INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Emma Julia Bateson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Emma Bateson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 57

Character Profile
Alias: Psychechick
Age: 16 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: Emma Julia Bateson   di maa 15, 2016 10:28 pm


Emma


>algemeen
name: Emma Julia Bateson
alias: Psychechick
age: 16 years old
place of birth: Great-Brittain
languages: English

>uiterlijk
Emma is een meisje waar je aandacht meteen naartoe getrokken wordt als je haar ziet. Dit komt niet alleen door haar mooie rode haren of schattige sproeten, maar ook door haar ietwat arrogante en trotse houding. Ze is namelijk heel comfortabel in haar lichaam en weet ook dat hier heel wat jongens naar kijken. Ze heeft een dun postuur, maar vind dit zelf helemaal niet vervelend, ook al is ze wat te dun. Emma houdt ervan om haar lichaam te laten zien, ook al kan ze soms ook erg baggy clothes dragen.

>innerlijk
Emma haar karakter kan erg verschillen. Het hangt er heel erg van af hoe ze zich voelt. Als ze zich helemaal goed voelt, is ze een spontaan meisje die graag grenzen uittest en ronddolt met alles wat los en vast zit. Ze zal dan nooit twijfelen om op iemand af te stappen als ze die nodig heeft, en is voor niets en niemand bang. Met jongens in de buurt is ze een echte flirt.
Maar als Emma zich chagrijnig of niet goed voelt, kan haar hele karakter omslaan. Ze is dan een brompot, bijt van zich af als iemand haar iets vraagt en is ontzettend snel geïrriteerd. Plannen gaan niet door en het liefste sluit ze zichzelf op in haar kamer met haar favoriete muziek op.

>mutatie
1. Aura absorption: The ability to see auras and take the live and power of the auras away
2. Emphaty: The ability to feel the emotions, thoughts, hopes, desires, and dreams of others
3. Illusion: The ability to alter the perceptions of others

1. Aura absoprtion betekent dat Emma kan aura's rondom anderen zien. De kleuren die de aura bevat geeft aan hoe het karakter van de persoon in elkaar zit. In de aura's kan Emma ook een soort witte slierten zien, wat het leven van de aura voorstelt. Hoe meer witte slieten, hoe gelukkiger de persoon is. Ook zijn er zwarte slierten in de aura, die kracht voorstellen. Hoe meer kracht, hoe meer doorzettingsvermogen een persoon heeft. Emma kan allebei de kleuren slierten als het ware vastpakken en weghalen uit de aura. Op het moment dat de sliert de aura verlaat, zal deze oplossen. Als ze alle slierten eruit haalt, zal de persoon bij wie ze dat gedaan heeft doodongelukkig zijn en niet meer verder willen, wat kan leiden tot depressie of zelfs zelfmoord.
+ Emma kan binnen één oogopslag zien hoe personen zich voelen
+ Ze kan de gevoelens van mensen bepalen door slierten weg te halen
- Er kunnen geen slierten toegevoegd worden
- Als Emma heel emotional wordt, kan ze nog wel eens uitbarstingen hebben en zal haar aura met die van de ander mixen. Het kan dan zo zijn dat er slierten van haar of die van de andere persoon in de ander blijven zitten.

2. Emphaty betekent dat Emma ongeveer weet wat de gevoelens, wensen, dromen, verlangens en gedachtes zijn van andere personen en zelfs van dieren. Wel is dit vaag, en kan ze dit alleen als ze zich op de aura van de ander concentreert. Ze kan geen letterlijke gedachtes lezen of verlangens weten, maar ze kan via haar gevoel weten hoe dit ongeveer zit.
+ Emma kan ongeveer weten hoe anderen in elkaar zitten en wat ze willen
- Emphaty is niet precies en is alleen een gevoel.

3.  Illusion betekent dat Emma de waarnemingen van anderen kan aanpassen. Ze kan anderen laten zien wat zij wilt, door haar ogen te sluiten en als het ware in de wereld van de ander te stappen. Ze ziet alles dan vanuit de ogen van de persoon waar ze 'ingestapt' is, en kan dan bedenken wat ze wilt zien en dit komt dan tevoorschijn. Dit ziet de ander dan ook zo. Emma vind het echter niet prettig om niet in haar eigen lichaam te zitten.
+ Ze kan iemand laten zien wat zij wilt
- Het voelt heel raar om niet in je eigen lichaam te zitten
- Haar eigen lichaam is in trans en ze kan niet bewegen, dus iedereen zou haar zomaar kwaad kunnen doen.

>geschiedenis
Er was pijn toen het kleine babymeisje voor het eerst opgepakt werd. Haar mooie, grote bruine ogen keken vragend op naar de vrouw die haar voorzichtig glimlachend aankeek. Dat dit niet haar moeder was, had de jonge baby niet door. Het pasgeboren kindje brabbelde wat, waarna de vrolijkheid langzaam uit haar ogen verdween en ze opeens in huilen uitbarstte. Ze had dorst. De vrouw in wiens armen het kindje lag draaide zich om, en keek zorgelijk naar de zwakke vrouw die zojuist bevallen was. Ze overlegden kort, maar de moeder schudde toen haar hoofd. Ze wilde het kindje niet, deze zou opgegeven worden voor adoptie.
Het baby'tje werd Emma genoemd, en al na drie weken werd ze geadopteerd. Ondanks dat de eerste paar weken erg zwaar waren, met veel 's nachts huilen en overgeven, begon het jonge meisje te wennen en op te groeien met haar twee adoptie ouders die zelf geen kinderen konden verwekken - Henry en Julie.
Jaren verstreken en het was tijd voor Emma om naar haar basisschool te gaan. Ze was al vier, en had de grootste zin om dingen te leren, ook al vond ze het heel spannend. De eerste dag op school verstreek al snel en Emma vermaakte zich heel erg. Ze vond het heerlijk om zoveel andere kinderen te zien bij elkaar, en genoot volop van alle kleuren die ze zag. Toen ze anderen vroeg naar deze kleuren ('waarom ben jij paars? en jij oranje?') leek iedereen haar wat raar aan te kijken. Emma had niet door dat ze de enige was die aura's kon zien.
Toen ze naar de middelbare ging, leek alles te veranderen. Anderen vonden haar rode haar gek, en zijzelf begon ook steeds meer aan haarzelf te twijfelen. Steeds meer zorgen, steeds meer emotie's en steeds meer twijfels. Waarom leken anderen geen kleuren te zien? Google was haar antwoord. Kleuren rondom mensen werden beschreven als aura's, iets waarvan ze nog nooit gehoord had. Naar verder onderzoek doen besloot ze dat ze aura's kon zien, en verward dat ze was, trok ze naar haar ouders toe. Ze had de sterkste band met Henry, dus hem vroeg ze eerst of hij wist wat het kon zijn. Hij wimpelde haar echter af, met het idee dat het zijn dochter haar verbeelding was. Haar moeder, Julie, klapte verbazingwekkend niet meteen dicht. Deze vertelde Emma over hoe zijzelf ook dingen kon doen, namelijk dingen bewegen met haar gedachtes, zonder ze aan te hoeven raken. Julie vertelde haar ook over een school, die open was voor iedereen zoals hen - mutanten. Er hoefde maar kort overlegd te worden door haar twee ouders of Emma veranderde van school, waar ze zich nu veel meer op haar gemak voelt, ook al mist ze haar ouders._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Emma Julia Bateson   wo maa 16, 2016 8:35 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Emma Julia Bateson
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: