INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Puff puff pass

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jayson Mayers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 190
BerichtOnderwerp: Puff puff pass   wo maa 16, 2016 1:21 am


"Puff puff pass"
De winter moest echt eventjes chillen. Eventjes ophouden. Het was gewoon saai om de hele tijd binnen te moeten zitten. Want no way dat hij buiten kwam als het vroor. En hij was niet de enige. Sean nam het alleen nog wat nauwer dan hij. De fucker kwam gewoon zijn kamer niet meer uit. Die zat in diepe winterslaap of iets. Niet dat hij hem ongelijk gaf. Hij verbleef zelf ook graag op zijn kamer, maar dan om andere redenen, ghehe. Met zijn roommate had hij het zeker wel getroffen. Nu goed, het verschil met die tamzak van een homie van hem was dan dat hij uiteindelijk wel weer buiten kwam, als het weer beter was. En dat was precies wat hij nu deed. Met of zonder Sean, uiteindelijk.

Er waren genoeg mutanten op het eiland om zich mee bezig te houden. En er kwamen er elke week nieuwe bij. Dat had hij zelfs gehoord, toen hij eens niet met zijn hoofd in de wolkjes zat. En dan had hij het niet over de wolkjes van de zogezegde zevende hemel waar sommige mensen zich in bevonden. Ghehe. Over wolkjes gesproken. Uit zijn zak haalde hij een strak gerolde joint, stak die tussen zijn lippen en hield er al snel de vlam van zijn aansteker tegen. Haaa, veel beter. Jayson liet zich wat dieper onderuit zakken in de zetel, gaf eventjes helemaal niet om het feit dat de geur van de wiet echt wel scherp was en sowieso aandacht zou gaan trekken van eender wie nu op de gang zou langslopen.
&Nia Bryant

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nia Bryant
avatar
Class 3
Aantal berichten : 61

Character Profile
Alias: Voodoo Doll
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Puff puff pass   wo maa 16, 2016 10:50 pm

O
ntdaan? Was dat het juiste woord? De verandering van trashy achterbuurt naar een luxueus eiland had haar toch wel een degelijke culture shock gegeven. Ze voelde zich ergens misplaatst, maar wist wel dat dat niet hetgeen zou zijn dat haar zou tegenhouden. Uiteindelijk, nadat ze enigszins hersteld was van haar jet lag, was ze uit bed gekropen en had zichzelf naar beneden geforceerd. Gehuld in een vale spijkerbroek die haar eigenlijk net iets te groot was, een standaard zwart shirt en een grijs vestje om het af te maken, liep ze door het doolhof heen dat dit gebouw moest voorstellen. Nog steeds keek ze haar ogen uit: alles zag er zo mooi uit. Verzorgd, tot op de puntjes opgeruimd en schoongemaakt. Haar raam keek uit op prachtige tuinen die helemaal symmetrisch gemaakt waren om het oog maar te plezieren. Ze herinnerde haar tuin in Compton nog. Een klein parket gras met hier en daar droge plekken, een afgestorven bosje en hier en daar wat rommel dat door de tuin verspreid lag.

Het enige wat haar wel bekend voor kwam en haar tevens ook thuis deed voelen was de o, zo beruchte geur van... wiet? Ze hield halt en trok haar wenkbrauw verbouwereerd op. Iemand zat hier in het gebouw even nonchalant een joint te roken? Nou had Nia niet bijzonder veel aandacht geschonken aan de schoolregels, maar ze was er wel vrij zeker van dat marijuana verboden was hier. Ach ja, niet dat het haar probleem was. Het was niet alsof ze de persoon in kwestie op zijn vingers zou gaan tikken. Uiteindelijk stapte ze iets binnen dat op een gezamenlijke woonkamer leek, al kon ze zich daar ook prima in vergissen. Haar vorige huis was namelijk net zo groot geweest als de kledingkast die ze hier had, dus misschien was dit wel gewoon de gang. Haar ogen vielen op een gast die lekker onderuitgezakt van zijn joint zat te genieten. Ze stapte op hem af en ging in de stoel naast hem zitten en gooide haar afgetrapte Adidas Superstars over de leuning heen. Haar ogen fixeerden zich op de joint die nonchalant tussen de lippen van de jongen hing. "Krijg je daar geen problemen mee?" vroeg ze nieuwsgierig, met een hint van ondeugd in haar ogen. Ze zou wel willen zien hoe dit scenario uiteenliep wanneer er een leraar bij kwam kijken, al werd zij er als bijstaander waarschijnlijk ook gewoon op bekritiseerd.

☨ outfit
_________________

your whole life was a frantic running from silence, walk out like someone suddenly born into color
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayson Mayers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 190
BerichtOnderwerp: Re: Puff puff pass   do maa 17, 2016 3:58 pm


"Puff puff pass"
Als er nu een docent langs liep, was hij waarschijnlijk wel gefuckt. In de zin van dat ze hem waarschijnlijk zouden vertellen dat hij zijn joint uit moest doen en hem weg moest gooien. Voor de rest zou hij zich er wel onder uit praten. Zo gebeurde het altijd. Clyde had het ondertussen al lang opgegeven om zich er nog tegen te verzetten. Een stille blik was al genoeg om Jay zijn joint uit te laten doen, al stak hij hem dan gewoon weg in zijn zakken om hem later op te roken. Lang leve mutaties enzo. Het was omdat hij hen zo kon manipuleren dat ze hem geen ergere straf gaven als ze hem eenmaal hadden betrapt. Ze konden niet anders dan hem super aardig te vinden als hij zijn mutatie in gang zette. Momenteel stond die op een laag pitje tho, hij wou niet speciaal iemand naar binnen lokken. Als hij niet op lette dan stond er hier zo een hele horde mutanten binnen die oh zo graag met hem wilden praten.

Het was echter niet te voorkomen dat iemand af zou komen op de geur, als die al zo nieuwsgierig waren om uit te zoeken waar het vandaan kwam. Het was nu net nog iets te koud om het raam open te zetten namelijk. Het was heel voorspelbaar, en uiteindelijk merkte hij ook op hoe iemand de kamer kwam binnen gelopen. Het kon niet aan zijn mutatie liggen, maar ze kwam meteen op hem af gestapt. Wauw, dat was ook nieuw. Ze stapte wel recht in zijn zone tho, al was zijn mutatie nog steeds niet zo heel sterk aanwezig. Ze zou gewoon een goed gevoel hebben in zijn buurt, de neiging om naar alles te luisteren wat hij zei met oprechte interesse. "Krijg je daar geen problemen mee?" Vroeg ze nieuwsgierig, en hij grijnsde haar scheef toe. "Misschien wel, misschien niet, dat zien we dan wel weer", Zei hij, bijna filosofisch. Hij had haar blik wel gezien tho. "Wil je?" Vroeg hij daarom nonchalant, hield de joint losjes tussen zijn duim en wijsvinger voor haar om hem over te nemen als ze er zin in had. Het was dat ze hem deed denken aan zijn tijden in Harlem, waar er wel meer chicks met haar uiterlijk rond liepen, iets wat dan weer minder vaak voor kwam op dit eiland.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nia Bryant
avatar
Class 3
Aantal berichten : 61

Character Profile
Alias: Voodoo Doll
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Puff puff pass   za maa 19, 2016 12:31 am

Z
e wist eigenlijk niet zo goed waarom ze direct naar deze gast toe kwam lopen. Het was niet zo dat de geur van wiet haar nou zo aantrok. Misschien was ze wel aardig sociaal, maar ze was niet zo'n extravert om zich meteen met het doen en laten van anderen te gaan bemoeien. Toch voelde ze zich meteen al een tikkeltje meer thuis hier, misschien omdat ze ergens gewoon opgelucht was om niet de enige persoon met een kleurtje te zijn op dit eiland. Ze was al uit haar bekende setting gerukt, het zou al heel wat zijn als er niemand was zoals zij.

De jongen leek bijzonder onaangedaan voor iemand die in het openbaar iets illegaals aan het doen was, waarschijnlijk had hij één of ander trucje achter de hand dat hem uit deze situatie kon halen. Ergens was ze dan ook wel nieuwsgierig naar de krachten die anderen bezaten, want dat was nu eenmaal waarom ze hier allemaal waren. Meteen begon ze zich afvragen wat haar roommate überhaupt kon. Straks hadden ze een keer ruzie en begon dat wicht spontaan met vuurballen te gooien of iets dergelijks. Nou ja, dat was een probleem voor future Nia. De grijns die de jongen op zijn gezicht toverde, werkte aanstekelijk, want Nia begon nu ook als een idioot te grijnzen. Tevens gaf hij aan zijn joint wel te willen delen en ze hoefde niet eens te antwoorden, of het strak gerolde pakketje werd al voor haar gehouden. Ze keek er even moeilijk na. De eerste joint die ze thuis had gerookt, had niet bepaald goed voor haar uitgepakt. Het was meer dan normaal voor de gangs in Compton om hun wiet te mixen met sporen van cocaïne. Het was dan ook een nare verassing geweest dat Nia uit haar mond begon te schuimen na haar eerste trekje van wat zij dacht dat een joint was geweest. Toch moest ze zich realiseren dat ze niet thuis was. Glimlachend pakte ze de joint aan. "Hm, één trekje tegen de jet lag kan geen kwaad," was haar hypothese. Ze zette haar lippen aan de joint, nam een flinke trek en liet de rook over haar longen trekken. Haar hand stak ze uit om de joint weer terug te geven aan zijn rechtmatige eigenaar en vervolgens liet ze haar hoofd naar achter zakken over de stoelleuning. "Thanks, man..." ademde ze, terwijl ze de rook tevreden uit blies.


_________________

your whole life was a frantic running from silence, walk out like someone suddenly born into color
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayson Mayers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 190
BerichtOnderwerp: Re: Puff puff pass   ma maa 21, 2016 10:44 pm


"Puff puff pass"
Ergens had hij wel geluk dat ze net in zijn beperkte zone waar zijn mutatie actief was kwam zitten. Zo kreeg ze toch nog iets van de werking mee. Niet dat hij haar echt hard aan het manipuleren was, hij was dit gewoon gewend. Eerder een soort garantie voor zijn veiligheid. Dat ging eerder automatisch dan dat hij zich echt bedreigd voelde. Sowieso was hij nu al een beetje minder alert dan anders. Hij voelde zich hier wel veilig, want ja, je zou ook voor minder. Als je uit een buurt kwam als Harlem dan was alles gewoon veilig. Al waande hij zich nu natuurlijk wel terug thuis, deels dankzij haar. Haar uiterlijk om specifiek te zijn. Ze was zo’n typisch meisje dat in the Bronx te vinden was. En ze was nog niet mis ook.

Jay was zo vriendelijk om zijn blunt met haar te delen. Ze zag er ook wel zo’n beetje uit alsof ze het kon gebruiken, om heel eerlijk te zijn. "Hm, één trekje tegen de jet lag kan geen kwaad," Stemde ze in, nam de joint van hem over en nam een trek. "Thanks, man..." Zei ze nadat ze zich wat dieper op de bank had laten zakken. "No problem", Grijnsde hij. "Dus, vertel, wie ben je en van waar kom je hier binnen gewaaid?" Vroeg hij, oprecht geïnteresseerd. Hij ging zo verzitten dat hij iets meer naar haar toe leunde, zodat ze ook wist dat hij wel degelijk naar haar ging luisteren.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nia Bryant
avatar
Class 3
Aantal berichten : 61

Character Profile
Alias: Voodoo Doll
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Puff puff pass   do maa 24, 2016 11:16 pm

H
et leuke was dat ze zelf geen enkel idee had dat ze onder de invloed zat van de mutatie van deze gast. Misschien was het ook wel zo dat ze zich zonder zijn mutatie ook wel enigszins thuis voelde bij hem. Het was een heel verschil om vanuit een getto naar hier te komen, er waren toch wel aanzienlijk minder mensen die haar huidskleur en cultuur deelden. Ergens was het toch een beetje raar, omdat zij altijd meer bezig was met ras dan het doorsnee blanke persoon. Ze sloot haar ogen even terwijl ze de warme rook haar longen liet vullen. Een vaag gevoel leek haar hersenen als een laken te bedekken, maar goed voelde het wel. Haar spieren ontspanden zich en een glimlachje verscheen op haar gezicht. Het was toch iets te lang geleden dat ze een goed gerolde joint had gehad. De jongen greens dat het geen probleem was, en ze vroeg zich even af waar hij überhaupt wiet kreeg op zo'n geïsoleerd eiland. Haar brein voelde op dit moment echter te fuzzy aan om het te vragen. Ze keek hem aan en trok grijnzend een wenkbrauw omhoog toen hij naar haar achtergrond vroeg. "Ik ben Nia, ik kom uit een heel mooi plaatsje dat Compton heet, misschien dat je het kent?" zei ze, terwijl ze haar haar om haar vinger draaide. Natuurlijk kende iedereen Compton, inclusief het gespuis dat er vandaan kwam. Waarschijnlijk dacht hij nu dat ze een zieke hood rat was of iets dergelijks. "Maar ik ben geboren in Trinidad," ging ze verder, een klein glimlachje op haar gezicht terwijl ze terugdacht aan de betere tijden van haar jeugd.

_________________

your whole life was a frantic running from silence, walk out like someone suddenly born into color
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayson Mayers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 190
BerichtOnderwerp: Re: Puff puff pass   wo maa 30, 2016 12:00 pm


"Puff puff pass"
Een jet lag dus, wat het alleen maar logisch maakte dat ze net was aangekomen. Wauw, dat hij nog zo ver kon nadenken, verbaasde hem wel een beetje. Nah, hij was best nog scherp op het vlak van conversaties houden. Grotendeels ook omdat hij wel zo vriendelijk was om ook echt naar mensen te luisteren als ze iets zeiden. Hij was geen typische fuckboi die maar gewoon wat knikte om de aandacht van een chick te krijgen. Daarom vroeg hij ook oprecht geïnteresseerd naar wie ze was en waar ze vandaan kwam. "Ik ben Nia, ik kom uit een heel mooi plaatsje dat Compton heet, misschien dat je het kent?" Vertelde ze, en hij knikte, uiteraard. "Tuurlijk, West Coast, right?" Zei hij met een klein grijnsje. Nu goed, Compton zelf was waarschijnlijk niet zo’n fijne buurt. Maar dat was Harlem ook nooit geweest, dus wie was hij om haar er om te judgen?

Jay nam nog een trek van de blunt, inhaleerde de smoke een tweede keer via zijn neus en blies hem toen langzaam uit. "Maar ik ben geboren in Trinidad," Vervolgde ze, waarop hij even diep nadacht. "Trinidad..", Herhaalde hij, maar keek haar toen met een verontschuldigende grijns aan. "Dat zegt me niks, helaas", Lachte hij. "Maar aardrijkskunde is nu ook niet mijn beste vak", Grinnikte hij. "Al zou je kunnen zeggen dat geen enkel vak mijn beste vak is, for that matter", Vervolgde hij. Zelfspot ftw.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Puff puff pass   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Puff puff pass
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: