INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Campfire night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
AuteurBericht
Spencer Lewis
avatar
Class 3
Aantal berichten : 76

Character Profile
Alias: Foxic
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Campfire night   zo maa 27, 2016 3:39 pm

Spencer Lewis


Gelukkig werd de stilte na haar kleine voorstelling al snel verbroken door een opmerking over haar witte Vans, ze vond het best wel grappig, want ze wist dat het een internetsensatie van vroeger was geweest. “Aangenaam.” glimlachte ze naar Lorise, die zichzelf meteen aan haar voorstelde, kort gevolgd door Ivy. “Geen zorgen Spencer, komt dik in orde hier vanavond. Neem iets te drinken en zet je erbij.” zei een van de twee jongens, volgens haar was het Devon, Het kon ook Storm zijn, ze was nu al vergeten wie wie was. Om de kring rond het vuur een beetje te beginnen, legde ze haar deken en tas naast de plek waar het bankje stond. Uit haar tas pakte ze een rode plastic beker, liep richting de bak met drank, deed een klein beetje wijn in haar beker, en legde het weer terug in de doos. “Bottums up” Riep ze zacht, terwijl ze haar beker een stukje de lucht inhield. Meteen kwam er een ander meisje aangelopen. “Ik ben Spencer.” zei ze met een glimlach tegen het blonde meisje. In de verte zag ze opnieuw twee mensen aan komen lopen, nouja, meer rennen eigenlijk. Met haar nachtvisie kon ze al snel zien dat het twee meisjes waren. Vrolijk voegden ze zich bij de groep. Spencer was blij om te horen dat één van de twee meisjes het vuur aan kon maken, want het was behoorlijk koud geworden. Een echte koukleum was ze niet, maar de winter was immers nog maar net voorbij. “Ik ga al jullie namen hoogstwaarschijnlijk vergeten, maar ik ben Spencer.” antwoordde ze glimlachend op het korte voorstelrondje. "Hebben jullie alleen maar meiden uitgenodigd? zei Ivy. “Zo’n gevoel begin ik ook te krijgen.” antwoordde Spencer. Aislin Maakte het vuur al snel aan, wat er behoorlijk kunstig uit zag, Spencer was dan ook best wel jaloers op mensen die echt wat aan hun mutatie hadden. Het enige wat Spencer kon zonder schade aan te richten was een beetje in het donker turen.
Tot nu toe was het best gezellig, iedereen praatte wel met elkaar. En Spencer was dan ook opgelucht dat ook ze niet buiten de groep viel, wat eigenlijk niemand deed, tuurlijk, er moesten nog wel wat meer mensen komen, maar voor nu was het fijn.
Kat was het meisje dat graag wilde zwemmen, en Taylor degene die iedereen eten aanbood. In haar hoofd probeerde ze namen te linken aan hun persoonlijkheid zodat ze hun beter kon herkennen. "Ik ben Lily, gisteravond aangekomen, ik zag het mailtje, mijn complimenten aan Devon, voor het idee." klonk er opeens. Ze schrok even wakker uit haar gedachtes, en glimlachte vriendelijk naar het meisje. Ze leek wel een elfje, allemaal lichtgevende deeltjes zweefden om haar heen. “Spencer.” zei ze terwijl ze haar uitgestrekte hand aannam.
Tot nu toe had Ivy gelijk gehad, er waren alleen maar meisjes. Spencer liep even snel naar haar tas toe, om een flesje water open te maken. Ze merkte dat ze wat zweverig begon te worden, dus vulde haar lege beker met water. Vaak dachten mensen dat ze Wodka of een andere doorzichtige sterke drank in haar beker deed als ze hem met water bijvulde, dus ze hoopte dat niemand het zag, om vragen te voorkomen. Natuurlijk, ze kon ook wel liegen en zeggen dat ze gewoon dorst had, maar in liegen was ze behoorlijk slecht. Haar ogen gaven het weg, zeiden mensen altijd als ze soms toch een poging deed. Aangezien mensen vaak misbruik maakten van de drama die Spencer met Alcohol had, hield ze het liever voor haarzelf.

tags:
Iedereen

robb starkoutfit

_________________
◆Spencer◆ // ◇Asher◇ // ◇willow◇

Picspam // Thanks V! :
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storm Hall
avatar
Class 3
Aantal berichten : 1904

Character Profile
Alias: Lupos
Age: 21 jaar
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Campfire night   zo maa 27, 2016 3:52 pm

Never a party without

StormOn

Multiply

Devon was het met hem eens, ze zouden het misschien niet bij knuffels houden. Toch deed Storm het expres bij Lorise, alleen al maar om haar te tergen. Deze keer kwam er geen mutatie aan te pas maar desalniettemin had hij alle bewondering voor haar, zeker in dat kleedje. Ongetwijfeld dat alles weer compleet bij elkaar paste. Hij had het geluk nog recht te staan toen hij Denni hoorde aankomen en hij hoorde niet enkel dat. Hij voelde dat ze zenuwachtig was, hij rook haar welgekende shampoo gevolgd door haar onzeker zachte stem. Het veranderde een beetje zijn houding, zeker na alles wat tussen hen was gebeurd was Storm veel voorzichtiger met Denni dan hij gelijk met wie zou doen. ‘Jij krijgt altijd een warm welkom.’ Reageerde Storm meteen. Hij gaf haar een geruststellende blik en drukte een kus tegen haar wang alvorens Devon haar half in het rond gooide. Devon was misschien precies wat Denni nodig had, iemand die het vuur in haar wat aanwakkerde, iets wat ze vannacht allemaal konden gebruiken. Hij keek met een glimlach toe en zakte terug neer op de rand van de zetel. ‘You will survive Denni.’ Greens Storm haar zachtjes toe. Over vuur gesproken, de wilde krullen van Aislin herkende hij vanuit de les die ze samen hadden, gevolgd door een voor hem onbekend persoon. Aislin deed gelijk een uitleg waar Storm kort om moest grinniken, hij begroette beide meteen maar aangezien Devon erop in ging hield hij zich op de achtergrond, keek toe hoe Aislin zich met het vuur begon bezig te houden. Het was wel handig, al die mutanten samen.

Eigenlijk was hij zo bezig met de mensen rondom hem dat hij niet meer zo direct lette op de studenten die nog kwamen. Het was pas als hij Lupos voelde reageren dat zijn blik waakzaam opging, net op het moment dat hij Kat’s stem hoorde. Het was de grootste geruststelling die hij kon hebben voor vannacht, Kat in de buurt. Hij haalde het flesje weg van zijn lippen en keek naar haar wenkbrauwgewiebel, gevolgd door een vrolijk dansje waarbij … ze deed het erom, zijn ogen langs haar lichaam naar beneden gleden. Als er iemand zich aan de dresscode had gehouden dan was het Kat wel. ‘Iemand heeft de volledige mail gelezen.’ Merkte hij goedkeurend op. ‘En ik heb teveel kleren aan, des te meer om uit te trekken natuurlijk.’ Hij knipoogde kort naar Denni en richtte zijn blik dan op de volleybal die Kat in haar handen had. Maar hij kon er niet onmiddellijk iets op zeggen want daar kwamen haar uitdagende woorden al. Storm fronste zijn wenkbrauwen en trok haar aan haar hand een beetje dichter. Ten eerste al om haar te begroeten met een kus op haar wang, ten tweede om haar toe te fluisteren. ‘Misschien, misschien heb ik er wel aan gedacht om mijn zwemshort aan te trekken.’ Hij leunde achteruit en keek haar weer aan. ‘Niet dat ik die de vorige keer nodig had.’ Prevelde hij meer voor zichzelf dan voor haar. Zijn charmante glimlach dook terug op. Hij reikte naar een twee flesjes bier en gaf er eentje aan Denni en Kat. ‘Dames.’ Hij klinkte kort en dronk zelf opnieuw ook weer van zijn flesje waarna zijn blik opnieuw naar de volleybal gleed. Hij liet zijn flesje tegen de sofa in het zand rusten en nam hem van Kat af. ‘Als je kan winnen van me ben ik misschien wel bereidt me uit te kleden voor al deze dames en met je te gaan zwemmen.’ Hij hield zijn ogen samenzwerig tot spleetjes geknepen en keek haar uitdagend aan. ‘Kan jij volleybal?’ Vroeg hij uiteindelijk aan Denni. Als ze dit dan toch zouden doen dan zouden ze het goed doen.

Zijn aandacht week voor even af naar de vrolijkheid die enkel Taylor in haar begroetingen kon steken. ‘Aha, we vroegen ons al af waar jij zat.’ Greens hij opgelaten toen Taylor iedereen begon te begroeten. Over voorbereidt gesproken, ze had echt aan alles gedacht om te eten. Storm begroette haar en richtte zijn ogen dan kort naar Devon toen ze haar uitleg over Karlie begon. ‘Welke plannen zijn beter dan dit?’ Vroeg hij terwijl hij voorover in de doos gluurde naar de koekjes die Karlie had gebakken. Hij nam er eentje en proefde ervan. ‘Voor mij is ze vergeven, enkel vanwege dit.’ Hij hield het koekje op en knipoogde kort naar Taylor. Jammer dat Karlie er niet kon bij zijn. Hij at het koekje volledig op en richtte zich terug op Denni en Kat. ‘Dus dames, I dare you.’ Hij draaide de volleybal in zijn handen waarna hij het flesje bier volledig leeg dronk en naar nog een nieuw persoon keek die erbij kwam staan. Ze stelde zich voor als Lily en gaf de complimenten aan Devon. ‘Hall, Devon zit daar.’ Wees hij richting Devon nadat hij zich had voorgesteld, grijnzend natuurlijk, de dames bleven hier maar toestromen …
Tag; Devon, Lorise, Kat, Denni, Taylor, Lily
Outfit

_________________

- The alpha among wolves, the fear among men -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raeen Wolfe
avatar
Class 2
Aantal berichten : 53
BerichtOnderwerp: Re: Campfire night   zo maa 27, 2016 4:24 pm


"Blinded by my Halo"

Het feestje op het strand bleek wel een succes te zijn, nu al. Er waren toch al een heleboel mensen op af gekomen, waardoor de sfeer sowieso al goed zou zitten. Niemand zou hier zitten tegen zijn of haar goesting, dus niemand zou het verpesten door stom te zitten wezen. Dan konden ze die persoon evengoed nog even dronken voeren tho, drank hielp altijd. In haar ogen dan. Nah, ze zou nooit iemand iets laten doen wat die niet wou. Iemand die het niet naar z’n zin had, kon gewoon bouncen terug naar het schoolgebouw, zo simpel was het. ’What Raeen said!’ Beaamde Devon, waarna Aislin op het vuur af ging en haar mineralen uit haar broekzak haalde. Dat zou wel snel in gang zijn, wat maar beter was. Serieus, zoals haar roomie al eerder had opgemerkt.. Hoe hadden deze chicks niet koud?

Raeens blik viel op de doos met bier die de jongens hadden mee gebracht. Het zag er niet naar uit dat ze echt koud waren, en daar kon zij wel iets aan doen. Soepel stond ze op en liep ze op de grotere groep af. Okay, nu niet zenuwachtig worden. "Yo, moet dat bier nog koud of wat?" Vroeg ze met een klein, scheef grijnsje. Ze bukte zich en nam een nog gesloten biertje uit de doos, wat ze tussen haar twee handen hield. De temperatuur liet ze even onder nul zakken, maar de daling was te drastisch. Het bier was.. Bevroren. "Fuck, deze is mislukt", Lachte ze. Ze stak het uit naar haar roomie. "Aislin, bae, ontdooi deze maar weer", Grinnikte ze schouderophalend.

Opnieuw nam ze een flesje, lette nu wel meer op dat de temperatuur niet ineens zwaar onder nul ging. Dit was een damn goeie training tbh. Dit moest ze eens aan Jean voorstellen ofzo. Het flesje was nu mooi koel, misschien net iets te koud, maar dat zou wel weer opwarmen in iemand’s hand. Zo ging ze wel even door, liep daarna een rondje en koelde de flesjes die de mensen al in hun handen hadden. "Van mutaties gebruiken krijg je dorst, am I right?" Grinnikte ze, waarbij ze naar Aislin’s tas liep en er de fles sterke drank uit haalde. Zelf dronk ze namelijk geen bier tbh. "Cheers y'all", Zei ze, stak de fles even op en nam er een slokje uit.


Tags; Aislin, Devon, iedereen met bier
Actions; Raeen moedigt Aislin aan om vuur te maken
Ze koelt biertjes met haar mutatie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aiden O'Reilly
avatar
Class 3
Aantal berichten : 351

Character Profile
Alias: Scáth
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Campfire night   zo maa 27, 2016 5:14 pm

[GUILT]
an emotion that occurs when a person feels that they have voilated a moral standard.
I didn’t mean for any of this to happen


Aiden was al veel te laat. Het was al donker toen hij terug van de kantine kwam. Hij had vrijwel de hele dag gestudeerd en was laat aan zijn avondeten begonnen. Het was inmiddels al 7 uur en hij moest zich haasten naar het strand. Eerder hij zich klaar gemaakt had en onderweg was, zou het al kwart over zeven zijn.
In zijn kamer trok hij zijn studeerkleren - een joggingsbroek en zijn favoriete sweater - uit en griste hij een oufit uit de kast. Hij trok het aan zonder er echt naar te kijken. Alles was zwart, dat was het belangrijkste. Hij pakte zijn zwarte leren jasje, de koeltas die hij al klaar had gezet en verliet zijn kamer.

Het als nu echt donker buiten. Aiden glimlachte tevreden. Eén van de redenen dat hij gezegd had dat hij zou komen, was het feit dat hij nieuwe mensen kon ontmoeten én zich comfortabel kon voelen in het donker. Misschien liet hij het nog wel extra donker worden.
Hij hoorde de bierflesjes in de koeltas tegen elkaar klingelen. Hij had échte Guinness meegenomen. Iets wat hij allang niet meer had gehad. Waarom zou hij ook? Hij dronk alleen als hij zich ellendig voelde. Behalve vandaag, vandaag dronk hij voor de gezelligheid. En de heerlijke vertrouwde smaak van Ierland te beleven.
Daarnaast moest hij dat andere bier niet. Het smaakte nergens naar. Hij hoopte stiekem dat anderen ook nog wat lekkers hadden meegenomen.
Ook had hij wat eten in de tas gestopt. Voor het geval mensen honger kregen. Hij kon zich niet eens meer herinneren wat voor eten.
Als laatste zat er een matje in de tas. Want hij ging natuurlijk niet op het zand zitten.

Hij had ongelooflijk tegen deze avond opgekeken. Hij werd altijd zo nerveus als hij bij anderen was. Maar nu hij onderweg was, het zand onder zijn voeten en de sterrenhemel boven hem, kon hij niet wachten tot hij er was. Toen hij het vuur zag wilde hij bijna gaan rennen.
Er stonden al heel wat mensen. Vooral dames eigenlijk. Aidens hart begon sneller te kloppen en hij werd ineens heel zenuwachtig. Een van de nadelen van zijn mutatie. Zelfs zijn eigen emoties had hij niet onder controle. Hij liet dapper op het groepje mensen af.
“Goedenavond folks.” Hij kneep in het handvat van zijn tas. “Eh, sorry dat is zo laat ben,” stamelde hij. Hij nam een hap lucht en vertelde hemzelf dat hij niet zo achtelijk moest doen. “Ik heb Guinness,” deelde hij random mee terwijl hij de tas in het zand liet zakken.
“Mijn naam is Aiden, trouwens.”


Tags: Iedereen ^^

Made by Kíli

_________________
Aiden ~ Vick
Thanks V <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://iwouldbeaunicorn.wordpress.com/
Aislin O'Donaghue
avatar
Class 4
Aantal berichten : 187

Character Profile
Alias: Cinder
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Campfire night   zo maa 27, 2016 5:37 pmDe beide gastheren leken niet bepaald gecharmeerd van de outfits van Raeen en Aislin, maar liet dat haar nou net helemaal niets uitmaken. Ze was hier voor de gratis drank en voor goed gezelschap, niet om in de kou rond te paraderen – hoewel ze het wel leuk vond om te zien hoe de andere meisjes zich hadden uitgedost voor de avond. De meeste mutanten uit de groep leken elkaar al te kennen (of zelfs al iets meer dan alleen ‘kennen’, aan hun lichaamstaal te zien), maar één van de meisjes die ze nog niet herkende kwam al naar haar toe om zich voor te stellen als Ivy. ‘Hey Ivy,’ glimlachte ze haar vriendelijk toe. ‘Jij bent nieuw hier… Right? Ik heb je hier nog niet gezien… Al is het niet zo moeilijk om hier mensen mis te lopen, het eiland is immers zo groot,’ grijnsde ze nog voordat ze zich excuseerde en zich naar Devon en Raeen omdraaide, die haar inmiddels aan het aanmoedigen waren om het vuur aan te steken. Met een glimlachje pakte ze haar aanmaakblokjes uit haar broekzak en liet de mineralen in haar hand ronddraaien. Welke kleur zou ze pakken voor het vuur vanavond – blauw, geel of oranje? Haar keuze werd bevestigd toen ze zich iets afgeleid omdraaide en keek naar twee meisjes in de verte die de plek van het kampvuur naderden. Eentje met blond haar, voor zover haar nachtzicht haar niet bedroog en eentje met – ze geloofde het bijna niet – pastelblauw haar en een soort lichtgevende gloed die van haar afstraalde. Perfect. Het werd blauw. Aislin hield het blokje lood apart en liep iets dichter naar het kampvuur toe, terwijl ze haar spijkerjas en dikke vest met een sierlijke beweging op de zitzakken gooide. Het vuur zou haar straks toch vanzelf opwarmen. ‘Ietsjes achteruit iedereen, safety first,’ giechelde terwijl ze het zware blokje metaal in haar hand liet ontvlammen en de vlam onmiddellijk blauw kleurde, waarna ze het vuur met een gooibeweging naar de blokken hout verspreidde en de blauwe vlammen bijna meteen hoog oplaaiden waarna er gejuich opsteeg vanuit de toekijkende groep mutanten. Met een trotse glimlach keek ze naar het vuur dat ze zojuist gecreëerd had: het zag er ontzettend nice uit, al zei ze het zelf.

De twee meisjes die Aislin zojuist vanuit de verte had zien aankomen stelden zich voor als Taylor en het meisje dat diende als inspiratiebron voor haar blauwe vuur heette blijkbaar Lily. Nadat de brunette weer even had meegedaan aan het voorstelrondje pakte ze glimlachend een marshmallow uit de verschillende snoepjes die Taylor aanbood. Als het vuur straks iets minder wild was zou ze ze wel gaan roosteren. Kauwend op haar marshmallow draaide ze zich om naar Raeen, bij wie haar poging om het bier te koelen duidelijk niet helemaal goed was gegaan. Grinnikend pakte ze het flesje van haar kamergenote aan en liet het langzaam ontdooien door de warmte van de hand waarin ze net nog het opvlammend stukje lood had gehad. ‘Hey hey, misschien is compleet bevroren bier wel hét lente- en zomerdrankje van 2036,’ glimlachte ze Raeen toe terwijl ze het stuk lood vervormde en er een soort geïmproviseerde bieropener van maakte. Ze opende het flesje en nam er een slok van, maar vertrok haar gezicht door de smaak van het bier. God, ze zou bijna een moord doen voor een flesje Guinness…

Haar aandacht werd getrokken door een jongen die mededeelde dat hij Guinness bij zich had – damn, als je het over de duivel had – en zich voorstelde als Aiden. De combinatie van zijn alcoholkeuze en zijn accent vertelde Aislin al alles wat ze wilde weten. ‘Hey, Irish pride,’ lachte ze de jongen toe terwijl ze naar hem toe liep om zich voor te stellen. ‘Mijn naam is Aislin. We hebben ook Ierse whiskey mee, dus je waant je vanavond helemaal in Éire.’

Outfit (nu zonder spijkerjas en vest)
Tag: Devon, Ivy, Raeen, Taylor & Lily (van een afstand), Aiden


_________________

The fire's found a home in me.
➳:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hati Hróðvitnisson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Mánagarmr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Campfire night   zo maa 27, 2016 8:33 pm


Hati Hróðvitnisson


Je zwartharige liep met rustige stappen richting het strand van het eiland, een van de weinige plekken waar hij ook echt de weg naar toe wist. Hij was er immer nog niet al te lang, wat de rede waarom hij naar het strand ging des te duidelijker maakte. Hij had een uitnodiging gekregen, samen met de rest van de school, om naar een strandfeest te gaan. En tja, hij had het natuurlijk niet kunnen laten om erop te reageren ook te komen. Want alles wat je op een feest kon vinden trok van natuur al een Hati aan. Denk aan luide muziek, vuur, knappe meiden, knappe jongens, alcohol en slechte levenskeuzes. Dat was toch de perfecte combi. Hij had dan ook wat te zuipen meegenomen, vrij sterk spul, maar hij was dan ook een sterke drinker. Met een biertje werd je niet zat. Verder viel de jongen niet zo heel erg op, hij droeg een donkere spijkerbroek en een zwart shirtje. Het klimaat hier was immers een stuk warmer dan hij gewend was, waardoor hij zo gemakkelijk rond kon huppelen. Dat was het idee dan. Al snel kwam het des betreffende strand in beeld en vond hij zich een weg rond de rotsen en duinen heen. Veel mensen kende hij nog niet, maar daar zou zo wel verandering in komen. Hij was immers niet de onopvallendste, daarbij was feesten een geweldige manier nieuwe mensen te ontmoeten. Niet de beste voor een eerste indruk, maar wel een goede manier. Nog voor hij er eenmaal aankwam zag hij het blauwe kampvuur oplaaien. Fancy hoor. Met zijn typische schuine grijnsje liep hij nu naar de mensen toe, waar hij op het eerste zicht maar een iemand van kende. En hij had het idee dat die hem niet bepaald mocht, wat leuk zeg. Had hij trouwens ook helemaal zelf voor elkaar kregen dus echt klagen zou hij niet kunnen doen. Hoe dan ook liep hij al naar het gezelschap toe. Hæ menn Begroette hij de groep door zijn stem wat duidelijker te maken. Blijkbaar had hij net een andere entree gemist, maar een ander leek mede te delen waar voor drank hij had en stelde zich voor als Aiden. Goed, een naam, dat was al iets. Een meid reageerde met haar eigen naar Aislin. Perfecte moment ook mee te doen in deze voortstel ring, hij ging dus naast degene staan die Aiden bleek te heten en de meid. Hij moest toch ergens beginnen. “Ik lust ook wel wat Iers voor de verandering” Sprak hij met hetzelfde grijnsje. Die zin mocht je immers op iedere mogelijke manier opvatten. “Maar de naam is Hati Hróðvitnisson” Nog newbie hier, wat leuk zeg. Zijn heldere amberen blik gleed over de rest van de mensen heen, aangezien het voorstellen ook naar de hele groep gericht was. Niet dat hij verwachtte dat ook maar iemand zijn naam zou onthouden, achternaam in ieder geval. Maar zijn voornaam moest nog wel te doen zijn.TAG: Alle mensjes, staat nu in de buurt van Aiden en Aislin
By Kíli

_________________
"The one who runs in front of her is called
HATI HROÐVITNISSON
And he will take the moon"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nia Bryant
avatar
Class 3
Aantal berichten : 61

Character Profile
Alias: Voodoo Doll
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Campfire night   zo maa 27, 2016 11:13 pm

H
aar ogen schoven even naar de klok om te kijken hoe laat het was, terwijl ze in haar joggingbroek op haar bed lag. Een halflege zak chips en een flesje vitaminewater sierden haar bed om rommelige wijze. Het was wel te zien dat ze eigenlijk niet van plan was om weg te gaan. Niet zozeer omdat ze niet wilde, meer vanwege het feit dat ze het hele feest compleet vergeten was. Twee willekeurige gasten, die ze niet eens kende, hadden haar uitgenodigd voor een strandfeest terwijl het technisch gezien nog steeds winter was. Gapend stond ze op om zich even uit te strekken, zo nu en dan moest je een pauze nemen in het Netflix-kijken. Haar ogen gleden naar het raam. Het was al vrij donker, maar in de verte zag ze toch zeker het flakkeren van een vuur. De realisatie schoot toen in haar gedachten, ze had een feestje! Gefrustreerd gooide ze haar kastdeur open, wat moest ze in hemelsnaam aan? In Californië was het altijd heerlijk warm geweest en nu leefde ze op een ware toendra. Ze greep een spijkerbroek, geblokte bloes en een spijkerjasje uit haar kast, gooide ze op haar bed en begon zich om te kleden. Ze maakte het af met een (nep)bonten vestje. Haar hoofd bekladderde met foundation, eyeliner, mascara en een nude lippenstift en als finishing touch knoopte ze haar bruine haren omhoog met een bandana, te lui om er echt iets mee te doen.

Met haar schoenen in haar handen struinde ze door het zand, op het vuur af. Ze kon niet wachten tot ze er bij kon gaan staan zodat ze niet doodvroor. Uiteindelijk kwam het redelijke grote groepje mensen in haar zicht. Een hoop meisjes, blanke meisjes. Stiekem hoopte ze dat die jongen uit de woonkamer er zou zijn, aangezien ze verder eigenlijk niemand kende. Ze stapte naar het vuur toe om haar lichaam wat op te laten warmen. "Ugh, halleluja," zei ze, terwijl het flakkerende licht haar verwarmde. Ze draaide zich om en richtte haar ogen op een willekeurig iemand. "Zeg alsjeblieft dat er alcohol is." Haar Trinidadiaanse bloed was deze lage temperaturen niet gewend. Een snel rekensommetje in haar hoofd vertelde haar dat Nia + alcohol gelijkstond aan warmte. Ze zou nog wel doodvriezen, maar ze zou er in ieder geval niets van merken.


☨ Outfit


_________________

your whole life was a frantic running from silence, walk out like someone suddenly born into color
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spencer Lewis
avatar
Class 3
Aantal berichten : 76

Character Profile
Alias: Foxic
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Campfire night   ma maa 28, 2016 5:02 pm

Spencer Lewis


Spencer stond een beetje onverschillig bij het kampuur. Ze wilde wel naar mensen toe gaan, maar iedereen leek druk in gesprek te zijn. Ze knipperde een paar keer met haar ogen totdat ze door haar nachtvisie makkelijk in het donker kon zien en keek de verte in. Er kwamen nog steeds mensen aanlopen, dat beviel haar wel, hoe meer mensen, hoe minder ze zelf opviel.  “Oke Spence, gewoon op af stappen, wat kan er mis gaan?” dacht Spencer in zichzelf. De jongen die net als eerste was komen aanlopen had zichzelf voorgesteld als Aiden, en hij zag er niet uit als iemand die in het middelpunt van de aandacht wilde staan, dat wilde Spencer ook niet, dus ze kon net zo goed met hem gaan praten. Het klonk in het begin erg logisch volgens Spencer, maar ze begon kort daarna toch te twijfelen. Wie weet was hij wel het tegenovergestelde, en was hij juist de persoon die Spencer moest ontwijken. Dat zou een typische actie voor haar zijn, want vaak schatte ze mensen verkeerd in, niet altijd, maar vaak wel. “Oké je bent weer te veel aan het nadenken.” Zei ze zuchtend tegen zichzelf. Het was behoorlijk koud, maar ze wilde haar vest niet aan trekken tot na het zwemmen, voor als ze dat nog gingen doen tenminste. Het water dat ze nog had sloeg ze achterover, en ze vulde haar beker vervolgens opnieuw, aangeschoten raken vond ze niet erg, maar wel als ze de enige was, zeker op het eerste “feest” waar ze was. Spencer zuchtte diep en liep langs het vuur richting Aiden. Haar ogen vielen op Lilly, en ze knipperde een paar keer om weer normaal te kunnen zien. De deeltjes om haar heen gaven nog steeds fel licht. Ze glimlachte naar het meisje toen Lilly doorhad dat ze aangekeken werd. Vervolgens liep ze door naar Aiden. “Guinness, dat is Iers, toch? ...Stiekem heb ik geen verstand van bier, maar je accent gaf het weg” zei Spencer tegen de jongen met een schuine glimlach.  Meteen had ze spijt, alleen maar omdat iemand een Iers accent heeft, hoeft niet te betekenen dat hij ook meteen Iers bier ging meenemen. ugh, waarom moest ze altijd zo awkward zijn? “Uh, ja ik weet ook niet waar die logica vandaan kwam, maar uhm, ja..” stamelde ze. Gevolgd door een klein, nerveus lachje. Uiteindelijk stak ze maar haar vrije hand uit om Aiden’s hand te schudden. “Ik ben Spencer, leuk je te ontmoeten.”


robb starkoutfit
-Tags: Aiden, Lilly
-Korte samenvatting: Awkward zoals Spencer is stelt ze zich aan Aiden voor.

_________________
◆Spencer◆ // ◇Asher◇ // ◇willow◇

Picspam // Thanks V! :
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Melody Burton
avatar
Class 3
Aantal berichten : 151

Character Profile
Alias: Smokey
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Campfire night   ma maa 28, 2016 5:54 pm

I don't play your rules, I make my own

''Je hebt serieus.. je hebt me opgenomen. Ik zweer.'' Bromde Melody toen Eva zich haast dood lachte om wat ze had gedaan. ''Ja ik ga dus niet meer voor je zingen of überhaupt meer onder de douche. Ik vertrouw je niet.'' Probeerde ze serieus te zeggen maar door Eva's lach kwam er toch een grijns op haar lippen te staan terwijl ze haar hoofd schudde. Haar eigen versie van Dangerous Woman klonk vanuit Eva's laptop en ze kon het niet uitstaan. Om haar eigen stem te horen. Het was niet alsof ze niet kon zingen maar haarzelf horen op welke manier dan ook, op snapchat, in een vine of voicemail trok ze elke keer hetzelfde misselijkmakende gezicht, zoals ze nu ook deed. ''Ik haat je, zolang je dat maar weet.'' Zei ze nadat ze een kussen van het bed had genomen en tegen Eva's hoofd aan had gegooid. ''Fuck you en je perfecte haar.'' Nog altijd ging haar gezang natuurlijk gewoon door dus stortte ze zich volledig op het bed en deed een poging om op de spatiebalk te drukken maar Eva haalde net op tijd d'r laptop weg. ''Pestkop.'' Haar ogen vielen op het beeld, ze had het opgenomen met één van haar professionele muziek programma's. ''Niks daarvan, ik ga het deleten hoor... someday.'' Mompelde ze met een zucht en stortte zich toen bovenop Eva met haar natte haren. ''Payback.'' Vervolgde ze met een kusje.

Dus.. het strandfeest dat ze beide in de mail hadden gehad. Ze gingen er echt heen. Eerst had ze haar twijfels gehad, want ja wat was er nu beter dan samen met Eva de hele dag in bed liggen in hun kamer zonder dat iemand hen stoorde? Toch had ze ergens wel zin gehad om samen met haar girlfriend marshmallows te roosteren. En wie weet kwam ze er nog mensen tegen die ze al eerder gezien had. Ze zag Aislin er niet voor aan om een vuurtje te missen, zeker geen kampvuur. Ze zou er vast wel zijn. En als dat ze niet zo was dan zou ze haar snapchatten, dat sowieso. ''Ey, de main reason waarom we heen gaan is zodat je je jams kan afspelen daarzo. Maar waag het om ook maar één track die je gemaakt hebt met mijn stem af te spelen en ik gooi je in het water.'' Grinnikte ze, hallo ze was er wel serieus over. ''Is het een idee om dekentjes mee te nemen? Fleece dekens? Fuck 't feit dat er zand in komt enzo. Die draag ik allemaal wel op m'n rug, net zoals jou.'' Melody grijnsde voordat ze de kast opentrok om een flinke stapel aan dekentjes te pakken. Als panters hadden ze zo wel het nodige aan dekentjes verzameld. Ghehe.

Met alle spullen die ze meenamen naar 't strand en Eva op d'r rug liep ze op vier poten het strand op. De blauw-achtige vlam had als eerste haar aandacht getrokken. En daarna vielen haar ogen op alle kleine mensjes die ze van veraf zag. De geur van takken die verbrandden en vers net aangestoken vuur vulden haar neusgaten diep. De nadelen van een panter, versterkte zintuigen. Met haar grote poten liet ze diepe afdrukken achter in het zand terwijl ze dichterbij kwam. Eenmaal dichterbij herkende ze een geur. ''Aislin!'' Riep ze misschien iets te enthousiast, waarna ze zich bedacht dat ze haar vast nog niet eerder in haar pantervorm had gezien en dit misschien heel raar was. Aangezien ze niet als een panter geroar'd had maar het gewoon in haar normale stem had gezegd was dit vast heel vreemd. Achja. Ze plofte neer op een redelijke plek waar genoeg ruimte was. ''Schatje ik wil terug veranderen, je gewicht gaat me pletten als je er niet af gaat.'' Mokte ze, alsof Eva echt zo zwaar was. Maar zonder te wachten op Eva veranderde ze al waardoor ze wel van Melody af moest rollen en ze kon het niet laten om zachtjes te lachen. ''Melody en Eva in the house. We hebben dekentjes, al zijn wij zelf ook wel warm in kattenvorm hoor.'' Ze gaf Aislin een knipoog. ''Ik mis je snapchats. Hoe gaat het met je?'' Vroeg ze terwijl ze overeind kwam en een dekentje fikste om op te zitten samen met Eva. Als ze nog wou na die stunt, hehe.

- Eva & Aislin.
You can try and try you can't beat me
© SHE MEANS WAR AT ATF

_________________

sometimes i run • sometimes i hide
sometimes i'm scared of you • but all i really want is to hold you tight
treat you right, be with you day and night • baby all i need is time


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivy Schwartz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 349

Character Profile
Alias: Infinity
Age: 18 years [134]
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Campfire night   ma maa 28, 2016 6:57 pm

Go down with this ship

Please wrap your drunken arms around me. And I'll let you call me yours tonight. Cause slightly broken's just what I need. And if you give me what I want. Then I'll give you what you like. Please tell me I'm your one and only. Or lie and say at least tonight. I've got a brand new cure for lonely. And if you give me what I want. Then I'll give you what you like.
De mensen bleven maar toestromen bij het kampvuur en Ivy had haar aandacht voor nu even top Devon gericht. ’Shit, busted..’ Terwijl hij zijn arm achter zijn hoofd sloeg en wat onderuit zakte op de zetel. ’Bang dat je moet delen?’ vroeg hij vervolgens met een uitdagende blik. Het duurde eventjes, maar uiteindelijk schudde de brunette haar hoofd. "No, just wondering." Maar het duurde niet eens al te lang of er arriveerden nog wat mensen van het andere geslacht. Het was best wel jammer dat ze zo weinig mensen kende hier, want veel zagen er wel aardig uit, maar iedereen zocht natuurlijk hun vrienden op. Hmn.

Ondertussen was het vuur aangegaan en deze had een mooie, blauwe kleur gekregen. Natuurlijk schreeuwde ze kort met de rest mee toen het aan werd gestoken, maar de rust keerde al snel weer terug. Naast slokjes nemen van haar drankje, die al snel leeg was, deed ze niet echt iets speciaals. Ze keek naar de nieuwe mensen die aankwamen en probeerde wat namen zo hier en daar op te vangen. Voor een kort moment fronste ze echter, want ze had een raar gevoel in haar buik gekregen, heel plotseling. Ivy snoof een keer kort en rook opeens een overduidelijke geur van wolf. Het was niet Storm, het was een andere weerwolf die ze al eens eerder had mogen ontmoeten. Ze liet haar fronsende blik langs de mensen gaan en zag hem een eindje verderop staan. "Hebben jullie hem ook uitgenodigd?" vroeg ze toen en keek met een scheef oog naar Devon. Why.

- Heeft Hati opgemerkt
- Praat tegen Devon
tag, outfit & notes Outfit for Everybody, but generally Devon | x
♥ maya

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Campfire night   ma maa 28, 2016 9:28 pm


Tonight let's get some
and live while we're young

Het totaalplaatje mocht dan wel een beetje vervaagd zijn maar Lorise was nog steeds het meisje van romantiek en rozengeur. Haar obsessie met liefde en haar eeuwige vrolijkheid was minder maar het was niet helemaal weg. Vanaf het moment dat ze tegen Storm was op gebotst in de bibliotheek was alles een beetje veranderd. Ze had haar charmes weer wat teruggevonden en ze was weer een beetje terug gekomen bij haar flirterige zelf. Soms dan, vanavond ging ze wel wat rustig aan doen. Dat wat ze haarzelf probeerde te beloven tho. Devon en Storm waren er.. dan was dat eigenlijk onmogelijk toch? Toen ze er aan kwam waren er nog niet veel. Alleen het coole meisje met de witte vans, de andere brunette met de mooie hakken (die zichzelf voorstelde als Ivy) en StormOn!. "Je mag ze best eens lenen," zei Ivy heel vriendelijk en meteen maakte ze een enthousiast kreetje van blijdschap. “Omg echt? Je bent echt een schatje” zei ze dankbaar en bewonderde de schoenen nog eens. Lorise had nooit het lef om op zulke hoge zwarte hakken te lopen maar ach, het zag er zo mooi uit.

De knuffels van de jongens kreeg ze natuurlijk wel. Al hoewel, hun dat niet alleen op een knuffels wilde houden. ‘Is het enkel een knuffel dat je wil?’ vroeg Hal. Ze grinnikte even en rolde met haar ogen. Shit, hij kende haar te goed. ‘Nemen wij vanavond genoegen met knuffels?’ vroeg hij aan Devon en ze kreeg wel waar ze voor gevraagd had.  ‘Neem jij er genoegen mee?’ vroeg hij stilletjes en ze trok ondeugend een mondhoek op. Antwoord op die vraag hoefde eigenlijk niet, haar blik zei al wel genoeg, tuurlijk nam ze daar geen genoegen mee. ’Mwehhh, dat weet ik nog zo niet hoor.’ zei Devon als antwoord op Storm waar ze ook even een hug van kreeg. “Oke oke, maar dan verwacht ik ook meer dan alleen knuffels he” merkte ze lachend op met een wenkbrauwiebel. ’Ik hoop dat je je vleugels hebt aangetrokken, want vanavond gaan we aardig van de grond gaan.’ zei hij en ze en trok een uitdagend grijnsje. “Oh maar als we gaan vliegen dan hou jij me niet bij” zei ze met een knipoogje. Ze had geen vleugels en ze kon ook niet vliegen maargoed, het was maar een uitdrukking.

Ondertussen kwam er echt een overload aan mensen aan en kreeg ze plots een knuffel van Taylor. “Tayy!” riep ze etnhousiast en sloeg ook haar armen op het meisje. Door dat slaapfeestje kende ze ook Kat en Denni, wat alles wel een stukje leuker maakte. Het meisje wat het vuur zal regelen was er ook al, samen met het meisje die er in slaagde om de biertjes koud te maken. Misschien sommige iets te koud maar dat was altijd beter dan warm. Ze pakte dan ook met een glimlachje eentje aan toen ze rond gingen. Lorise vond het eigenlijk helemaal niet zo lekker maar het kon er mee door. Net als de rest juichte ze toe toen het vuur als blauwe vlammen opsteeg. Geweldig, Er kwamen eigenlijk zoveel mensen bij dat ze er stil van werd, heeel veel die ze nog niet kenden en Storm daagde een volleybal tournooitje uit met Kat en Denni. Lorise pakte gewoon één van haar dekentjes en legde het op veilige afstand van het vuur zodat ze erop kon zitten. Beetje mensen kijken de conversaties luisteren enzo. Er was een ierse jongen gekomen en hij had ook Ierse bier ofzo. En nog een jongen (ook bijzonder want bijna alles was vrouwelijk) en het viel haar meteen op dat Ivy daarop reageerde. Op die Hati, en die opmerking kon ze niet onopgemerkt laten. Ze draaide zich om naar Ivy en keek verbaasd op. “Wat? Is er een probleem? Want anders ga ik cupid spelen hoor” zei ze met een glimlachje maar ook meteen als waarschuwing, het moest wel gezellig blijven hoor.

Tags: Ivy, Devon & Storm
- Bedankt Ivy over opmerking van de schoenen
- Reageert op begroetingen van Storm&Devon
- Begroet Taylor terug
- Merkt Hati op en reageert op Ivy

outfit - Shoes - Bikini
code by *anna.


_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dennimae Elscot
avatar
Class 1
Aantal berichten : 1038

Character Profile
Alias: Eevy
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Campfire night   ma maa 28, 2016 9:34 pm

LET THE FIRE BURN HIGH, HIGH, HIGH


TAG:: Storm, Devon, Spencer, Katerzyna, Taylor, Aiden
-De rest wel gespot en kort over geschreven.

Natuurlijk was de blonde meid hardstikke zenuwachtig, voor niks. Maar na alles wat er gebeurd was, was Dennimae weer wat meer in haar schulpje gekropen. De angst om nieuwe mensen te leren kennen had ze altijd gehad en was nu ook vooral het geen dat door haar lichaam gierde. Ze was bang om buiten de groep te vallen, links gelaten te worden. En het was niet dat de blonde meid graag alle aandacht kreeg, maar het was natuurlijk niet leuk als je helemaal onopgemerkt bleef. Eerder viel de meid nooit zo op, voordat ze op het eiland kwam. Natuurlijk kwam dit grotendeels door haarzelf, door haar onzekerheid en afstandelijkheid. Taylor, Karlie, Katerzyna, Storm en Devon hadden hier al redelijk goed door heen weten te prikken. Hun kregen iets in haar los wat ze eigenlijk nooit van zichzelf heeft geweten te hebben. Het deed Denni zeker goed, had zulke vrienden nodig om haar eigen zekerheid op te bouwen. Want hun bewogen zowat voort op hun zekerheid. Soms een iets té groot ego, over de de jongens gesproken. Deze gedachten lieten een kleine grijns rond de lippen van de blondine vormen terwijl ze over de duinen naar het strand liep. Schatjes zijn het eigenlijk allemaal ook en het zou wel los lopen. Lief glimlachen, beetje bij Storm, Devon en Kat schuilen. Het kwam wel goed, praatte ze zichzelf in. You can do this chick.

Er was al een klein groepje mensen op het strand te vinden, waar Dennimae dan ook meteen naar toe liep. Haar hart ging als een gek te keer en voor een moment voelde de meid het licht worden in haar hoofd. Haar lichte ogen zochten meteen Storm en Devon op, onbewust zoekend naar hun veiligheid. Denni zag hoe Storm zijn houding veranderde, wat natuurlijk niet heel gek was. Er was veel gebeurd en ze hadden het goed gemaakt, maar er was misschien nog steeds wel een beetje dat schuldgevoel wat tussen hun in stond. Schuldgevoel van beide kanten. Dennimae drukte een glimlach op haar lippen en Storm reageerde meteen op haar opmerking. ‘Jij krijgt altijd een warm welkom.’ Zijn geruststellende blik deed deels zijn werking en kort sloot de meid haar ogen toen Storm een kus op haar wang drukte. Niet dat ze lang de kans kreeg om Storm terug te begroetten, Devon had haar duidelijk opgemerkt. ’Wat is dat nu voor een vraag?’ Sprak hij lachend . ’Kom hier kleine.’ Devon stak zijn armen recht vooruit terwijl hij door het strand haar kant op kwam, om haar op te tillen. Het ging voor Devon allemaal zo gemakkelijk, alsof de meid niks woog. Niet dat ze zwaar was. Dennimae kon een lach niet onderdrukken terwijl ze steun zocht door haar armen om zijn nek te slaan. Devon maakte een halve draai waardoor de meid door de lucht werd gegooit, voordat hij haar weer veilig op de grond zette. ’Warm genoeg?’ sprak hij haar toe en drukte evenzeer een kus op haar wang. Dennimae knikte, haar glimlach liefjes. "Zeker," Sprak ze waarbij de dankbaarheid in haar stem was te horen. ‘You will survive Denni.’ Greens Storm haar zachtjes toe. Dennimae glimlachte hem dankbaar toe, aangezien ze daar nog niet de kans voor had gekregen door Devons ontvoering. ’Ben blij om je hier te zien. En zoals altijd ben je weer een streling voor het oog.’ Denni grinnikte en haalde haar wenkbrauwen een paar keer op nadat ze zijn knipoogje had ontvangen. Zie, het ging allemaal goedkomen.
“Ik ben Spencer.” Sprak een bruinharig meisje haar glimlachend toe, die dan meteen haar aandacht trok. "Dennimae," Glimlachtte de blondine terug, waarbij ze haar hand uitstak. "Ben je nieuw op het eiland?" Ze had het meisje nog nooit eerder gezien, vandaar haar vraag. Niet dat Denni extreem veel mensen kende, maar vaak wel van gezicht. En zo ook de twee die vanuit de duinen hun kant op kwamen gelopen. De krullenbol maakte al snel duidelijk dat ze er aankwamen en wat afwachtend richtte Denni haar lichte ogen op het tweetal. Hun namen wist ze zo niet, maar erg lang hadden de twee haar aandacht niet. De krullenbol zag er geweldig leuk uit, daar kon de blondine niet omheen. Maar de volgende persoon die aangekomen was, was gewoon nét iets leuker. ”Hee, got room for one more?” Vroeg Katerzyna en meteen verscheen er een klein glimlachje rond de lippen van Denni. Ze zette een stap opzij, zodat Kat gemakkelijker bij de jongens kon. Kat maakte een rondje om haar kleding te showen en natuurlijk bekeek Denni haar eens goed. Kat zag er geweldig uit, als altijd. Het gesprekje over zwemmen volgde Denni niet helemaal, ze bekeek de mensen die er tot nu toe waren eens goed. Naast Devon zat een nogal bleek meisje, wel erg knap. Zo te zien had de jongen zijn zinnen op haar gezet, iniedergeval zij op hem. En dat kon Denni haar natuurlijk niet kwalijk nemen. Devon seindde naar Kat, waarbij hij zijn wenkbrauwen uitdagend ophaalde. Denni greens en stak het puntje van haar tong uit, om hier op te bijten. Vervolgens deed zij precies hetzelfde, maar dan naar het meisje naast Devon. Tja, ze zat daar vast niet voor niets..
”Hee,” De stem van Katerzyna trok haar aandacht weer en de blondine draaide haar hoofd, om de typische glimlach te vinden. "Hee," Sprak ze zacht terug, een brede glimlach rond haar lippen. Kat was bij haar komen staan -ofcourse- en een kleine grinnik kon Denni niet onderdrukken. "Je hebt je zeker aan de dresscode gehouden." Bevestigde ze Storms opmerking. Storm reiktte de meiden een flesje bier aan, die Denni netjes in ontvangs nam. Ze hief het flesje, waarna ze hem tegen die van Kat en Storm duwde. "Proost!" De meid nam een slok van het flesje, om toe te kijken hoe Storm die van Kat afpakte. ‘Als je kan winnen van me ben ik misschien wel bereidt me uit te kleden voor al deze dames en met je te gaan zwemmen.’ ‘Kan jij volleybal?’ Vroeg hij uiteindelijk aan Denni, waarbij de meid grijnsde. "There's only one way to find out." Uitdagend haalde ze haar wenkbrauwen op en neer. Ze liep naar de sofa toe, om haar flesje naast die van Storm te zetten. "Al moet ik wel zeggen, dat ik aardig wat lessen heb gehad." Dennimae volleybalde altijd met haar broers en was opschool altijd één van de beste. Ze vond het ook erg leuk om te doen.
Taylor voegde zich ook al snel bij de groep. Het viel Denni meteen op dat Karlie er niet bij was. Taylor beaamde dit en de blonde meid glimlachte breed naar haar vriendin. "Denni!" Haar roep was al even vrolijk en uitgelaten en zelfs haar knuffel was enthousiast. "Wat super dat je er bent!" Denni's stem klonk even vrolijk en enthousiast als die van Taylor, oprecht blij haar te zien. Het werd allemaal beter, gemakkelijker voor Dennimae om wat meer zichzelf te zijn. En natuurlijk hielpen deze geweldige mensen haar daarbij. Ze was echt ontzettend dankbaar dat ze deze mensen had leren kennen, zelfs vrienden mocht noemen. Taylor had eten mee genomen, ofcourse, en begon al in het rond te vragen wie wat te eten wilde. Dennimae pakte haar flesje van de grond, bekeek nogmaals het hele gebeuren. Er gebeurde redelijk veel, waardoor ze zich wat meer op de achtergrond hield. Om er met haar neus tussen te gaan staan leek haar niet zo'n geweldig idee, tevens was het haar stijl niet.
‘Dus dames, I dare you.’ Storm draaide de volleybal in zijn handen om vervolgens het flesje bier leeg te drinken. "I'm in," Glimlachtte Denni. Volleybal was sowieso haar ding en wie weet wat deze avond allemaal zou brengen. Skinny dipping stond nog op haar bucketlist.
Vervolgens arriveerde er heel veel mensen tegelijkertijd. Een lichtharig meisje die zichzelf voorstelde als Lily, een jongen die zich nog ongemakkelijker voelde dan Denni gedaan had en zichzelf Aiden noemde. Nog een jongen, die de blondine maar een apart figuur vond. Vervolgens twee meiden, die Dennimae ook niet kende. Ook niet van gezicht. De blonde meid gimlachte naar de jongen die zo ongemakkelijk leek en stak haar hand naar hem uit. "Hallo Aiden, ik ben Dennimae." Ze probeerde gerustellend te glimlachen, wist hoe het was om ongemakkelijk te zijn op dit soort momenten. Ze bracht haar hoofd wat meer naar zijn oor toe, om "Het word makkelijker." te ferluisteren. Kort knipoogde ze naar hem, om het laatste beetje bier uit haar flesje te drinken.


_________________
Love looked good on her, she wore it like a loaded gun
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aiden O'Reilly
avatar
Class 3
Aantal berichten : 351

Character Profile
Alias: Scáth
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Campfire night   di maa 29, 2016 10:37 am

Aiden:
[GUILT]
an emotion that occurs when a person feels that they have voilated a moral standard.
I didn’t mean for any of this to happen

Hij stond er nog geen minuut of hij werd al aangesproken. Iets wat hem wat zekerder maakte. Maar waarschijnlijk was het haar om het bier.
“Hey, Irish Pride,” zei het meisje iets te enthousiast. Aiden glimlachte. “Jazeker wel. Wat fijn om een andere Ier op Genosha te zien!” antwoordde hij losjes. Hij kon maar beter zichzelf zijn met dit soort feesten. Zeker als het om Ierland ging.
“Mijn naam is Aislin. We hebben ook Ierse Whiskey mee, dus je waant je vanavond helemaal in éire.” Aidens glimlach werd nog breder. Ierse Whiskey was niet één van zijn favoriete dranken. De drank deed hem eigenlijk alleen maar meer aan zijn ellende denken. Op de dag dat hij zijn grootste liefde verloor en zijn ouderlijk huis verliet had hij niks anders gedronken, waardoor hij stomdronken in een goot inelkaar geslagen was.
Nee, Ierse Whiskey had niet zijn voorkeur. Maar dat kon zij niet weten. Dus hij knikte vriendelijk.
“Dank je, maar dat is niet helemaal mijn ding,” sloeg hij haar aanbod af, hopend dat er niet meer vragen kwamen.

Hij was blijkbaar niet de laatste geweest. Er kwam nog een jongen aanlopen. Aiden keek om zich heen. Vooral meiden, was zijn conclusie. Dat was ook wat hij verwacht had. Naast de gastheren, had hij niet op jongens gerekend. Hij voelde zich onmiddellijk ongemakkelijk, maar corrigeerde zichzelf. Doe niet zo stom Aiden. Jongen zijn ook gewoon mensen.
“Ik lus ook wel wat Iers voor de verandering,” zei de jongen toen hij gehoord had dat Aiden Guinness had. Hij grijnsde er triomfantelijk bij. Alsof hij er iets mee wilde zeggen. Aiden staarde verbaasd naar de jongen en realiseerde dat het te lang duurde voor hij weg keek. Wat moest de jongen wel niet van hem denken? Natuurlijk bedoelde hij gewoon de bier. Niks anders. Aiden trok de koeltas open en gaf een Guinness aan de jongen.
“Maar de naam is Hati Hróðvitnisson” stelde de jongen zich voor. Aiden was eigenlijk al gelijk de achternaam vergeten.
“Dat klinkt erg exotisch. Waar komt die naam vandaan?” vroeg hij, nog steeds bang dat hij stond te blozen. Hij wist niet eens waarom hij de vraag stelde. Als het aan hem lag had hij elke poging om een gesprek te starten met Hati afgeslagen. Maar iets maakte hem nieuwsgierig.
“Guinness, dat is Iers toch? Stiekem heb ik geen verstand van bier, maar je accent gaf het weg.” Aiden draaide nieuwsgierig om. Hij was opgelucht dat er nog iemand het gesprek wilde joinen, en glimlachte daarom.
“Jap. De lekkerste bier die er is,” zei hij. Ze stamelde een beetje over hoe stom die opmerking eigenlijk was. Aiden begon te lachen. “Je kan er over het algemeen vanuit gaan dat een Ier Iers bier mee neemt ja. Dus zo stom klinkt dat niet hóór,” zei hij vriendelijk. Ze lachte ook, dat stelde Aiden gerust. Ze had dus niet het idee dat hij haar stond uit te lachen.
“Ik ben Spencer, leuk je te ontmoeten,” zei ze terwijl ze een hand uitstak. Aiden nam het aan en schudde hem misschien iets te uitbundig. Hij was nog steeds nerveus.
“Aiden. En insgelijks.” Hij glimlachte. Zijn blik ging naar haar andere hand, waar ze een bierflesje in had. “Zo te zien heb je al wat te drinken. “Als je van gedachte veranderd, mag je altijd een flesje uit de tas pakken hóór,” zei hij enthousiast. “Guinness is immers het lekkerst als je het met veel mensen kan delen.”

Er waren nog steeds mensen binnen aan het stromen. Hij was dus eigenlijk helemaal niet de laatste geweest. Dat kalmeerde hem wat meer. Nu was hij niet de akward jongen die veel te laat op een feestje kwam binnenvallen. Hij was nieuwsgierig wanneer hij wel een akward jongen zou worden, want meestal was hij die persoon wel. Er was alleen nog geen gelegenheid geweest om zichzelf belachelijk te maken. Hoewel het gesprek met Hati aardig in de buurt kwam.
“Hallo Aiden, ik ben Dennimae.” Klonk een stem naast hem. Hij keek verrast op. Wie had hem uit zijn gedachtestroom gehaald? Voor hem stond een meisje met lang blond haar. Aiden glimlachte en schudde de hand die ze had uitgestoken. “Aiden,” stelde hij zichzelf opnieuw voor terwijl hij realiseerde hoe dom dat klonk. Ze wist zijn naam immers al. Ondanks zijn zenuwen ging het ‘ik-ga-naar-een-feest-om-nieuwe-vrienden-te-maken’ plan volgens hem al aardig goed. Hij had al een praatje weten te maken met maar liefst vier mensen en hij voelde zich even trots, ondanks dat al deze mensen naar hem toe waren gekomen. Als het andersom was geweest had hij nooit met zoveel mensen gepraat. Nu al, en de avond was nog jong.
“Het word makkelijker,” fluisterde het meisje dat zich als Dennimae had voorgesteld hem toe. Hij leek even verbaasd, maar snapte waar ze het over had. Het wérd makkelijker. Ze had gelijk. Hij glimlachte en knikte.
“Dankje. Ik moet zeggen, dat het niet zo moeilijk is als ik verwacht had,” gaf hij toe. Hij keek tevreden om zich heen. De muziek die zachtjes speelde, het gelach van de mensen die er al waren en een schitterend blauw vuur in het midden. Hij keek naar de flesjes in zijn tas. Hij had geen alcohol nodig om zijn zorgen te vergeten vanavond. Vanavond werd hij dronken op de emotie van de anderen.

Samenvatting:
- Aiden reageerd om Aislin
- Aiden voelt is akward tegen Hati
- Aiden voert gesprek met Spencer en Dennimae

Tags:
- Aislin, Hati, Spence en Dennimae

Made by Kíli


_________________
Aiden ~ Vick
Thanks V <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://iwouldbeaunicorn.wordpress.com/
Taylor Cadwell
avatar
Class 3
Aantal berichten : 666

Character Profile
Alias: Queen Midas
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Campfire night   di maa 29, 2016 11:08 am

We need love, but all we want is danger
WE'RE ALL BORED WE'RE ALL SO TIRED OF EVERYTHING WE WAIT FOR TRAINS THAT JUST AREN'T COMING WE SHOW OFF OUR DIFFERENT SCARLET LETTERS TRUST ME MINE IS BETTER WE'RE SO YOUNG THAT WE'RE ON THE ROAD TO RUIN WE PLAY DUMB BUT WE KNOW EXACTLY WHAT WE'RE DOING WE CRY TEARS OF MASCARA IN THE BATHROOM HONEY LIFE IS JUST A CLASSROOM CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME AND EVERY DAY IT'S LIKE A BATTLE BUT EVERY NIGHT WITH US IS LIKE A DREAM BABY WE'RE THE NEW ROMANTICS COME ON, COME ALONG WITH ME HEART BREAK IS THE NATIONAL ANTHEM WE SING IT PROUDLY WE ARE TOO BUSY DANCING TO GET KNOCKED OFF OUR FEET BABY WE'RE THE NEW ROMANTICS THE BEST PEOPLE IN LIFE ARE FREE ----------------------------------------------
Hall was zoals altijd weer zijn charmante zelf en Taylor kon niks anders doen dan lachen. "Plannen met een andere jongen," Knipoogde ze Hall toe, "Maar ze vond het echt wel jammer dat die plannen samenvielen!" Benadrukte ze nogmaals. Plots ging het allemaal zo snel dat Tay het even niet meer kon bijhouden. Nieuwe mensen bleven toestromen, eentje met prachtige haren, eentje met een Iers accent en bier en ze bleven maar komen. Ergens daar midden in deed de krullenbol het vuur blauw oplaaien en  joelde Taylor even hard mee als de rest. Het meisje dat bijna op Devons schoot zat, leek haar zinnen op de beer gezet te hebben. Haar mutatie sloeg haast tilt met al die mutanten om haar heen die verschillende dingen voor elkaar voelde. De ene mocht die niet, de andere wou die wel eens doen. Het liep zo door elkaar dat als ze het niet zou 'uitzetten' ze waarschijnlijk met een bonkende kop zou overblijven.

De muziek viel haar pas op toen een van haar favoriete liedjes erop kwam. Het was al een behoorlijk oude song, maar hij bleef zo goed. De elektrische klanken van het liedje I'm in control klonken door de speaker. Het mocht dan misschien niet zo hard staan, het was hard genoeg. Lorise was haar slachtoffer geworden om mee te gaan dansen en dus liep ze daar glimlachend en half dansend op af. "Komaan Lorise! Voetjes van de vloer!" Lachte ze toen ze de brunette overeind trok. Net toen ze recht stonden kwam de drop en gingen ze lachend helemaal los. Haar blonde haren zwierde ze alle kanten op terwijl haar rode lippen in een grote glimlach gevormd waren. Hun dansvloer was een stukje zand bijna letterlijk achter het doekje waar Loriso opgezeten had. Door de jarenlange ballet training was ze zo gewend om al haar bewegingen tot in de puntjes af te werken en het was moeilijk om zoiets gewoon even te laten vallen. Als men haar zou observeren zou men zien dat bijna al haar bewegingen wel terug te brengen waren naar een balletbeweging, wat zou totaal onbewust deed.

Haar witte kleedje zwierde in het rond net als het witte rokje van Lorise. Tay's gouden ketting met een beertje, gitaar en engelenvleugels (Karlie had haar beveelt om die erbij te hangen) blonk in  het licht van het vuur. Het liedje was overgegaan op een ander, eentje dat ze niet kende, maar ze bleef even goed doorgaan. Haar smalle hand nam die van haar danspartner om Loriso in een sierlijke draai te dwingen. "Psst, Lorise," Grijnzend gingen haar ogen naar Kat en Denni. "Ben ik de enigste die die twee echt samen ziet?" Ze wiebelde haar wenkbrauwen en knikte richting het tweetal bij Storm. Kat en Denni leken in haar ogen perfect voor elkaar en ze wou weten wie de menig nog meer deelde.

Samenvatting
-Tay reageert op Storm
-Tay gaat dansen met Lorise
-Tay vraag iets aan Lorise over Kat & Denni :]

tag: Storm, Lorise
We are the Kings and the Queens
You traded your baseball cap for a crown.
Jurk
Gsm+hoesje
Strandtas

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Katerzyna Kraków
avatar
Class 3
Aantal berichten : 373
BerichtOnderwerp: Re: Campfire night   di maa 29, 2016 1:28 pm

It's hot
it's loud, it's wild We bounce to this track
And I don't care what anybody thinks about that


Kat had sowieso al het idee gehad dat het geen slecht idee zou zijn, dat kampvuurtje die Devon en Hall organiseerde. Tenzij het op een Volle maan zou zijn natuurlijk maar, maar dat was het natuurlijk niet. Gelukkig niet, dus het was best veilig, hoopte ze. En anders zou zij er ook wel zijn om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand kon lopen. Ze was alleen in eerste instantie al heel blij om te zien dat het goed ging met Hall, dus daarom dat ze meteen al heel vrolijk haar outfit begon te showen. Daarbij wist ze ook heel goed dat ze naast Denni was komen staan, en stiekem deed ze het ook wel een beetje voor haar hoor, stiekem. ‘Iemand heeft de volledige mail gelezen.’ Merkte Hall ook goedkeurend op waarop ze breed begon te grijnzen. ”Tja, ik kon de mogelijkheid stiekem ook niet weerstaan.” Zei ze grinnikend terwijl ze ook even naar Denni keek. ‘En ik heb teveel kleren aan, des te meer om uit te trekken natuurlijk.’ Ging hij verder met een knipoog naar Denni. Ze keek hem even grijnzend aan en begon vervolgens over het zwemmen van hun, want dat moesten ze eigenlijk wel doen, en stiekem mocht Denni dan ook wel joinen. Hij fronste zijn wenkbrauwen en trok haar meteen dichterbij waarop haar grijnsje nog even breder werd terwijl hij een kusje op haar wang drukte. ‘Misschien, misschien heb ik er wel aan gedacht om mijn zwemshort aan te trekken.’ Fluisterde hij haar toe waardoor ze even haar wenkbrauwen optrok. Zwemshort? Hij keek haar weer aan, waardoor hij nu ook haar uitdagende grijns kon zien. ‘Niet dat ik die de vorige keer nodig had.’ Zei hij, en dat was ook meteen wat Kat dacht. ”Natuurlijk niet,” Grijnsde ze even voordat hij Denni en haar een flesje bier gaf. ‘Dames.’ Zei hij en klinkte kort met hun. Hierdoor nam Kat ook even de kans om Denni goed te begroeten, aangzien ze dat nog niet echt had gedaan, tenminste niet goed. Ze reageerde ook terug met een ‘hee’ waarop Kat even lief glimlachte. "Je hebt je zeker aan de dresscode gehouden." Zei Denni ook nog waarop ze even weer grijnsde. ”Natuurlijk,” Zei ze weer even terug en keek ook Hall weer aan.

Hall vond alleen al snel ook de volleybal die Kat meegenomen had, en die werd dus snel afgepakt. ‘Als je kan winnen van me ben ik misschien wel bereidt me uit te kleden voor al deze dames en met je te gaan zwemmen.’ Zei hij met zijn ogen samenzwerig en een uitdagende blik. Ohjee, dit zou nog wat gaan worden hoor, als zij een wedstrijdje zouden houden. ‘Kan jij volleybal?’ Vroeg hij aan Denni waarop Kat haar weer aankeek. "There's only one way to find out." Zei ze uitdagend waardoor Kat even moest grinniken. Ze zette haar flesje naar die van Storm en hetzelfde deed Kat ook nadat ze er nog een paar flinke slokken van nam. "Al moet ik wel zeggen, dat ik aardig wat lessen heb gehad." Zei ze vervolgens waarop ze even goedkeurend knikte en terugkeek naar Hall. ”Ohjee, dan zou ik maar uitkijken als ik jou was.” Liet ze grijnzend weten. ”Ze komt namelijk wel bij mijn team.” Commandeerde ze even met een grijnsje naar Denni. Ze gingen Hall sowieso inmaken.

Ze konden alleen nog niet beginnen, want nog heel veel andere mensen begonnen zich ook bij hun te voegen, en behoorlijk veel meiden als je het haar groep. Natuurlijk, viel ook wel te verwachten van Devon en Storm. Stormon. Taylor was er heel enthousiast aangekomen en natuurlijk moesten ze hun ook weer even begroeten. Ze gooide haar spullen op de grond en Kat was de eerste die meteen overvallen werd met een vrolijke knuffel van het blonde meisje, iets waardoor ze meteen ook moest lachen. ”Hee!” Zei ze meteen vrolijk terug en knuffelde haar terug. De rest kwam vervolgens ook aan de beurt en iedereen die ze niet kende stelde ze zich nog even aan voor. Iets wat Kat eigenlijk ook nog moest doen, maar ze was al te druk geweest. Anyway, iedereen wist het nu ook wel door Taylor die al hun namen al geroepen had. "Iemand zin in marshmallows? Mars? Twix?" Hoorde ze vervolgens Taylor zeggen, waardoor ze natuurlijk meteen haar aandacht trok. ”Ja!” Liet ze dan ook meteen weten met een brede glimlach terwijl ze een twix jatte van het eten dat op de grond gegooid werd om te pakken. Tot ze ook nog aankwam met koekjes. Oké, Taylor was voor de avond even haar beste vriendin geworden hoor, dat was wel even duidelijk. Ze gaf alleen de koekjes wel aan Devon en Hall, iets wat eigenlijk niet kon en ze moest er dan ook een stokje voor steken. Daarom sprong Kat al snel richting de jongens en keek ze met een smekende/uitdagende blik aan. Boog zichzelf al voorover om wat koekjes te maken. ”Ik steel er ook een paar, als jullie dat niet erg vinden?” Grijnsde ze, alleen de vraag was er niet. Ze pakte gewoon een stuk of drie en spurtte weer weg naar Denni. Keek Taylor ook nog even grijnsend aan voordat ze terug keek naar Denni en haar een koekje overhandigde. ”Koekje?” Vroeg ze erbij met een vrolijk glimlachje.

Uiteindelijk kwam Hall alleen ook weer terug. ‘Dus dames, I dare you.’ Begon hij waarop ze weer speels met haar wenkbrauwen wiebelde. ”Ja, eindelijk klaar om ingemaakt te worden?” Vroeg ze grinnikend. Waarna alleen al snel weer even aandacht ging naar wat nieuwe mensen. En hee, wie zag ze daar ook? ”Aiden?” Vroeg ze even verbaast met een plagende grijns. ”Jou had ik hier niet verwacht.” Ging ze plagend verder met haar altijd vrolijke glimlach. Maar daarna richtte ze zich ook al snel terug op Hall en Denni, maar tot haar voordeel wat Hall even afgeleid. Dus kon Kat de bal makkelijk terug stelen, iets wat ze deed in een snelle spring beweging om vervolgens snel achteruit weg te rennen. ”Kom dan, als je durft.” Grijnsde ze vrolijk terwijl ze achteruit bleef rennen tot ze op het volleybal veldje kwam.

Tags: Storm, Denni, Taylor, Aiden, Devon
- Ze praat met Storm en Denni
- Begroet Taylor terug
- Steelt koekjes van Devon en Storm
- Geeft een koekje aan Denni
- Plaagt even Aiden
- Rent vervolgens weg met de volleybal
Outfit: klik

_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Thanks Jara <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Campfire night   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Campfire night
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Campfire night
» Texts From Last Night
» [Reserved]Night Fever

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: