INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Fountain of youth

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Karma Skarsgård
avatar
Class 3
Aantal berichten : 44

Character Profile
Alias: Destruction Queen
Age: 17 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Fountain of youth   zo apr 17, 2016 2:45 pm

we could live like legends
There will be blood in the water
Een zachte bries was te voelen toen ze het schoolplein opstapte. Het was ongeveer halverwege de middag, en er was vrijwel niemand op het schoolplein omdat de meeste mensen gewoon les hadden. De scheikunde les had ze echter overgeslagen vandaag, ze had de vorige keer perrongeluk wat teveel met de atomen gerommeld waardoor er een kleine ontploffing was geweest tijdens haar practicum. En om eerlijk te zijn durfde ze haar hoofd niet echt meer te laten zien daar, bang dat ze een ergere fout zou maken, misschien wel een of andere giftige stof zou produceren. Met het scheikunde boek onder haar arm geklemd liep ze verder het schoolplein op, keek rond of ze een mooi plekje zag om te zitten. Haar blik viel op de fontein, een plek waar in de pauze vaak te veel mensen zaten. Karma was niet heel erg sociaal ingesteld, dus drukke plekjes ontweek ze liever in de pauze. Maar nu was er niemand en dat was de ultieme kans om dat plekje eens te claimen. Het zachte getik van haar rode hakken was het enige geluid wat er te horen was op het schoolplein. De rok die ze aan had sloeg bij elke stap zacht tegen haar benen aan, onbewust liep ze er best elegant bij. Zacht liet ze zich op de rand van de fontein neerzakken, plaatste haar tas op de grond en sloeg het schoolboek met een zachte zucht open, als ze niet naar de les ging moest ze in elk geval proberen om haar tijd wat te benutten. Het duurde dan ook niet lang voordat ze helemaal in haar boek zat en niet doorhad dat ze niet meer de enige op het schoolplein was.
tag: Hati | outfit: click

_________________

ǀνу - ƇƖαяιѕѕα - Ƙαямα - Ɗєяєк - ƇнαяƖσттє - Mαттнєω - ƓυαɗαƖυρє - Jσѕнυα - MαяιƖуη - Ɲασмι
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Hati Hróðvitnisson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Mánagarmr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Fountain of youth   zo apr 17, 2016 3:09 pmThe extreme always seems to make an impression
D
e zwartharige jongen was nog nooit op komen dagen tijdens de lessen, hij deed er gewoon niet aan. In tegenstelling tot een goede student bracht hij zijn tijd door met rondlopen en zich bezig houden met andere hun leven. Hati was tot nu toe nog vrij passief geweest voor zijn doen, hij had weer eens weinig slaap gehad en zijn lichaam was het hier niet mee eens. Al helemaal niet omdat hij zijn slapeloze nachten begon te vullen met sporten of jagen, het laatste natuurlijk in zijn dierlijke vorm. Hier maakte hij zich onbewust ook druk om, want het gevoel dat de volgende verandering een flinke zou zijn bleef aan hem knagen. Toch was hij ondanks al zijn gestress en klaagpunten naar het schoolplein gegaan en was daar tegen een muurtje aan in slaap gevallen. De jongen was verborgen geweest in de schaduwen en was eigenlijk bezig geweest met een boek over soldaten, maar aangezien lezen veel inspanning kostte was hij weggezakt. Zoals de laatste tijd gebeurde liepen zijn dromen gewoon in elkaar door. Pas toen zijn zintuigen doordrongen werd hij langzaam maar zeker wakker. Getik van hakken, een milde maar verse geur. Het was genoeg voor Hati om zijn ogen te openen en er even in te wrijven, al was hij nu weer klaarwakker. Met een grimmig lachje duwde hij zichzelf overeind en bekeek zijn wekker even. Een meid, blondie, net gekleed. Ze zat op de fontein te lezen. Ze was een goede afleiding. De jongen haalde even zijn hand door zijn donkere haren en griste zijn eigen boek van de grond af, waarna hij in zijn eigen tred op de ander afliep. Hij liep zelfverzekerd en doelbewust. Zoals te verwachten was van de schaamteloze jongen. Aangezien hij schuin achter haar had gezeten besloot hij nog redelijk zijn best te doen onopmerkzaam te zijn. Al was je met zijn lengte niet snel te missen. Uiteindelijk liep hij via de rand van de fontein naar haar toe, en liet zich toen plots naast haar neerkomen “Boe” Klonk er van hem, met een schuin grijnsje op zijn gezicht.


VOICE Theme

_________________
"The one who runs in front of her is called
HATI HROÐVITNISSON
And he will take the moon"
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Karma Skarsgård
avatar
Class 3
Aantal berichten : 44

Character Profile
Alias: Destruction Queen
Age: 17 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Fountain of youth   zo apr 17, 2016 3:34 pm

we could live like legends
There will be blood in the water
Waarschijnlijk was het zelfs zo dat ze überhaupt nooit alleen was geweest op dit hele schoolplein. Maar haar aandacht was zo naar die fontein gegaan dat het haar niet was opgevallen dat er ergens in de schaduwen een jongen had gezeten. Hij had dan ook geen enkel geluid gemaakt, dus de blondine had hem niet ontdekt. Kort klemde ze haar kaken op elkaar en richtte haar blauwe ogen gefocust op het boek. Tenminste, ze dwong zichzelf om ernaar te kijken. Eigenlijk had ze helemaal geen zin in scheikunde, maar dat was beter dan maar een beetje niks te gaan zitten doen tijdens haar spijbel uurtje. Dit was de eerste keer dat ze een les oversloeg trouwens, de brave Karma had het nog nooit eerder aangedurfd. Maar de angst om iets fout te doen met al die stofjes bij elkaar was groter dan de angst voor een boos schoolhoofd. Daarbij zouden ze haar niet zo snel wegsturen van Genosha, omdat ze een gevaar was voor iedereen als ze ontspoorde. Gelukkig wist ze haar focus te vinden en zat ze binnen een van de kortste keren helemaal in het boek, waardoor ze niet merkte dat de jongen uit de schaduwen haar nu naderde. Karma merkte pas op dat er iemand anders naar haar toe kwam toen het al te laat was. “Boe” Ze het het scheikunde boek uit haar handen vallen en keek ze hem met een geschrokken blik in haar blauwe ogen aan. De jongen die naast haar zat had ze nog nooit gezien, wat logisch was omdat de blondine ook heel weinig contacten had gemaakt hier. "H-hey," stamelde ze wat onhandig en voelde haar vingers onder haar handschoenen duidelijk prikkelen. De blondine slikte een keer en bukte zich vluchtig om haar boek op te pakken.
tag: Hati | outfit: click

_________________

ǀνу - ƇƖαяιѕѕα - Ƙαямα - Ɗєяєк - ƇнαяƖσттє - Mαттнєω - ƓυαɗαƖυρє - Jσѕнυα - MαяιƖуη - Ɲασмι
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Hati Hróðvitnisson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Mánagarmr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Fountain of youth   zo apr 17, 2016 6:23 pmThe extreme always seems to make an impression
H
et was een goede afleiding, met andere bezig zijn. Het was bijna vreemd hoe iemand zo onbeschaamd en dwingend in zijn doen van gezelschap hielt. Maar het was waar, hoewel alleen zijn van tijd tot tijd wel aangenaam was, zocht hij altijd mensen op. Het was misschien logisch, zelfs zijn dierlijke kant was een roedeldier en vond kracht in bekende en vreemde. Nu was Hati’s manier van sociaal doen niet zoals de standaard vriendelijke gesprekjes die je verwachtte. Nee, hij vond het eerder leuk om een onschuldig blondje te laten schrikken en daarna op nét de juiste afstand te zitten dat het niet ongemakkelijk werd. Maar hij zat vrij dicht bij de grens. Dit samen met zijn nonchalante houding en een grijnsje die wat weggaf over zijn zelfvertrouwen en narcisme. De meid was duidelijk geschrokken en had het boek laten vallen. Ze stamelde nog een woord naar hem toe en meteen was zijn interesse gegrepen. Ze deed hem denken aan een vos. Misschien zo’n woestijnvosje, een Fennec. Die dieren waren ook zo ongemakkelijk als ze je opmerkte, en hadden gewoon dat opgejaagde gevoel. Hij keek naar het boek op de grond en hoe de ander wou bukken om het op te pakken. Echter schoot Hati eerder naar voren, pakte het op vanaf de grond en begon er even in te bladeren. Scheikunde, woorden die hij niet kon lezen nog begrijpen. Wel veel plaatjes, maar daar werd hij niet wijzer op. “Hæ, ziet er moeilijk uit. Scheikunde toch?” Begon hij soepeltjes te praten, duidelijk geen blijk geven aan de uitstraling van de ander. Hij reek het boek uit naar de ander, en schonk haar een knipoog. “Hati Hróðvitnisson, aangenaam kennis te maken” In ieder geval werd ze nu wel het handje schudden bespaard, waar hij ook veel mooie trucjes voor wist. Tot nu toe was hij gewoon het water aan het testen, terwijl hij wat naar voren leunde om de ander aan te kijken.


VOICE Theme

_________________
"The one who runs in front of her is called
HATI HROÐVITNISSON
And he will take the moon"
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Karma Skarsgård
avatar
Class 3
Aantal berichten : 44

Character Profile
Alias: Destruction Queen
Age: 17 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Fountain of youth   zo apr 17, 2016 6:38 pm

we could live like legends
There will be blood in the water
Toen de blondine naar voren boog om haar boek weer op te rapen, iet wat ongemakkelijk omdat de ander toch wel erg dichtbij zat en ze niet gewend was aan gezelschap, raakten haar vingers het boek echter niet aan. Want vlak voordat ze het kon pakken, was de jongeman al naar voren gebogen en had hij het boek voor haar neus van de grond gegrist. Iet wat onzeker rechtte ze haar rug weer en wendde ze haar blik kort op de grond, niet goed wetende waar ze moest kijken. “Hæ, ziet er moeilijk uit. Scheikunde toch?” vroeg hij terwijl ze keek hoe hij erin begon te bladeren. Voor een kort moment twijfelde ze wat ze moest zeggen, maar maakte toen al snel een besluit voordat het awkward zou worden. "Ja, scheikunde. M-maar het is niet zo moeilijk als het eruit ziet." Karma haatte het dat ze soms wat vastliep in een zin, maar dat waren gewoon de zenuwen. Toen de ander het boek naar haar uitstak, en ze deze aannam, zag ze nog hoe hij knipoogde. Heel fijn, want nu begonnen haar wangen dus lichtjes rood te kleuren. “Hati Hróðvitnisson, aangenaam kennis te maken” Een ongemakkelijke glimlach verscheen rond haar lippen, terwijl ze het boek op haar schoot legde en een plukje blond haar achter haar oor schoof. "Karma.." begon ze toen, ".. Karma Skarsgård." Aan de manier waarop ze haar achternaam uitsprak kon je horen dat ze uit Scandinavië kwam, en als je er een beetje verstand van had dan wist je dat deze naam oorspronkelijk uit Zweden kwam.
tag: Hati | outfit: click

_________________

ǀνу - ƇƖαяιѕѕα - Ƙαямα - Ɗєяєк - ƇнαяƖσттє - Mαттнєω - ƓυαɗαƖυρє - Jσѕнυα - MαяιƖуη - Ɲασмι
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Hati Hróðvitnisson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Mánagarmr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Fountain of youth   zo apr 17, 2016 6:58 pmThe extreme always seems to make an impression
D
e jongen kreeg niet meteen een antwoord terug, maar hij besloot haar niet verder op te jutten dan hij nu al deed. Straks zou ze gewoon weglopen, en dan was hij zijn entertainment kwijt. Dat moest hij natuurlijk niet hebben, al had hij anders nog altijd zijn boek, wat hij naast zich had gelegd. Oh kijk, het kon praten, wat leuk. Hati hief zijn amberen ogen even omhoog vanuit het boek, die recht in die van de ander keken. Ze haperde een beetje, iets wat weg deed aan het totaal plaatje. Misschien lukte het hem nog om het te fixen, het was hem al eens eerder gelukt. En anders was er misbruik van maken nog altijd een optie. Hij had het boek teruggegeven ondertussen en het voor elkaar gekregen dat ze begon te blozen. Meteen kwam er hierdoor een triomfantelijke grijns op zijn gelaat. “Hmm, schijn bedriegt?” Sprak hij als reactie op haar eerdere woorden, maar deze konden heel goed op een andere manier worden opgevat dankzij zijn blik die niet van de ander afweek. Het was een persoonlijk hobby, iedere zin een dubbele betekenis geven als hij de kans kreeg. De ander stelde zich nu voor, en hij herkende de achternaam meteen. Ijsland, Zweden, lag allemaal in de buurt. In ieder geval rond hetzelfde gebied met dezelfde afkomst. “Mooie naam, past goed bij de drager op dat vlak.” Ach, ze was toch al ongemakkelijk, kon vast niet erger worden. Om dit nog iets mooier te maken glimlachte hij charmant naar haar, al bleef zijn ondertoon wat vriendelijk, Hij zag het punt dat zijn liefste Karma gewoon weg zou kunnen lopen, “Maar je komt toevallig niet uit het noorden?” De laatste woorden waren duidelijk nieuwsgierig bedoeld. Zijn eigen achternaam en lichte accent zei ook al genoeg over het feit dat hij van hogere landen kwam. En het stond hem altijd wel aan als hij mensen tegenkwam van ongeveer dezelfde streken en landen. Was Valkyrja niet ook uit Zweden? Hmmm, misschien moest hij daar eens naar toe gaan.


VOICE Theme

_________________
"The one who runs in front of her is called
HATI HROÐVITNISSON
And he will take the moon"
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Karma Skarsgård
avatar
Class 3
Aantal berichten : 44

Character Profile
Alias: Destruction Queen
Age: 17 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Fountain of youth   zo apr 17, 2016 7:40 pm

we could live like legends
There will be blood in the water
Het was zeer ongemakkelijk, want ze merkte op dat hij een triomfantelijke grijns op zijn gezicht had getoverd zodra ze wat begon te blozen. “Hmm, schijn bedriegt?” waren zijn woorden daarop, maar daar ging ze niet echt verder op in. Karma had haar blauwe ogen op hem gericht, maar na de woorden die hij daarna uitsprak werden deze al snel verlegen afgewend. “Mooie naam, past goed bij de drager op dat vlak.” Als er iets was waar ze onzeker over was, dan was het wel haar uiterlijk. Immers waren er zoveel meisjes hier op Genosha die er allemaal zo goed bijliepen en dat maakte haar aardig onzeker. Het was iets waar ze altijd al last van had gehad, ook in haar geboorteland. “Maar je komt toevallig niet uit het noorden?” Nu durfde ze haar blik weer op te richten, nog altijd met een iet wat rossige blos op haar wangen. "Jawel, ik kom uit Zweden." Eventjes liet ze een stilte vallen. "Ik denk jij ook uit die streek? Aan je achternaam te horen." Veel mensen konden die waarschijnlijk niet eens uitspreken, dat was een kunstje wat alleen mensen uit het hoge noorden konden. Ondertussen lagen haar handen op haar schoot, de leren handschoenen er natuurlijk omheen zodat het getintel in haar vingers niet zou ontsnappen. Iet wat nerveus zat ze wat met haar handen te friemelen, een actie die ze heel onbewust altijd deed als ze nerveus werd. En zoals gewoonlijk had ze ook nu niet door dat ze dat aan het doen was.
tag: Hati | outfit: click

_________________

ǀνу - ƇƖαяιѕѕα - Ƙαямα - Ɗєяєк - ƇнαяƖσттє - Mαттнєω - ƓυαɗαƖυρє - Jσѕнυα - MαяιƖуη - Ɲασмι
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Hati Hróðvitnisson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Mánagarmr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Fountain of youth   zo apr 17, 2016 10:00 pmThe extreme always seems to make an impression
W
einig reacties terug, zeer jammer. Maar het voelde wel goed vanaf zijn kant. Ongemak en verlegenheid was niet helemaal zijn fancy, maar het bleef een licht verwarmend gevoel van binnen. Het moedigde zijn zelfvertrouwen en gemakkelijke houding alleen maar aan. Hij werd niet meer aangekeken, iets wat zorgde dat hij lichtjes fronste. Het was een kleine petpeeve van hem, als mensen wegkeken omdat ze verlegen waren. Het enige wat hem tegenhielt om nu niet haar kin te pakken en haar hoofd te draaien was.. Niks eigenlijk? De jongen legde zijn hand dus voorzichtig en zacht op haar kin en deed een poging deze rustig naar hem toe te draaien. Hij deed het zachtjes en bijna teder, iets wat onmogelijk zou lijken met zulke grote handen. Maar met een beetje geluk ging de ander dan mee. Hati zette een zachte glimlach op “Je hoeft niet weg te kijken, ik doe niks” Leugens, maar dat kon zij niet weten. Hij gign nu helemaal op in zijn good guy manier van doen, iets dat meer moeite koste maar wel verfrissend was op het einde. Als het werkte natuurlijk. Echter ging het hierna al over op afkomst, iets waar zijn aandacht standaard mee gegrepen werd. Blijkbaar had hij gelijk wat Zweden betrof. “Ik kom uit Ijsland ja” Sprak hij met enige trots in zijn stem. Zijn achternaam was inderdaad een vrije gok hierop, al kon niemand die onthouden. Zijn blik viel ineens op de bewegende handen van Karma, en als hij het had gekund had hij zijn oren naar achteren geduwd. Nerveuze mensen waren soms de ergste. Nog even en hij zou er wat aan doen, heel even maar.


VOICE Theme

_________________
"The one who runs in front of her is called
HATI HROÐVITNISSON
And he will take the moon"
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Karma Skarsgård
avatar
Class 3
Aantal berichten : 44

Character Profile
Alias: Destruction Queen
Age: 17 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Fountain of youth   zo apr 17, 2016 10:12 pm

we could live like legends
There will be blood in the water
Haar blauwe ogen gingen iets wijder open toen ze plotseling zijn hand op haar kin voelde. Automatisch hield ze haar adem voor een moment in, en voelde hoe hij haar hoofd zijn kant op draaide zodat ze hem nu wel aan moest kijken. “Je hoeft niet weg te kijken, ik doe niks.” Karma voelde hoe haar hartslag wat versneld was, zijn aanraking had er alleen maar voor gezorgd dat ze nerveuzer werd. En als ze nerveus werd kreeg ze minder controle over haar vingers, waar ze duidelijk de elektriciteit in voelde ophopen. De blondine slikte een keertje en keek hem nu recht aan met haar blauwe ogen, niet echt meer durvende om weg te kijken. Het zou niet goed zijn als hij haar nu opnieuw aan zou raken. “Ik kom uit Ijsland ja.” Een vleugje trots leek wel in zijn stem te horen te zijn, waarbij ze dus enkel een keertje knikte en er niks aan kon doen dat ze haar hoofd automatisch weer afwendde. Het waren gewoon de zenuwen die haar lichaam een beetje overnamen op dit moment. Nog altijd zat ze wat met haar vingers te bewegen, voornamelijk om er onbewust voor te zorgen dat de spanning wat af zou nemen zodat het gevaar minder was. Wie weet zou ze straks perrongeluk wat atomen veranderen, veranderde straks de hele fontein in een wijnbak. Het was iets wat haar al eens vaker was overkomen, en bij de scheikundelessen gingen er ook geregeld dingen mis met atomen omdat ze er zenuwachtig van werd en dan natuurlijk dingen fout ging doen.
tag: Hati | outfit: click

_________________

ǀνу - ƇƖαяιѕѕα - Ƙαямα - Ɗєяєк - ƇнαяƖσттє - Mαттнєω - ƓυαɗαƖυρє - Jσѕнυα - MαяιƖуη - Ɲασмι
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Hati Hróðvitnisson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Mánagarmr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Fountain of youth   zo apr 17, 2016 10:37 pmThe extreme always seems to make an impression
H
ati keek de ander onderzoekend aan, zijn amberen ogen gleden over haar gezicht heen maar bleven voornamelijk in diens blauwe blik hangen. Het waren de kleine dingen die hij opmerkte, hoe ze haar adem inhielt, haar hartslag versnelde. Hij merkte ze instinctief op, want dit waren voornamelijk dingen die voor hem belangrijk waren als wolf, nu wat minder. Hati’s machtlust was niet enorm, maar hij zou liegen als hij nou zou zeggen dat dit geen goed gevoel gaf. Zo veel reactie met een aanraking. Goed of slecht, het maakte hem weinig uit. Langzaam trok hij zijn hand terug, zodat de aanraking nog even door zou gaan tot zijn hand weer op de stenen rand van de fontein eindigde. Echter duurde zijn glorie niet lang, want de ander bleef stil en nerveus. Ze bleef ook zo friemelen. “Je ziet eruit alsof je ieder moment weg kan rennen” Zijn diepe stem klonk goedgewild, al was zijn houding nog altijd nonchalant tijdens de opmerking. “Wat is er?” Met een beetje geluk zou ze het zeggen voor hij zijn geduld verloor. En Hati bevat veel geduld op de meeste momenten, tot hij zich verveelde. Dan, tja, dan zou het plan waarschijnlijk direct worden en daarna weglopen. En hij moest toegeven dat een gesprek zonder woorden niet echt zijn ding was. Afwachtend op haar antwoord ging hij met zijn hand even door zijn haren, zodat deze weer op hun plek kwamen ondanks het lichte briesje die ze opzij wouden duwen.


VOICE Theme

_________________
"The one who runs in front of her is called
HATI HROÐVITNISSON
And he will take the moon"
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Karma Skarsgård
avatar
Class 3
Aantal berichten : 44

Character Profile
Alias: Destruction Queen
Age: 17 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Fountain of youth   di apr 19, 2016 5:54 pm

we could live like legends
There will be blood in the water
“Je ziet eruit alsof je ieder moment weg kan rennen.” Het was zijn stem die haar weer op liet kijken, terwijl ze snel met haar hand door haar blonde haren heen ging om zichzelf een nieuwe houding te geven. Karma was nou eenmaal niet iemand met de meest geweldige social skills, ze had ze eigenlijk helemaal niet. "Misschien wil ik dat ook wel nu.." mompelde ze op een zachtere toon terwijl ze hem weer aankeek, al was het duidelijk geforceerd. “Wat is er?” Oh fijn, nu moest ze zeker ook nog eens aan hem gaan uitleggen dat ze gewoon niet zo sociaal was? Eigenlijk was het meer dan alleen niet zo sociaal, ze hoefde niet te liegen als ze wilde zeggen dat ze hem eng vond. Want ze vond heel snel mensen eng, iedereen was eng eigenlijk. "Niets." Dat was dus precies het tegenovergestelde van wat er in haar hoofd rondspookte. Ondertussen richtte ze haar blik weer op haar handen, beter, op de zwarte handschoenen die ze droeg. De blondine haalde een keer diep adem en schudde toen kort haar hoofd, terwijl ze voorover boog en het boek wat ze vast had gehad terug stopte in haar tas. Een kleine bries was te voelen en deze liet haar lange, blonde haren wat heen en weer wapperen, eveneens als de rode rok die ze droeg. Toen ze haar rug weer had gerecht keek ze hem met een iet wat geforceerde glimlach aan. Karma had werkelijk geen idee wat ze met deze hele situatie moest..
tag: Hati | outfit: click

_________________

ǀνу - ƇƖαяιѕѕα - Ƙαямα - Ɗєяєк - ƇнαяƖσттє - Mαттнєω - ƓυαɗαƖυρє - Jσѕнυα - MαяιƖуη - Ɲασмι
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Hati Hróðvitnisson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Mánagarmr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Fountain of youth   wo apr 20, 2016 5:18 pmThe extreme always seems to make an impression
H
ati beet even op de binnenkant van zijn wang. Hmmfh. Zijn amberen blik was wat naar beneden gericht, aangezien hij letterlijk op de blondie neerkeek. Nu was hij dit gewend, maar het maakte het voor de ander zeker niet makkelijker over die verlegen trekjes heen te komen. Hij snapte die karaktereigenschap dus totaal niet, nu had hij iets te weinig sociaal bewustzijnde, maar hij kon zich ook niet inbeelden wat de ander dacht. Natuurlijk voelde de zwartharige wel haar emoties, maar zo interessant kon hij ze nu niet vinden. Geen zware emoties, dus ook niet zo spannend in zijn ogen. Blijkbaar wou de ander wel wegrennen. Waardoor hij geluidloos grijnsde. “Dan moeten we daar maar verandering in brengen” Verklaarde hij simpelweg. Geen idee hoe hij dat ging doen maar daar kwamen ze wel vanzelf achter. Want arme Karma hier had zich op zijn hitlist gewerkt, wat betekende dat ze wat extra ongewilde aandacht kreeg. Toch besloot hij zich wat minder eng voor te doen, voor madame nog echt wegrende ook. Vandaar dat hij zijn boek weer pakte en zijn bladzijde weer terug begon te zoeken. “Als mensen ‘niets’ zeggen is het nooit goed love.” Sprak hij nog wat geamuseerd, maar toch ingehouden zodat ze niet het idee kreeg dat hij haar uitlachte. “Maar wat zeg je ervan als we wat gaan doen? Zo op een fontein zitten is ook zo saai” Ondertussen had hij de bladzijde weer gevonden, waar hij nu een ezelsoor in maakte en het boek weer dichtsloeg, nu de ander vragend aankijkend.VOICE Theme

_________________
"The one who runs in front of her is called
HATI HROÐVITNISSON
And he will take the moon"
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Fountain of youth   

Terug naar boven Go down
 
Fountain of youth
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: