INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 James William Carter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
James Carter
Class 3
Aantal berichten : 118

Character Profile
Alias: J.C.
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: James William Carter   do jan 09, 2014 3:19 pm

James W. Carter
NAME
James William Carter
AGE
20 y/o
KIND
Student
FAMILY
nothing permanently
ALIAS
Enya
PERSONALiTY
Hoewel James een schat van een jongen is, is het moeilijk om tot hem door te dringen. Hij gelooft niet meer in het vertrouwen in mensen en hij kan niet geloven dat er één persoon is die ooit haar leven met James zou willen slijten. Op het gebied van vrienden is James dus onzeker. Waarom ook niet? Keer op keer werd hij opzij gezet omdat er altijd iemand was die ‘cooler’ scheen te zijn.
Het deed pijn, dat zeker, maar James had besloten om zijn gedrag daardoor niet te beïnvloeden. Hij bleef aardig tegen mensen, maar beschouwde ze niet zo snel als vriend.
Hoewel James mensen niet echt meer vertrouwde, is hij nog steeds wel in voor een pleziertje en hij gaat graag naar evenementen of plekken waar veel mensen te vinden zijn. Vaak vindt hij iemand die interesse in hem schijnt te tonen en James eindigt dan vaak de volgende ochtend met een onbekend iemand naast hem in bed, maar dat vindt hij niet erg. Tenminste. Voor hij naar Genosha eiland kwam.

HISTORY
*Nothing permanently*
Dat is iets wat James’ verleden het beste omschrijft. In zijn vroege jeugd heeft hij geen vaste woonplek gehad. Zijn biologische moeder heeft hem al vroeg te vondeling gelegd nadat ze bevallen was van James, en zijn biologische vader heeft haar verlaten om dat feit.
James toekomst tot zijn tiende zag er niet prettig uit. Hij ging van pleeggezin naar pleeggezin. Er was altijd wel een ‘leuker’ jongetje, of hij paste niet goed in het gezin. Iedere twee maanden werd hij ergens anders geplaatst, en James hield op met zich aanpassen in een gezin. Hij had er geen zin meer in, hij werd toch ergens anders geplaatst. Het was zo erg dat hij in een weeshuis bestempeld werd als iemand die ‘geen moeite deed voor de medemens’ en van zijn zevende tot tiende zat hij in het weeshuis, hopend dat iemand hem op zou nemen als een eigen zoon. Tevergeefs. James zag hoe alle kinderen van het weeshuis een nieuw fijn plekje kreeg, en hij bleef alleen achter. Het maakte hem treurig en hij spendeerde het grootste deel van zijn tijd op de jongens slaapzaal.
Tot er op zijn tiende jaar een middelbaar gezin bij het weeshuis kwam kijken tijdens etenstijd. Alle kinderen schreeuwden en lachten opgewonden. Alle kinderen, behalve James. Blijkbaar had hij iets van medelijden opgewekt, want de volgende dag werd er op de deur van de slaapzaal geklopt. De directrice van het weeshuis kwam naar binnen gelopen, gevolgd door het stel wat een dag eerder was komen kijken. 
James had een thuis gevonden.
Hij had de tijd van zijn leven, hij voelde zich geliefd, en hij had het gevoel dat hij ouders had. Hij woonde in een gezin met twee lieve zusjes, en het kon voor hem niet meer stuk. Echter was het wel nog moeilijk voor James om vriendschappen te sluiten. Hij voelde zich niet goed genoeg, werd depressief daarover wat ervoor zorgde dat de connectie tussen hem en zijn vrienden langzaam dood bloedde. 
Toen James op zijn zeventiende zijn eerste vriendin kreeg was hij dolgelukkig. Hij had eindelijk het gevoel dat hij zijn soulmate had gevonden. Echter werd dat gevoel abrupt verpest toen zijn vriendin het uitmaakte. Ze had iemand anders ontmoet die ze leuk vond en ze wilde met hem verder gaan.
Dit was een grote klap voor James en het voelde aan alsof hij een gigantische stoot tegen zijn ziel had gehad. Hij belandde in een depressie en bleef grotendeels thuis, liggend op zijn bed tot zijn pleegmoeder het zat was en hem naar een psycholoog stuurde. Samen met de psycholoog kreeg James het voor elkaar om uit de depressie te krabbelen, maar zijn vertrouwen in mensen was verdwenen. Hij had er geen zin meer in. Hij was er klaar mee.

POWER

Flora control.
-James' krachten zijn vooral gebaseerd op de natuur en levende organismen. Hij is in staat om een plant te laten groeien uit een simpel zaadje, maar hij kan de plan ook laten verdorren. Wanneer hij over de blaadjes streelt van een willekeurige nog niet uitgebloeide plant, bijvoorbeeld een roos, zal de plant reageren door op te bloeien of te verdorren. Net wat James wil.

Fauna control.
- James is in staat om geestelijk te communiceren met dieren. Door middel van deze geestelijke communicatie is James in staat om te controleren wat het dier doet. Dit kan ingezet worden voor onschuldige dingen, maar ook voor gevaarlijke dingen. James is in staat om een groep wolven op iemand af te sturen. Als hij dat wil.
En als er wolven zijn ofcourse.

Earth bending.
- James is in staat om aarde, steen, zand en zelfs metaal te manipuleren. Dit doet hij met zijn gedachten, of met zijn handen. Hij kan zo aarde, steen en ijzer in iedere vorm kneden die hij wil.APPEREANCE
Grootte: 1.85
Gewicht: 70 KG
Haarkleur: Donkerbruin
Oogkleur: Grijs
Lichaamsbouw: Gemiddeld.
Opvallend kenmerk: James zit vol tattoo's.
Tattoo's of piercings:
Spoiler:
 
Spoiler:
 
Spoiler:
 

+ EN -
+ Kan goed opschieten met mensen.
+ Kan goed met dieren opschieten.
+ James heeft geleerd om met messen te werpen. Hij kan dit met uiterste precisie en zal altijd zijn doel raken. Echter maakt hij hier nooit gebruik van.

- Ondanks dat hij goed op kan schieten met mensen, ziet hij mensen niet graag als vrienden. Dat is voor hem een hoge status die je moet verdienen.HANNAH @ ATF!

_________________

He wanted to return to his dream.
Perhaps it was still somewhere there behind his closed eyelids.
Perhaps a little of its happiness still clung like gold dust to his lashes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: James William Carter   vr jul 17, 2015 10:12 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
James William Carter
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» William Ventura

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: