INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Olivia del Rey

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Olivia Del Ney
Class 2
Aantal berichten : 987

Character Profile
Alias: -
Age: -
Occupation:
BerichtOnderwerp: Olivia del Rey   do jan 16, 2014 10:16 pm
"Is there any possibility you'll quit gossiping about me,
to hide your insecurities, all you say is blah, blah blah.
Girls, they never befriend me, 'cause I fall asleep when they speak,
of all the calories they eat, all they say is na na na
."Naam: Olivia del Rey.
Bijnaam Liv, Brownie.
Leeftijd 19 jaar oud.
Geboorteplaats Brusciano, Italië.
Karakter Olivia is alles, behalve een slecht persoon. Ze is ontzettend zorgzaam tegenover andere mensen, soms een beetje té zorgzaam, wat ervoor zorgt dat ze zichzelf een beetje op de achtergrond zet. Olivia vindt het leuk om sociale contacten te leggen, daar heeft ze nooit moeite mee gehad. Toch is Olivia een makkelijk slachtoffer voor mensen die het leuk vinden om andere mensen te pesten of pijn te doen. Dat komt omdat ze verschrikkelijk naïef is. Ze denkt dat de hele wereld vrienden met elkaar kan zijn, "if we give a little love, maybe we can change the world". In de praktijk denken veel mensen daar natuurlijk anders over. Buiten dat ze niet verschrikkelijke intelligent is (maar ook niet dom!), is ze wel leergierig. Ze vindt het leuk om nieuwe dingen te leren. Daardoor wordt ze heel erg enthousiast en soms werkt dat aanstekelijk, en soms werkt dat erg negatief op andere mensen. Doordat ze zo enthousiast is, kan ze wel eens als kinderachtig beschouwd worden. Olivia is eerlijk en loyaal aan andere mensen. Haar eigen mening hebben, dat kan ze wel, maar voor haar eigen mening opkomen en het durven te verdedigen vindt ze een stuk lastiger. Olivia is niet onzeker over haar uiterlijk (daarom trekt ze zich ook niets aan van het modebeeld en eet ze wat ze wilt), maar wel over acties, weinig zelfvertrouwen dus. Ze denkt bij heel veel dingen dat ze het niet kan of dat het niet zal lukken. Door die gedachtes lukt het dan vervolgens ook (vaak) niet.
Uiterlijk Olivia is redelijk zelfverzekerd qua uiterlijk en dat straalt ze ook heel erg uit. Niet dat ze arrogant overkomt, ze komt gewoon over als een vrolijk meisje, dat weet waar ze staat en dat ze niet lelijk is. Niemand is in haar ogen lelijk. Die zijn overigens hazelnootbruin. Ze heeft niet alleen een bruine oogkleur, maar haar haren zijn ook bruin. In de zon lijkt het wat blonder, maar het is bruin. Van nature heeft haar haar een slag, maar ze vindt het ook leuk om haar haren te stijlen. Haar kledingstijl is vrolijk en eigenlijk van alles was. Olivia kan zich kleden als een echt 'meisjes-meisje', dus jurkjes met een panty en hoge hakken, haar haren netjes opgestoken, dat soort dingen. Maar toch kan ze zich ook kleden als een stoere chick, met haar haren in een staart, een bandana om en een leren jasje aan. Het is maar net waar ze zin in heeft en hoe ze zich op dat moment voelt. Ze heeft een licht getinte huidskleur, dat komt omdat haar 'roots' in Italië liggen. Olivia is 1.70 meter lang, weegt ongeveer 65 kilogram en heeft een 'normaal' postuur.
Mutatie
Aura Manipulation: Dit is de kracht om een aura te manipuleren, zoals de benaming ook eigenlijk al zegt. Aura's bestaan uit verschillende lagen en die bepalen onder andere je karakter. Olivia kan deze manipuleren, dat wil zeggen dat ze het aura van andere mensen kan beschermen, maar ook kan aanvallen. Olivia doet voornamelijk het eerste, aanvallen zou ze niet zo snel doen. Soms, maar dat kost heel erg veel energie, kan Olivia ze ook beheersen.
Aura Choking: Dit is de kracht om iemand door zijn of haar aura te laten stikken. Een aura is een koepel van energie met meerdere lagen om een persoon heen. Olivia kan de koepel zo laten krimpen, dat er geen lucht meer bij die persoon kan komen, en die persoon dus sterft.
Astral Projection: Als Olivia in slaapt valt, kan ze astral projection gebruiken. Dat betekent dat haar geest haar lichaam verlaat en op een andere plek zichtbaar wordt.
Dat Olivia aura's kan zien, betekent niet dat ze dit continu ziet. Ze ziet het alleen als emoties van bepaalde mensen heel erg sterk zijn. Ook kan ze het op commando oproepen, hoe weet ze niet precies.
Mutatie voordelen
Aura Manipulation: Het voordeel van deze mutatie, is dat het heel makkelijk is om iemand aan te vallen. Als iemand aangevallen wordt op zijn aura, voelt diegene dat meteen. Het kan iets te maken hebben met verandering in karakter of emoties. Nog een voordeel, is dat ze de mensen van wie ze houdt op zo'n manier kan beschermen. Olivia is fysiek niet erg sterk, dus kan ze zo iets betekenen voor de mensen waarvan ze houdt.
Aura Choking: Dit is natuurlijk een ideale manier om mensen die je aanvallen snel van kant te maken.
Astral projection: Dit is handig om mensen in de gaten te houden waarvan ze houdt. Ook kan Olivia zo op meerdere plekken tegelijk zijn en dus ook dingen doen die ze eigenlijk eerder had willen doen. Ondanks dat het in haar slaap plaats vindt, is Olivia niet moe als ze opstaat.
Mutatie nadelen
Astral Manipulation: Het kost ontzettend veel energie. Als Olivia deze kracht lang gebruikt, gaan haar ogen ook verschrikkelijk pijn doen en kan ze er echt migraine doorkrijgen. Bovendien is ze nog erg zwak in het beheersen van aura's en dat is haar uiteindelijke doel. Ook dit kost haar heel erg veel energie.
Astral Choking: Een kracht die je eigenlijk nooit toe kan passen. Olivia is namelijk niet in staat om iemand te vermoorden. Het wurgen heeft ze wel in de hand, want ze hoeft niet persé iemand dood te laten gaan, maar het gaat erg snel met aura choking. Olivia is geen fan van deze mutatie en gebruikt hem zo weinig mogelijk.
Astral Projection: En deze mutatie heeft Olivia eigenlijk helemaal niets mee. Deze kracht heeft zijn eigen wil soms in het lichaam van Olivia. Ze is bewust bij de projectie op een andere plek en kan dan ook doen wat ze normaal gesproken doet, alleen kan ze niets aanraken en kan niemand haar aanraken. Ook kan ze geen voorwerpen of beesten aanraken. Ze kan wel met de mensen om haar heen communiceren en zich zichtbaar maken aan de mensen, maar ze kan ze niet aanraken. De astrale projectie is heel erg moeilijk om onder controle te houden, want soms stopt het opeens op momenten dat Olivia nog wilt dat het doorgaat.
Mutatie grenzen Olivia heeft gemerkt dat de aura's van oudere mensen vaak moeilijker zijn om te manipuleren. Die hebben een sterker aura en dat is voor Olivia moeilijker om door te breken. Dat lukt wel, maar kost meer energie dan normaal gesproken. Olivia heeft ook gemerkt dat haar astrale projectie alleen maar naar plaatsen gaat waar ze zelf heel erg graag heen zou willen of naar plekken waar ze al geweest is. Verder dan dat gaat het niet.
Geschiedenis Gelukkig was Olivia niet als kind. Nee, het was geen pretje voor haar. Haar vader, die liever een zoon had gezien als eerste kind, liet haar hard werken in het huishouden en kleineerde haar vaak, door dingen over haar te zeggen waarvan ze wist dat niet waar waren. Haar moeder was geen haar beter. Zij geloofde de woorden van haar man natuurlijk niet, maar ze was niet moedig genoeg om voor haar dochter op te komen. Doordat Olivia niet verschrikkelijk veel zelfvertrouwen van zichzelf had, werd ze dus veel gepest op de basisschool. Bovendien kwam ze er ook nog eens achter dat ze 'anders was'. Soms zag ze rare koepels om mensen heen en als ze boos was, kon ze die koepels beheersen. Bij dieren zag ze dit ook en toen een kat haar een keertje had gekrabd, was deze doodgegaan. Door verstikking. 's Nachts kon Olivia op plaatsen zijn, waar ze normaal gesproken niet kon komen. Het leken wel dromen, maar ze had zo'n gevoel dat het allemaal echt was. Al snel kwam ze erachter dat ze niet echt zoals andere kinderen was. Hierdoor werd het zelfvertrouwen van Olivia nog meer de kop ingedrukt. Totdat ze op de middelbare school les kreeg van een jongeman. Deze jongeman was 20 jaar oud, wat dus betrekkelijk jong is voor een leraar en hij gaf Engels. Olivia blonk heel erg in dit vak uit en ze raakten een beetje aan de praat, vooral over haar thuissituatie. Hij vertelde Olivia dat ze helemaal niet verschrikkelijk was, dat ze al helemaal geen ongeluk was en een duivelskind, omdat haar vader liever een jongen had gehad. Na schooltijd sprak hij haar vaak. Hij werd als het ware een uitlaatklep voor haar en dat voelde ontzettend vertrouwd. Maar natuurlijk ging dit een keer mis. Ze hadden afgesproken bij een plaatselijk café, omdat het een verschrikkelijk warme dag was. Hij had haar een glas cola gegeven en zij had haar gebruikelijke verhaal gegaan. Totdat ze klaar was. Opeens had hij haar zachtjes op de mond gekust, heel liefdevol en Olivia had dit ontzettend fijn gevonden. Na de kus was ze toch wat verward naar huis gegaan. Olivia was toen 17.

Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje door het dorpje waar Olivia woonde: Brusciano. Olivia had gezoend met een leraar van de plaatselijke middelbare school! Haar vader was verschrikkelijk in haar teleurgesteld. Toen ze thuis was gekomen, had ze de volle laag gekregen en werd ze de rest van de tijd doodgezwegen. Haar moeder durfde niet met haar te communiceren, bang voor de reactie van haar man. In het dorpje werd Olivia gedoopt tot de slet van het dorpje. Iedereen liep met een boogje om haar heen, jongens riepen onterende dingen naar haar en Olivia werd verschrikkelijk wanhopig. Op een zomernacht was ze naar het huis van haar Engels leraar gerend en alles verteld. Hij vond het verschrikkelijk. Toch kreeg hij een idee. Hij wilde altijd al graag naar Amerika vertrekken. Omdat ze beide goed waren in Engels, besloten ze om te vertrekken naar Amerika. Beide met slechts 1 koffer en zonder afscheid van iemand te nemen. Wie zou hen immers missen? Op dat moment was Olivia al 19 jaar oud en was de Engels leraar 22 jaar oud, voor de wet dus allebei volwassenen.

Maar toen ze op het vliegveld in Milaan waren, kreeg Luke opeens spijt. Hij wilde niet meer gaan. Hij had Olivia achtergelaten in het vliegtuig en was hard weggerend. Maar Olivia zou niet opgeven, ze wilde kosten wat het kost weg uit Italië. Maar waar zou ze naar toe moesten als ze eenmaal in de Verenigde Staten was? En wat voor werk zou ze moeten gaan doen? Moest ze een opleiding gaan doen? In paniek begon Olivia na te denken, wat moest ze doen? En misschien was het op dat moment dat het schoolhoofd haar vond. Olivia had eventjes raar gekeken toen de vrouw met haar begon te praten over een school, waar meer mensen zoals zij waren. Meer mensen zoals haar? Bestonden die dan? Was zij niet als enige een raar vogeltje? Lang duurde het niet om Olivia over te halen, want waar zou ze anders naar toe moeten?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Olivia del Rey   vr jul 17, 2015 10:30 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Olivia del Rey
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: