INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Claire Johnson [wip]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Claire Johnson
avatar
Aantal berichten : 13

Character Profile
Alias: Joker.
Age: 19.
Occupation:
BerichtOnderwerp: Claire Johnson [wip]   zo apr 03, 2016 1:56 pm


General:

Name: Claire Amalia Johnson.
Nickname: Edna, Queen Boo.
Gender: Female ♀.
Sexual orientation: Heteroseksueel.
Age: 19.
D.O.B: 26 december.
Zodiac: Steenbok.
P.O.B: South Shields, (U.K.)

Outside:

Hair colour: Claire haar originele haarkleur is bruin, maar ze doet er echt van alles mee. Zo verft ze het steeds in verschillende kleuren en styled het anders dan dat het normaal hoort te zitten.
Eye colour: Bruin.
Length: 1.60 m.
Weight: 49 kg.

Claire is redelijk slank en zeker niet de langste voor haar leeftijd. Met haar 1.60 m valt ze helemaal niet op tussen de mensenmassa en zal daardoor qua lengte ongezien blijven. Waarom je haar juist weer niet zo snel over het oog kunt zien is de manier waarop ze zichzelf kleedt. Claire heeft namelijk een zwakte voor aparte/kinderlijke kleding en heeft haar haren meestal in de meest apartste kleuren geverfd.

Inside:

- Vrolijk: Claire is in een woord te beschrijven, en dat woord is vrolijk. Ze glimlacht bijna altijd en probeert vaak van het negatieve het positieve te maken.

- Opgewekt: Doordat Claire erg vrolijk in het leven staat is ze meestal drukker dan de gemiddelde persoon. Er lijkt haast geen einde te komen aan haar energie, en dat kan op sommige momenten erg irritant zijn voor andere.

- Grappig: Claire is een meisje dat zelfs in de meest ongemakkelijke situaties grappen maakt. Soms zijn de grappen die ze maakt ook daadwerkelijk grappig, maar er kunnen echt van die droge/sarcastische bijzitten. Om de grappen die ze maakt een versterkend effect te geven trekt ze er ook nog eens van die gekke gezichten bij.

- Kinderlijk: Claire is ondanks haar wat oudere leeftijd nog erg kinderlijk. Zo kijkt ze naar vele Disney films en heeft af en toe nog erg kinderlijke kleding aan. Naast het feit dat ze zich soms erg kinderlijk kleedt, gedraagt ze zich ook zo. Claire neemt namelijk niks serieus en zal op bijna elke situatie reageren als een klein meisje. Dit is ook de reden waarom ze erg goed overweg kan met kinderen.

- Nerveus: Naast het feit dat Claire erg vrolijk is en vele grappen maakt, kan ze ook erg nerveus zijn. Als iemand een erg ongemakkelijke vraag aan haar stelt klapt ze dicht en begint met stotteren. Zo moet ook niemand aan haar vragen om in het openbaar te gaan zingen, want dat durft ze niet.


Connections:
Legenda:

» Uncertainty.
» Respect.
» Friend.
» Good friend.
» Crush.
» Family.
» Love.
» Dislike.
» Hate.
© by Babs

- Mom:
- Bro:
- Dad:

- Hati Hróðvitnisson: | I win and you lose. Btw, you're the nicest dog/car ever <'3
- Keegan Salivas: | You seem cool, but I don't know you good enough.

Mutation:

Alias: Joker.
Powers:

Cheating:
Zoals het woord al zegt speelt Claire met deze mutatie vals. Ze kan simpelweg alles bereiken door een ander te bedriegen en is niet onderworpen aan enige vorm van regels, wetten, concepten, beperkingen, grenzen, hogere machten of logica.

- Disadvantage(s):
- Er is altijd wel een kans dat Claire wordt betrapt op het vals spelen, en dat is iets wat haar flink in de problemen kan werken.


Essokinesis:
Essokinesis staat ook wel bekend onder de naam Reality Warping. Met deze mutatie kan Claire werkelijkheid maken, laten veranderen, vernietigen of wijzigen. Zo kan ze bijvoorbeeld niet bestaande dingen in realiteit laten verschijnen door er simpelweg gewoon aan te denken.

- Disadvantage(s):
- Als ze niet meer aan het gene denkt zal het weer net zo snel verschijnen als het gekomen is.
- Ze moet oppassen met dingen die ze wenst, want de kans is groot dat het zomaar verschijnt.
- Als iets in de realiteit door haar wordt vernietigd kan ze dit niet meer ongedaan maken. Hiermee moet ze dus erg oppassen, want eenmaal weg is weg.
- Ze kan met deze mutatie niks bij mensen doen. Zo kan ze dit enkel op voorwerpen gebruiken.


Future Manipulation.
Met deze mutatie kan Claire zien wat er in de toekomst gebeurd. Naast het zien van de toekomst kan ze ook zelf beslissen of ze het wil veranderen ja of nee. Als ze eenmaal heeft besloten wat ze wil veranderen en hoe, verandert het. Het maakt niet uit of de persoon waarvan de toekomst is het wilt, het gebeurd toch.

- Disadvantage(s):
- Ze kan deze mutatie enkel gebruiken als ze haar pestkaarten bij zich/vast heeft.
- Als de toekomst eenmaal is veranderd kan ze het niet meer ongedaan maken.
- Claire kan haar eigen toekomst wel zien, maar niet veranderen. Ze kan dit dus enkel bij andere.

History:

Claire is geboren op 26 december in het kustplaatje Sout Shields, Engeland. De man en vrouw waren dolblij met de geboorte van Claire, want een meisje hadden ze nog erg graag naast een jongen willen hebben. Beiden hadden namelijk al een kind, een jongen met de naam Karl, maar een meisje zou het gezin toch echt afmaken. Helaas viel het pas net complete gezin al snel uit elkaar, want de man en vrouw scheidde een paar maanden na Claire's geboorte.

Maar ondanks Claire geen vader meer had had, werd ook zij ouder. Uiteindelijk was dan ook de dag aangebroken dat ook zij naar school mocht. Haar oudere broer zat al op school en had vele vrienden, dus het was logisch dat Claire die dag super zenuwachtig was. Doordat ze die dag juist zo zenuwachtig was, maakte ze een gigantische blunder. Ze struikelde namelijk over haar eigen voeten en viel in de overvolle gangen keihard op de grond. De rest van haar basisschool carrière verliep ook niet echt bepaald soepel, want de dag nadat ze was gevallen had ze nog vele andere 'ongelukjes' gehad. Door haar onhandigheid en blunders wilde niemand bevriend met haar zijn en was ze precies het tegenovergestelde van haar broer. Karl was populair en geliefd, en zij had voor de rest niemand naast hem. Uiteindelijk was Karl te oud voor de lagere school en moest naar een hogere, wat het gevolg was dat Claire helemaal alleen achter bleef.

Uiteindelijk brak de dag aan dat ook zij veel te oud was voor de basisschool en moest wisselen. Dit keer hoopte Claire dat de dag niet zoals op de basisschool zou verlopen en het beter zou gaan. Ze maakte dit keer geen blunder, maar in contact komen met andere lukte ook niet echt. Waarom snapte ze niet, maar niemand leek geïnteresseerd in haar te zijn. In tegenstelling tot haar broer was ze gewoon alweer niemand, want hij had elke dag een grote groep vrienden om zich heen.

Alweer was ze alleen en had geen vrienden weten te maken. Om zichzelf bezig te houden kocht ze maar een setje pestkaarten om online op te zoeken wat je er allemaal mee kon doen. Zo leerde ze verschillende trucs met de kaarten en probeerde daarmee andere leerlingen te imponeren. Na vele pogingen lukte het haar ook daadwerkelijk om in contact te komen met de andere, maar die wilde niks anders dan een potje kaarten. Keer op keer won Claire van de leerlingen, maar ze won alleen omdat ze vals speelde. Natuurlijk vertelde ze het niemand, want ze vond het immers geweldig om eindelijk een keer in de belangstelling te staan. Niemand wist hoe Claire het deed, maar ze won echt ieder spelletje wat ze speelde. Zijzelf wist het ook niet precies hoe ze het deed, maar ze vond het geweldig dat ze alles kon bereiken door enkel vals te spelen.

Haar tweede gave ontdekte ze echter op een hele aparte manier. Ze zat laat in de avond naar een Disney film te kijken, 101 Dalmatiërs om precies te zijn. Van haar moeder mocht ze nooit een huisdier hebben, dus ze wenste dat ze een van de dalmatiër puppies als huisdier had. Tot haar verassing verscheen er daadwerkelijk een van de puppies in haar kamer die er ook nog eens levensecht uitzag. Ze was zo erg geschrokken van de plotselinge verschijning van het hondje en wenste hem in alle paniek weer weg. Nadat ze dat had gewenst verdween de puppy weer zo snel als dat hij gekomen was. Verward door wat er zonet as gebeurd keek ze naar de Tv, want het was toch onmogelijk dat zij dat had gedaan? Uit nieuwsgierigheid probeerde ze het nog een keer, en alweer verscheen het hondje in haar kamer. Hoe ze dit deed, god mocht het weten, maar er was iets speciaals met haar aan de hand.

Wat ze kon hield ze geheim voor andere, want zelfs haar familie wist niet wat ze allemaal kon doen. Ze vond dat dat het beste was, want ze was bang dat als ze het zou vertellen hen ook in de problemen zou brengen. Ze wist namelijk niet of het gevaarlijk was of normaal en dacht dat zij de enige was die dit kon. Haar derde mutatie ontdekte ze ook tijdens een ongelukje. Ze had haar kaarten vast en liep ermee over straat. Dicht bij de drukke autoweg stond een klein jongetje wat zich van geen gevaar bewust was. Zijn bal was op de autoweg gerold en hij stak zonder te kijken over om naar zijn bal te lopen. Toen Claire dit zag kreeg ze een soort van visioen over de toekomst. Daarin zag ze dat als ze geen actie zou ondernemen het jongetje overreden zou worden. In paniek zorgde ze ervoor dat de auto in het visioen stopte, maar dat het daadwerkelijk in het echt ook gebeurde had ze niet verwacht. De auto kwam tot stilstand en het jongetje was veilig en had zijn bal.

Claire wist dat ze het nu echt iemand moest vertellen, en de persoon die het als enige mocht weten was haar moeder. Bang voor de gevolgen vertelde ze  haar moeder maar wat ze allemaal kon. De vrouw was geschrokken, maar wist een oplossing om haar in veiligheid te houden. Ze zou naar een speciale school in Genosha kunnen gaan waar kinderen zaten die hetzelfde probleem als zij hadden. Claire was toch niet erg geliefd op school, dus een probleem om nog een keer te wisselen was er niet. Zo ging ze naar Genosha, maar kwam er pas toen achter dat het een eiland was. Een eiland waar je niet zomaar vanaf kon om je familie te bezoeken. Nu is ze alleen en alweer zonder vrienden met de hoop dat ze ooit nog naar huis kan.

Trivia:

- Claire heeft een duidelijk Brits accent.
- Claire houdt erg van zingen en dansen.
- Claire is Disney films obssesed
- Claire haar favoriete eten is lasagne en koekjes.
- Claire eet met open mond en tandenknarst in haar slaap.Karakterkaart wegens inactiviteit verplaatst naar Archive. Mocht je de karakterkaart weer terug willen halen naar Permission, neem dan contact op met de administrators.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Claire Johnson [wip]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: