INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Kailee Rowan Rietz

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kailee Rietz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 32

Character Profile
Alias: Vjèze Fur
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Kailee Rowan Rietz   ma apr 11, 2016 9:28 pm

ik drink drink drink drink tot ik kots en ik maak maak maak alle sos toch op // kailee rietz
Name: Kailee Rowan Rietz
Nickname: Kai
Alias: Vjèze Fur
Age: 20 jaar
Birthday: 18 februari
Gender: man
Sexuality: biseksueel

Mutation: invisibility & shapeshifting
Shapshifting: Rond zijn elfde levensjaar, tegen het twaalfde aan, merkte Kailee op dat hij kon transformeren naar andere personen. De precieze oorsprong van deze mutatie weet hij niet precies, maar hij vermoedt dat het komt door het feit dat hij een serieus laag zelfbeeld had rond die leeftijd en dat hij vaker per dag wenste dat hij iemand anders kon zijn. De positieve uitkomst van dit lage zelfbeeld is nu wel dat hij zich kan shiften naar het uiterlijk van een andere persoon, maar wel niet zomaar een persoon. Hij kan zich heen look fantaseren en die dan 'dragen', hij kan enkel shiften naar de looks van een persoon die hij ooit tegengekomen is, en beter dan ook naar een persoon die hij even heeft kunnen bestuderen want anders kunnen er 'procedurefoutjes' in zijn shift zitten (bijvoorbeeld dat hij de manier van spreken niet overgenomen heeft, dat de tics van een persoon niet overgenomen zijn, dat het dus niet realistisch en overtuigend overkomt). Verder heeft dit best wel positieve gevolgen ook voor zijn drugsbestaan, dat hij het uiterlijk van een ander aan kan nemen.
Invisibility: Dit merkte hij toen hij zestien was, in een wasted bui. Hij kon zichzelf onzichtbaar maken, en dit was ook weer een mooie positieve wending aan zijn crimineel gedrag. Er was geen misdaad die niet meer gepleegd kon worden nu, want als het shiften niet volstond, kon hij gewoon verdwijnen en zijn zaak afronden. Het grootste nadeel van deze mutatie was wel dat mensen zich dood schrokken als ze tegen hem op liepen, want hij verdween wel voor het oog, maar zijn lichaam was er natuurlijk wel nog.

Appearance:
Hair: Kai heeft een kapsel dat van nature bruin is, maar om de zoveel tijd verft hij het in één of andere malle kleur omdat hij dat kan en omdat hij daar zin in heeft. Meestal alleen als hij wat geld heeft, wel, en als hij de zin/motivatie heeft om een uur tot twee uur te vechten met bleekmiddel en haarverf. Als hij zijn haar in zo'n malle kleur verft, is het meestal wel paars, omdat hij toch een bepaalde voorliefde heeft voor die kleur. De zijkanten van zijn kapsel zijn geschoren, wat ervoor zorgt dat hij aan beide zijden een sidecut heeft, de rest van zijn haar is redelijk lang. Het is niet overal even gelijk en even recht geknipt, maar de kortste lokken reiken wel tot ongeveer zo'n vijf centimeter boven zijn schouders, de rest hangt nog wat lager en sommige lokken steken zijn sleutelbeenderen ook voorbij. Het is vaker klittig, warrig, ongekamd en ongewassen dan dat het wél gekamd en gewassen is, maar dat komt enkel omdat Kai persoonlijke hygiëne (o.a. douchen) niet als een basisbehoefte ziet.
Eyes: Hij heeft mooie, (donker)bruine ogen, maar ze staan altijd vermoeid en er bevindt zich een zekere duistere blik in die ogen. Duistere kringen zijn ook te vinden onder de ogen, en zijn oogleden hebben ook een redelijk duistere tint. Ze tonen een klein beetje grijsachtig. Hij kan de wallen en de kringen wel om zijn insomnia steken, maar het is ook wel duidelijk dat het druggebruik er wat mee te maken heeft. Ook staat er op zijn rechteroog meer druk dan op het linker, wat ervoor zorgt dat Kai humeurig wordt.
Skin: Zijn huid is ongezond bleek. Op vele plaatsen is het geïrriteerd, zijn elleboogholte ziet er vaak rood/roze uit met wondjes en een geïrriteerde huid er omheen. Kai's huid is verder wel mooi, egaal en niet veel wonden, ook niet veel geboortevlekjes, maar wel wonden op zijn boven- en onderarmen en dan aan zijn elleboogholte.
Build & clothes: Kailee is een zeer magere jongen, hij is wel sterk, maar niet op 'wauw' van te zeggen en hij heeft ook geen duidelijke spiermassa. Hij heeft een ondergewicht en zou eigenlijk nog een hoop bij moeten komen om een gezond gewicht te hebben, maar helaas - al boeit het hem eigenlijk helemaal niets - doet hij dat niet omdat hij zichzelf zeer normaal vindt. Hij verstopt het feit dat hij zo mager is door vele lagen kledij aan te doen, of gewoonweg door losse kledij. Skinny jeans draagt hij wel, maar net zoals één van zijn idolen (Kurt Cobain) kan hij ook meerdere skinny jeans over elkaar heen dragen. Zwarte, daarover één met scheuren, daarover één die meer scheuren met stof is dan stof met scheuren en dan soms nog een vierde er over heen, maar dat is meestal alleen in de winter.
Length & weight: 1m85 & 58kg
Tattoos & piercings: Zijn linker voorarm wordt gesierd door enkele tatoeages en zijn rechter neusvleugel is vergezeld door een leuk ringetje.

Character: Het is moeilijk om Kailee’s persoonlijkheid samen te vatten, omdat het erg varieerd van hoe hij zich voelt en/of hoeveel uren slaap hij gehad heeft. Over het algemeen is Kai een vriendelijk persoon en kan hij met (zo goed als) iedereen opschieten, maar hij is wel snel op zijn tenen getrapt en hij zal snel van humeur veranderen door zijn moodwings en door wat personen zeggen of doen. Meestal in de negatieve zin van humeur veranderen. Op sommige dagen heeft hij zijn sarcastische momenten, maar doorgaans is hij niet snugger genoeg om gevatte of sarcastische opmerkingen te maken. Hij is zelfs een beetje dom soms, omdat hij vaak moe is, en als hij moe ik heeft hij niet de kracht om na te denken.
Als Kai in een goed humeur is, lach hij vaak/graag en zal hij niet snel verveeld raken, maar als hij in een slecht/minder goed humeur is, raakt hij snel verveeld, geïrriteerd en zelfs vervelend. Hij kan lastige opmerkingen geven en heel rechtuit zijn als iemand hem echt voor langere tijd ergert. Toch is hij ook gesloten en gereserveerd, hij heeft problemen met mensen vertrouwen. Het duurt even voor hij uitgemaakt heeft of hij iemand wilt/kan vertrouwen of niet. En als hij mensen dan vertrouwt, heeft het geen goed effect op hem als ze hem verlaten of als ze als puntje bij paaltje komt, toch niet te vertrouwen waren.
Als hij aan de drugs zit, is zijn persoonlijkheid ook weer helemaal anders. Dan is hij pas echt heel onvoorspelbaar (hangt er ook van af welke drug hij gebruikt). Van wiet wordt hij bijvoorbeeld heel vrolijk en levendig, maar je moet niet in zijn buurt komen als het uitgewerkt is want dan heeft hij zo'n zieke honger dat hij letterlijk wel een persoon zou kunnen bijten uit frustratie.
Likes: 'vage' muziek, gitaar spelen (zo eens om de tien maanden), seks, slapen, slaappillen, drugs, feesten, roken, rondhangen, gek doen, illegale dingen, de illegale zaken waarmee hij betrokken is, zijn vrienden, zijn drugbuddies, etc.
Dislikes: te veel mensen, mensen die zielig doen, mensen die aandacht zoeken met hun problemen, verraders, mensen die uit de drugsbuisiness stappen, mensen die backstabben, klassieke muziek, violen, zon, etc.
Goals: Sterven aan een golden shot, maar wel pas als hij vol getatoeëerd staat en als hij voldoende dingen 'bereikt' heeft in zijn leven.

History:
Kailee werd geboren als een ongeplande zoon, zijn moeder en vader, Arthur en Vanessa, hadden eigenlijk nog even willen wachten met het krijgen van kinderen. Ze hadden het niet breed thuis en hadden liever nog enkele jaren willen werken en geld verdienen voor ze aan kinderen begonnen. Ze wouden wel kinderen, maar ook pas als ze in een beter milieu zaten, want Kai's moeder was nog maar zeventien toen Kai geboren werd en zijn vader was pas tweeëntwintig geworden. Daarbij zat zijn moeder te vaak met haar neus in het poeder, dus echt een 'goede' moeder was ze ook niet, omdat ze haar poeder nodig had om menselijk te blijven. Zijn ouders deden wel hun best om goede ouders te zijn, dus ze brachten hem naar de kleuterschool, maar uitstapjes en dergelijke mocht hij nooit meedoen omdat ze nu eenmaal het geld niet hadden om het hem te laten doen. Ze konden het zich niet permitteren. Toen Kailee vier werd (en zijn moeder dus eenentwintig was, zijn vader ondertussen al zesentwintig) kwam er nog een broertje bij, Ricky. In eerste instantie ging dit goed, Kai spendeerde wel wat tijd met zijn broertje maar dan ook vooral omdat zijn moeder zijn vader zover gekregen had om ook te beginnen met dat verrekte poeder dat hun gezin neerhaalde.
We maken nu een kleine tijdskip, omdat er in principe niets bijzonders gebeurd tot hij naar de laatste twee jaar van zijn basisonderwijs komt. Hier gebeurd er veel. Hij was elf toen, ongeveer bijna twaalf, en hij kwam er achter dat hij kon shapeshiften. Hij weet niet meer precies hoe hij er achter kwam, maar hij weet dat hij merkte dat hij zijn uiterlijk kon veranderen. Waarschijnlijk kwal dit doordat hij vaak voor de spiegel stond en wenste dat hij iemand anders was. Kai merkte dat hij zijn gezicht on veranderen, dat hij kon transformeren naar een ander persoon. Wel alleen naar personen die hij al ooit gezien had, hij kon zich geen nieuwe look fantaseren. Hij werd ook vaak buitengesloten omdat mensen het niet zo god konden vinden met de jongen, die ook zo alternatief mogelijk probeerde te zijn (onder andere door een naald door zijn neus te steken en zichzelf een neuspiercing te zetten (slecht idee, do not try this at home)). Zijn ouders gaven nog vrij weinig om hem, omdat ze meer aandacht schonken aan Ricky dan ze nog aan Kailee schonken. Dit was ook precies het moment dat hij zijn eigen haar bleekte en er voor de eerste keer een paarse verf op zette.
Toen hij het middelbaar inging, was hij eigenlijk al 'mis' bezig. Hij rookte al, hij dronk al, en hij was nog maar veertien toen hij aan zijn eerste joint begon. Hij leerde hier vlak voor ook Sarina kennen, en door Sarina leerde hij zijn eerste drugmatties kennen. De joint was mede mogelijk gemaakt door Sarina en hun drugsmatties. Kai miste vaker school, deed minder thuis, maar het boeide zijn ouders toch weer niet, want die waren met hun eigen drugs problemen bezig. Ricky was zelfs ergens op internaat gegaan door hun problemen. Jaren gingen om, drugs werden erger, hoeveelheden groter, problemen sterker, pillen duurder, joints moeilijker te verkrijgen en uiteindelijk rond zijn zestiende ontdekte hij dat hij nog een mutatie had; hij kon onzichtbaar worden. Hij was waarschijnlijk wasted toen hij dit ontdekte, want hij heeft geen flauw idee meer hoe hij er achter kwam. Ook dit was weer handig in het drugsmilieu; drugs stelen was makkelijker en een beetje dingen geniepig doen was ook 'a piece of cake' nu. Zestien, aan de drugs en in staat op weg te lopen van zijn leven bij zijn ouders met twee mutaties die hem achtervolgden.
Weer een tijdskip, hij was achttien nu. Via Sarina leerde hij Oliver kennen, een kerel voor wie ze koerier was. Eigenlijk kon Kailee het wel met hen beide vinden, en hij bood aan om ook een koerier te zijn (precies dit hier bewees ook weer eens wat voor een naloper Kai was, hij kon amper voor zichzelf denken, hij had een aanleiding nodig voor alles). Achttien was ook de leeftijd waarop hij wat deed waar hij de rest van zijn leven spijt van gehad heeft. Op een dag besefte hij niet meer goed wat hij deed, en toen Ricky kwam aankloppen op de deur van zijn zéér gebrekkig appartementje, besefte hij niet wie de jongen was. Hij voelde zich bedreigd, en ongelukken gebeurden snel want Kai stak zijn broer neer. Natuurlijk merkte hij dit pas toen hij de volgende dag nuchter wakker werd met een hoop bloed op zijn kleren en het mes in zijn handen. Zo sukkelig als hij is, nam hij het mes gewoon mee, maakte het proper en liet zijn broer liggen. Dood is dood, problem solved. Blijkbaar kwam niemand er achter, maar ja, niemand kon Ricky missen, hun ouders waren waarschijnlijk toch al overleden aan een overdose drugs en Ricky had geen vriendin, laat staan vrienden. Zelf kon hij wel leven met de moord. En niemand zou zo een dom appartement uit een achterbuurt doorzoeken. Er gebeurden daar toch zo veel moorden. Enkele maanden later was zijn negentiende verjaardag, en de rest van dat jaar besteedde hij aan high worden en nog meer drugs doen. Alsof er nog niet genoeg stappen in de tijd genomen werden, gaan we nu naar toen Kai twintig werd. Hij volgde Sarina toen, die Oliver terug ging zoeken die naar een of andere malle school gegaan was die vol mutanten liep. Maar ja, waar meer mensen waren, waren meer drugs zeker?

_________________
theme - Kailee Rowan Rietz - voice

“Spoel het weg met Vodka, ik drink drink drink drink tot ik kots en ik maak maak maak alle sos toch op.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Kailee Rowan Rietz   wo apr 13, 2016 8:45 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Kailee Rowan Rietz
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: