INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Water leave through the valleys you wore down &Hati

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Valkyrie Skalksdóttir
avatar
Class 4
Aantal berichten : 411

Character Profile
Alias: Víkingr
Age: 1250
Occupation: Wilde bosbewoner
BerichtOnderwerp: Water leave through the valleys you wore down &Hati   za maa 19, 2016 8:22 pm

Water wash over me
cool me down

Verveling begon steeds meer toe te slaan, aangezien Valkyrie hier niet zo heel veel kon doen. Behalve elke dag binnen wat te eten halen was ze eigenlijk de hele dag buiten of in haar huisje en moest ze zich tussen de maaltijden door maar zien te vermaken. Het schoolgebouw was nog altijd een terrein dat ze niet zo graag betrad omdat ze zich er niet comfortabel voelde, het ging wel steeds beter maar nog steeds was ze er liever niet als ze er niet hoefde te zijn. Contact maakte ze niet echt en het was eigenlijk helemaal niet goed voor haar om zo alleen en afgezonderd te zitten. Clyde kwam soms wel even langs om bij haar te kijken, en had haar gelukkig daarbij ook een keer gered van een vernedering door haar zusje. Soms kwam er wel eens iemand over het strand heen gelopen en af en toe kwam ze wel mensen buiten tegen, maar echt vaak was het niet. Zeker niet met dit weer, want het was nog altijd een beetje koud.

Toch zag het ernaar uit dat deze dag wel iets beter zou worden, de zon scheen in ieder geval al heel fel dus het was al heel licht buiten. Valkyrie had het gezien en was daarom ook haar bed uit gekropen, had wat kleren aangetrokken en was bij het raam gaan staan om naar buiten te kijken. Gelukkig stond het huisje redelijk verborgen tussen de bomen aan de rand van het strand, behoorlijk in de schaduw waardoor niet iedereen het opviel dat er een huisje stond. Ze zag het toch niet echt voor zich dat mensen een kijkje zouden nemen. Soms was er wel iemand die het opviel dat er een huisje stond, maar dat gebeurde niet al te vaak en daar was ze wel blij om.

Nog steeds had ze geen idee wat ze zou doen deze dag, waarschijnlijk zou het weer eindigen met het snijden in hout om er kleine kunstwerkjes in te maken, zoals ze uiteindelijk altijd deed wanneer ze zich verveelde. Ze zou eigenlijk weer eens naar binnen moeten gaan, maar dat wilde ze nog niet. Nog een paar dagen zou de hier blijven en dan zou ze wel naar binnen gaan. Valkyrie pakte voor nu weer haar jas en ging gewoon naar buiten toe, naar het strand dat voor haar deur lag. Eenmaal ze buiten was gekomen en het strand op was gelopen voelde ze dat de zon al best goed haar best deed om de aarde op te warmen, ze kon het voelen. Hierdoor sloot ze even genietend haar ogen waarna ze op en gegeven moment wel weer om haar heen keer, puur omdat ze voetstappen in het zand hoorde. Ze draaide haar gezicht en vond ze jongen die zich ook op het strand bevond. ”Goedemorgen,” Zei ze zachtjes, zonder echt veel emotie omdat ze hem niet kende en dus nog eigenlijk niets over hem wist, en hij ook niet over haar. Afwachtend bleef ze hem aankijken..

/Voor Hati
words: ### | tag: Hati | outfit: here

_________________

 

Inside her mind:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hati Hróðvitnisson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Mánagarmr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Water leave through the valleys you wore down &Hati   zo maa 20, 2016 7:08 pm

Hati was weer gaan jagen. De duinen en stranden waren tot nu toe de enige gebieden die hij echt kende en durfde te gebruiken als jachtgebied. De rest van het eiland had hij nog lang niet onderzocht. Misschien werd het daar wel tijd voor. Maar dat zag hij nog wel later. Het was vroeg geweest toen hij was vertrokken, omdat de jongen toch alle lessen miste had hij geen grote tijdsdruk, maar hij vond de ochtend en avond een van de betere tijden voor wolfzaken. Na een lopend ontbijt te hebben gepakt en te hebben gegeten was hij weer terug veranderd. Echt de tijd genomen om van het strand te genieten was nog niet gebeurd. Eenmaal weer als mens had hij zichzelf even uitgebreid uitgerekt en zijn zwarte haren wat naar achteren geveegd. Goed, wat kon je allemaal doen op een strand? Het was te koud om te gaan zwemmen, dat was zeker. Om dit tegen te werken liep de jongen wel in een shirtje met korte mauwen rond, maar met iets veel dikkers als dat kon je hem toch nooit vinden. Dus als het niet zwemmen werd, werd het maar wandelen en wat uitwaaien. Met rustige passen begon hij te lopen over het strand en verzonk wat in gedachte. Hij moest nog veel regelen, al stelde hij tot nu toe alles uit. Het liefste zou hij gewoon van het eiland afgaan, maar hier zou hij vast niet de kans voor krijgen. Dat terwijl hij vrij veilig bleek te zijn. In ieder geval had zijn mutatie weinig te maken met zijn eigen onaangename persoonlijkheid. Een keer in de maand in een kelder doorbrengen zou hij best aan kunnen. Plots werd hij uit gedachten gehaald door een stem, maar hij kreeg het voor elkaar vrij rustig op te kijken naar de ander. Zijn amberen blik gleed even over de ander heen, waarna hij haar kant op liep. “Góðan daginn” Reageerde hij in zijn eigen taal, waarna hij op een verassend acceptabele afstand stil bleef staan. Hmm, hij voelde weinig interessants als in reacties. Dus moest hij maar afwachten om het te gaan pijlen.

_________________
"The one who runs in front of her is called
HATI HROÐVITNISSON
And he will take the moon"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valkyrie Skalksdóttir
avatar
Class 4
Aantal berichten : 411

Character Profile
Alias: Víkingr
Age: 1250
Occupation: Wilde bosbewoner
BerichtOnderwerp: Re: Water leave through the valleys you wore down &Hati   ma maa 21, 2016 1:05 pm

Water wash over me
cool me down

Het strand zag er best wel heel mooi uit met de zon die er weer eens fel op scheen in de ochtend, en het was een teken dat lente er weer aan zat te komen om alles een beetje op te warmen na de winter. Vroeger stond ze ook altijd te wachten tot de eerste morgen zon weer door zou komen en de lente zou aankondigen, zeker wanneer ze weer een barre winter overleefd hadden. Nu had ze alleen geen barre winter overleefd, en het was ook geen verrassing meer dat ze er nog steeds was. Tenzij je gedacht zou hebben dat ze 500 jaar onderwater niet overleefd zou hebben, iets wat Valkyrie ergens wel gedacht had maar ze had het mis gehad. Het zeemonster had het overleefd en nog een ding was duidelijk geworden, verdrinking zou niet haar dood worden.

Ze zuchtte even en ademde de zeelucht diep in terwijl ze haar ogen gesloten had. Haar gedachten gingen weer de verkeerde kant op, en dat wilde ze voorkomen. Gelukkig was er dan ook al iemand die ze kon verbreken want ineens was ze niet alleen meer op het strand. Ze hoorde zijn voetstappen in het zand maar hij had haar zo te zien nog niet gezien. Valkyrie keek hem kalm aan en begroette hem in de taal die de meeste hier zouden spreken, een taal waar Valkyrie nog niet alle woorden van kon verstaan maar ze was goed op weg om alles te begrijpen. De jongen keek ook vrij rustig op en ze bleef hem ook in de ogen aankijken eenmaal ze zijn blik gevangen had. “Góðan daginn” Zei hij terwijl hij haar kant op gelopen kwam, waardoor Valkyrie even verbaast fronste. En dan niet om het feit dat hij goedemorgen terug zei, maar omdat ze hem kon verstaan in de taal die hij sprak, want dat was niet de normale taal die iedereen hier sprak. Het was wel niet een taal die bij haar in Denemarken toen veel gesproken werd, namelijk Oud-Noors, maar Valkyrie was toen vaak genoeg in Ijsland geweest voor verschillende zaken om de taal goed te herkennen. “Því miður, ég vissi ekki að hugsa einhver hér myndi tala þetta tungumál.” Sprak ze terug, al was haar Ijslands misschien een klein beetje gebrekkig. Ze kon het wel. Nog steeds een beetje verward over dat hij deze taal sprak keek ze hem aan, maar te probeerde haar blik toch al te neutraliseren. ”Hver ertu?” Vroeg ze vervolgens om, terwijl ze toch ook een klein beetje nieuwsgierig werd..

Vertaling:
"Því miður, ég vissi ekki að hugsa einhver hér myndi tala þetta tungumál" - Sorry, ik had niet verwacht dat iemand hier deze taal zou spreken
"Hver ertu?" - Wie ben jij?
words: ### | tag: Hati | outfit: here

_________________

 

Inside her mind:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hati Hróðvitnisson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Mánagarmr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Water leave through the valleys you wore down &Hati   ma maa 21, 2016 3:12 pm

De zwartharige jongen was met een natuurlijke nieuwgierigheid naar de ander toegelopen. Hij was immers niet gewend dat hij zo weinig van iemand af kon lezen. Natuurlijk waren er altijd wel mensen die hun emoties beter voor zichzelf hielden, maar hij was nu eenmaal iemand die graag grenzen opzocht en dingen als een uitdaging zag. Vrijwel meteen had hij dus besloten dat hij pas weg ging als hij iets van een indruk had achtergelaten. Maar dit bleek echter makkelijker te zijn dan gedacht. Bij de begroeting fronste de ander, en in eerste instantie dacht hij dat het kwam omdat hij in een vreemde taal sprak. Hij sprak immers graag Ijslands voor de kleinere dingen, het bleef zijn eerste taal. De laatste tijd, sinds hij meer met zijn mutatie omging merkte hij dat hij ook zijn andere taal beter begon te spreken. Het Noordse, waar hij eerst maar enkele woordjes van kon. Het leek erop dat hij zijn naam en alias meer eer aan begon te doen dan verwacht. Toen de ander eenmaal herpakt was en in zijn eigen taal terug begon te praten klaarde zijn blik oprecht op. Hati was niet makkelijk oprecht tevreden te krijgen, maar met alles wat zijn werk en afkomst betrof raakte je het goede punt. “Ég gerði það ekki heldur” Sprak hij terug, met een soepelheid in zijn woorden die je alleen kon hebben met je thuistaal. “Ég heiti Hati Hróðvitnisson, Gaman að kynnast þér” Ondertussen had hij zichzelf weer zo hervat dat hij weer de normale Hati was, wat niet perse beter was voor de situatie. Vandaar dat hij ook een buiginkje maakte na zijn woorden. Met een schuin grijnsje keek hij nu weer naar de meid. “En thu?” Het voelde gewoon goed om terug te kunnen praten in iets wat hij begreep. Dit kwam minder vaak voor dan gewild.

Translate:
Ég gerði það ekki heldur – Ik had het ook niet verwacht
Ég heiti Hati Hróðvitnisson, Gaman að kynnast þér – Mijn naam is Hati Hróðvitnisson, aangenaam.
En thu? – En jij?

_________________
"The one who runs in front of her is called
HATI HROÐVITNISSON
And he will take the moon"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valkyrie Skalksdóttir
avatar
Class 4
Aantal berichten : 411

Character Profile
Alias: Víkingr
Age: 1250
Occupation: Wilde bosbewoner
BerichtOnderwerp: Re: Water leave through the valleys you wore down &Hati   ma maa 21, 2016 9:51 pm

Water wash over me
cool me down

Hoewel Valkyrie over het algemeen gezien niet zo’n grote fan sociaal contact had ze het wel nodig en was het daarom goed dat ze af en toe iemand tegen kwam, juist op de plekken waar ze normaal gesproken heen ging om ‘alleen te zijn’. Iets wat ze hier voor het grootste gedeelte al was, en daarom moest ze eigenlijk weer terug. Het zou haar nu namelijk alleen maar gek maken als ze de hele tijd alleen maar met haar eigen gedachten zat, misschien dat ze het zelfs kwijt zou raken. Wat maar beter niet kon gebeuren, want dan was iedereen wel iets verder van huis.

Dat de jongen haar aansprak met een andere taal verbaasde haar op zich nog niet zo erg, maar wel dat het nu net een taal was die Valkyrie kende, of toch in ieder geval genoeg. Vikingen kwamen vroeger wel vaker ook in de andere ‘Viking gebieden’ uit Scandinavië en zo leerden ze vaak ook de verschillen in taal of gewoon accenten. Voor haar was het niet heel moeilijk geweest, ze was best goed in leren. Zijn gezicht klaarde ook meteen op wanneer ze in zijn taal terug begon te praten, en ook bij haar was het te horen dat ze toch zeker uit die streek kwam. Niet precies IJsland, maar het lag wel in de buurt. “Ég gerði það ekki heldur” Zei hij terug waarop ze toch even een klein glimlachje liet zien voordat ze hem vroeg naar zijn naam. “Ég heiti Hati Hróðvitnisson, Gaman að kynnast þér” Antwoordde hij waarna hij ook een kleine buiging maakte. Valkyrie volgde zijn beweging en probeerde haar gezicht niet te veranderen naar een fronsje. Vroeger was het vrij normaal geweest dat mensen voor haar bogen omdat ze als hoogste in de rang stond. Nu voelde het heel anders.. Omdat ze zelf het gevoel had niemand meer te zijn in deze wereld. ”Þú þarft ekki að beygja fyrir mér.” Zei ze daarom zachtjes. Hij keek haar met een schuin grijnsje aan, eentje die gewoon beantwoord werd door een neutrale maar wel vriendelijk blik. “En thu?” Vroeg hij uiteindelijk ook waarop ze toch zachtjes weer glimlachte. ”Valkyrie Skalksdóttir,” Stelde ze zichzelf dan ook voor. ”Og ég geri ráð fyrir að þú kemur frá Íslandi?” Vroeg ze hem toen vervolgens, om het zeker te weten..

Vertaling:
”Þú þarft ekki að beygja fyrir mér.” - Je hoeft voor mij niet te buigen.
”Og ég geri ráð fyrir að þú kemur frá Íslandi?” - En ik neem aan dat je komt uit IJsland?
words: ### | tag: Hati | outfit: here

_________________

 

Inside her mind:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hati Hróðvitnisson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Mánagarmr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Water leave through the valleys you wore down &Hati   ma maa 21, 2016 10:24 pm

Er was een groot verschil voor de jongen als hij gewoon zijn eigen taal kon praten. Vaak zorgde dit er onbewust ook voor dat hij wat netter werd. Al bleef hij nog altijd zichzelf en maakte zijn naam nog waar, maar hij was in ieder geval in het begin minder zichzelf. Hij merkte ook dat de ander ervaring had in de taal spreken, maar dat het niet geheel haar thuistaal moest zijn zoals bij hem. Dit maakte hem nieuwsgierig naar waar ze wel vandaan kwam. Echter had hij eerst andere dingen om mee bezig te zijn. Zo leek de ander er niet helemaal mee eens te zijn dat hij boog, wat bevestigd werd door haar woorden. Onverstoorbaar als Hati was grijnsde hij hierdoor breed. “Ég þarf ekki að” Begon de zwartharige simpel, de nadruk leggend op het moeten. “En ég mun samt” Er was weinig aan te doen als hij eenmaal met zulke dingen bezig was. Je kon het dus ook niet winnen in welk argument dan ook, als hij zou willen buigen deed hij dat. De ander stelde zich voor met een naam die de bekende regeling had. Maar ook het voorstuk wekte zijn interesse. Het was een krachtige naam, en hij vroeg zich af wat de dame gedaan moest hebben die te krijgen. “Valkyrie eins og í Valkyrja?” Vroeg de jongen dus ook na, in de hoop meer informatie eruit te krijgen. De ander zat nu even aan hem vast, kreeg je ervan als je ineens interessant bleek te zijn. Bij de vraag knikte hij even “Einmitt. Hvaðan kemur þú?” Het was wel een heel braaf gesprekje hoor, was hij niet van zichzelf gewend. Echter kon hij pas iets uitlokken nadat hij wist wat hij wou weten, anders werd het achteraf eruit krijgen nog een probleem.

Ég þarf ekki að – Ik hoef niet te bukken
En ég mun samt – Maar ik doe het alsnog
Valkyrie eins og í Valkyrja? – Valkyrie als in Valkyrja?
Einmitt. Hvaðan kemur þú? – Inderdaad. Waar kom jij vandaan?

_________________
"The one who runs in front of her is called
HATI HROÐVITNISSON
And he will take the moon"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valkyrie Skalksdóttir
avatar
Class 4
Aantal berichten : 411

Character Profile
Alias: Víkingr
Age: 1250
Occupation: Wilde bosbewoner
BerichtOnderwerp: Re: Water leave through the valleys you wore down &Hati   di maa 22, 2016 1:20 pm

Water wash over me
cool me down

Het was niet meteen echt zo dat het slecht was dat hij voor haar boog, want waarschijnlijk als ze van deze tijd kwam had ze het ook helemaal niet zo erg gevonden. Maar ze kwam niet uit deze tijd, deze tijd was bijna volledig vreemd voor het meisje. Buigen had in haar tijdstip een andere betekenis en dat begreep zij ook, al voelde ze zich er toch nog ongemakkelijk door. Waarom kon ze niet precies zeggen. Het was misschien meer om dat ze zichzelf nu niet waardig genoeg vond om voor te buigen. Vroeger was dat anders geweest maar die rank was ze kwijtgeraakt, ze was niet meer de Earl van Skagen. Daarom had ze hem ook even kort duidelijk gemaakt dat hij voor haar niet hoefde te buigen. “Ég þarf ekki að” Zei hij daarop terug met alsnog het grijnsje en de nadruk op moeten. “En ég mun samt” Vervolgde hij waarop ze hem nog even wat onderzoekend aankeek maar uiteindelijk wel knikte. Het was ook iets wat hij zelf moest weten, ze liet hem alleen weten dat het niet hoefde omdat ze zich er anders ongemakkelijk over zou blijven voelen. Dus ze accepteerde het nu ook gewoon.

Haar naam had dezelfde regeling als die van hem, en dat was ook wel niet zo’n verrassing, voor haar dan toch niet in ieder geval. Valkyrie kwam uit de tijd waarop die regelingen ook echt de enige waren, een andere naam kreeg je gewoon niet als achternaam. Nu was dat wel anders had ze gehoord, iets wat voor haar ook alleen maar voor verwarring zorgde. Hij kwam dus allen wel nog uit een traditionele familie die nog deed aan deze achternamen, of hij moest ook al oud zijn? “Valkyrie eins og í Valkyrja?” Vroeg hij nog na waarop ze even glimlachte, puur omdat dat eigenlijk de meest juiste uitspraak was van haar naam en het was hoe ze vroeger genoemd werd. En ze had het al lang niet meer van iemand anders gehoord behalve van haarzelf. Nu was het Valkyrie, of Valkje zoals Lawrence haar dan noemde. ”Já, það er einmitt hvernig þú dæma það.” Zei ze daarom met wat trots terug. ”Eins ódauðlega skjöld maiden engla frá Valhalla.” Vervolgde ze, al zou hij ze wel kennen waarschijnlijk. Noorse Mythologie was wel bekend door heel Scandinavië en veel dankten daar hun namen was, zo ook hij. Het was haar namelijk ook niet voorbij geglipt dat zijn naam daar ook vandaan kwam. “Einmitt. Hvaðan kemur þú?” Bevestigde hij met ook de vraag waar zij dan vandaan kwam. ”Skagen, Danmörk.” Liet ze daarom weten, al was het nog met lichte twijfel, omdat ze niet graag dingen van haarzelf weggaf. Maar tot nu toe wist hij nog niet de erge dingen over haar en Valkyrie was al lang niet meer in Skagen geweest, of had ook niets meer van bezittingen dus aan de andere kant, wat had ze te verliezen?

Vertaling:
”Já, það er einmitt hvernig þú dæma það.” - Ja, dat is precies hoe je het uitspreekt
”Eins ódauðlega skjöld maiden engla frá Valhalla.” - Net als de onsterfelijke schildmaagd engelen uit Valhalla.
”Skagen, Danmörk.” - Skagen, Denemarken
words: ### | tag: Hati | outfit: here

_________________

 

Inside her mind:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hati Hróðvitnisson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Mánagarmr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Water leave through the valleys you wore down &Hati   zo maa 27, 2016 7:39 pm

Bij de reactie op zijn woorden was het voor Hati meteen duidelijk hoe hij de ander voortaan zou noemen. Hij was vrij simpel aangelegd en dit had een leuk zicht gegeven. Hij werkte nogal in het idee dat goed gedrag beloond werd. Als er iets gebeurde en hij kreeg de juiste reactie, deed hij het vaker. Wat was het toch makkelijk. Hij had de trots in haar stem gehoord, wat te begrijpen was met een naam zoals die. Een naam stond voor het karakter van degene. Wat hem een goede inschatting zou geven van de ander. Toen de ander het nog verklaarde knik hij begrijpend. Hij kende ze, eigenlijk was hij vrij ouderwets opgevoed. Maar hij wist ook niet precies wat hij allemaal was. Vandaar dat hij een open gebaar maakte met zijn armen en terug reageerde “Það hentar þér” Het was waar ook, ze zag eruit als iemand die zichzelf wel kon redden. Of in ieder geval niet bij de emotionele huppeltrutjes hoorde die hij hier ook al had gezien. “Ég Hati eins og í son Fenrir og Mánagarmr” Als in de verrader en vijand van de goden, degene die de maan verslond tijdens Ragnarök. Ja, zijn naam was dus minder eervol als die van ander. Maar hij was in ieder geval sterk, en wat naar genoeg paste deze ook goed bij de jongen. Hierna kwam hij erachter dat de ander uit Denemarken kwam, waardoor hij even bedachtzaam knikte. Hij was er nog nooit geweest, maar het kon verklaren waarom ze zijn taal sprak, het lag allemaal redelijk in de buurt. Zijn blik gleed naar het gebouw wat achter de Valkyrja stond. “Býrðu hér?” Sprak hij vragend. Hij was er nog maar net en als de ander hier woonde zou hij graag willen weten hoe ze dat voor elkaar had gekregen. Als een privévertrek met stranduitzicht ook een optie was. Tjah, waarom dan een kamertje delen met een wildvreemde?

Það hentar þér – It suits you
Ég Hati eins og í son Fenrir og Mánagarmr – Ik ben Hati als in zoon van Fenrir en maanjager.
Býrðu hér – Woon je hier

_________________
"The one who runs in front of her is called
HATI HROÐVITNISSON
And he will take the moon"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valkyrie Skalksdóttir
avatar
Class 4
Aantal berichten : 411

Character Profile
Alias: Víkingr
Age: 1250
Occupation: Wilde bosbewoner
BerichtOnderwerp: Re: Water leave through the valleys you wore down &Hati   ma maa 28, 2016 7:22 pm

Water wash over me
cool me down

Het was echt lang geleden sinds iemand haar naam op de juiste manier uitgesproken had, omdat de meeste mensen hier het niet goed konden uitspreken. Dan kreeg ze eerder een vreemd gezicht, of dan gingen ze er iets anders van maken, iets waar Valkyrie maar slecht tegen kon. Ze was namelijk trots op de naam die ze gekregen had van haar ouders, omdat het een sterke naam was. Het stond voor hele sterke vrouwen die het lot van vele op de slagvelden hadden bepaald. Zij kozen wie ze meenamen naar Valhalla en wie achtergelaten zou worden. Daarom had ze er nu maar gewoon Valkyrie van gemaakt en sprak ze het op de engelse manier uit, zodat ze het konden uitspreken, en gaf vaak ook het alternatief om haar Val te noemen. De enige wie dat niet deed was Lawrence maar van hem kon ze het hebben. “Það hentar þér” Zei hij waarop ze toch weer even glimlachte. En op de een of andere manier kon Valkyrie zichzelf ook vergelijken met de beschijvingen, want ze was immortal en een sterke shieldmaiden die door haar mutaties nog veel dodelijker was in een gevecht. Jammer genoeg kon ze voor haarzelf het ‘engel’ gebeuren niet echt plaatsen.. Zij zag zichzelf meer als een monster dan een engel. Daarbij was ze nu misschien ook iets onstabieler dan het er misschien uit zou zien, en dat ze vroeger was.

Hij had ook een naam uit de Noorse Mythologie, dat was iets dat zij ook al heel snel was opgevallen. Valkyrie leefde dan ook in de tijd dat iedereen erin geloofde en dat waren de enige verhalen die verteld werden in de nachten rond het vuur. “Ég Hati eins og í son Fenrir og Mánagarmr” Zei hij waarop ze even kort knikte. Hij was dan wel niet een erg geliefd karakter in de Noorse Mythologie maar niet dat ze daar nu hem om zou veroordelen. ”Ég veit söguna.” Zei ze even rustig terwijl ze toch even glimlachte. Wanneer hij vroeg waar ze vandaan kwam vertelede ze vervolgens ook eerlijk dat ze uit Denemarken kwam. Skagen, het uiterste puntje van het land. Het lag best wel in de buurt van IJsland en Valkyrie was er toen de tijd vaak geweest voor bondgenoten, daarom kende ze de taal. Nu bleek het dus ook wel handig te zijn. “Býrðu hér?” Vroeg hij tenslotte ook nog terwijl hij keek naar het kleine huisje. Ze draaide zich ook even richting het huisje en keek hem daarna weer aan. Haar ogen twijfelde eventjes of ze het hem wel moest vertellen maar uiteindelijk knikte ze toch. ”Já,” Zei ze zachtjes met een zuchtje. ”Þeir gerðu það fyrir mig þar sem ég gat ekki sofið inni í byggingunni.” Liet ze vervolgens weten, maar verder wilde ze het er eigenlijk ook niet over hebben. Iets wat ze probeerde duidelijk te maken met een blik die hem toch licht waarschuwde. ”Hefur þú verið hér lengi, á eyjunni?” Ging ze daarom verder, om van het onderwerp af te springen.

Vertaling:
”Ég veit söguna.” - I know the story
”Já,” - Yes
”Þeir gerðu það fyrir mig þar sem ég gat ekki sofið inni í byggingunni.” - They made it for me since I couldn't sleep inside the building.
”Hefur þú verið hér lengi, á eyjunni?” - Have you been here long, on the island?
words: ### | tag: Hati | outfit: here

_________________

 

Inside her mind:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hati Hróðvitnisson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Mánagarmr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Water leave through the valleys you wore down &Hati   do maa 31, 2016 12:17 pm


Hati Hróðvitnisson


Uiteindelijk ging het gesprek over het huisje achter de jonge vrouw. Iets waar hij dan ook nieuwsgierig naar was. Wie weet was dat ook een optie. En een strandhuisje was voor zijn.. hobby.. ook een stuk makkelijker dan een ruimte met een kamergenoot. Of zijn roommate moest makkelijk zijn met zulke dingen, dan vond hij het een stuk minder erg. Meer zielen meer vreugd right? In ieder geval keek de ander nu ook naar het huisje en gaf uiteindelijk antwoord met een ja, om te volgen met een verklaring dat ze niet in het gebouw kon slapen. Normaal had hij gewoon domweg doorgevraagd, ondanks die blik. Maar hij mocht haar wel en wou zijn bron van normaal praten niet verliezen. Hierdoor knikte hij eventjes en liet daarmee weten dat hij het daarmee zou laten. Hierdoor moest hij wel wat opmerkingen inslikken. Maar al snel wkam de vraag hoe lang hij al op het eiland was, waardoor hij zuchtte. “Nokkrar vikur” Hij klonk duidelijk wat bitter over zijn positie. Echt tevreden dat hij op het eiland zat was hij niet. Hoe dan ook was hij nog nauwelijks op alle plekken geweest en met name het schoolgebouw had hij heel goed kunnen ontwijken. “Eru sumir verða-sjá staði?” Vroeg hij toen maar. Wie weet miste hij iets spannends wat zijn verblijf leuker kon maken.

Nokkrar vikur – Een paar weekjes
Eru sumir verða-sjá staði? – Zijn er wat must-see plekken?


TAG: Valkyrja
By Kíli

_________________
"The one who runs in front of her is called
HATI HROÐVITNISSON
And he will take the moon"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valkyrie Skalksdóttir
avatar
Class 4
Aantal berichten : 411

Character Profile
Alias: Víkingr
Age: 1250
Occupation: Wilde bosbewoner
BerichtOnderwerp: Re: Water leave through the valleys you wore down &Hati   ma apr 04, 2016 3:05 pm

Water wash over me
cool me down

Het feit dat ze hem niet veroordeelde om zijn naam had ook te maken met haarzelf, ondanks dat zij wel een naam had die veel goede betekenis had. Valkyrie wist namelijk niet of ze wel aan die goede bedoelingen kon voldoen na wat ze allemaal gedaan had. Ze was meer een monster dan een engel, dus misschien kon ze zich ook wel relaten aan de wolf. Maar ook omdat hij misschien niet zelf hem was, maar vernoemd was. Nu ging het alleen over het huisje waarin zij sliep omdat ze niet in het gebouw kon slapen. Verder vragen wilde ze alleen voorkomen dus de waarschuwende blik van haar zei voor de rest al genoeg. Ze zou vragen niet op prijs gaan stellen en wilde het niet vertellen aan hem. Dat was duidelijk door enkel één blik die ze gaf. Gelukkig besloot hij er dan ook geen verder vragen over te stellen, iets wat ze dus wel waardeerde en daarbij kon ze wel een stukje respect geven.

Hij zuchtte eventjes. “Nokkrar vikur” Zei hij waarbij hij dus al liet weten dat hij er nog niet zo heel erg lang was. Iets waarop ze even simpel knikte. Het was eigenlijk maar een vraag geweest om andere vragen te ontwijken maar ergens vond ze het ook wel handig om te weten. Ze wist het liefst zoveel mogelijk over de persoon voor haar omdat ze dan beter inschattingen kon maken. Valkyrie was nog altijd slecht in mensen vertrouwen dus ze wilde zo veel weten wat er kon gebeuren. “Eru sumir verða-sjá staði?” Vroeg hij haar vervolgens waarop ze ook haar schouders ophaalde. Ze wist op het eiland niet zoveel te vinden omdat ze voor het grootste gedeelte buiten bleef. Binnenkomen was iets dat ze het liefst zo lang mogelijk wilde uitstellen. ”Ég held að þú ert að spyrja ranga manneskju fyrir að sjá staði.” Zei ze terug. ”Ég í raun ekki að koma inn þegar það er ekki nauðsynlegt.” Legde ze uit met een zuchtje. ”En ég veit að það eru hesthús og klettar á enda eyjarinnar eru mjög falleg.” Vervolgde ze uiteindelijk..

Vertaling:
”Ég held að þú ert að spyrja ranga manneskju fyrir að sjá staði.” - I think you're asking the wrong person for the must see places
”Ég í raun ekki að koma inn þegar það er ekki nauðsynlegt.” - I don't really come inside when it's not necessary
”En ég veit að það eru hesthús og klettar á enda eyjarinnar eru mjög falleg.” - But I do know that there are horse stables and the cliffs on the end of the island are very beautiful
words: ### | tag: Hati | outfit: here

_________________

 

Inside her mind:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Water leave through the valleys you wore down &Hati   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Water leave through the valleys you wore down &Hati
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: