INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Ivy Schwartz

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ivy Schwartz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 349

Character Profile
Alias: Infinity
Age: 18 years [134]
Occupation:
BerichtOnderwerp: Ivy Schwartz   ma maa 14, 2016 5:28 pm

Name: Ivy Schwartz
Alias: Infinity
Age: 134 years ✗ 18 years
Gender: Female
Birthplace: England, march 7th, 1902
Mutation: Vampirism ✗ Mind Control

Eyes: Green
Hair: Brown
Skin: Pale
Length: 1,57 m
Weight: 50 kg

Personality: Hieronder heb ik haar vier basis persoonlijkheden uitgeschreven. Natuurlijk zal ze hier af en toe wel eens van afwijken, het ligt er maar net aan wat de precieze situatie is op dat moment.

[Intelligent]
Na ruim honderd jaar op deze wereld heeft Ivy al aardig wat dingen meegemaakt en heeft veel dingen door de tijd heen in zich opgeslagen. Door al haar persoonlijke ervaringen weet ze van bepaalde onderwerpen meer af dan de gemiddelde mens. Dit zijn voornamelijk dingen die vallen onder de gebieden geschiedenis, techniek en aardrijkskunde. Omdat dit meisje een hoge intelligentiegraad heeft doet ze het ook goed op school en hoeft ze niet bepaald actief te leren om goede cijfers te halen, waardoor ze meer tijd heeft om andere dingen te doen.

[Perfectionist]
Als er één eigenschap is die nogal overheerst bij haar, dan is het wel het feit dat ze een echte perfectionist is. Ze kan niet tegen rommel en ongeorganiseerde dingen, wat er vaak voor zorgt dat ze wel eens botst met bepaalde mensen die nogal slordig ingesteld staan. Ivy is dan ook veel bezig met haar uiterlijk, alles moet namelijk perfect zijn. Alles moet altijd zo gaan zoals ze in haar gedachten heeft, anders is haar hele dag verpest.

[Eigenwijs]
Als iemand zegt links, dan gaat Ivy rechts. Ze houd ervan om mensen lichtelijk te irriteren en is zo eigenwijs als ze maar wezen kan. Heel veel valt er niet over deze eigenschap te zeggen, behalve dan dat ze soms zelfs een beetje betweterig over kan komen voor mensen die haar niet kennen. Maar ze gaat nou eenmaal graag haar eigen gangetje en houd er niet van om vast te zitten aan iemands regeltjes.

[Charmant]
Een beetje flirterig is ze ook wel, en je kan met zekerheid zeggen dat ze in haar lange leven al aardig wat vlammen heeft gehad. Want je moet toch iets, als je weet dat je het eeuwige leven hebt. Ze is daarom niet bang om op iemand af te stappen en haar charmes in de strijd te gooien, al pakt ze het vaak wel subtiel aan en is ze niet het type wat na de eerste date al meteen hoteldebotel is. Stiekem vindt ze het ook leuk als anderen moeite voor haar doen, maar dat laat ze niet snel merken natuurlijk.

Mutation: Zoals al in het begin te lezen valt is Ivy een vampier. Hoe ze dit geworden is en alles zal terug te lezen zijn in haar geschiedenis, maar dat is eigenlijk voornamelijk de mutatie die ze heeft. Een ander belangrijk deel van haar mutatie is dat ze andere mensen kan besturen door middel van mind control.

Vampirism advantages: De voordelen die het zijn van een vampier met zich meebrengt zijn er niet bepaald heel veel. De grootste is dan waarschijnlijk haar onsterfelijkheid, qua ouderdom zal ze nooit ouder worden dan achttien. Natuurlijk zijn er wel manieren om haar te vermoorden, maar dat zal niet zomaar gebeuren en al helemaal niet door dingen zoals bloedverlies. Een andere bijwerking is dat ze supersnel kan rennen, veel sneller dan een normaal mens. Ook haar reukvermogen is best wel sterk te noemen.

Vampirism disadvantages: Om te beginnen heeft Ivy bloed nodig om in leven te blijven. Ze heeft niet veel nodig, maar moet minimaal om de dag een hoeveelheid bloed naar binnen werken. Dit kan menselijk of dierlijk zijn, maar zelf heeft ze besloten om voornamelijk dat tweede te drinken. Behalve als ze zich niet kan inhouden, en dat is iets waar ze nogal problemen mee heeft, dan wil ze nog wel eens een mens te grazen nemen. Voor de rest kan ze niet in het daglicht lopen, waardoor ze een kenmerkende witte huid heeft waaraan men haar wel kan herkennen. In de buurt van bloed kan ze zich moeilijk inhouden, en dan is ze ook totaal niet meer de Ivy die ze normaal gesproken is en draait ze lichtelijk door, wat haar instincten zijn die dan enorm op komen spelen.

Mind control advantages: Als ze deze mutatie gebruikt weet ze simpelweg controle te nemen over iemands geest, waardoor ze deze persoon ook vrijwillig dingen kan laten doen. Op dat moment hebben de mensen in kwestie geen idee dat ze door haar worden bestuurd. Dit kan handig zijn als ze ergens naar binnen wil en tegengehouden word, want met een simpele gedachtebesturing kan ze mensen aan de kant laten stappen en naar binnen lopen.

Mind control disadvantages: Na het gebruiken van mind control zal haar energie wat gedaald zijn en moet ze wel heel eventjes nodig hebben om weer op adem te komen, want het put haar hersenen best wel uit tijdens het gebruiken hiervan. Ook al duurt dit nooit heel lang, maximaal vijf minuutjes om even bij te komen. Een ander nadeel is dat mensen niet zullen vergeten wat ze hen heeft laten doen, ze heeft dus niet de ability om iemands gedachten te wissen na het gebruiken van mind control.

Vampirism limits: Zoals al eerder gezegd kan Ivy dus niet in het daglicht lopen, ze zal dus altijd in het donker moeten leven en zit altijd in de donkere hoek van het lokaal en gaat alleen met kleding naar buiten die haar volledige lichaam bedekken. Na het gebruiken van de bijwerkingen zoals haar snelle rennen zal ze wel duidelijk uitgeput zijn, dus dit gebruikt ze niet zomaar.

Mind control limits: Tijdens het gebruiken van mind control is er een limiet van drie mensen die ze tegelijk kan beheersen met deze mutatie. Iemand zal weer ontwaken uit een mind control als ze afgeleid wordt door andere dingen of als het een langere duur heeft dan vijf minuten. Met eventuele training kan dit nog verhoogt worden.

History Omdat Ivy al zo'n 134 jaar in leven is zal ik alleen de belangrijkste punten in haar leven pakken en hier kort samengevat neerzetten.

✗ Ivy werd geboren in Londen, Engeland in het jaar 1902
✗ Op haar twaalfde (menselijke) verjaardag verloor ze beide ouders door een misdrijf en kwam ze in een weeshuis te wonen met haar zusje Claire.
✗ Kwam op achttienjarige leeftijd in aanraking met een jongen die ze had ontmoet in een bar, ze kreeg een knipperlicht relatie met hem en hij veranderde haar een paar maanden later in een vampier, uit woedde omdat het weer eens uit was gegaan.
✗ Vermoordde een paar maanden later perrongeluk haar jongere zusje en vluchtte weg uit Londen.
✗ Leefde ruim honderd jaar afgezonderd van andere mensen door geen blijvende banden te onderhouden en telkens een andere identiteit aan te nemen.
✗ Uiteindelijk werd ze gevonden door de mensen van deze school, die haar hierheen haalde.

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Ivy Schwartz   di maa 15, 2016 11:29 am


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ivy Schwartz
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: