INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Aster Crow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aster Crow
avatar
Class 2
Aantal berichten : 38

Character Profile
Alias: Ualan
Age: 20 jaar
Occupation:
BerichtOnderwerp: Aster Crow   di maa 29, 2016 2:40 pmaster "ualan" crow

the plot in you
• ALGEMEEN
Naam: Aster "Ualan" Crow
Betekenis ‘Aster’: een aster is z'n moeder haar lievelingsbloem
Bijnaam: As
Betekenis: hij rookt, en Aster afkorten tot As is dan logisch
Geslacht: man
Leeftijd: 20 jaar
Verjaardag: 1 januari
Geboorteplaats: Juneau, Alaska
Mutatie: teleportie & shapeshifting
Geaardheid: hetero
Slechte gewoonten: hij rookt, drinkt ook wel en staat in het algemeen niet met twee voeten op het goede pad

• UITERLIJK
Lengte: 1m83
Gewicht: 72kg
Voorkomen: Aster is een goedgebouwde jongeman met een gezonde lichaamsbouw, een mooie spiermassa en een sympathiek, knap voorkomen. Meestal is hij gekleed in makkelijke kledij, want hij heeft het niet zo op strakzittende kleding. Liefst draagt hij losse kleding of truien die net een beetje te groot zijn. Vaak heeft hij ook een stoppelbaard (te lui om dagelijks te scheren).
Oogkleur: blauw, maar meestal tonen ze heel duister
Haarkleur: blondbruin
Huidskleur: ‘normaal’, misschien een beetje aan de bleke kant

• INNERLIJK & MUTATIE
Beschrijving van het innerlijk/het gedrag:
Aster is gewoonweg een vriendelijke kerel, maar wel heel erg op zichzelf. Het zal nooit direct in hem opkomen om iemand uit vrije wil te helpen, omdat hij meer met zichzelf bezig is. Net zoals herkenbaar is voor zo goed als iedere adolescent, is Aster op zoek naar zichzelf. Hij snapt zichzelf nog niet zo goed, weet nog niet echt wat hij met zichzelf aan moet. Hij is gebrekkig op vlak van medelijden tonen en meestal lost hij problemen op door met trillende handen (en eventueel een licht trillende onderlip) een sigaret op te steken en de moeilijkheden weg te roken. As is een slechte leerling, dat wel. Hij stelt huiswerk altijd lang uit, hij probeert alles zo laat mogelijk te doen en dat allemaal ook zeer zeker omdat hij vreselijk lui is.
Teleportie: Aster kan zich verplaatsen via teleportie. Hijzelf vindt deze eigenschap helemaal top, maar het is wel een extra reden dat hij ontzettend lui is. Als het mogelijk is, zal hij zijn teleportie gebruiken. Zelfs al moet hij maar zijn kamer door, zelfs al moet hij maar een trap af, ja, zélfs als hij te lui is om op de lift te wachten. Dit zijn de voordelen. De nadelen zijn dat hij zich soms verraad door naar de verkeerde plats te teleporteren, dan staat hij plots voor de neus van iemand die hij probeerde af te luisteren, in plaats van achter het muurtje waarheen hij wou. Ook kan hij zich niet ontzettend ver teleporteren, hij kan niet van het één naar het andere land teleporteren.
Shapeshifting: de jongeman kan in een kraai veranderen, iets dat al langer in de familie is (daarom dat hun familienaam Crow is). Veel bijzonder kan hij hier niet mee, omdat hij enkel de eigenschappen van een kraai heeft, en in het dier zelf kan transformeren. Hij heeft er geen speciale krachten bovenop. Aster hoort wel tot de grotere klassen van de kraaien. Het grootste nadeel aan het kraai zijn is dat hij agressieve gedrag vertoond, in het voorjaar vooral. Zeker als hij in de buurt van spiegels en ramen met spiegelglas komt. In hun spiegelbeeld herkennen kraaien een concurrent die ze zo gauw mogelijk uit hun territorium willen verdrijven. Daarom gaan ze een gevecht aan met hun spiegelbeeld, en bij Aster uit zich dit in agressie (en meer kettingroken). Bij de voordelen hoort dat hij dus de eigenschappen van de kraai overgenomen heeft; hij is in staat snel te leren, hij is intelligent, en bijzonder slim. Hij kan in veel situaties het juiste antwoord vinden, maar dan wel in combinatie met de al eerder vermelde trillende handen en sigaretten.

• GESCHIEDENIS
De jongeman werd geboren in een klein gezinnetje, als eerste kind, en uiteindelijk zou hij ook het laatste kind blijken en blijven. Zijn moeder was een vriendelijke, sympathieke en lieve vrouw die Martha heette en haar achternaam ingeruild had voor die van haar man toen ze huwden. Martha en haar echtgenoot Bruce hadden een boerderij, een groot erf en een groot aantal beesten in hun boerderij en stallen staan. Aster is dus eigenlijk opgegroeid met de liefde van zijn ouders en de dieren. Bij de geboorte had zijn moeder besloten haar zoontje Aster te noemen, omdat asters de bloemen waren die ze van haar echtgenoot kreeg toen ze een keer heel erg ziek was, en dreigde haar leven te verliezen. Ook bracht hij haar vaak asters terwijl ze zwanger was, omdat hij wist hoe graag ze die bloemen zag. Vooral de eerste jaren gingen goed. Bruce en Martha waren druk bezig met hun boerderij, maar wisten altijd wel tijd vrij te maken voor hun zoontje. Aster was ook echt oprecht gelukkig daar, maar vanaf zijn vijfde begon het allemaal wat moeilijker te worden omdat zijn ouders veel drukker werden. Zijn moeder werd zwanger, dus moest Aster ook al beginnen met zijn vader te helpen op de boerderij, wat natuurlijk niet allemaal zo handig ging, want als vijf jarige uk kon je moeilijk al de koeien naar de weiden brengen zonder zelf omgelopen te worden. Na enkele maanden bleek dat de baby in zijn moeders buik al reeds overleden was, maar dat het wel geboren moest worden. Een miskraam kwam wel vaker voor, maar zijn moeder kon niet goed om met het idee dat ze een overleden kind meedroeg in haar buik. Aster probeerde buiten het boerderij werk om ook zo vaak mogelijk met zijn moeder bezig te zijn, haar te troosten en steun te bieden. Vaker en vaker ging hij wensen dat hij zich kon teleporteren, omdat hij ban hot naar her moest rennen om iedereen tevreden te houden. Ergens rond de achtste maand van zijn moeder haar zwangerschap, moest hij enorm veel doen. Geen seconde kon hij stilstaan, geen seconde rust was hem gegund. En plots gebeurde er iets, hij weet nog altijd niet goed hoe, maar het lukte hem om zich te teleporteren van de stallen waarin hij stond, naar de voordeur van de boerderij. Meteen besloot hij om het geheim te houden voor zijn ouders, hij wou niet dat ze het te weten kwamen.
De baby werd geboren, en er heerste veel verdriet in het Crow-gezin, vooral bij Asters ouders dan, want zelf snapte hij toch niet echt wat er aan de hand was. Hij ging vaker oefenen met teleporteren, en alsof de teleportie nog niet stresserend genoeg was, stelde de jongen enkele jaren later, toen hij veertien was, vast dat hij ook in een kraai kon transformeren. De jaren tussen zijn zesde en veertiende levensjaar waren niet bijzonder genoeg om vernoemd te worden. Hij hielp heel vaak en deed zijn best, maar toch begon hij daar lui te worden en begon hij stilaan het 'verkeerde' pas op te gaan. Op zijn dertiende verjaardag kreeg hij een pakje sigaretten cadeau van zijn vrienden, en natuurlijk rookten ze dat met zijn drieën gezellig op. Nog geen half jaar later bleef hij soms nachten weg van de boerderij omdat hij toch het idee had dat zijn ouders hem niet snapten, en drinken met zijn vrienden vond hij leuker, ook al was hij echt te jong voor het straat- en nachtleven. Al gauw raakte hij erdoor van het slechte pad af. Toen hij veertien was, begon hij dan toch na te denken over zijn shapeshifting. In eerste instantie vond hij dat ironisch, grappig, want zijn familienaam was dan al 'Crow', en dan kon hij ook nog eens in een kraai transformeren. Aster wou dit geheim houden, maar hij zag niet in waarom hij het niet aan zijn ouders zou vertellen, na even nagedacht te hebben. Ook had hij vragen, bijvoorbeeld al waarom zijn dierlijke vorm hetzelfde was als zijn familienaam. Hij ging naar zijn ouders toe, en vertelde het hem. Zijn vader was enorm stil, zijn moeder staarde neer op de tafel. Enkele minuten later legde zijn vader hem uit dat ze gehoopt hadden dat Aster de mutante eigenschappen van zijn ouders niet overgenomen zou hebben. Bruce kon ook transformeren in een kraai, en zijn moeder kon teleporteren. Beiden deden ze dat zelden, zeer zelden, omdat ze normaal wouden zijn. As kreeg spijt dat hij zijn mond geopend had, want hij moest naar een speciale school gestuurd worden voor het zijn van een mutant. Hij wed opgehaald en werd vervolgens naar de school gebracht.
♥️

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Aster Crow   wo maa 30, 2016 7:22 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Aster Crow
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: