen omdat ze zich zwaar misdragen had. Ze hoefde nooit per se op de voorgrond te staan, en zette zichzelf daar ook niet neer. Als anderen dat deden was ze er oke mee, maar zelf hoefde ze niet continu in de spotlights te staan. Iets wat haar misschien niet meteen deed opvallen bij anderen, maar wat wel altijd begrip en respect won. Ze kan gitaar spelen, en stiekem ook zingen. Alleen was ze hier altijd verlegen over, en dat is ook het enige waar ze verlegen over is. De enige die haar horen zingen zijn haar zusjes en haar beste vrienden. Ze kan zich goed begeleiden met haar gitaar, die ze al sinds haar zesde bespeelt. Ook zingt ze vaak als er niemand is om het te horen.
Ze is heel gewoon, en staat met beide voeten op de grond. Ze schept niet graag op over iets wat ze heeft gekregen, en moet het niet hebben van alle dure merkkleding. Ze kleed zich goed voor haar figuur, maar zal nooit rondlopen in merkkleding als het andere ook even goed zit. Om de waarheid heen draaien als dat niet hoeft, zal ze niet doen. Eden is een hartelijk meisje, die makkelijk lief heeft. En ook makkelijk lief wordt gehouden. Ze is warm naar andere mensen toe, ook vreemdelingen. Ze wordt vaak gezien als betrouwbaar. Het is voor haar geen probleem om naar de problemen van anderman te luisteren, en dat zal ze ook met alle geduld en respect doen. Geheimen zal ze van je bewaren, maar zelf heeft ze er niet echt veel. Haar tedere omgang met haar familie, en haar vrienden maakte haar ook geliefd bij anderen. Zelfs de populaire clique behandelde haar goed, zonder haar te onderdrukken. Doordat ze van een boerderij af komt heeft ze toch een country vibe om haar heen hangen, en een ruw randje. Ze rijd niet in een cabrio, maar in een pick-uptruck. Ze besteedt veel tijd buiten, en op het land werken is ook geen probleem voor haar. Deels niet omdat ze haar mutatie kan gebruiken hierbij. Ze voelt zich op haar gemak buiten, en gaat daar ook altijd heen als ze zich niet op haar gemak voelt.
Eden bezit een natuurlijke schoonheid. Ze heeft niet echt besef dat ze erg knap was, en knap gevonden werd, maar dit maakte het ook natuurlijk. Waar anderen zich kleden op hun mooie uiterlijk, bleef Eden gewoon dragen wat fijn zat en wat ze zelf mooi vond. Makeup had ze af en toe wel op, maar meestal wilde ze het niet op doen. Het kostte haar weer tijd, en echt nodig vond ze het niet. Ze bleef geloven dat iedereen een natuurlijke schoonheid had. Jongens waren zeker aangetrokken tot haar, maar lieten haar over het algemeen met rust wanneer ze dat wilden. De macho's drongen niet te veel aan, en als ze dat zouden doen, zou dat al snel minder worden. Ze zou het wel laten merken als ze het niet fijn vond. Ze heeft wel enkele vriendjes gehad, of jongens die haar uit vroegen, maar die ze vriendelijk af wees als ze niet geïnteresseerd was. Om een of andere reden hadden ze daar altijd respect voor, en bleven niet aandringen, maar hielden vaak wel iets van aantrekking tot haar.

♧ Likes:  Her sisters <3 :: Her guitar :: Music :: Countrylife :: The farm :: Earth :: Sunsets :: Ice cream ::
♧ Dislikes: Liars :: Fake people :: Dishonesty :: Heights


Looks

♧ Oogkleur: Groen
♧ Haarkleur: Blond
♧ Lengte: 180 cm
♧ Bouw: Slank

Eden is een mooie meid, hoewel ze er zelf niet echt vaak aan denkt of het door heeft. Bij haar gaat het meer om innerlijk dan hoe ze er uit ziet. Dit betekent niet dat ze er totaal geen aandacht aan besteed, ze weet zich vaak goed te kleden. Zeker met wat advies van haar geliefde zusjes. Ze is een all american girl als het aankomt op stijl, met een country edge. Spijkerbroeken en crop tops zitten veel in haar kledingkast, omdat ze ook vaak op het land heeft gewerkt. Hierbij kon ze haar mutatie goed gebruiken, maar ze is wel gespierder geworden door het landwerk. Het valt niet echt op, ze zal door de meesten gewoon als slank worden gezien met een goede conditie. Ze draagt in haar vrije tijd vaak jurkjes en rokjes, ze houdt wel van de vrijheid die het haar biedt. Je zult haar niet vaak op hakken zien, maar als ze ze draagt, draagt ze ze wel goed.
Haar huid is gebruind door het vele buiten zijn, en met haar mooie gezicht en blonde haren heeft ze in het verleden het hart van vele jongens sneller laten kloppen. Niet dat ze er altijd iets mee deed, ze had vaak meer oog voor de bomen om haar heen en haar familie. Haar jeukbeenderen zijn duidelijk te zien, en haar groene ogen geen perfect haar mutatie weer.


Mutation

♧ Mutatie: Geokinesis :: Botanokinesis :: Ecological Empathy ::

Geokinesis
Eden kan met haar Geokinesis, ook wel Earth Manipulation, aarde of "aardse elementen" creëren, vormgeven en manipuleren. Onder "aardse elementen" vallen vaste voorwerpen, in het bijzonder alle mineralen en minerale samenstelling, ongeacht hun status. Of het nou steen, kei, zand of stof is, evenals vuil of grond. Onder het vormgeven valt dat ze de dichtheid, hardheid en of scherpte van het materiaal kan aanpassen met een simpele handbeweging. Het vormgeven van deze aardse materialen gaat bij Eden vrij makkelijk, omdat ze hier al veel oefening heeft gehad vanaf kleins af aan. Ze kan aarde, rotsen, keien en stenen op bijna elke snelheid in/op een oppervlak, lucht of water laten bewegen door simpele handbewegingen. Dit maakt haar niet van nature sterk, maar zware materialen kan ze wel laten bewegen met handbewegingen. Hier geldt wel, hoe zwaarder, hoe moeilijker het gaat. Hierdoor is het makkelijk om zichzelf te kunnen verdedigen. Ze beweegt haar armen, en een enorme muur zal verschijnen om haar heen. Hetzelfde geldt voor aanvallen, stenen kunnen al snel in het rond vliegen. Ze in staat om als het ware te 'surfen' op de aarde. Dit doet ze door de grond onder haar wat vloeibaarder te maken behalve het plateau waar ze op staat. Zo kan ze zich sneller bewegen dan een normaal mens.
Door haar mutatie kan Eden aardbevingen, modderstromen of zelfs drijfzand laten ontstaan. Dit is echter wel gebonden aan haar emotie, dus een aardbeving ontstaat sneller als ze overstuur is. Zo ontstaan modderstromen sneller als ze verdrietig is, en drijfzand als ze bijvoorbeeld in paniek of vol schaamte is. Dan is het voor haar gevoel een ontsnapping, alsof ze 'door de grond wil zakken', maar dan ontstaat er dus ook drijfzand. Vaak zonder dat ze het in eerste instantie door heeft. In haar geval heeft ze het al vrij snel door daarna, doordat het voor een plotselinge verandering zorgt in het oppervlak waar ze staat. Als ze dan tot rust kan komen is het ook te stoppen, al is een aardbeving moeilijker dan drijfzand of een modderstroom. Ze heeft er nog niet echt mee kunnen oefenen, door het gevaar wat ermee ontstaat. Ze weet dus ook niet echt hoe ze het precies kan laten ontstaan, tenzij ze zich er heel erg op concentreert. Ze kan luchtverontreiniging veroorzaken of juist oplossen door de lucht te filteren of juist vol te stoppen met deeltjes aarde. Hierdoor zal Eden zich vrijwel altijd in schone lucht bevinden, omdat ze dit onbewust doet.

Eden heeft een zwak voor elektriciteit. Dit is omdat de elektriciteit door de aarde kan reizen, en het kan breken. Doordat Eden zo sterk aan de aarde gebonden heeft zullen elektrische schokken meer impact op haar hebben, en voelt ze zich niet altijd op haar gemak tijdens een storm. Ze is bang voor bliksem, en verschuilt zich dan altijd binnen. Ook is er het gevaar dat als de bliksem in slaat, en Eden is buiten, dat die ook over zal slaan op haar als de bliksem eenmaal door de grond reist. Zo zal ze een elektrische schok kunnen krijgen, iets waar ze voorzichtig mee moet zijn. Ook moet ze op passen voor schokken uit alledaagse apparaten en stopcontacten.

Botanokinesis
Botanokinesis, ook wel Plant Manipulation, is de mutatie om planten te creëren, vormgeven en manipuleren. Met inbegrip van hout, wijnstokken, planten, mos, en delen van de planten, zoals bladeren, zaden, vruchten en bloemen. De controle van planten. Eden kan planten laten groeien of zelfs (weer) tot leven laten komen. En in tegenstelling tot het tot leven laten komen, ook laten sterven. Ze kan de planten laten bewegen, of zelfs uit de grond laten komen en laten ‘lopen’. Gemuteerde planten kan ze creëren, door het DNA aan te passen. Planten die moeilijk zullen groeien, kan Eden een extra zetje geven, waardoor ze goed tot bloei zullen komen.’

De mutatie kan gebruikt worden als aanval, maar ook als verdediging. Met de juiste manipulatie kan Eden plantaardige middelen maken, die mensen zouden kunnen genezen, of helpen genezen. Dit is wel moeilijk, en ze kan het nog niet erg goed. Hoewel Eden haar mutatie liever niet voor aanval gebruikt, kan ze met de Botanokinesis veel schade aan richten. Niet alleen kunnen mensen gedood worden, door verstikking, maar ze kan ook giftige stoffen laten vrijkomen die in de planten zouden zitten. Dit werkt ook in de omgekeerde richting, en ze kan giftige stoffen ook verwijderen uit de lucht of de plant.

Planten op grote schaal laten verschijnen zal haar ook lukken, omdat ze er al zo lang mee bezig is. Het is moeilijker om door asfalt of steen heen te komen, maar in combinatie met haar Geokinesis is dit ook niet moeilijk meer. Ze zou bomen kunnen laten verschijnen in het midden van de weg, al geldt hier: hoe groter de plant, hoe meer energie het kost.

Ecological Empathy
Hiermee kan Eden het algehele welzijn en de conditie van haar directe en natuurlijke omgeving voelen, als gevolg van psychische gevoeligheid voor de natuur. Met inbegrip van alle biotopen (bossen, woestijnen, toendra’s, wetlands, bergen, etc.) Ze staat fysiek, emotioneel en geestelijk in contact met de omgeving. Deze stelt haar in staat om waar te nemen en te begrijpen wat er gebeurt in de natuur. Alsof ze met de planten kan praten, en ze hun stemmen hoort. Maar op haar beurt zou ze de planten of dieren ook het zwijgen op kunnen leggen. Ze krijgt de verzoeken om hulp binnen, en zou met haar andere mutaties de planten kunnen helpen en genezen. Of in het geval van een dier iemand anders informeren en hulp regelen voor het dier. Door Eden haar andere mutaties is ze beter in contact met planten dan met dieren. Dieren is voor haar moeilijker qua omgang, maar het gaat ook soepel en vaak zonder problemen.

Als de natuur niet in harmonie is met de natuurlijke orde zal ze echter hoofdpijn of erger kunnen krijgen. Een natuurlijk omgevallen boom of gestorven dier zal haar geen pijn doen, en zou zelfs kunnen opluchten. Als het onnatuurlijk is, en op grote schaal, zou het haar ziekelijk kunnen maken. Als er een bos in vuur en vlam zou staan, zouden er in haar hoofd honderden stemmen schreeuwen van de pijn. Ze heeft geleerd om het deels uit te sluiten, maar is ze emotioneel ook niet in goede staat zou het opeens terug kunnen komen.

♧ Alias: Gaia


Family

Vader: Harry McGuire
Moeder: Charlotte McGuire
Zusjes: Dacy & Juno & Yale


History

Al weer zeventien jaar geleden werden Harry en Charlotte geprezen met de geboorte van hun eerste kind, Eden. Het meisje groeide zorgeloos op, en het leven op de boerderij verging de eerste vijf jaar zonder veel verandering. Eden's mutatie begon een beetje door te dringen, maar echt duidelijk was het nog niet aan bod gekomen. Het meisje had een voorkeur voor de natuur en het buiten zijn, maar er hadden zich nog geen ongewone gevallen voor gedaan.

Na vijf jaar was Charlotte opnieuw zwanger. Niet van één, twee, maar van drie kinderen. Kleine Eden was verheugd, ze kreeg drie nieuwe familieleden! Drie meisjes om precies te zijn, drie zusjes! Haar leven kon werkelijk niet beter. De dag was eindelijk aangebroken, en de drieling zag voor het eerst het daglicht. Eden ging met haar pappa kijken, toen de bevalling was afgerond. Moeder en de drieling maakte het goed. Het was voor Eden prachtig om haar drie zusjes te zien, al kon ze ze moeilijk uit elkaar houden.
De drieling groeiden op, en hadden net als Eden een fascinatie voor de natuur. Toen de meisjes wat ouder waren, oud genoeg om zonder ouders rond te kunnen lopen onder leiding van tienjarige Eden, nam grote zus de drieling maar al te graag mee naar buiten. Maar waar Eden interesse had in de aardse natuur, keek de drieling naar de rest van het universum. Yale keek altijd graag naar de maan, Juno glinsterde naar de zon en Dacy staarde altijd vol verbazing naar de sterren. De boerderij liep al die tijd goed en op rolletjes. De granen werden verbouwd, en de dieren hadden het goed. Kippen liepen vrij op het terrein samen met geitjes, maar het allerliefste dier dat er rondliep was toch echt wel Domino de Border Collie.

Jaren verstreken, Eden groeide en werd met de dag mooier. Niet dat ze dit zelf echt besefte, maar het was wat de mensen om haar heen altijd zeiden. Ze ging naar High School vanaf haar 14e, en dat was een hele stap voor haar. Natuurlijk, vrienden maken ging wel. Ze had ook wel een beste vriendin, Abigail. Maar die ontmoette ze pas vanaf haar 15e. Vanaf haar 15e begon de puberteit ook in te slaan, die er zeker een jaar zou blijven, was het niet langer.
Gelukkig had ze altijd haar familie, en de boerderij. Ze had een goede band met beide ouders, en kon altijd uithuilen bij de dieren, of de planten. Domino, de bordercollie, kon haar altijd opvrolijken. Zeker omdat de hond verzorgd werd door Eden, en bij haar op de kamer sliep. De planten die altijd naar haar luisterden waren fijn, en ze luisterde ook naar hen. Ze oefende met haar mutatie, maar wel altijd voorzichtig. Toch ging ze vooruit. Naar wie het meeste liefde ging vanuit haar waren toch wel haar drie zusjes, haar drie beste vriendinnetjes. Ze besteedde veel tijd met hen in de boomhut, en hielp hen zo veel mogelijk met hun mutatie, of ging met ze op verkenning. Ze leerde Juno gitaar spelen. Haar zusje was meer geïnteresseerd in rock, en Eden in country/pop. Hoewel ze al vijftien was en praktisch 'volwassen' vanuit het zicht van de populaire kids bij haar op school, deed ze nog steeds dingen die 'voor kleuters waren', maar dat maakte haar niet uit. Eden was nooit echt een meisje wat in de spotlights wilde staan, ze had genoeg vrienden. Abigail natuurlijk, zij was degene die ook altijd met haar mee naar huis kwam als dat kon, en op school zelf ook een clubje waar ze me op trok. Toch bleef Eden haar eigen wil en karakter hebben. Verstandiger dan de anderen, en populariteit spelletjes waren niet iets waar ze zich mee bezig hield.

Op haar zestiende veranderde er veel voor haar. Haar eerste prom, ze leerde autorijden en ze nam voor het eerst een jongen mee naar huis. Ze was ongetwijfeld een van de knappere meisjes op school, maar echt beseffen deed ze dit niet. De jongen was niet meer dan een vriend, maar toch was het voor de drieling een hele gebeurtenis. En ook voor Eden zelf, al zei ze dit niet zo maar tegen iedereen. Enkel tegen haar zusjes en Abigail. De jongen en zij bleven uiteindelijk vrienden, Eden had ook nog niet echt behoefte aan een vriendje. Ze had plezier genoeg met haar beste vriendin, haar geliefde zusjes, Domino, en haar zwarte pick-uptruck. Ze had les gekregen van haar vader, en was geslaagd voor haar examen. Vol plezier reed ze over het terrein en naar het dorp om ijsjes te gaan halen, met haar drie zusjes in de achterbak natuurlijk. Die wilden maar al te graag mee.
Toen ze net zeventien was geworden kreeg ze toch haar eerste echte, serieuze, crush. Ze had Abigail en de drieling er al lang over verteld, maar nu, nu kwam de jongen zelfs een keer mee naar de boerderij. Behalve Abigail wekelijks, een paar andere vriendinnen ooit en de goede vriend van haar nam Eden nooit iemand mee. Hij was charmant, en had wel een oogje voor haar. Echt goed kende ze hem nog niet, maar toch nam ze hem mee naar de boerderij. De drieling had het stel al snel gespot, en ging op spionage uit. Vanuit de hooischuur, op de zolder lagen ze met vertekijkertjes Eden en haar vlam te bekijken. Voor Eden was het net zo nieuw als de drieling, zo verliefd was ze nog nooit geweest. Ze liet de jongen de boerderij zien, alles wat ze zo lief had. Haar zusjes kon ze echter niet vinden, tot ze ze spotte op de zolder. Ze had ze kunnen waarschuwen, of ze had boos op ze kunnen worden voor de spionage, maar ze glimlachte enkel. Zij en de jongen strandden uiteindelijk bij een paar strobalen, omringd door de zonsondergang.

Het was wel duidelijk dat Eden haar eerste vriendje had, na een paar dagen. Ze durfde eerst niet echt met haar zusjes erover te praten. Maar na een goed gesprek (waar haar zusjes de volwassenen leken en het goede advies gaven) voelde het toch een stuk beter. De drieling was al bezig met shipnamen toen Eden pas echt besefte hoe leuk ze Hayden vond. De naam Hayden was natuurlijk perfect om shipnamen te maken, dat vonden niet alleen de zusjes, maar ook haar klasgenoten. Hayden hoorde bij de meer populaire clique, en was heel cliché een van de knappere jongens op school.
Eden was erg gelukkig met haar vriendje, hij had haar zelfs kunnen overtuigen om een keer voor hem te zingen. Één keer, vaker had Eden het niet gedurfd. Hij was de eerste voor wie ze zong, afgezonderd van haar zusjes en Abigail. Abigail, die nog altijd haar beste vriendin bleef. Eden werd niet echt meegezogen in het populaire systeem waar Hayden in zat, en probeerde zo trouw mogelijk te blijven aan haarzelf. Natuurlijk lukte dit niet helemaal. Ze ging wel met de populaire kids om, en trok hun aandacht ook. Niet dat ze dit erg fijn vond, naar haar mening ware deze tieners nog steeds overdreven en geobsedeerd met henzelf. Ze had ook wel iets van een country randje, en iets wilds in zich wat altijd pleitte voor haar vrijheid. Maar toen Haydem haar naar het prom vroeg, kon ze niet anders dan 'ja' zeggen. Zelf was ze nooit echt goed geweest met jurken uitkiezen, maar daar had ze haar zusjes en Abigail voor. De middag voor de avond werden Abigail en zij helemaal klaargemaakt door haar zusjes. Net zo lang tot het precies goed was, en Eden er uit zag als een echte 'prinses' volgens de zusjes.

Er werden vaak buurtfeesten gegeven, die soms nog best een uitdaging bleken. Sinds de buurt niet wist van de mutaties van de kinderen van Harry en Charlotte. Eden wist vaak te voorkomen dat de mutaties van haar zusjes werden ontdekt, maar niet altijd. Op de laatste buurtfeest die ze meegemaakt hebben was dat echter niet zo vlekkeloos verlopen. Doordat Dacy haar drukte niet kon bewaren en per ongeluk dingen om haar heen liet ontploffen waren de andere twee meisjes ook in paniek geschoten en hadden ze ook onmogelijk hun mutatie kunnen bewaren. Zelfs Eden had ze niet meer kunnen redden en Harry en Charlotte waren geforceerd geweest om de gasten naar huis te sturen. Eden was zelf niet echt geschrokken, maar bleef die avond net zo lang bij haar zusjes, tot ze in slaap waren gevallen en vredig konden gaan dromen.
Niet iedere gast was het ermee eens geweest dat ze al die jaren de verschrikking van hun kinderen geheim hadden gehouden. En het was al diep in de nacht wanneer de rust eindelijk ook tussen de drieling was wedergekeerd dat er iets op het terrein niet klopte. Domino was de eerste die de nare lucht opmerkte en als een wilde was begonnen te blaffen, waardoor Eden onmiddellijk als eerste uit bed was geschoten, aangezien de Border Collie altijd op haar bed sliep, en de brand al de trap op zag stijgen. Zo snel als ze kon was ze naar de drieling hun kamer gesprint om ze onmiddellijk uit bed te sleuren terwijl ze Domino naar hun ouders had gestuurd om ze uit bed te jagen. Gelukkig was de brandtrap veilig gesteld aan de andere kant van de gang en konden ze via daar allemaal veilig en wel naar beneden komen. Schoten hadden vanuit de verte nog geklonken met een heleboel gejoel, duidelijk dat hun missie blijkbaar geslaagd was om de mutanten op te jagen. In angst en shock hadden ze elkaar al die tijd vastgehouden, totdat de brandweer geslaagd was met de brand te blussen. De brand was bij de voordeur gestart, richting de woonkamer gegaan, die had voornamelijk in de brand gestaan, maar iedereen, zelfs alle dieren, waren ongedeerd gebleven. De katten hadden bij Harry en Charlotte op de kamer gelegen, net zoals dat Domino bij Eden had geslapen en die waren allemaal mee naar buiten begeleid. De andere dieren waren namelijk veilig en wel in de stal en schuur.

Na deze avond was het duidelijk dat ze hulp nodig hadden met hun groeiende mutaties, hulp die hun ouders zouden kunnen bieden. Ter veiligheid werd Eden ook uitgenodigd om mee naar het eiland te gaan nadat Jean en Jamie op waren komen dagen. Dit liet Eden wel realiseren dat ze Hayden moest verlaten, en Abigail. Met veel pijn moest ze het uitmaken met haar vriendje. Iets wat haar meer pijn deed dan hem, ze had ook niet anders moeten verwachten. Het was slechts een jeugd liefde voor hem, voor Eden was het meer. Maar ze kon haar zusjes niet achterlaten, familie ging voor alles. En Abigail, lieve Abigail. Zij nam het beter aan dan Hayden, en drukte haar vriendin op het hart dat ze haar nooit zou vergeten. En zo namen ze alle vier afscheid van hun ouders, hun lievelingsdieren om met hun koffers mee naar Genosha te reizen.

Trivia

♧ Eden speelt al heel lang gitaar, en kan het ook heel goed.
♧ Ze kan goed zingen, maar heeft het nooit gedurfd om in het openbaar te doen. De enige die het ooit hebben gehoord zijn haar zusjes, haar beste vriendin en haar vriendje.
♧ Dit [Klik] is hoe haar stem klinkt, en haar favoriete nnummer
♧ In tegenstelling tot andere meisjes uit haar jaarlaag, die een cabrio hadden, had Eden een zwarte pick-uptruck, met een paar krassen en een klein deukje erin.
♧ Eden heeft een angst voor hoogtes, hoger dan de zolder van de hooischuur is ze nooit gekomen.
♧ Wat er ook gebeurd, ze zal haar familie nooit verlaten, haar zusjes al helemaal niet.
♧ Eden houdt heel erg van ijs, haar favoriete smaak is vanille.

'Cause they say home is where we're together

_________________
Think you own whatever land you land on, the earth is just a dead thing you can claim.

But I know every rock and tree and creature, has a life, has a spirit, has a name.

Arianna - Bella - Vasilisa - Kitty - Serena - Waverly - Daphne - Karlie - Helena - Adara - Eden
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Eden McGuire   ma apr 25, 2016 5:14 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Eden McGuire
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Juno McGuire

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: