INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Riley Adams

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Riley Adams
avatar
Deceased
Aantal berichten : 9

Character Profile
Alias: Two
Age: 17 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Riley Adams   za apr 09, 2016 7:47 pm


INHALE The Future

BASICS
✖Full name: Riley Adams
✖Name: Riley
✖Nicknames: Two // 2
✖Gender: Female & Male
✖Sexuality: Bisexual
✖Age: 17 years
✖Birthplace: Tulsa, Oklahoma
✖Birthday: 16 May 2019
✖Zodiac: Taurus

APPEARANCE (As Girl - As Boy)
✖Length: 1.64 m - 1,86 m
✖Weight: 48 kg - 72,6 kg
✖Eyes: Dark Brown - Blue
✖Hair: Brown - Brown
✖Build: Slank - Sterk gespierd
✖Fashion: Van alles wat, maar het is altijd met de kleur zwart en erg donker.

PERSONALITY
✖Advantage: Standvastig, Loyaal, Zelfverzekerd
✖Disadvantage: Sarcastisch, Koppig, Onderzoekend, Standvastig, Soms een driftbui

✖Likes: boys & girls (mostly girls)
✖Dislikes: Stupid boys

✖Good Habits: Tekenen & schrijven
✖Bad Habits: Drinken, smoken, drugs, snel ruzie maken met zichzelf en anderen etc etc

HISTORY
De persoon Riley is niet geboren als één persoon. Het hele proces van de mutatie kwam pas op komen bij een hele impact dat heeft plaatsgevonden tussen twee personen, Quinn en Robin. De twee waren allebei geboren en getogen in Tulsa, Oklahoma, op dezelfde dag. Ze gingen naar de zelfde school en woonde in dezelfde straat tegen over elkaar. Je zou daardoor kunnen zeggen dat de twee vrienden waren op het moment dat ze op dezelfde dag geboren waren, maar dat waren ze niet. Quinn was zo’n die echt de hele dag met haar vriendinnen kon kletsen en discussie’s kon voeren en Robin juist het totaal tegen over gestelde.
Je zou daardoor dan ook niet zeggen dat ze überhaupt vrienden konden worden door het verschil wat ze hadden. Ze waren door hun ouders wel verplicht elkaar te accepteren voor wie ze waren, iets wat moeilijker was dan je dacht dat dat zou zijn.

Toen Quinn haar eerste vriendin kreeg, kwam er toch wel wat jaloezie bij Robin omhoog. Hij mocht dan wel zo’n persoon zijn die niks met Quinn te maken wilde hebben, maar hij voelde het wel dat ze ineens een ander had en dat hij niks meer was dan de overbuurjongen. Ook hij kreeg binnen de kortste keren een vriendin, waardoor het voor de twee makkelijker werd om elkaar te ontwijken. Toch had hun gemakkelijke leventje van elkaar ontwijken niet lang meer hoeven duren tot Robin er achter kwam dat Quinn ernstig ziek was. Ze had het daarom uitgemaakt met haar vriendin vanwege de ziekte die ze had en niet meer te genezen was. Dankzij de ziekte bracht het Quinn en Robin wel dichter naar elkaar toe en vertelde ze hun persoonlijke geheimen die ze elkaar eerst nooit van het leven hadden verteld. De vriendin van Robin concludeerde er daar uit dat hij aan het vreemd gaan was, waardoor hij er toch wel voor koos om het uit te maken. Een ernstig zieke Quinn vond hij net iets belangrijker.

Het had maar een maandje of twee geduurd tot de ziekte Quinn’s hele lichaam had overgenomen en ze te overlijden kwam. Dit had een grote impact op Robin’s leven gehad dan iemand ooit kon voorstellen. Alsof er een gedeelte van hem nu weg was van hem en nooit meer zou terug komen. De hele begrafenis ging dan ook sneller dan hij had verwacht en het leek als of er de tijden daarna een grote donderwolk boven zijn hoofd ging en niet verdween. Dagen lang dacht hij elke minuut van de dag aan Quinn en hoeveel spijt hij er van had dat hij nooit langer met haar om was gegaan of ooit zo naar haar had gekeken. Het gevoel dat hij haar oprecht minste als persoon die hij wilde ontwijken, omdat er misschien ook wel iets in hem was waardoor hij van haar hield. Bijna alsof ze een zus voor hem was geweest die ze beiden nooit hadden gehad. Dat was het moment dat hij de volgende ochtend wakker werd als Quinn en haar stem duidelijk in zijn hoofd hoorde. Hij zag er uit als haar en hij kon alles zien en denken zoals ze had gedacht over haar verleden en ouders. Hij zag voor zich hoe ze op het zieke bed had gelegen en hij naast haar bed had gestaan.
Uit Quinn’s oogpunt was het juist precies andersom. Ze werd weer levend wakker in het bed van haar overbuurjongen. En toen ze zijn stem in haar hoofd hoorde als tweede gedachte stem zeg maar, wisten ze van elkaar dat ze beide een mutatie hadden. En eigenlijk in elkaars lichaam konden veranderen. Een soort verandering van geslacht. Alleen in het hoofd waren ze allebei afwezig.

De ouders van Quinn en Robin hadden zich doodgeschrokken, toen Robin eruit zag als Quinn en andersom. Het maakte het allemaal heel erg verwarrend, waardoor ze een nieuwe naam voor de twee nodig hadden. Ze wilde allebei een letter van hun oude naam houden, maar het moest ook niet opvallend zijn. Riley, was uiteindelijk de goeie naam voor hun beide; maar ze konden het niet laten om hun bijnaam Two er ook bij te houden.
Maar de moeite van acceptatie die beide ouders hadden werden ze al snel op gehaald om naar het eiland te gaan. Ze wisten immers niet hoe ze de controle moesten houden over de geslachtsverandering bij zichzelf en bij andere mensen. Ook vonden hun ouders het zeer vervelend dat Riley alles kon opnoemen wat er was gebeurd met hun ouders en andere mensen.

MUTATION
✖Gender Shifting
Riley heeft de mogelijkheid om het geslacht van zichzelf of van anderen mensen te veranderen. De verandering van haar/zijn eigen geslacht veranderd dan hoeft ze simpel te denken aan hoe ze er uit zag als Quinn (het meisje) of aan Robin (de jongen). Beide zien er qua haar kleur hetzelfde uit, maar de grote en de rest van het uiterlijk zijn wel geheel anders. Zo is Quinn een simpele slanke meid van zeventien jaar en Robin een gespierde jongen met abs. De kledingstijl zijn beide wel het zelfde en dat gewoon zwart of andere donkere kleding.
Riley heeft echter geen controle over de mutatie om zichzelf een andere geslacht te geven, vanwege het feit dat de mutatie sinds een paar maandjes echt actief is. Hierdoor is het nog allemaal best nieuw en zijn de grenzen nog onbekend.

Ook tijdens het punt van geslacht veranderen van andere mensen is er geen controle. Hierbij is er letterlijk sprake van geslacht veranderen. Het is niet zo bij Riley door twee personen te matchen en in één persoon te stoppen. Nee, hierbij hoeft Riley alleen te denken aan het beeld om een meid in een jongen te zien en andersom. Door een kleine vinger knip heeft de persoon een ander geslacht. Eerst was het wel grappig geweest om mensen dan aan het schrikken te maken door de geslachtswisseling. Er zat eerst dan ook geen lange tijd aan gebonden en bleef het maar een paar minuutjes. Maar nu heeft Riley het op een of andere manier voor elkaar gekregen om de tijd zo te verlengen dat sommige mensen het echt aan andere mensen moesten vertellen totdat de werking van de mutatie stopt. Als of het een illusie was geweest die andere mensen niet konden zien, maar het was dan geen illusie maar echt gebeurd.
Riley kan zoveel mogelijk mensen een andere geslacht geven als ze/hij zelf wil. En heeft hier ook geen mutatie doordat de vingerknip en/of de gedachten er alleen als zo is gebeurd.

✖Past Reading
Riley hoeft alleen maar naar iemand te kijken en nieuwsgierig te worden wat voor verhaal er achter zit en krijgen zo het verleden te weten. Zelfs de geheimen die deze mensen probeerde te verbergen tijdens hun verleden krijgt Riley allemaal voor ogen te zien. Bij sommige mensen zijn het standaard dingen, maar de drama en horror die mensen hebben mee gemaakt zorgt er voor dat ze al snel contact zoekt. Soms zijn het echte verhalen in woorden dat haar hoofd in komen, maar het kunnen ook wel plaatjes zijn of een film.
Ze weet soms de goeie dingen te zeggen als ze eenmaal contact heeft gemaakt, maar als de koppigheid van Robin omhoog komt dan kan het soms ook wat rude overkomen. Either way, bedoeld ze het niet verkeerd.
Bij past reading is het wel zo dat Riley elk detail onthoud. Het maakt niet uit hoe lang het geleden is dat ze het verleden heeft gelezen, want het blijft altijd in haar hoofd zitten. Zo schrijft ze ook boeken over het verleden van andere mensen om het bij te houden. Ze heeft het nooit andere mensen laten lezen, maar als ze dat doet dan is het geheel veilig. Dat komt doordat ze met afkortingen schrijft die alleen zij zou begrijpen.
Past reading probeert ze wel zo veel mogelijk geheim te houden, omdat ze anders aangehouden kan worden door het overschrijden van iemands privé verleden.

TRIVIA
✖ Quinn en Robin waren nooit verliefd op elkaar. Ze beschouwen zichzelf alleen als broer en zus. Daardoor zijn ze vaak in een ruzie in hun eigen hoofd en schreeuwen ze zo tegen elkaar dat de ruzie soms ook hard op is.
✖ De mutatie’s kwamen opzetten een paar maand voor dat ze naar eiland gingen.
✖ Alle slechte gewoontes hadden ze al voordat ze samen in een lichaam zaten. Ze kwamen er alleen pas achter nadat ze “samen kwamen”.

EXHALE The Past
Thanks Elizabeth Bennet!

_________________

Riley - Kelsey - Lydia - Delano - James - Nikita - Alec - Peggy - Cameron - Octavia - Kylie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Riley Adams   ma apr 11, 2016 9:41 pm


Hierbij ben je Class 1.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Riley Adams
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: