INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Derek Stark

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Derek Stark
avatar
Class 2
Aantal berichten : 31

Character Profile
Alias: Wolverine
Age: 20 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Derek Stark   za apr 02, 2016 5:27 pm

I'm criticized but all your bullets ricochet
I'm bulletproof, nothing to lose
Name: Derek Stark
Alias: Wolverine
Age: 20 years
Gender: Male
Birthplace: Los Angeles, USA, 5th january, 2016
Mutation: Werewolf

Human form: In zijn menselijke vorm is Derek een redelijk opvallend figuur. Hij heeft namelijk veel zichtbare spieren, is zeker niet klein met zijn 1.83 meter en 78 kilogram aan gewicht. Als mens heeft Derek groene ogen, zwart haar en wat gezichtsbeharing. Wat opvalt aan hem is dat hij naast zijn krachtige lichaam een redelijk strakke kaaklijn heeft, iets wat ervoor zorgt dat hij nogal dreigend over kan komen als hij dat wil. Ook staat hij erom bekend dat hij nooit glimlacht, als dat gebeurd is het namelijk heel zeldzaam. Verder heeft hij een bijzondere tatoeage op zijn rug tussen zijn schouderbladen laten zetten, een driedubbele spiraalvorm afgedrukt met dikke zwarte inkt. Deze tatoeage is een teken van wraak onder de weerwolven, iets wat alleen hen zullen begrijpen of je moest het opzoeken in een boek.

Wolf-man form: Iets wat een beetje apart is, is dat hij naast zijn echte weerwolf vorm nog een tussen stage heeft. Hier ziet hij er nog altijd minder menselijk uit, maar kan je wel duidelijk de wolfachtige trekjes zien. Normaal gesproken krijgen zijn ogen een felblauwe kleur in deze stage, daaraan kan je zien dat hij zichzelf in bedwang heeft. Maar als hij de controle verliest of tijdens de volle maan, dan krijgen deze een vuurrode kleur en dan is het oppassen. Want of hij is boos, of hij is zelfs zo boos dat hij op het punt staat je keel door te bijten. In deze vorm is Derek iets gespierder dan in zijn menselijke vorm, is zijn hoofd wat breder, krijgt hij een wat platter gezicht en veranderen zijn tanden in de grote, scherpe van een wolf. Tevens groeit er haar aan de zijkant van zijn gezicht, een voorproefje van zijn vacht. Ook zijn oren veranderen een beetje van vorm en je kan duidelijk het beest in hem al zien. Deze stage is minder pijnlijk om in te veranderen, maar bijna net zo gevaarlijk. Klik hier om duidelijk te zien waarin hij veranderd in deze tussenvorm.

Werewolf form: En dan is er nog zijn complete weerwolf vorm waarbij hij al zijn menselijkheid verliest en veranderd in een enorme wolf, veel groter dan de normale wolven, hij veranderd dus in een echte weerwolf. Toch zal hij niet vaak naar deze vorm veranderen, want dat is extreem pijnlijk en hij kan zich er amper in onder controle houden omdat het beest in zich het dan overneemt. Derek veranderd in een zwarte wolf met rode ogen waarbij de spieren ook nog duidelijk te zien zijn. Zijn kracht, zintuigen en snelheid zijn nog veel sterker in deze fase. Dat is het gevaarlijke eraan, want in deze fase heeft hij zichzelf niet goed in de hand. Tijdens de volle maan veranderd Derek dan ook in deze, een pijnlijk proces met een eventuele vreselijke gevolgen als hij iemand tegenkomt. Klik hier om te zien hoe hij eruit ziet in zijn complete wolvenvorm.

Personality: Derek is een koud en harteloos persoon. Hij heeft niet vaak de behoefte aan een gesprek en is erg op zichzelf. Tevens is hij niet bepaald vrijwillig naar Genosha gekomen, ze hebben hem vrijwel moeten dwingen om hem mee te krijgen. Derek valt ook wel te beschrijven als koppig, eigenwijs en erg op zichzelf. Dit is niet altijd zo geweest, maar dit is wel de Derek die over is van wat hij ooit was. Toch is hij niet de slechtste, want ondanks dat iedereen zegt dat hij geen hart heeft, heeft hij deze natuurlijk wel. Maar die zit verborgen onder een dikke laag haat en kou, iets waar men niet zomaar bij komt dus.

Advantages: Om te beginnen zijn de zintuigen van Derek sterker dan die van de meeste mensen. Zijn zicht is beter, zijn gehoor is sterker en ook zijn reukvermogen ligt een niveau hoger. Ook is hij veel sneller en sterker geworden door het zijn van een weerwolf. Al deze dingen gelden ook voor als hij nog gewoon in zijn menselijke vorm zit. Voor de rest is ook zijn uithoudingsvermogen heel erg groot, kan hij redelijk zien in het donker omdat hij een nachtwezen is en ligt zijn lichaamstemperatuur hoger dan die van de normale mens.

Disadvantages: Het transformeren naar een volledige weerwolf is een pijnlijk proces, zelfs transformeren naar zijn tussen stage is niet bepaald een pretje. Een ding wat een groot nadeel is, is dat hij zijn zelfcontrole goed in de hand moet houden, wil hij niet op de verkeerde momenten transformeren en onschuldige slachtoffers maken. Woedde, liefde, lust, verdriet, alle emoties worden in zijn lichaam door elkaar heen gegooid en komen uiteindelijk allemaal op hetzelfde neer: de weerwolf die het van hem over neemt als hij emotioneel uit balans raakt. Natuurlijk moet hij elke volle maan gedwongen veranderen, en daarbij verliest hij de totale controle over zijn lichaam en gaat hij op jachtpartij. Hij is een roofdier, maar tijdens de volle maan dood hij voor het plezier en stopt daar dan ook niet mee. Daarbij zijn Derek's zintuigen sneller geprikkeld, waardoor onder andere hoge tonen die enkel voor dieren hoorbaar zijn hem kunnen kwellen. Er zijn weinig dingen die hem in bedwang kunnen houden, maar elektriciteit is iets waar zijn lichaam niet goed tegen kan. Voor de rest is hij ook nog eens kwetsbaar tegen de bekende dingen waar weerwolven niet tegen kunnen zoals zilver en wolfsbane.

History:
✗ Derek Stark werd geboren op 5 januari 2016 in Los Angeles
✗ Hij heeft zijn vader nooit gekend omdat deze hem en zijn oudere zussen achter heeft gelaten
✗ Op zeventiende werd hij gebeten en niet lang erna kreeg hij zijn eerste volle maan
✗ Tijdens zijn eerste volle maan bracht hij zijn moeder en twee zussen om het leven
✗ Derek vluchtte weg uit Los Angeles naar New York
✗ De wolf die hem heeft gebeten kwam hem opzoeken vlak voor zijn tweede volle maan
✗ Tijdens zijn tweede volle maan vermoordde hij deze wolf en maakte nog een aantal andere slachtoffers
✗ Nu, een paar jaar later is hij naar Genosha gehaald omdat de schoolleiding hem opgespoord heeft

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Derek Stark   zo apr 03, 2016 3:40 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Derek Stark
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: