INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Hati Hróðvitnisson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hati Hróðvitnisson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Mánagarmr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Hati Hróðvitnisson   vr maa 18, 2016 9:52 pm

General
✖Full name: Hati Hróðvitnisson
✖Name: Hati
✖Nicknames: Haartje
✖Gender: Male ♂
✖Sexuality: Bisexual
✖Age: 19 years
✖Birthplace: Iceland, Reykjavik
✖Birthday: 28th of October
✖Zodiac: Scorpio


Appearance
✖Length: 1.93m
✖Weight: 84kg
✖Eyes: Amber
✖Hair: Zwart, wild en halflang.
✖Build: Lang en redelijk breed.
✖Scars: Redelijk wat rond zijn nek en rug

✖Appearance Description: Dankzij zijn vorige werk en zijn ietwat fysieke hobby’s heeft Hati een mooi gespierd lichaam. Met name zijn bovenlichaam heeft de zichtbare training gehad, al heeft de jongen er nooit veel aandacht aan besteed. Die motivatie is overal wel te zien. Zijn halflange haar, zwarte kleur, staan vaak alle windrichtingen op. Meer dan zijn wilde kapsel op de zoveel tijd naar achteren vegen doet hij niet, al lijkt het hem alleen maar meer te sieren. Iets wat wel altijd helder staat zijn zijn ogen, deze hebben een doordringende amberen kleur. Hierin staat meestal ook een hint van entertainment, alsof je hem vermaakt, en meer ook niet. Hij is redelijk lang en dit ziet de jongen dit niet altijd als een voordeel, al neemt hij zijn intimiderende uiterlijk meestal maar voor lief. Het enige wat dit beeld verstoort zijn de littekens die hij op zijn nek en rug draagt. Deze zijn diep en rafelig, vaak scheuren ze nog open en Hati doet er zichtbaar de moeite niet voor om ze te laten hechten. Zijn kledingstijl is meestal dun en meer comfortabel dan iets anders. Hij draagt meestal een donkere spijkerbroek met zwarte sneakers. Zijn shirtjes zijn vaak versleten en blijven immers toch niet lang om zijn lichaam zitten. Hij draagt altijd een ijzeren amulet met een wolf en maan erop, die hij heeft gekregen samen met zijn broer.


Personality

✖Personality Traits: Semi-sadistisch, sarcastisch, hard, kil, droog, sceptisch, fel, flirterig, afstandelijk, onverschillig, arrogant, kleinerend, pester, vals, geduldig.
✖Personality Description: Hati is dankzij een lang verleden uitgegroeid tot wat hij is, al is hij nooit een lieverd geweest. Een jongen die je beter kan ontlopen en de hoop bij op kan geven.  Hij is niet het standaard typje dat hij dankzij een verknipte jeugd een schurk is geworden maar stiekem heel zachtaardig is. Nee, dat zou gewoon veel te makkelijk zijn, niet waar? Dan was het gewoon een weg vinden naar zijn hart, pleister erop gooien en Hati veranderd plots naar een prins. Daarvoor is hij al te ver weg. Hati is als een verslaafde, iemand die met al zijn hart wil stoppen maar er gewoon te veel van houd. Hij verzint er geen excuus meer voor en houd het niet meer tegen. Hati is even kil en hard als het land waarin hij is opgegroeid. Hoe andere mensen het maken ligt hem koud, ze interesseren hem voor geen seconde. Hij zoekt geen medelijden en is geen gedumpte puppy zoals andere hem graag zien. Om dit duidelijk te maken heeft hij een aparte manier gevonden. Hij pest andere graag, slaat ze voor zijn pacht in elkaar en kleineert ze. Bittere smaak van andermans tranen boeien hem niet en zijn woorden zullen altijd zijn vorm van humor bevatten. Deze is bitter, sceptisch en bovenal droog. Het boeit hem niet wat andere van hem denken, hoe vaak hij ook na moet blijven en als ze hem bedreigen ziet hij dit enkel als een uitnodiging voor nog een ronde. Maar hij weet heus wel hoe een nette jongen zich moet gedragen, en voor degene die hem nog niet echt kennen is hij vaak charmant. Maar zodra hij doorheeft dat je hem niks kan geven van waarde dumpt hij je weer met liefde en zie je weer zijn ware aard. Ondanks dit alles blijft hij een man, en hij flirt graag met mensen van het vrouwelijke geslacht. En het mannelijke en zelfs als hij het niet eens zeker weet wat er onder de kleding verborgen gaat. Hij was niet zo moeilijk op dat vlak. En hoewel dit alles totaal niet mooi nog vriendelijk is, is hij zeer geduldig. Zowel in zijn gepest als in zijn andere daden kan hij er makkelijk de tijd voor nemen. Het leven duurt immers lang. Hoewel hij normaal een gevoel heeft voor slechte daden en zich daarop richt, is hij niet altijd de slechtste. Hati houd verassend veel van dieren en kan hier vrij goed mee omgaan. Dit laat hij zo min mogelijk merken aan andere, maar als de kans krijgt houd hij zich bezig met dieren.

✖Likes: De nacht, gehaat worden, zijn zin krijgen, alleen zijn, met dieren omgaan, winnen.
✖Dislikes: Zelfmedelijden, genegeerd worden, goed gemeend medelijden van andere, boeken.

✖Fears: Hardop moeten lezen, verdrinken
✖Ambitions: Winnen, herinnerd worden.

✖Bad habits: Andere pijn doen, roken, zichzelf zijn, zijn shirt uittrekken.
✖Good habits: Hij is een doorzetter, zijn charmantheid, zijn shirt uittrekken.

✖Hobbies: Paardrijden, dieren trainen, vechten, flirten.


Mutation

Waar te beginnen? Ten eerste, Hati is een weerwolf. Of zo kan je het het makkelijkste omschrijven. De jongen kan naar wil veranderen in een wolf en hoeft niet te kijken naar tijdstip of maanstand. Daarbij is zijn wolfvorm ook niet de standaard vorm die je ziet in natuurboeken of in de dierentuin. Het is een dire wolf, een grote wolfsoort en de jongen heeft dus ook een schofthoogte van 1.30m. Hierbij is zijn bouw ook sterker dan je zou denken, hij kan zonder veel moeite iemand op zijn rug nemen mocht dit nodig zijn. Zijn vacht is een diepzwart en zijn ogen hebben een rood/amberen kleur. Ondanks dat dit vrij bedreigend lijkt is hij best makkelijk aan te zien als huisdier vanaf een afstandje, enkel de grootte werkt niet zo goed mee voor dit beeld. Aangezien hij een weerwolf is kan hij redelijk een slag nemen, en als hij zichzelf even de tijd neemt bij te komen genezen zijn wonden ook vrij snel. Dit werkt enkel in zijn wolfvorm, al is het genezingsproces als mens wel sneller is deze veel realistischer. Iets waar hij zowel als mens als dier last van heeft is zilver, dit zorgt voor brandplekken zodra hij ermee in aanraking komt. Hoe ouder en langer het zilver is gezegend hoe meer het hem pijn doet. Nieuw zilver zal hem nog steeds irriteren maar heeft minder effect op korte duur. Weer terug op zijn wolf kanten, Hati heeft als wolf nog vrij veel instinct over. Hij kan mensen dan wel verstaan en begrijpen, hij voelt voornamelijk hun emoties aan. Zelfs als mens bezit hij over dit instinct en hij lijkt zo snel dingen door te hebben bij andere en zelfs bij dieren. Als wolf is dit natuurlijk sterker, al kan hij daar niet op terug reageren behalve met basic wolf reacties, die niet zo voculair verstaanbaar waren. Iets wat wolf-Hati wel moet doen is jagen, vers en rauw vlees hoort nu gewoon bij zijn dieet. Natuurlijk kan hij het enkele dagen uithouden met ingevroren vlees maar de behoefte om zijn eigen eten te vangen zou blijven. Dit is ook iets om hem gezond te houden, al jaagt hij liever alleen voor het gemak. De wolf heeft soms nog wat.. onhandige trekjes. In bepaalde momenten word hij zowel als mens als wolf heel opgefokt en agressief. Rond deze periodes kan hij naar alles snauwen en is vechten iets wat om het uur voor kan komen. Als wolf zoekt hij dan meer soortgenoten op, waarschijnlijk om te vechten en mocht er een vrouwelijke bij zijn zou zijn flirt zijnde ook in die vorm ten sprake komen. Dit komt voornamelijk voor in de herfst en lente, en trekt na een weekje weer weg waarna hij weer zichzelf is. Nog iets wat onhandig is dat wanneer de maan wel vol is Hati gedwongen word om te veranderen naar een wolf, al is hij dan een stuk erger dan normaal. Ten eerste is hij enkele centimeter groter en een stuk agressiever, zoals zijn soort erom bekent staat zou hij dan alles aanvallen en kapot maken wat hij tegenkomt. De beste oplossing voor hem is gewoon ver weg te gaan die nacht naar een plek zonder huizen of mensen, en de volgende ochtend weer terugkomen.

✖Pro’s:
- Wolfvorm om menselijk contact mee te vermijden.
- Zacht en aaibaar, technisch gezien een grote hond.
- Als wolf snel helen.
- Jagen, speuren, vechten. Gewoon hond/wolf voordelen.
- Kan emoties beter aanvoelen bij mens en dier.

✖Con’s:
- Sterke zintuigen die snel geïrriteerd zijn.
- Iedere volle maan nogal een drama.
- Eens in de zoveel tijd agressief zijn door moeder natuur.
- Zilverfobia.
- Rauw vlees moeten eten voor gezondheid.
- Word soms aangezien als een hond.


History
Hati is de tweede zoon van Fenrir, en hij was daarbij ook de rede waarom diens vrouw, zijn moeder is gestorven. De bevalling was te zwaar, de dokters waren niet aanwezig en het bloed werd te snel verloren uit de tengere vrouw. Iedereen had het tegen de jonge moeder gezegd; doe nu niet, maar ze was altijd al koppig geweest. De vrouw wou nog een kind, en hoewel haar man tegen stribbelde dat ze al een prachtige zoon hadden kon niemand haar stoppen. Tijdens de zwangerschap ging er al enorm veel mis, keer op keer kwamen de dokters langs maar er was niks dat ze konden doen. Bij de zwangerschap van Sköll, hun eerste zoon, was het al een wonder geweest dat ze het had overleefd. En een wonder kwam nooit twee keer voor. Fenrir was bitter om het verlies van de enige die hij ooit had lief gehad. Zíjn vrouw, de enige die ooit zijn hart had bereikt. Maar tijd om te rouwen had hij niet. Hij had een zoon van nog maar 2 jaar en een baby in de armen. Hij noemde zijn nieuwe kind Hati, naar de wolf die Máni opjoeg. Zoals Sköll naar de wolf was vernoemd die achter Sól joeg. Maar zoals iedereen weet werden bittere mensen gemaakt omdat ze ooit teveel lief hadden gehad. En zo ook Fenrir, hij had niks aan zijn zoons, hij had überhoud nooit kinderen gewild. Maar ja, aangezien ze het laatste waren dat zijn vrouw had afgestaan kon hij ze niet aan hun lot overlaten. Zo voedde hij beiden kinderen hard op. De broers haatte elkaar. Sköll vond dat Hati als jongste zoon te veel aandacht kreeg, omdat hij zoveel op de moeder leek, omdat hij nog onschuldig was. En Hati had een hekel aan Sköll om dezelfde redenen, al kreeg deze meer aandacht omdat hij de oudste was. Samen met deze rivaliteit werden de twee broers ouder. Op een leeftijd van 8 jaar kwam Hati voor het eerst in contact met mutaties. Sköll was net 10 jaar geworden en was met ieder jaar weer moeilijker. Het jongere broertje kreeg veel van die vijandelijkheid te voorduren. Ze waren immers alleen in het grote huis, en iemand anders om het op af te reageren was er niet. Bij hun vader zouden ze het immers nooit durven. Maar op een nacht werd de jongste zoon wakker van een rommelend geluid en kwam zijn broer tegen, in pijn vertrokken. Versteend had hij toegekeken hoe deze uiteindelijk veranderde in een blonde wolf en hem aanviel. Het was geen normale wolf geweest, daarvoor was die te groot en te sterk geweest. Door het lawaai kwam uiteindelijk ook hun vader opdagen, deze kreeg het voor elkaar de broers uit elkaar te halen en sloot Sköll op in de kelder tot hij de volgende dag weer normaal was. Fenrir bleef vrij kalm over het feit dat zijn zoon een weerwolf was, en schreef Hati meteen af als degene die hetzelfde lot moest meemaken. Al snel kwamen ze erachter dat ze hetzelfde konden, ze waren weerwolven maar konden naar hun wil veranderen. Enkel bij de volle maan werden ze gedwongen en werden ze wild. Waar de oudste het probeerde te negeren vond Hati het minder erg en accepteerde het. Enkel de gedwongen nacht eens in de zoveel tijd was verschrikkelijk, deze moest hij immers doorbrengen met zijn broer in de kelder. Dit zorgde voor velen wonden en littekens voor beiden. Uiteindelijk verhuisde de rijke familie en ging Sköll weg om te werken. Niet lang daarna kwam er een incident waardoor Hati afgeschreven werd naar een school om zijn krachten te leren beheersen, al leken beiden er geen hoop voor te hebben.  Maar wat verwachte je; hij had weinig tot niks aan zijn krachten en daarbij had hij nooit leren lezen of schrijven. Enkele helse jaren van school kwamen hem tegenmoed. Vooral omdat hij last had van zijn andere taal, analfabeetheid en asociale capaciteiten.


Trivia


✖Hati krijgt bijles om te leren lezen en schrijven.
✖Hij kan redelijk wat talen praten, al werkt lezen en schrijven niet mee.
✖Hati heeft het altijd warm en zo ook de neiging snel zonder shirt rond te lopen en onverwachts deze uit te trekken.
✖Hati heeft onverklaarbare bronnen voor zijn sigaretten en aanstekers.

_________________
"The one who runs in front of her is called
HATI HROÐVITNISSON
And he will take the moon"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Hati Hróðvitnisson   za maa 19, 2016 11:57 am


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hati Hróðvitnisson
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: