INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Will you join me? (&Rayan)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nikita Alves
avatar
Deceased
Aantal berichten : 135
BerichtOnderwerp: Will you join me? (&Rayan)   vr maa 11, 2016 11:35 amHet gevoel hebben dat ze al weken niet accepteerde dat ze weer behoefte nodig had aan een afleiding die na afloop weer een glimlach op haar gezicht zou achter laten. Een behoefte waar ieder persoon toch bij neer moest leggen en gewoon iemand op moest zoeken. Alleen was ook maar zo alleen. En tja, als Nikita een enkel persoon aanraakte dan werd haar drang naar behoeftes weer wat minder. Ze had maar een persoon nodig die er leuk uit zag en ook wel zin zou hebben in een avontuurtje. Echter was dat best wel moeilijk voor haar. Sommige meiden zagen er gewoon 100% hetero uit en zouden het nooit zo leuk vinden om met haar een bed te delen of ze hadden een relatie. Niet dat haar mutatie niet zou werken om die meiden of jongens, maar ze had geen zin om gezeik te krijgen dat ze hun gebruikt had. Dat was immers wel dat ze deed. Ze gebruikte mensen om haar behoeftes tevreden te stellen. Er waren nooit behoeftes aan toe gekomen en die zouden ook nooit komen. Het was puur de avontuurtjes die ze zou hebben waar een glimlach op haar gezicht kwam.

Na een paar weken geen zin te hebben gehad om mensen te gebruiken of om te komen, moest nu toch weer even normaal gaan doen. Ze zag mensen niet als objecten die ze kon gaan gebruiken voor een nachtje, maar gewoon normaal. Om haar normale ritme weer op te pakken liep ze naar beneden. Het was al diep in de nacht en alles om haar heen was stil op het gesnurk van sommige mensen die te horen waren vanuit de gangen. In haar zijden badjas over haar zacht roze gekleurde Victoria secret lingerie, wat het enige was dat ze aan had, keek ze nog wel nieuwsgierig om haar heen. Ieder persoon die ze zou tegen komen zou proeven van haar aanrakingen. Niet dat ze op een doordeweekse nacht van mensen tegen zou komen, maar als ze wel mensen zou tegen komen dan konden ze wel wat verwachten van haar.

Ze had hele gebouw rondgelopen zoekend voor wat personen die met haar deze nacht in zouden gaan. Ze was te koud gekleed om buiten te gaan zoeken en koos er uiteindelijk ook maar voor om met een fles alcohol in de woonkamer te gaan zitten. Verveeld en teleurgesteld. Echter vond ze niet dat ze voor niks de lingerie had aangetrokken en er sexy uit was gaan zien. Nee, ze vond het juist veel fijner om in lingerie en zijden badjas rond te lopen. Het liet haar op haar gemak voelen. Alsof ze thuis was en kon dragen wat ze wilde zonder dat mensen haar zouden judgen. Desnoods trok ze binnen de kortste keren alles uit omdat het gewoon kon en blijkbaar iedereen lag te slapen. Ze had het niet verwacht, omdat sommige mensen ook wel struinde door de nacht heen om redenen. Meestal waren die redenen dat ze niet konden slapen, maar Nikita wil gerust helpen zodat ze met een glimlach op hun gezicht in slaap konden vallen. Zij was elke nacht wakker, maar ze had ook wel zo'n titel gekregen dat mensen beter konden op moest passen voor haar omdat ze iedereen in haar bed zou krijgen. Niet dat ze het erg vond dat mensen over haar praatte. Er waren namelijk ook mensen bij die nieuwsgierig waren naar haar. Het had zo zijn voordelen.

Ze plofte op de bank en trok haar knieën op. Met haar ene arm over de rugleuning, zodat ze zicht had op de deur van de woonkamer en haar andere kant met de bekertje baco. Baco was iets dat ze graag dronk. Een gedeelte cola gemengd met Bacardi. Ja, het was lekker. Nikita boog even naar voren om met de afstandsbediening wat muziek van Angel Haze op te zetten. Ze nam weer de zelfde houding aan op de bank als in het begin en focuste weer op de deur. Na een tijdje de deurklink eindelijk naar beneden te zien gaan keek ze nieuwsgierig wie er naar binnen zou lopen.

{& Rayan}

Lingerie

_________________


Nikita - Kelsey - Lydia - Delano - James - Alec  -  Peggy - Octavia - Kylie - Riley - Keith


Thanks V & Nien darlings <3:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rayan Falk
avatar
Class 2
Aantal berichten : 241

Character Profile
Alias: Spyro
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Will you join me? (&Rayan)   vr maa 11, 2016 3:44 pm


chaos is your redemption
BETTER HIDE, BETTER RUN
Helemaal relax zat de jongen op de vensterbank. Het tweede verdiep, maar hij had geen hoogtevrees. Waarom zou hij ook? Hij was een halve draak, hij was het wel gewend om hoger te zitten dan dit. Zijn ogen gloeiden paars, en hij tuurde de donkere nacht in. Het was niet zo dat hij een onrustige slaper was, maar hé, het was amper 2 uur ’s nachts. Hij was gewoon nog niet naar bed geweest. Zo ging het nu eenmaal in zijn leven; op blijven tot het diepste van de nacht en dan in bed blijven liggen tot de middag. Met zijn blik volgde hij de rook, afkomstig uit zijn longen. In niks meer dan zijn jeansbroek ging hij nog wat verzitten. Het was niet eens zo heel koud, ook al was het nacht. Al had hij natuurlijk ook nog de warmte van de verwarming waar hij op zat.

Beweging beneden liet hem nog wat verder uit het raam leunen. Een nachtelijke escapade? Of iemand die niet kon slapen. Of iemand die net als hij een nachtdier was. Rayan leunde nog wat verder, hield zichzelf vast aan het venster dat open stond. Niet zo’n goed idee tho.. Aangezien dat natuurlijk niet vast zat. Het raam begon te bewegen, en met een hels gevloek viel hij naar beneden. In een flits shifte hij naar zijn halve drakenvorm, ving zichzelf nog net op met zijn grote paarse vleugels. "Fuck", Bromde hij binnensmonds. Okay, nu was het dus koud. Snel vloog hij naar boven.. Om de teleurstelling te voelen dat zijn raam ook in het slot was gevallen. En hij had geen roommate om hem weer binnen te laten.

Dan maar via de meest normale en logische weg. De voordeur. Dankzij zijn drakenoogjes kon hij nog net genoeg zien om niet ergens tegen aan te lopen. Niet dat er ook maar iemand in de gang was om tegen te lopen, maar okay. Of vergiste hij zich? Hij pikte een geluid op, nee, muziek. Huh? Hield iemand een underground rave? ZONDER HEM? Snel liet hij zijn vleugels, staart en hoorns verdwijnen. Zijn ogen bleven wel paars, zo zag hij eenmaal beter. Rayan liep de kamer van waar de muziek uit kwam binnen, gaf geen fuck om het feit dat hij geen shirt aan had. Blijkbaar was hij nog niet de meest ontkleedde in de ruimte. Een chick zat op de bank tegenover de deur, gekleed in niks meer dan een lingerie setje en een badjas.

Zachtjes floot hij, uit pure bewondering. Okay, misschien was dat wel een beetje een typische reactie, maar hé, dat had ze zelf gezocht. Als dit was wat ze normaal droeg als ze sliep dan damn, zou hij gerust wel haar roommate willen zijn. "Damn babe, jij ziet er goed uit", Complimenteerde hij met een verleidelijke toon in zijn stem. Rayan liep de ruimte binnen, zag dat het wel een beetje leek om de lounge waar hij eerder had gezeten. Hij ging gewoon zonder enige schaamte naast haar in de zetel zitten, draaide zich richting haar en leunde met zijn arm op de leuning. Met zijn paarse ogen keek hij haar een moment aan, haalde toen zijn mondhoek op in een scheef grijnsje. Oh ja, hij wist al wat hij de rest van de nacht zou doen..

_________________

xxx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikita Alves
avatar
Deceased
Aantal berichten : 135
BerichtOnderwerp: Re: Will you join me? (&Rayan)   za maa 12, 2016 8:21 pmWas het voor haar een nacht van sexy eruit zien en er niks mee doen? Probably yes. Ze was niemand tegen gekomen in het gebouw, die op deze doordeweekse nacht, om deze nacht te delen. Het zou voor haar moeilijk zijn om in slaap te komen als ze niet tevreden werd gestel door met iemand een gesprek te kunnen voeren. Het liefst nog wel meer dan een gesprek als het aan haar lag, maar probeerde zichzelf wijs te maken dat ze niets wilde dan alleen gesprek. Haar uiterlijk, haar gedachten en mutatie zeiden altijd iets anders en was daar ondertussen ook wel aangewend. Echter was het niet zo dat ze het dan altijd wist te verbergen om meer te willen. Het meeste van tijd wilde ze juist tevreden worden gesteld met iets leuks. Maar hier en daar zat er ook wel wat dagen tussen waarbij ze helemaal niks wilde, maar echt alleen een gesprek. Die dagen waren nu wel over. Haar frustratie stond nog al hoog en wilde ieder persoon aan raken die ze tegen zou komen.

Jammer voor haar was ze alleen. Alleen met een fles Bacardi en cola. Ze was niet van plan om stom dronken te worden en met een kater in de klas te gaan zitten. Nee, ze had nu alleen iets nodig die haar zou afleiden van het feit dat ze alleen was op deze rustige nacht. Met het muziek van Angel Haze op de achtergrond bleef ze kijkend naar de deur. Nog altijd hopend dat er iemand naar binnen zou stappen om haar gezelschap te houden. Op het moment dat de deurklink al een beetje naar beneden ging keek ze al met een uitdagende speelse blik in haar ogen. Ze hoopte wel dat iemand was die geen relatie had anders veroorzaakte dat alleen maar meer drama. Niet dat het haar echt iets boeide dat degene een relatie had. Zij was immers niet een persoon die zich aan iemand vestigde. Dat was ook iets dat ze iedereen met plezier mee gaf: ga je niet binden aan iemand! Het enige wat aan een relatie leuk is zijn de avontuurtjes. En Nikita was gewoon zo simpel dat ze met een iedereen die ze tegen kwam een avontuurtje zou beleven. Daar had ze de mutatie en het talent voor gekregen. Dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

De jongen die zonder shirt binnen liep trok gelijk haar aandacht. Het gefluit dat hij deed naar haar liet een verleidelijke glimlach achter op haar gezicht. Ja, dit was waar ze opgewacht had. Alleen het gefluit al liet haar weten dat hij haar slachtoffer zou worden van haar aanrakingen. Ook al was hij niet echt een slachtoffer. Ze wist immers gewoon dat hij het ook wilde. “Damn babe, jij ziet er goed uit,” complimenteerde hij met een verleidelijk ondertoon in zijn stem. “Gracias,” zei ze in haar eigen taaltje. Ze wist wel zeker dat hij wist wat het betekende dus ze maakte zich er ook weinig zorgen over. Toen hij dichter bij kwam en ze hem van top tot teen knikte ze lichtjes. “Jij mag er ook wel wezen,” sprak ze uitdagend en verleidelijk terug. Ja dit zou nog wel eens nacht worden waarbij ze zijn naam ook op haar lijstje kon zetten.

Hij ging naast haar op de bank zitten en nam nog een slokje van haar drankje. “Wil je ook iets?” vroeg ze wijzend naar de fles Bacardi en cola, terwijl ze haar ogen nog altijd op hem richtte. Op de manier waarop ze zat met een opgetrokken knie en de ander ernaast liggend, was haar badjas een stuk van haar benen afgegleden; waardoor haar lingerie setje helemaal te zijn was. Het zou er voor hem zeer verleidelijk uit zien en een normale chick zou haar badjas helemaal goed opknopen zodat er niks te zien was. Maar Nikita was geen normale chick. Ze had zo haar titel gekregen en vond het dan ook helemaal goed. “Nikita,” stelde ze zichzelf voor, waardoor ze haar hand naar deed om zichzelf netjes “normaal” voor te stellen. Alleen een korte lichtte handdruk bij het voorstellen zouden er al voor zorgen dat hij meer tot haar aangetrokken zou worden en nog wel meer.. Je kon  haar gemeen noemen en nog wel meer, maar dit is precies wie ze was. En ze zou ook niet veranderen, het was gewoon de mutatie die ze had. Zij kon daar ook niks aan doen dat ze die mutatie had. En wat zou het uitmaken dat ze dat deed? Ze wist maar al te goed dat hij het niet egr zou vinden.

Lingerie

_________________


Nikita - Kelsey - Lydia - Delano - James - Alec  -  Peggy - Octavia - Kylie - Riley - Keith


Thanks V & Nien darlings <3:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rayan Falk
avatar
Class 2
Aantal berichten : 241

Character Profile
Alias: Spyro
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Will you join me? (&Rayan)   zo maa 13, 2016 12:46 am


chaos is your redemption
BETTER HIDE, BETTER RUN
Serieus, een kamer voor zichzelf was een blessing, maar voor nu had hij even wel een roommate kunnen gebruiken. Even overwoog hij het om gewoon bij de buren aan te kloppen, maar dat zou waarschijnlijk niet zo gewaardeerd worden. Dan maar een wandelingetje maken en hopen dat hij van aan de binnenkant van het gebouw zijn kamer ook snel kon terug vinden. In het donker. Strak plan. Het was dat de muziek zachtjes tot hem door drong, anders was hij waarschijnlijk de verkeerde gang in gedraaid. Nu liep hij richting de kamer waar de muziek vandaan kwam. Eigenlijk was hij slecht in het opvolgen van plannen, zelfs als het zijn eigen plannen waren dus.

Maar hij had er alleszins geen spijt van. Wat hij aan trof in de ruimte, was zowat de droom van elke jongen. Elke jongen met een beetje smaak dan. En hij was dan ook niet iemand die niet impulsief zou reageren. Integendeel. Zijn gefluit bracht een glimlachje op haar lippen, zijn woorden nog meer. “Gracias,” Zei ze, en van uit genoeg films wist hij wat dat betekende. Het klonk wel sexy als ze het zo zei tho. “Jij mag er ook wel wezen,” Zei ze verleidelijk terug, waarop hij enkel geamuseerd zijn mondhoek op trok. Hij ging simpelweg naast haar zitten, draaide zich naar haar toe en keek haar aan met een blik die interesse sprak.

“Wil je ook iets?” Vroeg ze, wees naar een fles alcohol en cola. "Sure", Stemde hij in, keek even rond en vond al snel een glas onder de salontafel. Hij wachtte tot ze het vol had gegoten en nam toen een stevige slok. "Mmm", Zei hij, waarna hij haar blik weer op zocht. "Niet slecht", Vervolgde hij, keek ondertussen ook wel gewoon onbeschaamd naar haar lichaam. Die niet slecht sloeg dus op het drankje en op haar, subtiel als hij was. Hij was wel nieuwsgierig naar haar, naar waarom ze hier zo zat. En wat ze zoal nog van plan was.

“Nikita,” Stelde ze zich eerst maar voor. Hij nam haar hand vast, voelde heel lichtjes een vreemd gevoel door zijn lichaam sluipen. Wat verbaasd maar ook geïnteresseerd keek hij haar aan. "Spyro", Stelde hij zichzelf op zijn beurt voor. Zijn echte naam gebruikte hij voor even niet meer, aangezien er al iemand was die had achterhaald dat hij de jongen was achter de ratingblog. En één was genoeg, hij wou anoniem blijven zo lang als hij kon. Met zijn paarse ogen nog steeds op haar gericht nam hij nog een slok, zette het glas op tafel en ging subtiel genoeg verzitten zodat zijn knie die van haar raakte.

_________________

xxx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikita Alves
avatar
Deceased
Aantal berichten : 135
BerichtOnderwerp: Re: Will you join me? (&Rayan)   do maa 17, 2016 11:27 amZe was niet gestopt met hopen op een leuk en gezellig gezelschap, maar wat ze nu te zien kreeg was beter dan ze had verwacht. Een lichaam waarvan het bovenlichaam bloot was en er echt goed uit zag. Haar eerste gedachten waren dan ook “wow” en “jij bent iemand waarop ik deze avond op heb gewacht”. Het was perfect dat hij half naakt was en zij alleen een lingerie aan had. Dat maakte de hele avond al een stuk interessanter. Waarschijnlijk wisten ze allebei al wel wat ze de rest van de avond zou gaan doen. Maar zo snel ging dat niet. Eerst zou Nikita hem helemaal gek maken en dan zou hij hops gaan. Ja, het hele plan dat ze in haar hoofd had zitten zou uitkomen op iets heel geweldigs. Het zou wel eerst in haar voordeel zijn dat ze haar mutatie kan gebruiken, maar zelf werd ze er ook wel gefrustreerd van. Ze hoopte niet dat zij eerder hops gaat dan hem, maar dat zou ze dan wel merken. Ze was in ieder geval gepast gekleed op deze leuke avond.

De fles Bacardi en de fles cola die voor haar op tafel stond maakte het perfecte mixdrankje. Ze had zelf al een slok genomen in zijn bijzijn. Het zou ook nogal rude zijn als ze hem niets aanbood. Een simpele sure zorgde ervoor dat hij een glas onder de salontafel pakte en ze het voor hem in schonk. De helft Bacardi en de andere helft cola zou vast wel genoeg zijn. Dat Nikita ook wel een beetje van plan was hem dronken te voeren en daarna gebruik van hem maken. Niet dat hij er tegen zou zijn. Ze wist toch wel dat hij het goed vond.
Nikita gaf het glas aan haar gezelschap en keek rustig toe hoe hij er een slok nam. “Mmm” zei hij, terwijl ze elkaar weer aankeek. Een uitdagende glimlach sierde haar lippen. “Niet slecht” vervolgde hij. “Alcohol maakt alles goed en beter,” zei ze, waarna haar gedachten ook automatisch verder ging naar wat er kon gaan gebeuren. Op de manier hoe ze sprak wist hij ook wel wat ze bedoelde.

Beleefd stak ze haar hand vooruit en stelde zichzelf voor. Het zou ervoor zorgen dat hij zijn aandacht op haar vestigde, dat zij het interessantste was in deze ruimte. Het zou haar eigenlijk al een kleine voorsprong geven. Er was nog helemaal niks vreemds aan dat ze haar hand vooruit stak, pas op het moment dat hij haar hand aan nam… ja dat was dan even een ander verhaal. Hij stelde zichzelf voor als Spyro. Als deze nacht goed zou lopen dan zou ze hem zeker niet vergeten. Er zou dan sowieso een tweede keer komen, want kijk dan hoe hij eruit ziet!!! Het is gewoon goddelijk.
Ze dronk haar drankje op en zette het glas op haar beurt neer op de tafel. Terwijl ze naar voren boog gleed de zijden badjas weer wat weg van haar lichaam, maar wie was zij als dat haar iets boeide. Al zat ze hier helemaal naakt. Het kon haar echt niks schelen. Er was niemand die het haar kon verbieden. Dit was wie ze was, waarom zou ze daar dan verandering in brengen? Nikita vond het wel een beetje raar dat ze hem de hele tijd aan bleef kijken, dus keek ze heel even weg. Toch zochten zijn paarse ogen de hare al snel weer op. Dat Spyro even ging verzitten, waarna zijn benen tegen de haar aan kwam keek ze hem uitdagend aan. Haar mutatie liep al naar hem over en deed ging er geen moeite voor doen om het tegen te houden. Al wilde ze niet alles laten voelen. Het was al genoeg dat ze haar mutatie kort over liet lopen. Hij zou vanzelf wel meer willen. “Jij durft wel he,“ sprak ze uitdagend, terwijl ze weer wat over liet lopen van haar mutatie. Ze leunde iets meer naar hem toe. “But tell me, wat doe jij op zo’n avond?” vroeg ze verleidelijk, waarna ze met haar hand een lichte tikje gaf op zijn knie. En even kijk naar zijn knie tegen de hare en toen weer terug naar hem.

Lingerie

_________________


Nikita - Kelsey - Lydia - Delano - James - Alec  -  Peggy - Octavia - Kylie - Riley - Keith


Thanks V & Nien darlings <3:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rayan Falk
avatar
Class 2
Aantal berichten : 241

Character Profile
Alias: Spyro
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Will you join me? (&Rayan)   za maa 19, 2016 2:42 pm


chaos is your redemption
BETTER HIDE, BETTER RUN
Wat een geluk dat het hier binnen toch wel warmer was. Al zou dat evengoed door haar kunnen komen. Eerlijk, hij had het echt weer getroffen. Het zat hem allemaal echt goed mee sinds hij hier toegekomen was. Hij had de tijd nog niet gehad om Noorwegen te missen. En ook deze chick slaagde er wel in om hem bezig te houden. Met alcohol. Alsof ze zijn gedachten kon lezen dus. Hij schonk zichzelf de drank in, mixte de alcohol met de cola. Zuinig zijn met de alcohol stond niet in zijn woordenboek. Het smaakte scherp door, maar het bleef wel lekker. “Alcohol maakt alles goed en beter,” Zei ze met een uitdagende glimlach om haar volle lippen. "Jij weet over wat je spreekt", Grijnsde hij terug, nam opnieuw een slokje terwijl hij haar bleef aankijken.

Beleefd als hij was nam hij haar hand aan, stelde zichzelf voor, maar werd toch wel afgeleid door iets heel vreemds. Een sensatie in zijn systeem dat hij nog nooit eerder had gevoeld. Het maakte hem wel nieuwsgierig. Het deed alleszins al geen pijn of zoiets, integendeel. Dus probeerde hij te achterhalen waar het vandaan kwam. De aanraking? Vast wel. Even uittesten. Hij deed alsof hij gewoon rustig ging verzitten, maar eigenlijk was het gewoon om haar opnieuw aan te raken. En de sensatie gleed terug zijn lichaam binnen, in al zijn zenuwen. Als een golfje warme kriebels. Het toverde vanzelf een glimlach om zijn lippen.

“Jij durft wel he,“ Sprak ze uitdagend, en hij trok even zijn wenkbrauw op. "Babe je hebt geen idee", Reageerde hij geamuseerd. Haar hand tikte tegen zijn knie aan, opnieuw werd hij weer helemaal warm. “But tell me, wat doe jij op zo’n avond?” Vroeg ze, waardoor hij van haar hand terug in haar ogen keek. Totaal onschuldige vraag waarschijnlijk. "Oh een heleboel dingen", Teasde hij zachtjes. "Maar dat ga ik jou niet vertellen", Vervolgde hij, verplaatste nu zijn hand naar het hare en raakte het voorzichtig aan. "Anders is het geen verrassing meer", Zei hij terwijl hij speels zijn mondhoek wat op trok.

_________________

xxx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikita Alves
avatar
Deceased
Aantal berichten : 135
BerichtOnderwerp: Re: Will you join me? (&Rayan)   di maa 22, 2016 3:50 pm“Jij weet over wat je spreekt,” grijnsde hij terug op haar reactie dat Alcohol alles goed maakte en beter. Daarover sprak ze vooral over wat er kon gebeuren als ze hem verder door bleef teasen. Net zolang tot hij er aan toe gaf en haar uiteindelijk zou bespringen. Niet letterlijk natuurlijk, ook al zou ze daar ook geen nee tegen zeggen. Hier en daar een wat anders, ja dat vond ze helemaal goed. Vanavond was ze in voor alles wat hij wilde doen met haar. Desnoods gingen ze monopolie spelen met z’n tweeën of poker. Zolang het maar een beetje spannend werd op het einde van deze nacht dan vond zij het niet erg. Én zolang zij maar de baas was voor nu. Als hij later de boven hand nam als ze wat verder waren met praten en drinken was er niks waar zij geen nee op zou zeggen.

Het begon bij het voorstellen dat ze haar mutatie als in werking zette. Hij had zichzelf voor gesteld als Spyro. Ze zal zien of ze zijn naam zou onthouden als deze nacht zo werd als waar ze op hoopte. Als hij een beetje goed was dan zou dit sowieso een tweede keer gebeuren.. of meer. Nikita had al wel zo’n gevoel dat hij door had dat ze er voor zorgde dat hij meer lust voelde in zijn lichaam, maar dat hield haar niet tegen. Ze nam het zelfs in haar voordeel om hem meer te teasen en zo langzaam maar zeker gefrustreerd te maken. Ze vond wel dat hij iets had dat hem iets meer beter maakte dan de anderen door zijn knie al lichtjes tegen de hare aan te doen. Ze vond het niet erg dat hij voor even de leiding wilde nemen, maar dat duurde niet lang tot dat zij die weer had met behulp van haar mutatie. Hij had zijn wenkbrauwen op getrokken en geamuseerd gereageerd:“Babe je hebt geen idee.” Even keek ze hem onderzoekend aan en probeerde te achter halen wat hij precies van plan was als zij zelf de leiding niet zou nemen. Hij zou dan werkelijk alles met haar kunnen doen, maar er moest toch ergens een voorkeur naar uit gaan? “Nee, ik heb inderdaad geen idee,” gaf ze toe en keek wat quasi zielig weg. “Maar ik denk dat ik al wel meer een idee van je krijg,” zei ze uitdagend speels. Verleidelijk beet ze even kort op haar onderlip en bleef hem uitdagend aankijken.

Het teasen en uitdagen was begonnen, maar volgens Nikita zou het nog wel een enige tijd duren tot er een einde aan zou komen. Hij leek haar niet echt een persoon die snel iemand zou bespringen, maar eerst het zelfde deed als haar. Nog betekende dat niet dat hij beter was dan haar. Zij had immers wel haar mutatie die hem nog gekker kon maken dan dat hij kon zonder. Ze ging verder met haar hand tikkend op zijn knie. Meer lust zou door stromen naar zijn lichaam, maar hij was niet de enige die er gek van werd. Ook Nikita werd altijd een beetje gefrustreerd als zij iemand gefrustreerd maakte. Iets wat wel in zijn voordeel was. Ze had hem gevraagd wat hij deed op zo’n avond als deze. Er waren altijd weinig activiteiten te doen, tenzij er iemand was die op juiste moment op kwam dagen. “Oh een heleboel dingen” begon hij zachtjes te terug te teasen. Iets wat haar een glimlach op het gezicht bracht. “Maar dat ga ik jou niet vertellen” vervolgde hij, terwijl hij zijn hand verplaatste naar de hare en voorzichtig aan raakte. Automatisch liet ze weer wat lust over lopen en keek hem met een pruillipje aan om het te vertellen. “Anders is het geen verrassing meer” bekende hij, terwijl speels een mondhoek op trok. Het zou nog wel eens een uitdaging worden om daar achter te komen dat wist ze wel, maar dat was wel leuk. Ze hield er wel van. “Een verrassing he?” herhaalde ze eventjes zijn woorden. “Ik kom er snel genoeg achter met de juiste aanrakingen, ook al wil je het nog niet zeggen,” zei ze uitdagend, waarbij ze haar hand los maakte van de zijne en deze langzaam over zijn bovenarm liet wrijven. Ze liet nu iets meer lust door dan ze wilde, maar dat gaf haar meer kans om de verrassing sneller te weten. Uitdagende en speelse glimlach sierde haar lippen en begon zachtjes wat druk te geven om hem meer te laten genieten. “Is dit niet moeilijk voor jou?” vroeg ze nieuwsgierig en uitdagend.

Lingerie

_________________


Nikita - Kelsey - Lydia - Delano - James - Alec  -  Peggy - Octavia - Kylie - Riley - Keith


Thanks V & Nien darlings <3:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rayan Falk
avatar
Class 2
Aantal berichten : 241

Character Profile
Alias: Spyro
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Will you join me? (&Rayan)   zo maa 27, 2016 11:03 pm


chaos is your redemption
BETTER HIDE, BETTER RUN
“Nee, ik heb inderdaad geen idee,” Zei ze als toegeving op zijn opmerking. Hij moest een beetje lachen, kon het echt niet laten. Dit was ergens gewoon te grappig. “Maar ik denk dat ik al wel meer een idee van je krijg,” Zei ze vervolgens, waarna ze op haar lip beet en hem uitdagend aan keek. Rayan keek haar aan alsof hij echt niet snapte waar ze het over had. "Je krijgt een idee van me? Hmm, onmogelijk. Ik ben de pure onschuld zelve", Grijnsde hij, waarna hij gelijk het tegendeel bewees door het glas in één keer achterover te gieten. De drank brandde in zijn keel, werd gelukkig deels verzacht door de cola die er in gemengd zat.

De frustraties die ze bij hem op leek te wekken, waren nu nog wel te negeren. Hij wou niet te eager lijken, al wisten ze allebei op wat dit ging uitdraaien. Het was een kwestie van niet als eerste toegeven. Een soort wedstrijdje, als je het zo kon noemen. Zij had wel het voordeel van haar mutatie, maar dat gaf hem nog meer motivatie om haar te proberen beaten. Blijkbaar hield ze niet zo van verrassingen. “Een verrassing he?” Herhaalde ze zachtjes. “Ik kom er snel genoeg achter met de juiste aanrakingen, ook al wil je het nog niet zeggen,” Zei ze uitdagend. Ze verplaatste haar hand naar zijn schouder, en hij volgde haar bewegingen nauwlettend met zijn paarse ogen.

Rayan moest letterlijk op zijn lip bijten om een zachte kreun tegen te houden. How fuck. Het voelde echt heel vreemd, maar ook zo lekker. “Is dit niet moeilijk voor jou?” Vroeg ze nadat ze nog wat meer druk was beginnen zetten. Een rilling liep langs zijn rug toen hij haar stem hoorde. Met een beetje moeite maakte hij zijn blik los van haar hand en keek hij haar weer aan. "N-nee hoor", Loog hij, al was het zo duidelijk te horen dat hij haar maar iets vertelde. "Ik weet niet w-waar je het over hebt", Fluisterde hij met een stem waarin het verlangen duidelijk te horen was. Om haar de overwinning nu nog niet te geven, boog hij van haar weg, zogezegd om nog wat drinken te pakken. "Jij ook nog?" Vroeg hij, hield de fles sterkte drank even omhoog en schudde er lichtjes mee.

_________________

xxx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikita Alves
avatar
Deceased
Aantal berichten : 135
BerichtOnderwerp: Re: Will you join me? (&Rayan)   vr apr 01, 2016 2:25 pmHet was niet bepaald raar dat Nikita een idee kreeg bij hem. Het was geheel normaal dat ze zo haar verwachtingen had als ze alleen in haar lingerie zat. Het zou alleen wel jammer zijn als homo was en niet geïnteresseerd in haar vrouwelijke lichaam waar ze geen schaamte voor voelde. Om heel eerlijk te zijn zou ze wel teleurgesteld zijn als hij homo was, maar aan zijn reactie’s op haar aanrakingen en op de manier dat ze sprak wist ze wel beter. Hij was en is perfect om een nacht mee door te brengen. Zoveel ideeën, zoveel dingen die ze uit wou proberen met hem. Hoe dan ook zou hij zich er ook wel aan toe geven bij haar ideeën. “Je krijgt een idee van me? Hmm, onmogelijk. Ik ben de pure onschuld zelve,” grijnsde hij, waarna hij zijn glas in een keer achter over sloeg. Kort moest ze lachen bij de leugen die hij vertelde. Ze wist zoveel beter. “Ik weet dat hier niet tegen kan,” zei ze, waarbij ze vervolgens met haar hand verder zijn bovenbeen op ging tot aan zijn lies en net niet bij z’n.. Uitdagend keek ze hem aan en drukte wat lust naar bepaalde plekjes. . Zij was hier de dominante en dat was iets wat hij ook even duidelijk moest weten.

Echter wilde ze niet te snel van stapel aflopen en trok haar hand weer terug op het moment dat hij was begonnen over een verrassing. Ze was voor alles klaar als hij alles wilde doen. Er waren geen dingetjes tijdens avontuurtjes waar zij verbaasd bij op keek. Het was makkelijker dan ze dacht dat het was. Ze had genoeg controle over haar mutatie om hem zo gefrustreerd te maken dat hij na afloop niet meer kon lopen. Hij bleef dan misschien wel haar hand volgen, maar dat maakte niet veel uit. Het was juist beter dat hij wist waar ze haar hand al volgt neer zou leggen en waar hij haar mutatie zou voelen. Ze lachte van plezier, toen ze hem op zijn lip zag bijten. Bijna. Bijna had ze deze kleine wedstrijd gewonnen die ze in het geheim had plaats laten vinden. Nikita zette weer wat druk, terwijl ze uitdagend nieuwsgierig vroeg of het niet moeilijk was voor hem. Ze zette niet snel zoveel druk op hem aan het begin. Een tevreden glimlach sierde haar lippen, terwijl hij sprak:“N-nee hoor.” Dit was gewoon te grappig dat hij zich in hield. “Ik weet niet w-waar je het over hebt”, fluisterde hij met verlangen naar meer. Meer was ook precies wat ze zelf ook wilde. En om heel eerlijk te zijn kon ze zichzelf bijna niet in hand houden. Hij moest en zou de eerste stap zetten, maar als hij zich bleef in haar houden kwam het er ook niet veel van. Ze wilde hem natuurlijk alles laten proeven van haar mutatie. Hij moest namelijk niet wennen aan het gevoel van lust. “Is het je niet geleerd dat je niet mag liegen?” vroeg ze een beetje naughty.

Toen hij weg bewoog van haar trok ze haar hand terug, terwijl ze hem onderzoekend na keek. Hij leunde naar voren om de fles drank te pakken. “Jij ook nog?” vroeg hij met de fles drank omhoog en deze kort heen en weer schudde. “Sure, maar er mag wel wat meer in dan zonet,” antwoordde ze. Meer alcohol betekend minder controle, dus met andere woorden zou Spyro heel erg gefrustreerd worden als hij naar haar luisterde over het alcohol in het glas. Ze keek toe hoe hij de glazen vol schonk, maar op het moment dat hij de cola erbij wilde doen kwam ze naar voren. Haar voeten raakte de grond en haar benen lagen op een millimeter afstand van de zijne. Ze raakte hem dan ook echt helemaal net niet aan. Iets wat ook best moeilijk was voor haar. Nikita pakte de fles cola van hem over, terwijl ze zei:“Laat mij deze maar terug zetten.” De uitdaging was als een glinstering in haar blauwe ogen te lezen. Verleidelijk bleef ze hem op korte afstand aan kijken. Er was niet meer ruimte dan een millimeter afstand tussen hun. Dit was het punt dat hij wel toe moest geven, maar toch vond ze het stiekem net iets te vroeg. Ze liet het zijden badjasje van haar schouders afglijden, waarbij ze alleen nog in haar lingerie zat. Het zou alleen nog maar moeilijker worden als hij er nog voor koos niet toe te geven. Heel smooth pakte ze het glas van de tafel, terwijl ze hem aan bleef kijken en hem niet zou aanraken. “Thanks,” zei ze zacht. Van genot grinnikte ze. “Hoelang blijf je nog liegen tegen je zelf?”

Lingerie

_________________


Nikita - Kelsey - Lydia - Delano - James - Alec  -  Peggy - Octavia - Kylie - Riley - Keith


Thanks V & Nien darlings <3:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rayan Falk
avatar
Class 2
Aantal berichten : 241

Character Profile
Alias: Spyro
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Will you join me? (&Rayan)   vr apr 01, 2016 6:47 pm


chaos is your redemption
BETTER HIDE, BETTER RUN
Dus ze had haar mening over hem al gevormd? Dat ging wel heel snel. Nu ja, het zou voor minder, hij liep immers midden in de nacht rond zonder shirt. Kon hij er veel aan doen dat hij uit het raam was gevallen tho. Eigenlijk was hij echt onschuldig, deze keer dan. Hij was niet naar buiten gegaan met de intentie om ergens een hookup te vinden. Toen hij haar vertelde dat hij onschuldig as fuck was, moest ze kort lachen. “Ik weet dat je hier niet tegen kan,” Zei ze, waarbij ze haar hand traag langs zijn bovenbeen liet gaan, net langs zijn... You know what. Ze zette haar mutatie weer in werking en zijn lichaam schokte vanzelf waarbij hij een korte kreun net niet kon tegenhouden. Fuck, dat was echt serieus vals spelen hoor. Die kreeg ze sowieso nog terug tbh.

De frustratie was real. Maar hij wou zich niet laten kennen. Hij wou niet dat ze dacht dat ze dominantie over hem had, want dat was niet zo. Alhoewel hij het niet erg vond om zijn dominantie uiteindelijk te verliezen. Hij gaf wel degelijk iets om zijn hookups, dat ze een even leuke tijd hadden als hij. Maar met Nikita hier zat het waarschijnlijk wel goed. Al misbruikte ze haar mutatie nu wel hard op hem. Ze stelde hem de vraag of hij het nog kon uithouden, en hij probeerde zo goed mogelijk te liegen. Ze had hem keihard door tho. “Is het je niet geleerd dat je niet mag liegen?” Vroeg ze, en hij trok even zijn mondhoek op in een half grijnsje. "Ik zou toch niet tegen je liegen babe", Zei hij zijn onschuld vol houdend. Om even het contact te verbreken, besloot hij om de fles bacardi weer op te pakken.

Onder haar toeziend oog schonk hij de twee glazen terug in. “Sure, maar er mag wel wat meer in dan zonet,” Was haar antwoord geweest, waardoor hij het glas vulde met meer alcohol. Net toen hij de cola wou pakken, schoot ze er tussen. “Laat mij deze maar terug zetten.” Zei ze, terwijl ze de cola van hem over nam. Rayan lachte even geamuseerd. Ze zat zo dichtbij, en zijn blik gleed naar haar lippen. Fuck. Dit was echt zo moeilijk. Hij drukte zijn hand wat harder rond het glas, om zijn zelfcontrole te behouden. Gelukkig nam zij al snel haar eigen glas en maakte ze de afstand weer wat groter.

“Thanks,” Zei ze met een korte grinnik. “Hoelang blijf je nog liegen tegen je zelf?” Vroeg ze hem vervolgens. Rayan liet zijn blik over haar lichaam gaan, duidelijk niet beschaamd bij die move. Haar badjas was weg en hij had een nog beter zicht. De jongen nam een paar stevige slokken van zijn glas, voelde de pure alcohol in zijn keel branden. "Ik lieg niet tegen mezelf", Mompelde hij, zette het glas op tafel en keek haar toen recht aan, met zijn verleidelijke glimlach om zijn lippen. "Maar jij, jij fuckt met mij, speelt vals met je mutatie", Zei hij, licht beschuldigend, maar ook aan gevend dat hij het niet eens zo heel erg vond. Rayan liet zijn hand naar haar been gaan, liet het langzaam over haar zachte huid glijden. In een smooth beweging plaatste hij zijn knie langs haar andere heup, zat zo over haar schoot heen en drukte haar lichaam met het zijne tegen de rugleuning van de bank. Hij drukte zijn heupen wat feller op de hare. Zijn lippen bracht hij vlak bij de hare. "Maar jij plooit eerst", Fluisterde hij, liet zijn handen langs haar hals en nek door haar haren glijden in een poging om haar te doen toegeven voor hij dat zou doen.

_________________

xxx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikita Alves
avatar
Deceased
Aantal berichten : 135
BerichtOnderwerp: Re: Will you join me? (&Rayan)   zo apr 03, 2016 1:38 amNikita had zich schrap gezet voor wat er nog zal gaan komen. Het duurde alleen niet lang voordat ze het zat werd dat hij niet toe gaf aan haar mutatie. En dat hij zich dan ook nog onschuld het zelve noemde. Ha, dat was wel een hele goeie. Ze wist beter. En dat ze dan ook bewijzen, right now right here. Langzaam was ze teasend langs z’n bovenbeen gegaan. Iets verder naar boven net op het punt dat ze bijna z’n aubergine aan raakte. Ze zette net iets meer druk dan op andere plekken, want ja iedereen wist dat dat de meest gevoelige plek was die er is. Het was dan ook vrij logisch dat ze er door aangetrokken werd. Iedereen die net zo gefrustreerd was en op 8 van de 10 zat zou er door aangetrokken worden. Het was een feit en om feiten kom je niet om heen. Dankzij haar prachtige talent van teasen en haar mutatie gebruiken kwam er korte kreun uit zijn mond die hij niet tegen kon houden. Tevreden keek ze hem aan, maar dat betekende nog niet dat haar frustratie gezakt was. Nee, het werd door zijn korte kreun alleen maar erger geworden. Toch moest ze niet alles in een keer aan hem geven. Het zou er anders voor zorgen dat zij hem besprong, terwijl het nu echt andersom moest.

Hij zou het niet lang meer kunnen volhouden dat wist ze zeker. Ze hoopte dan ook dat het teasen snel over zou gaan en er meer actie kwam in het spel dat ze aan het spellen waren. Hij loog sowieso al, toen ze vroeg of hij het nog wel uit kon houden. Maar dat maakte niet uit. Als hij een beetje tegen stribbelde dan had ze zo de touwtjes weer in hadden. Zij was hier de dominante, iets wat wel zo komen bij meer ervaring te hebben op gedaan. Hij had zijn mondhoek op getrokken, waardoor ze dezelfde uitdagende blik in haar ogen kreeg maar dan net allemaal wat uitdagender. “Ik zou toch niet tegen je liegen babe,” zei hij om zijn onschuld te behouden. Sarcastisch lachte ze en schudde ze even haar hoofd. “Please, maak dat een kat wijs,” reageerde ze. “You want me, just admit it,” zei ze lachend. Hij wilde haar en Nikita wilde hem. Als hij dan nog ontkende zou ze hem echt een schop onder de kont geven.

Meer alcohol maakte de hele situatie misschien ook wel wat leuker. Als Spyro wat meer dronken zou worden dan ging het ook wat subtieler. Het moest dan wel pure alcohol zijn en hij moest net wat meer tot haar aangetrokken voelen. Echter was het wel zo dat ze hem dan niet meer moest aanraken. Het was moeilijk, want ze wilde hem zo graag. Ze schoot er zo wat tussen, toen hij de cola erbij wilde schenken. Hij had gelachen, maar er zat een addertje onder het gras. Als hij wist wat ze van plan was dan zou hij niet meer lachen. Dan zou hij letterlijk smeken om door te gaan en hem aan te raken met haar mutatie. Ze maakte het nu net wat erger dan niet aanraken en op korte afstand zitten, maar liet haar zijden badjas van haar schouders af glijden waarna ze het glas pas pakte en hem bedankte. Ze had de ruimte wel wat groter gemaakt, maar ze had het nog niet in haar gekregen om hem weer aan te raken. Alleen kort nog vragen hoelang hij nog bleef liegen lieten hem een paar slokken gegeven en het glas terug zetten. “Ik lieg niet tegen mezelf,” had hij gemompeld. Hij zette een verleidelijke glimlach op en zei:“Maar jij, jij fuckt met mij, speelt vals met je mutatie.” Het moment dat hij haar licht beschuldigen lieten een grijns op haar gezicht achter. Ze haalde haar schouders op, omdat het haar vrij weinig kon schelen. Ze keek naar zijn hand die over been heen ging. Ze kreeg lichtjes wat kippenvel door de frustratie die echt met hoge nood moest worden opgelost. Smooth verplaatste hij zijn andere knie langs haar heup. Eindelijk. Hij zat zo over haar schoot wat Nikita tegen hield om ergens heen te gaan. Hij drukte zijn lichaam tegen de haren aan en ze voelde hoe de frustratie door haar lichaam heen gierde. Door meer druk die ze kreeg bij haar heupen werd het er niet beter op. Hun lippen waren vlakbij en ze vond het nogal moeilijk dat hij zo nodig nog wat moest zeggen. “Maar jij plooit eerst”, sprak hij, toen zijn handen langs haar nek door haar haren heen haalde. Ze kon het niet meer aan. Haar frustratie’s waren over de 10 heen en ze moest er toch wel een keer aan toe geven. Haar handen gingen over zijn schouders en bleven daar liggen. “Dat maakt toch niks uit,” zei ze, terwijl ze nog steeds niet toe gaf. Ook al was de afstand nog zo klein. Zij was dé dominante. Met de kracht die ze had duwde ze hem bij de schouders van haar af, zodat hij degene was die op de bank lag. Ze boog over hem heen ging zo op hem zitten dat ze met haar heupen over zijn aubergine heen kon. Zelfs via haar heupen liet ze haar mutatie naar hem over lopen. Ze boog voor over en drukte haar lippen eerst zachtjes op de zijne, maar net niet zo dat je het echt een kus kon noemen. Tot het moment dat ze zichzelf niet meer tegen kon houden. Ze drukte uitdagend haar lippen op de zijne en bleef met haar heupen bewegen. Ze maakte zich los van de kus en fluisterde:“Er is een ding dat je moet weten, ik ben hier de dominante.”

Lingerie

_________________


Nikita - Kelsey - Lydia - Delano - James - Alec  -  Peggy - Octavia - Kylie - Riley - Keith


Thanks V & Nien darlings <3:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rayan Falk
avatar
Class 2
Aantal berichten : 241

Character Profile
Alias: Spyro
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Will you join me? (&Rayan)   zo apr 03, 2016 5:45 pm


chaos is your redemption
BETTER HIDE, BETTER RUN
Valsspelen kon ze wel goed blijkbaar, maar hij wist zichzelf nog net tegen te houden om niet gewoon op haar te springen. Want dat zat er hoe dan ook aan te komen als hij niet even helder bleef. Dat ze het zat te zoeken, was hem ook wel duidelijk. En hij wou haar het genoegen niet geven dat hij zou plooien. Nog niet. Hij was ook maar een normale mens. Eén met een hoop frustraties momenteel. Alcohol zou daar niet bij helpen tbh, maar hij moest een reden verzinnen om eventjes van haar aanrakingen los te kunnen zijn. Op haar vraag deed hij er deze keer wat meer alcohol in. Net toen hij er cola wou bij gieten, schoot ze er bij wijze van spreken tussen. Ze nam de fles weg voordat hij dat bij de Bacardi kon gieten.

Als ze dit spel wou spelen, dan deed hij mee tbh. Pure alcohol brandde best wel intens, maar niks wat hij niet kon hebben. Van uit zijn ooghoek zag hij hoe ze haar badjas van haar schouders liet glijden en vervolgens het glas pakte. En toen kwam die vraag weer. Nu vond hij het wel genoeg, het was even tijd voor wat actie. Genoeg geteased, alhoewel. Rayan liet zijn hand over haar been glijden, ging vervolgens op haar schoot zitten en drukte zijn heupen naar beneden. Zij zou hoe dan ook eerst plooien, hij was bereid om daar heel veel moeite voor te doen.

Haar handen gleden over zijn borst, bleven rusten op zijn schouders. “Dat maakt toch niks uit,” Zei ze, waarna ze ineens kracht zette op haar armen en hem zo achterover duwde op de bank. Het was dat hij zich toch even liet duwen, anders had ze dat niet zomaar gekund. Maar hij was benieuwd naar wat ze in huis had. Nikita kwam nu op hem zitten, drukte haar heupen tegen zijn private zone aan. Zijn ademhaling haperde toch even bij die beweging, zeker omdat ze haar mutatie ook weer in zette. Veel meer was er dan eigenlijk ook niet nodig om hem excited te maken tbh.

Zijn lichaam trok even samen toen ze haar heupen opnieuw begon te bewegen, waardoor hij zachtjes een grom over zijn lippen bracht. Ze boog voorover en drukte haar lippen op de zijne, eerst zachtjes maar vervolgens uitdagender. “Er is een ding dat je moet weten, ik ben hier de dominante.” Fluisterde ze hem toe, waardoor hij even grinnikte. Om haar terug te pakken, drukte hij zijn heupen omhoog. "Je hebt iets teveel hoop", Mompelde hij plagend, liet zijn handen over haar rug glijden, via het kuiltje in haar onderrug omhoog. Met een simpele beweging maakte hij haar bh los. "Als jij zogezegd dominant bent, waarom heb jij dan minder kleren aan dan mij?" Vroeg hij met een scheef, geamuseerd grijnsje, terwijl hij haar bleef teasen door heel lichtjes over haar rug te aaien..

_________________

xxx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikita Alves
avatar
Deceased
Aantal berichten : 135
BerichtOnderwerp: Re: Will you join me? (&Rayan)   za apr 16, 2016 5:55 pmWas het vals spelen dat Nikita haar mutatie op hem gebruikte om hem meer voor haar te laten vallen? Nee, waarom was dat vals spelen? Zij kon er niks aan doen dat ze hem niet kon aanraken zonder dat haar mutatie naar hem over liep. De lust, de frustrerende golven en het uitdagen. Dat waren drie dingen waar ze zo van genoot dat het bijna vals spelen was. Maar dat was het niet. Het was haar karakter dat er voor zorgde dat ze haar handen niet thuis kon houden. Deels was het ook wel de frustratie die ze had, maar hij zou moeten toe geven een goed gesprek kreeg je altijd door middel van aanrakingen en goeie drank. Ze zorgde er alleen maar voor dat hij nergens anders zijn aandacht op zou vestigen. De eerste stap was sowieso de kleding die ze aan had. Haar mutatie gaf alleen nog een paar extra punten om er voor te zorgen dat ze het belangrijkste was wat er is en de dominantste. Ja, dat dominante kantje van haar was niet te missen.

Het spel dat ze in gang had gezet liep nog lang niet ten einde. Het was zelfs nog maar net begonnen en ze zou niet stoppen tot dat ze wist dat hij de eerste paar stappen zou zetten. Ook al moest ze zichzelf daar heel erg mee in houden. De frustratie begonnen steeds hoger op te lopen en ze vond het al moeilijk om niks bij hem te doen op het moment dat ze haar badjas uit had gedaan en haar drinken had gepakt. De ruimte die tussen hen in was geweest was bijna helemaal niks. En hoe moeilijk ze het ook voor Spyro maakte hoe moeilijker het ook voor haar werd. Echter maakte ze zich daar weinig zorgen over. Hij bleef en was maar altijd een normale mutant zonder de mutatie om andere gefrustreerd te maken.

Maar die ene rilling die ze voelde over haar rug op het moment dat hij met zijn benen naast haar heupen zette wist zelf niet zo goed of ze zou winnen of niet. Op een of andere manier moest ze zich zelf van hem los maken, waardoor ze haar handen op zijn borst zette en hem achterover duwde. Het was alleen wel zo dat haar frustratie veel te hoog was om de ruimte tussen hen in te houden. Zo was zij nu degene die op hem ging zitten en haar heupen op zijn private zone zette en golven van frustratie en lust naar hem over liet lopen. Even schoof ze met haar heupen heen en weer om hem alleen nog frustrerender te maken. Echter werden haar frustratie er ook niet minder op. Een tevreden uitdagende glimlach sierde haar lippen voordat ze voor over boog om haar lippen op de zijn te drukken. Dit was misschien wel iets wat ze eerst had gewild van hem, maar dat maakte nu niet zoveel meer uit. Het was gewoon tijd om meer actie in het spel te zetten. Daarvoor moest hij wel even weten dat zij de dominante was.

Zijn grinnik maakte haar al duidelijk dat ze hem niet kon vertrouwen en hij iets van plan was. Het kon haar niets schelen wat hij van plan was te doen, doordat ze op het gebied van perzikken en aubergines nergens nee op kon zeggen. Hij drukte zijn heupen omhoog waarbij ze een zachte kreun over haar lippen niet glijden. “Je hebt iets te veel hoop,” mompelde hij plagend, waarna hij met zijn hand over haar rug ging en haar bh los maakte. Ze was er niet op te tegen en dat zal ze ook nooit zijn. Om heel eerlijk te zijn vond ze het wel fijn. “Als jij zogezegd dominant bent, waarom heb jij dan minder kleren aan dan mij?” vroeg hij met een geamuseerde ondertoon met een scheef grijnsje. Hij bleef met zijn hand over haar rug heen aaien, terwijl ze hem iets wat boos aan keek. Maar met de glimlach die haar lippen sierde kon hij weten dat ze het niet echt meende. Beter nog het gaf meer spanning het spel. Voor al met het idee wat ze in haar hoofd had zitten. “Soms moet ik minder dominante mensen iets meer vrijheid geven, maar dat betekent niet dat ik niet dominant ben doordat ik minder kleren aan heb,” ging ze er op in met een plagende ondertoon.

“Maar je bent nu wel iets over te ver gegaan,” zei ze uitdagend. Ze ging rechter op zitten, waardoor ze haar bh verder helemaal uit deed en hem weg gooide de kamer in. Ze pakte uitdagend zijn polsen beet en zette deze vast tegen de bank aan, zodat hij geen vrijheid meer had om nog iets te doen bij haar. Ze kon zo nu en dan best kinky zijn, maar daardoor had ze wel genoeg ervaring mee op gedaan om jongetjes zoals Spyro straf te geven. Ze drukte wat meer met haar heupen tegen zijn private zone, terwijl ze op nieuw haar hopen begon te bewegen. Ze boog wat voor over om hem nog een kus te geven, maar hield een afstand van een paar centimeter. “Je hebt geen idee hoe moeilijk jij het nog kan gaan krijgen,” zei ze plagend. Ze beet hem zachtjes in zijn onderlip en grinnikte zachtjes. Ze ging zoveel plezier met hem krijgen.

Lingerie

_________________


Nikita - Kelsey - Lydia - Delano - James - Alec  -  Peggy - Octavia - Kylie - Riley - Keith


Thanks V & Nien darlings <3:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Will you join me? (&Rayan)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Will you join me? (&Rayan)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: