INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Can't keep my hands to myself (& Auri)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
James Turner
avatar
Deceased
Aantal berichten : 82
BerichtOnderwerp: Can't keep my hands to myself (& Auri)   vr maa 11, 2016 12:17 pm

 TAG: OPEN    NOTES: STUFF  Iemand please wat was er in hemelsnaam aan de hand op het eiland?! De afgelopen paar weken was het een hel voor hem. Bijna elke nacht kreeg hij te horen dat mensen met elkaar naar bed zijn het gaan. Echt elke fucking nacht! Het was niet zo dat mensen er over praatte, maar dankzij zijn leuke en geweldig mutatie kon hij serieus alles horen wat er gebeurde op eiland. De meeste avontuurtje vielen plaats in de kelder, maar ook de bibliotheek, slaapkamers en vele andere plekken werden om gebouwd naar ruimtes om zulke dingen te doen. En dan zat hij daar nog altijd azend op Auri en Aly. De meest moeilijke meiden die er waren, maar wat kon hem het schelen. Hij was gewoon een persoon die op meiden viel die niet elke fucking nacht avontuurtjes beleefde met de meest wild vreemde mensen.
Sommige nachten waren ook wel erger dan andere, want zo was het weer een nacht stil. En de andere keren waren er gewoon drie koppels te gelijk bezig. Wat hij wel niet allemaal mee kreeg was vreselijk. Een normaal persoon die dat een keer in de maanden hoorde dan was het oké. Dat dacht hij eerst ook, omdat het wel lekker aan voelde om andere mensen te horen. Maar nu was het gewoon elke dag! Hij begon zich er langzaam aan te irriteren. Hij had dan ook flink slaap te kort door al deze geluiden. Vreselijk dat was het. Hij zat er ook wel over na te denken om dat te gaan zeggen tegen de leraren, maar dan kon hij zichzelf ook tegen werken als hij een bed zou delen met Auri of Aly. Als dat ooit zou gebeuren, dan zou hij al die mensen die hem hadden gestoord keikhard terug pakken.

Met zijn kwaade revenge plan in zijn hoofd liep hij een beetje overal en nergens. Nog altijd probeerde hij zijn mutatie af te dwingen, zodat hij niks meer kon horen. Maar hij kon het niet. Hij had oordopjes geprobeerd tot en met gehoorschade krijgen. Maar niks, niks werkte om zijn mutatie uit te zetten. Hij wist niet zeker hoelang hij het zou volhouden tot hij echt helemaal gek werd van al die stemmen in zijn hoofd, maar hij was het wel aan het verbergen dat hij flink geïrriteerd was. Met zijn handen in zijn zakken liep hij een beetje door het bos en vervolgens over het strand heen. Zijn ogen ging af naar het golvende water waar een laag hangende zon hing. Vervolgens spotte hij een steiger met een meid er op die hij goed genoeg herkende. Een glimlach sierde zijn lippen en blijf hij staan.
Het had een hele tijd geduurd tot hij Auri weer tegen het lijd zou gaan lopen. En daar stond ze dan. Daar stond ze op een steigertje aan het spelen met het water. De zon die haar van achteren heel goed verlichtte, het lichte lente briesje dat door haar haren heen ging. Het hele geheel van haar voeten, kont tot aan haar hoofd. Het was een plaatje, een prachtig plaatje. Langzaam en geluidloos liep hij het steigertje op. Het was niet zo dat hij echt dicht naar haar toe zou lopen, maar wel dichtbij genoeg zodat ze wel zou weten dat hij vlakbij haar was. Met zijn prachtige Engelse accent en goed articulerend begon hij voor haar te zingen. Het was niet zo dat hij echt een geweldige stem had om voor haar te zingen. Er zouden misschien hier en daar ook wel wat valse stukjes in zit, maar dat was ook wel beperkt. Hij had geen instrumenten bij zich, maar met alleen zijn stem klonk het wel goed genoeg. Toen hij was gestopt met zingen keek hij haar aan met een zwoele uitdagende glimlach. “I didn’t know I could sing, but when I saw you I thought it would be nice to sing for you,” bekende hij. Hij liep wat dichter op haar af en deed zijn handen in zijn broekzakken. “And how are you doing?” vroeg hij vervolgens heel casual alsof hij niet had geprobeerd weer te flirten met haar.  

(& Auri)
The song

Good thinks take time

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Can't keep my hands to myself (& Auri)   ma mei 23, 2016 1:47 pm


Aurélia kon overal in een paar seconden komen als ze wou. Maar meestal liep ze gewoon op normaal tempo als de rest door de gangen. Mensen kijken he? Wie vond dat nou niet leuk? Soms sjeezde ze wel langs en dan haalde ze wat streken uit bij haar voorbijgangers. maar dat kon ze ook wel zonder snel te gaan. Met Telekinese was ook een hele hoop te doen zonder dat mensen het door hadden. Het lukte haar ook steeds beter om het te combineren. Haar telekinese actie’s sneller te laten gaan net als haar enhanced speed. Daarvoor zat ze op het eiland right? Oh nee, eigenlijk was haar doel nu om Aly lekker veel te pesten en mogelijk iets verzinnen om haar te laten voelen hoe zij zich had gevoeld. Het was mogelijk, heel goed zelfs. Maar dan moesten andere mutanten daarin meedoen. Niet dat dat een probleem was, echt hoor. Samen met Jackie kon ze alles voor elkaar krijgen. Grace was daarbij nog niet heel handig, behalve voor iemand met een insectenfobie, dan wel.

De macht die ze eigenlijk al had over Aly voelde best goed. Want er was echt niks wat dat meisje haar kon doen. Alleen haar stomvervelende fuckboi was een dingetje. Maar eigenlijk kon ze hem wel makkelijk aan, zolang hij haar maar niet kon aanraken.. of aankijken, ugh. Dat was toch echt wel de mutatie waar Aurélia de grootste hekel aan had. Ze vond van alles prima zolang het niet met mensen hun emotie’s of gedachten speelde, alleen Jackie mocht dat. Niet heel eerlijk maar ach, Aurélia kon er wel om lachen. En Grace was eigenlijk best onschuldig met haar praatjes tegen beestjes. Het was nog best wel speciaal dat Aurélia nog een goede band met het meisje had, want zij verkoos echt dieren over mensen. Gewoon één van de knapste meisje’s op het eiland die meer relaties heeft met spinnen. Maurim vond ze nog wel oke, maar dat was het wel.

Aurélia kon niet judgen tho. Zij maakte meer ruzie dan vrienden, man en vrouw. Grace had Maurim en Jackie.. Dante ofzo? Ze zou niet weten.. Oh wacht. Het schoot haar opeens te binnen het moment dat ze het uiteinde van de steiger had bereikt. Raphael, hij was er ook nog, hij was wel aardig. Ze stond eerst een beetje naar de horizon te staren maar na een tijdje verveelde dat en begon ze simpel met wat zee water te spelen. Met telekinese, vormpjes proberen te maken. Helemaal geconcentreerd.. Ze hoorde achter haar nog een persoon de steiger betreden. Waarbij ze meteen al in haar hoofd het idee kreeg om de soort van bal van water wat ze in de lucht hield, naar dat persoon te gooien. Tot al haar verbazing begon er iemand te zingen.. en ze herkende de stem. Ze zuchtte even diep, James, great. Wat hij zong ook he.. Leuk hoor. “I didn’t know I could sing, but when I saw you I thought it would be nice to sing for you,” begon hij. Aurélia draaide naar hem toe met opgeheven wenkbrauw, niet onder de indruk. De bal van water liet ze gewoon nog even in de lucht zweven boven het water. “And how are you doing?” vroeg hij, sukkeltje. “Really? You really thought you could impress me with that?” vroeg ze met dat typische Hongaarse accent. Zo gemeen, haha. “I’m doing fine” antwoordde ze simpel en ongeïnteresseerd. Ze richtte haar blik weer op het water veranderde het in een soort slang die ze rustig liet ronddraaien terwijl ze met haar vinger rondjes draaide. “Do you want to swim?” vroeg ze met een kwaadaardig glimlachje en keek naar hem en weer terug naar het water. Eigenlijk al alsof hij geen andere keus had. Ze wou hem er wel erg graag in duwen.

♥ ♥

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Turner
avatar
Deceased
Aantal berichten : 82
BerichtOnderwerp: Re: Can't keep my hands to myself (& Auri)   vr mei 27, 2016 12:26 pm

 TAG: OPEN    NOTES: STUFF  Het vreemd voor zijn doen om een revenge plan te verzinnen om al die geluiden van al die verschillende hookups te verzinnen. Het mocht hem dan wel mateloos irriteren, toch was hij nooit echt uit op wraak geweest. Dat hield hem er hem er alleen nog niet af om iets te verzinnen waardoor hij rustig kon slapen zonder alles te kunnen horen. Zijn mislukte pogingen had hij allang van de lijst geschrapt, maar zijn mutatie gebruiken om andere te lopen irriteren stond nu wel op nummer één. Toch was het niet iets dat hij vaak deed, maar hij kon het proberen. Zo moeilijk zou het ook niet zijn om zijn eigen hookup te laten echoën over het hele eiland? Mensen konden dan zo weten dat het best irritant was om zo iets mee te kunnen luisteren. Behalve die fuckboi’s die hier rondliepen konden er nog wel van genieten. Aan het begin had hij er ook wel van genoten, maar het kon hem nu wel aardig op zijn zenuwen werken.
Bij zijn hele plan was er alleen een klein probleempje. Er was niet echt een chick waarmee hij een hookup wilde. Hij was namelijk niet zo’n fuckboi die met iedere chick waarmee hij de kans had naar bed zou gaan. Please, ondanks dat hij zo af en toe eens flirten was hij in dat oppervlak toch wel echt een gentleman. En de enige waarbij hij dan ook wel een hookup mee wilde waren Aurie en Aly. Die twee hadden iets dat hem zeer aantrok. Toch zou hij ze niet dronken voeren om zijn plan in werking te stellen. Dat ging zelfs voor hem te ver.

Over Aurie en Aly gesproken. Hij zag Aurie nou net staan op een steiger bij het strand. Zijn hart sloeg over en de hoop vulde zijn schoenen. Hij had eerst getwijfeld of hij haar zou aanspreken of iets totaal onverwachts zou gaan doen. Hij ging voor het onverwachtse en begon een lied te zingen dat in zijn hoofd op kwam. Wat hij na zijn lied zong was een leugen. Natuurlijk wist hij dat hij kon zingen. Het was stiekem wel een beetje een hobby van hem, maar dat kon zij niet weten. Aurie draaide zich om en even vergat James hoe ogen mooi haar ogen eigenlijk waren. Het deed hem niks dat ze wat gemeens zei. Echter nog hij snapte het wel. Ze zat gewoon in de ontkenningsfase. Het was wel goed om te horen dat het goed ging met haar. Ook al zou hij er ook wel alles aan doen om het goed te maken. “I’m sorry that it wasn’t good enough for you… I don’t have an instrument. Maybe if I had one, it would be better,” bekende hij vriendelijk. Het was wel een beetje beschamend dat ze het niet goed vond, maar hij zou de volgende keer wel beter zijn best doen. Dat was beloofd.

James volgde haar blik naar het water, waarbij ze een slang van maakte. “Do you want to swim?” vroeg ze een tikkeltje kwaadaardig, maar dat sloeg hij weg. Zijn gedachten gingen gelijk naar naakt zwemmen met haar waar hij eigenlijk geen nee tegen kon zeggen. En een uitdagende glimlach sierde zijn lippen. Hij liep dichter naar haar toe en stond zo dicht op haar dat hij zijn handen op haar heupen legde. “Only if you go swimming too,” vroeg hij uitdagend, maar hij was nog niet klaar. “Nake it.” Hij klemde zijn handen om zo om haar middel voor als ze wat van plan was met duwen of springen dat zij dan sowieso mee ging. De spieren die hij had waren sterk genoeg om haar dan hoe dan ook mee te nemen. Er was geen ontkomen meer aan. Hij ging iets met zijn hoofd naar voren en kuste zachtjes haar nek. “Do remember that?” vroeg hij als afleiding. Waarna hij zich omdraaide met zijn rug naar het water en zichzelf achter over liet vallen met Aurie met zich mee. Een harde plons en ze lagen allebij in het water. “Oh I’m sorry, did I ruined your little plan?” Sprak hij plagend, terwijl hij zijn hand door haar haren haalde. Hij vroeg zich af hoe hij terug moest naar zijn kamer met natte kleren, maar stiekem was hij meer ongerust hoe Aurie terug moest met haar natte kleren.

The song

Good thinks take time

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Can't keep my hands to myself (& Auri)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Can't keep my hands to myself (& Auri)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: