INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Kendra Abernathy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kendra Abernathy
avatar
Class 2
Aantal berichten : 21

Character Profile
Alias: Copycat
Age: 17 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: Kendra Abernathy   do maa 17, 2016 8:24 pm

Kendra Abernathy

Algemeen
Name: Kendra Abernathy
Alias: Copycat
Age: 17 years old
Place of birth: United States

Uiterlijk
Kendra is een zelfverzekerd meisje en voelt zich goed in haar lichaam. Waar zij het meest trots op is zijn haar mooie, grote, blauwe ogen. Zelf vind ze dat ze een perfecte lichaam heeft, daarom vind ze het fijn om haar lichaam te laten zien.  

Innerlijk
Kendra staat altijd vol in het leven en maakt er het beste van. Ze heeft veel zelfvertrouwen, ze geeft nooit op en blijft doorgaan tot ze haar doel heeft bereikt. Kendra heeft één doel in het leven: mensen helpen. Ze is een erg aardig meisje en vind het geweldig om nieuwe mensen te ontmoeten. Tuurlijk heeft ze soms ook een chagrijnige bui, dan moet je uit haar buurt blijven. Maar Kendra is vaak erg vrolijk. Ze is ook een erg slim meisje en heeft altijd een oplossing voor haar problemen.

Mutatie
1. Adoptive muscle memories
2. Superhuman strength
3. Danger sense

1. Adoptive muscle memories betekent dat Kendra alles kan doen wat ze ziet. Zelf heeft ze hier geen controle over, dit is vaak erg lastig voor haar omdat ze mensen pijn kan doen zonder dat ze het weet of wilt. Wanneer Kendra iets ziet op televisie (bijv. boksers) zal ze dit gelijk na kunnen doen. Ze kan zelfs dieren nadoen en zal dan ook meteen even sterk zijn als het dier. Als Kendra een dier nadoet kan ze ook andere dingen doen wat dat dier kan doen. Bijvoorbeeld als ze een gorilla heeft zien klimmen kan ze ook meteen vechten als een gorilla. Maar dit geldt alleen voor dieren die ze nadoet. Zij kan zelf bepalen hoe lang dit zal duren, er zit geen limiet op. Maar tuurlijk kan Kendra uitgeput raken als dingen doet die erg energiek zijn, alleen ze houdt het veel langer vol dan normale mensen. Als ze erg uitgeput is kan ze gewoon weer terug transformeren naar normaal.
Voordelen: Kendra kan als het ware elke dier zijn, kan veel dingen uitvoeren die andere niet kunnen doen.
Nadelen: Ze kan haar krachten niet beheersen en kan hiermee mensen pijn doen.

2. Superhuman strength betekent dat Kendra zo sterk is als een mens maar kan bereiken. Dit betekent niet dat ze veel spieren heeft, ze heeft nog steeds een normale lichaamsbouw. Doordat zij superhuman strength heeft kan ze haar adoptive muscle memories beter toepassen. Ze kan beter vechten dan dat ze eigenlijk heeft gezien.
Voordelen: Ze is erg sterk en kan daarom meer dingen uitvoeren
Nadelen: Als ze even geen controle heeft over haar strength zal ze soms per ongeluk iets kapot maken    

3. Danger sense betekent dat Kendra een zesde zintuig heeft, ze voelt aan wanneer er gevaar is. Dit komt vaak goed van toepassing.
Voordelen: ze heeft altijd door wanneer er gevaar is
Nadelen: ze weet niet wat het is, alleen maar dat er iets is

Het grootste probleem voor Kendra is dat ze haar krachten vaak niet kan beheersen. Het heeft allemaal met haar emoties te maken. Wanneer ze erg nerveus is kan ze soms aanvallen krijgen waarbij ze dingen kapot gooit en zal dan ook geen rekening houden met mensen om haar heen. Als ze erg boos is kan ze de mensen om haar heen pijn doen, zelf wilt ze dit niet maar ze kan het niet beheersen, daarom is ze meestal ook een gevaar om mensen heen. Maar zolang je haar niet boos maakt of op haar gemak laat voelen is ze geen gevaar. Het is geen probleem wanneer ze verdrietig is of blij, dan zal ze altijd haar zelf blijven. Ze doet erg haar best om haar krachten te beheersen, maar vaak lukt dit niet.

Geschiedenis
Kendra werd in een mand gevonden in het bos, achtergelaten en alleen. Ze werd gevonden een lieftallige getrouwde stel. Zelf konden ze geen kinderen maken en hadden daarom geluk toen ze haar hadden gevonden. Ze werd goed opgevoed door haar adoptieve ouders en was een gelukkig klein kind. Op 5-jarige leeftijd kwam ze er achter dat ze anders was dan andere. Ze kon dingen oppakken die normale kinderen niet kunnen oppakken, bij gym kon ze altijd precies nadoen wat de meester deed en wist altijd wanneer er iets mis was.
Op 12-jarige leeftijd werd dit een ramp; puberteit. Haar emoties werden sterker en ze was vaak boos. Ze had haar ouders meerdere malen pijn gedaan zonder dit door te hebben. Haar ouders deden er alles aan om haar te helpen, maar het werd alleen erger. Op school heeft ze ook vaak problemen gehad door haar agressieve gedrag. Ze begreep het allemaal niet en had nooit door dat ze mensen pijn deed. Ze wilde zo graag weten waarom ze anders was. Tot op een dag kreeg ze haar antwoord. Ze kreeg een brief van haar biologische ouders. Met geschreven:
"Beste Kendra,
Ik weet niet waar ik moet beginnen, het spijt ons dat we er niet voor je konden zijn. Dat ik je nooit heb kunnen helpen met je huiswerk of een verhaaltje kon voorlezen wanneer je naar bed ging. Het deed mij erg veel pijn om jou achter te laten. Alsjeblieft niet denken dat jij niet gewilt was. Jij verdiende een betere leven, wij zouden nooit goede ouders zijn door onze krachten. We wilden jou het ruimte geven om te leven. Hopelijk zul je dit later begrijpen wanneer je zelf kinderen hebt.
Je vraagt je zeker af waarom je anders bent, het zit in de familie. Er zijn mutaties in ons opgetreden. Zelf weten we ook niet waarom. Maar lieverd, ik hoop dat je erg gelukkig bent.
Groetjes, je biologische ouders"

Op haar 15e verjaardag konden haar ouders het niet meer aan en stuurden haar naar een school voor mensen met speciale krachten. Alweer was ze achtergelaten en heeft sinds die dag niks meer van haar ouders gehoord._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Kendra Abernathy   za maa 19, 2016 11:59 am


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Kendra Abernathy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: