INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Jae Winter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jae Winter
avatar
Class 3
Aantal berichten : 41

Character Profile
Alias: Phantom
Age: 18 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: Jae Winter   ma maa 21, 2016 11:16 pm

Jae Winter
Youth is never coming back.
General

Naam - Jae Winter
Bijnaam - Jay
Leeftijd - 17 y/o
Geboorteplaats - Northfield > Minnesota > U.S
Alias: Phantom
Family - Jason Winter - Father {alive}
Alison Winter - Mother {deceased}
Outside

Height: 1.77 cm
Haar: Zwart en stijl
Ogen: Bruin
Huid: Lichte huid

Inside

Helpful - Trusting - Nervous - Awkward - Shy

{ shy }
Vergeleken met veel anderen is Jae wat verlegen en hij ontwijkt dingen zoals grote groepen en tegen nieuwe mensen praten(vooral meisjes) liever. Hij durft natuurlijk wel wat, maar zal gewoon eerder proberen om het te ontwijken.

{ awkward }
Door zijn verlegenheid en daarbij ook onhandigheid is hij vaak ongemakkelijk en niet snel op zijn gemak. Met het gevoel dat hij bij teveel inspanning iets door de kamer kan gooien maakt dat hem nog banger om iets verkeerd te doen.

{ helpful }
Als jij in zijn friend-zone komt is hij ook wel echt een goede vriend, al zou je hem soms moeten aansporen om wat uit zijn comfort-zone te komen. Als vriend helpt hij je wel graag, maar hij verwacht dat dan ook terug, want anders (door zijn nervositeit) denkt hij dat jij geen vriend van hem bent.

{ trusting }
Hij vertrouwt mensen niet snel, maar als hij je vertrouwt is het wel echt. Hij is een wantrouwend iemand, dus iemand die hij kan vertrouwen vindt hij heel fijn en je kan daar trots op zijn bij hem.

{ nervous }
Hij is een nerveus iemand die altijd bang is om anderen pijn te doen en niet zo snel voor zichzelf of iemand anders op gaat komen. Hij blijft eerder stil, al is hij wel een optimistisch iemand.

{ voice }
Om zijn kracht in toom te houden deed hij met zijn moeder aan vele dingen, zoals meditatie, maar ook zingen. Dit doet hij nu soms nog om rustig te worden zodat niks fout gaat.
- voice1
- voice2
Mutation

Mutatie 1 - Telekinesis and Energy manipulating
Dit is vooral de krachtige mutatie waar hij zich op focust. Jae kan met zijn hersenen energie creëren en weghalen. Hij heeft een soort mengeling tussen Telekinese en Energy manipulation. De energie die hij maakt heeft een lichtblauwe kleur en is wel te zien. Het enge aan deze mutatie is vooral dat hij krachtige energie kan maken, maar dit niet helemaal onder controle heeft. Bij emoties zijn ze heel wat sterker dan wanneer hij in een rustige staat is. Ook heeft problemen met de kracht op een rustige manier te laten werken. Hij kan heel krachtig zijn als hij het goed onder controle heeft, maar dat lukt hem nog niet helemaal. Dit is ook een reden dat hij hier is.
Mutatie voordelen - • Hij kan objecten bewegen zonder ze aan te raken.
• Kan energie ergens weghalen. [Bijv. Dat het voorwerp stil komt te staan, maar ook de kracht van zwaartekracht valt weg te halen]
• Hij kan best krachtige energie creëren en dus best grote dingen gooien of laten vliegen.
• Hij kan dingen laten zweven. (Maar dit gaat op het moment heel snel fout)
Mutatie nadelen - • Hij heeft het slecht in de hand en het enige wat hij echt onder controle heeft zijn best sterke golven van energie. Het zweven en rustig iets verplaatsen kan hij nog niet goed en hierdoor was het ook te gevaarlijk voor hem om thuis te blijven. Nadat zijn moeder overleed namen de emoties het ook nog over en die kunnen best een heftige reactie geven aan de mutatie.
Zijn blik — Jae wil deze mutatie zo min mogelijk gebruiken, maar zijn nieuwsgierigheid naar het ontdekken van de mutatie is toch erg groot. Met anderen in de buurt doet hij het liever niet, maar het kan per ongeluk gaan bij veel emoties. Hij is altijd bang dat hij de kracht te groot maakt en een ander pijn kan doen of dat de aandacht naar hem gaat, maar met iemand die er iets van weet vindt hij het geen probleem. Hij wil graag de kracht in de hand hebben, zodat hij ook niet te sterke energie kan loslaten en de mutatie meer in zijn voordeel kan gebruiken.

Mutatie 2 - Cloaking
Een totaal niet gevaarlijke mutatie. Hij heeft deze onder controle en kan zichzelf, objecten en anderen onzichtbaar maken. Hij heeft dit van zijn vader gekregen.
Mutatie voordelen - Hij kan zich verplaatsen voor een best lange tijd zonder gezien te worden en kan objecten en mensen die hij aanraakt ook onzichtbaar maken.
Mutatie nadelen - Je kan hem nog wel aanraken en voelen als hij onzichtbaar is, net zoals de objecten en mensen die hij met zich meeneemt.
Mutatie grenzen - Jae kan objecten kort aanraken en laten verdwijnen. Zo kan hij dus weglopen van het object en het onzichtbaar houden. Dit is maar voor een korte tijd en hij kan dat nog alleen met objecten, niet dieren of mensen. Zichzelf kan hij wel onzichtbaar houden voor een heel wat langere tijd. Hij kan geen objecten vanaf een afstand cloaken, hij moet het object kort aanraken voordat het kan verdwijnen. Zodra hij het loslaat kan hij het dus voor een korte tijd (tot 10 min) onzichtbaar houden, vergt wel aardig wat meer energie. Alsof je 10 min lang je vuist hard samenknijpt. Hij kan iets wel vanaf een afstandje weer tevoorschijn laten komen. Dat heeft hij dus alleen bij objecten, bij zichzelf of objecten/mensen die hij direct aanraakt heeft hij dat niet en kan hij het zonder moeite.
Zijn blik: Dit is een mutatie die hij aardig goed in de hand heeft en ook heel leuk vindt om te gebruiken. Hij voelt zich er best goed mee en durft dit wel veel beter dan Energy Manipulation.

History

Jae is geboren in een gloednieuwe familie in Northfield, Minnesota. Zijn vader was een drukke man die veel werkte en die de mutatie Cloaking + Telekinese had. Zijn moeder was een rustige vrolijke vrouw die ook met de mutatie 'Energy manipulation’ geboren was. Toen Jae geboren werd (als eerste kind van de familie) leek er niks van een mutatie aan hem te zitten. Rond zijn 4de werd echter duidelijk dat hij dingen onzichtbaar kon maken(cloaken) en rond zijn 8ste kon hij voorwerpen al zonder problemen laten verdwijnen en weer terug laten komen en tijdje later ook zichzelf. Hij ging naar school en probeerde een normaal leven te hebben. Zijn moeder trainde elke dag met hem om het cloaken in zijn voordeel te kunnen gebruiken. Op zijn 10de verjaardag gebeurde er echter iets wat zijn tweede mutatie liet verschijnen. Hij had een discussie met zijn ouders over het meer gebruiken van zijn krachten en toen uit boosheid vloog er al snel een tafel door de lucht. Bijna geschrokken van zichzelf had hij zichzelf rustiger kunnen maken, maar vooral omdat hij bang werd van zijn net nieuwe ontdekte mutatie. Dezelfde als die van zijn moeder. De blauwe gloed die hij blijkbaar in de hand had maakte hem verschrikkelijk bang eigenlijk, aangezien hij had gehoord wat zijn moeder er allemaal mee kon. Zijn ouders probeerden hem zo min mogelijk erover te vertellen zodat hij onschuldig bleef en zodat hij het niet voor het verkeerde ging gebruiken. Normale school ging nog net op het randje, maar hij trainde daar hard voor met zijn moeder, want teveel emotie zorgde ervoor dat zijn handen gingen gloeien en dingen gingen bewegen.
Op deze manier kon hij leven tot hij ongeveer 14 was, want toen werd zijn moeder ernstig ziek. Trainen ging ineens niet meer en emoties werden op elkaar gehoopt. Hoe slechter het met haar ging hoe slechter het met hem ging. Hij begon zijn mutaties steeds vaker te gebruiken. Zijn ouders hadden ervoor gezorgd dat hij zwak was en hij kon zijn kracht totaal niet in de hand hebben alleen. Dit begon slecht uit te pakken aangezien hij beide mutaties ineens niet meer onder controle had. Hij had ruzies met zijn vader waarbij hij soms per ongeluk stoelen door de kamer gooide, zonder dat hij überhaupt wist hoe hij het deed. Zonder zijn moeder hier ging het alleen maar slechter en hij kreeg last van paniekaanvallen waarbij er beter niemand in de buurt kon zijn. Zijn vader was sterk en kon hem nog wat in toom houden en zijn moeder vanaf een afstand(ziekenhuis) ook. Ineens ging het heel slecht met de familie, aangezien iedereen de lichtbron van de familie kwijt was.
Een jaar later overleed zijn moeder uiteindelijk en zijn vader durfde Jae niet meer naar school te sturen aangezien hij steeds sterker leek te worden. Ook omdat hij een best sterke jongeman was zou hij heel wat schade kunnen aanrichten als hij de kracht verkeerd zou gebruiken. Zo is hij uiteindelijk dus hier belandt.


Jae Winter. Intro_________________


⋘ voice ⋙
      

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Jae Winter   do maa 24, 2016 1:33 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Jae Winter
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Winter is coming. [Arianne]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: