INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 The story begins

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jae Winter
avatar
Class 3
Aantal berichten : 41

Character Profile
Alias: Phantom
Age: 18 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: The story begins   vr maa 25, 2016 11:11 am

Zijn eerste dag hier was het. Hij was aardig laat in de avond aangekomen en hij had zijn spullen in zijn kamer gegooid om daarna een beetje in een hoekje op zijn bed te zitten. Hij had de moed nog niet gehad om op onderzoek uit te gaan. Nu was het avond en raar genoeg was er nog geen kamergenoot zijn kamer ingekomen. Die was druk bezig blijkbaar. Eigenlijk vond Jae het helemaal geen probleem, want het was al een hele grote shock voor hem om in een andere kamer te zitten en om te bedenken dat hij hier niemand kende. Het had hem al de hele weg dwarsgezeten en nu zat hij ook nog te zeuren om naar buiten te gaan. Met een zucht besloot hij toch maar op te staan. De kamer had hij al wel uitgekamd. Hij had wat games gevonden en een televisie. Waren niet van hem, maar hij had een telefoon en laptop en dat vond hij genoeg eigenlijk. Op een rustige manier sloop hij naar de deur waar hij zijn hand op de deurknop legde. Zonder ook maar iets van kracht uit te oefenen schoot de deur ineens met een klap open. Kort kwam de bekende blauwe gloed om de deur. Was de energie geweest die hij had gemaakt, onbewust maar het was er geweest. Geschrokken keek hij de gang in. Iemand moest dat gehoord hebben toch? Hij moest weg hier. Zonder er echt verder over na te denken sloot hij de deur achter zich, het sleuteltje had hij in zijn hand. Ineens klonken voetstappen en als een soort instinct liet hij zichzelf verdwijnen, met alle spullen die hij aanraakte erbij. Een jongen keek het hoekje om, maar negeerde de klap verder aangezien er uiteindelijk niks te zien was. Toen hij weg was kwam Jae zelf weer tevoorschijn en bewoog zich naar de woonkamer als hij nog wist waar dat ongeveer was. Ja, hij had wel een korte rondleiding gehad, maar had verder gewoon niet zoveel zin gehad in sociaal zijn. Teveel dat hij moest regelen om dat erbovenop te krijgen.
Het vuur was uit in de haart en de banken waren leeg. Niet eens één mens was te zien. Wat verward gingen zijn ogen over de kamer. Met een zucht besloot hij het maar te negeren. Kon hij gewoon rustig zitten toch? Het was niet eens zo laat, maar blijkbaar was hij gewoon op een verkeerd moment gekomen. Hij was niet opzoek naar veel mensen, maar een gesprek zou hij nu wel aankunnen. Jae ging wat achterover liggen op de bank en ontspande zich. Tot nu toe ging het goed, hij kon zich ontspannen.

OOC — Rayne Defoe eerste post, daarna OPEN

_________________


⋘ voice ⋙
      

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rayne Defoe
avatar
Class 3
Aantal berichten : 40

Character Profile
Alias: Jinx
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The story begins   vr maa 25, 2016 9:19 pm

Let us play russian roulette
Rayne had besloten vroeg te gaan slapen, maar eigenlijk werkte dat niet. Haar hele systeem raakte erdoor verward, waardoor ze ten eerste niet kon slapen maar ten tweede ook haar late-night snack niet binnenkreeg. En dat was echt een groot probleem, want zoveel honger als dat ze nu had, had ze tijden niet gehad. Ook al had ze twee uur geleden gewoon wat anders op. De brunette had gewoon het gevoel dat ze een maand niet gegeten had. Zuchtend besloot Rayne dan toch uit haar bed te gaan. De slaapkleding die de brunette aan had werd vervangen door de joggingbroek en het shirt die over de stoel hingen. Haar haren deed ze in een rommelige staart en ze trok gauw sportschoenen aan. Met een zucht liep ze stond ze stilletjes op en liep ze de kamer uit. Onderweg greep ze nog gauw haar sleutels beet, vooral omdat ze geen zin had Nia wakker te maken omdat ze niet naar binnen kwam midden in de nacht. Gapend deed het meisje daarom ook zachtjes de deur dicht. Haar bruine ogen moesten even wennen aan de duisternis, maar zodra dit gebeurd was wandelde de brunette verder. Waar ze precies eten zou halen wist ze niet, maar ze schatte dat er wel ergens in de school een snackautomaat te vinden was. Ergens. En zo niet zou ze echt gaan klagen, want sommige mensen zoals zij hadden nou eenmaal late-night snacks nodig. Zuchtend wandelde Rayne een beetje slaapdronken door de hallen van de school, in de hoop niemand tegen te komen. Met een kapsel die eruit zag als een vogelnest en de meest simpele kleding die een mens zou kunnen dragen wilde ze het liefste niet gezien worden. Nog niet.
Rayne dacht dat ze de meeste kans zou hebben op de begane grond qua snack machines. De brunette wandelde de living room in. Het was erg donker hier en ze wist niet hoe groot de kans was dat ze iets te eten zou vinden. Maar toch nam het hongerige meisje de moeite om hier te zoeken naar eten. Hadden ze geen eten in de slaapkamer eigenlijk? Rayne wist het niet zeker. Maar als ze nu was vond kon ze het vast wel meesmokkelen naar hun kamer. Dan hoefde ze volgende keer niet te zoeken. Door de duisternis stootte de brunette een keer haar hoofd tegen een kast. Een gepijnigd geluid kwam uit de mond van het meisje, welke opkeek en daardoor pas merkte dat er nog iemand in de Living room zat. Uiteraard zorgde dit voor een schrikeffect, wat resulteerde in nog een kopstoot met diezelfde kast. Haar hartslag schoot omhoog van schrik. Ook had de brunette erg veel pijn in haar hoofd door dubbel haar hoofd te stoten. Rayne keek wat beschaamd naar de persoon die ook in de kamer zat, maar herstelde haar houding snel en keek wat nonchalant naar de jongen. "Ik had niet door dat je hier ook zat, sorry," probeerde ze zo rustig als mogelijk, al was dat nog best lastig als je enkele seconden geleden het gevoel had dat je een hartaanval zou krijgen van schrik.
Tag: Jae | Words: idk. | Notes: none.

_________________


Laatst aangepast door Rayne Defoe op vr apr 01, 2016 4:45 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jae Winter
avatar
Class 3
Aantal berichten : 41

Character Profile
Alias: Phantom
Age: 18 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The story begins   za maa 26, 2016 1:13 pmIneens klonk een klap in de gang en hij schoot overeind. Hij bleef rechtop zittend kijken naar de gang. Een vrouwelijke piep klonk en hij trok zijn wenkbrauw op. Hm? Al snel zag hij een meisje staan en hij keek haar verward aan. Blijkbaar was hij heel eng want het meisje had een 2de kopstoot met dezelfde kast. Al snel kreeg hij een blik van de ander en Jae glimlachte wat ongemakkelijk naar haar. "Ik had niet door dat je hier ook zat, sorry," begon ze en hij bracht zijn blik naar beneden. "Maakt niet uit." Zijn ogen gingen weer beleefd naar de ander voor zich. "Ik zat ook wel een beetje verstopt natuurlijk. Net zoals die kast." Kort grijnsde hij, maar hield dat niet lang aan. Het was toch wel knap om je kop 2 keer te stoten tegen dezelfde kast. De kast bewoog niet van zijn plek namelijk. De eerste keer was hij misschien verstopt geweest in haar ogen, maar de tweede keer zou ze toch echt wel moeten weten waar het stond. Naja was een actie die hij haar zo na zou kunnen doen. Jae bleef stil na zijn woorden. Zich voorstellen? Gewoon zonder er verder over na te denken ging zijn mond weer open. "Jae Winter." Zijn stem klonk nog altijd niet erg zeker van zichzelf en hij knikte. "Ben nieuw." Dat was ook wel een fijn iets om mee te delen. Hij kende daardoor natuurlijk niemand.

Words: 241 // Tag: Rayne // Notes: x


_________________


⋘ voice ⋙
      

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rayne Defoe
avatar
Class 3
Aantal berichten : 40

Character Profile
Alias: Jinx
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The story begins   vr apr 01, 2016 5:00 pm

Let us play russian roulette
Vrijwel meteen nadat Rayne haar kop gestoten had kwam de hoofdpijn. Ze legde haar hand op haar hoofd en zuchtte gepijnigd. De brunette richtte haar blik naar de grond, weg van de jongen waarvan ze zo erg geschrokken was. Dat er geen gelach te horen was verbaasde haar wel heel erg, Rayne had zelf waarschijnlijk amper haar gelach binnen kunnen houden als iemand twee keer zijn kop stootte tegen dezelfde kast, maar ach. Sommige mensen waren nou eenmaal vriendelijker dan de ander. Zijzelf vond het sowieso altijd erg humoristisch als anderen probleempjes hadden. Het lag er natuurlijk wel aan wat voor probleempjes, maar dingen zoals je hoofd stoten vond ze toch wel erg vermakelijk. Dat was dan ook wel de reden waarom ze zich zo vermaakt had met de hallucinaties. Iets wat ze zeker weer eens opnieuw moest gaan doen ooit. Dat had toch echt voor heel veel plezier gezorgd. Toch kwam er algauw een opmerking die duidelijk maakte dat hij gezien had dat ze twee keer haar kop gestoten had. Ze wist er nu even niet om te lachen, haar hoofd deed wel erg veel pijn, maar boos werd ze er ook niet om. De jongen stelde zichzelf voor als Jae Winters en vertelde dat hij nieuw was. "Rayne Defoe. Ook nieuw," was haar simpele antwoord, waarna ze rustig zijn kant op liep en naast hem op de bank neer plofte. "Dus, wat doe jij hier in je eentje in het donker?" vroeg ze benieuwd. Het was niet iedere dag zo dat iemand alleen in een stikdonkere kamer zat. Het hongerige gevoel van Rayne was wel aardig verdwenen nu door de schrik en de koppijn, maar ze wist dat zodra beide gevoelens over waren de honger alleen maar erger was. Dan moest ze weer verder zoeken nar eten. De brunette sloot even haar ogen en legde haar hoofd op de rugleuning. Damn. Wat was ze weer slim bezig geweest zeg.
Tag: Jae | Words: idk. | Notes: none.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The story begins   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The story begins
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: