INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Charlotte Espinoza

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Charlotte Espinoza
avatar
Deceased
Aantal berichten : 22

Character Profile
Alias: Alitura
Age: 17 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Charlotte Espinoza   za apr 09, 2016 6:12 pm

feels like I've blown apart
I'm so sick of that same old love
Name: Charlotte Espinoza
Alias: Alitura
Age: 17 years
Gender: Female
Birthplace: Dublin, Ireland, 18th august, 2019
Mutation: Nature Manipulation

Appearance: Charlotte is een blank meisje met redelijk lang, blond haar en blauwachtige ogen. Haar lichaamsbouw is vooral slank en vrouwelijk, ze is zo'n 1 meter 75 lang en weegt net iets minder dan 55 kilogram. Iets wat heel erg opvalt aan haar zijn de sproeten die ze overal in haar gezicht heeft, haar brede glimlach en vrijwel haar hele onschuldige houding.

Personality: Het komt er op neer dat Charlotte een verlegen meisje is, eentje die onzeker is over alles wat ze doet en moeite heeft met het leggen van contacten met mensen die ze niet kent. Hoewel ze best wel hulpeloos en zielig kan overkomen, is ze dat eigenlijk helemaal niet. Maar dat is iets waar de meeste niet snel achter komen, waardoor ze een heel vertekend beeld krijgen van Charlotte. Voor de rest heeft ze een kalme persoonlijkheid. Charlotte is een goed luisterend oor, is redelijk intelligent en kan tevens ook erg op zichzelf zijn. Ze heeft geen vrienden nodig om door het leven te komen.

Nature Manipulation: Charlotte is één met de natuur. Haar mutatie kent echter veel verschillende onderdelen, waarvan ze er veel nog niet goed in controle kan hebben. Hieronder zie je een overzicht om een beter beeld te krijgen wat haar mutatie precies inhoud.
■ Animal - Dieren zijn een belangrijk onderdeel van de natuur, en deze speelt dus ook een redelijk grote rol in haar mutatie. Charlotte heeft namelijk de kracht om te kunnen communiceren met dieren, zowel verbaal als non verbaal. Tevens heeft ze een enorm inlevingsvermogen wat ervoor zorgt dat ze hen letterlijk aan kan voelen. Elk wezentje, groot of klein, gevaarlijk of onschuldig, ze kan met hen allemaal contact leggen. Vaak heeft ze een kalmerend effect op dieren, immers kan ze hen in controle houden omdat ze de regelaar van de hele natuurlijke cyclus is.
■ Ecological Empathy - Om het mooi te zeggen, de natuur kan haar ook aanvoelen. Als ze een bepaalde emotie uit en ze in contact is met de natuur zal deze daar direct op reageren, iets waar ze zelf echt geen controle over heeft. Als ze verdrietig is schuiven er wolken voor de zon en gaat het regenen, als ze blij is kan het wel eens zo zijn dat de zon juist verschijnt en de planten om haar heen beginnen te bloeien, het zijn vaak heel verschillende gebeurtenissen waarin de natuur om haar heen haar emoties weerspiegeld.
■ Danger Intuition - Als er gevaar dreigt zal ze dat vrijwel meteen voelen, het is een soort gevoel wat ze krijgt wat de natuur haar geeft omdat ze één is met deze. Meestal heeft ze dit gevoel alleen als zijzelf in gevaar is, of iemand die in haar buurt is. Het kan iemand zijn die ver weg is, maar dan voelt ze het alleen als ze een sterke emotionele band heeft met die persoon. Onder gevaar valt natuurlijk ook de dood, als er iemand in haar punt staat van doodgaan dan krijgt ze ook een waarschuwend gevoel. Wanneer er iets gebeurd in haar omgeving, neem als voorbeeld iemand die een pistool trekt en een schot lost, dan ziet Charlotte alles in slow motion gebeuren. Dat is een gave die ervoor kan zorgen dat ze zowel zichzelf als anderen kan redden.
■ Disease Manipulation - Dit is de kracht om alle ziektes, virussen, bacteriën en infecties te creëren, sturen en genezen. Ook met dit onderdeel is ze nog niet helemaal vertrouwd.
■ Plant Manipulation - Een heel belangrijk deel van haar mutatie, immers is ze één met de natuur en naast dieren heb je natuurlijk nog al het groen. Charlotte heeft de kracht om planten, mossen, bomen en plantdelen zoals bladeren, bloemen, zaden, bessen en fruit te creëren en manipuleren. De natuur heeft tevens de drang om haar te beschermen, dus het zou zomaar kunnen gebeuren dat planten plotseling groter worden en half tot leven komen om dat te doen. Natuurlijk kan ze het ook als wapen gebruiken. Mensen die niet helemaal goed in hun hoofd zijn zeggen soms dat het bos tegen hun fluistert, maar in het geval van Charlotte is dat ook werkelijk zo. Het is alsof zij elk dier, elk plantje en elke boom in één is, want ze kan elk dingetje wat er gebeurd in het bos waarnemen door middel van emoties.
■ Healing - Naast het helen van dieren en planten heeft ze ook de kracht om andere mensen te helen. Zo kan ze hun wonden in een fractie van een seconde beter maken en hun leven redden.

Advantages: Om de voordelen kort samen te vatten, aan het besturen van de natuur zitten best wel wat voordelen. De natuur beschermd haar, en zij beschermd de natuur. Zo kan ze met dieren communiceren en hen beïnvloeden, één worden met de natuur zodat deze haar kan helpen en ze het kan oproepen om te gebruiken als een wapen, plus dan natuurlijk nog haar helingskrachten die van cruciaal belang kunnen zijn voor sommige mensen.

Disadvantages: Een ding waar ze overduidelijk heel slecht tegen kan zijn dingen die de natuur ook schaden, een heel goed voorbeeld daarvan is vuur. En omdat ze vaak één is met de natuur kan je haar pijn doen door bijvoorbeeld het bos en de dieren om haar heen pijn te doen. Tevens is haar kracht totaal verdwenen als ze in een ruimte is zonder enig element van de natuur. Niet alle onderdelen van haar mutatie zullen even sterk zijn op bepaalde momenten, want de tijd van het jaar en haar mood op dat moment spelen hier ook heel erg in mee.

History:
■ Geboren op 18 augustus 2019 in Dublin, Ierland.
■ Verloor op tweejarige leeftijd haar beide ouders en groeide op bij haar oma, die eveneens de mutatie bezat om de natuur te beheersen. Van deze leerde ze dan ook een groot deel van haar krachten en kleine trucjes om ze in de hand te houden.
■ Als jong kind oefende ze vooral veel met het communiceren met dieren en de natuur zelf, daardoor zijn deze mutaties op dit moment krachtiger dan de allesverwoestende, die zich nog beter moeten ontwikkelen.
■ Haar oma werd vermoord toen Charlotte vijftien jaar oud was, waardoor ze naar een weeshuis gestuurd werd. Vermoedelijk is het een premiejager geweest die wist van de bovennatuurlijke krachten van haar oma.
■ Op haar zeventiende spoorde het bestuur van Genosha haar op en werd ze naar dit eiland gehaald, waar ze tot op de dag van vandaag rondloopt.
tag: x | outfit:x

_________________
Laatst aangepast door Charlotte Espinoza op zo sep 25, 2016 5:41 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Charlotte Espinoza   zo apr 17, 2016 10:12 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Charlotte Espinoza
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: