INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Rayan Falk

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rayan Falk
avatar
Class 2
Aantal berichten : 241

Character Profile
Alias: Spyro
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Rayan Falk   ma feb 29, 2016 10:58 pm


Rayan 'Spyro' Falk
we're more than another brick in the grey
BASIC INFO
Rayan Falk
“Spyro”
17, 25/03
Norway
Gunnar Falk (Flash) x Nina Pearce
› Frey Falk (Sparx)

PERSONALITY
Courageous - Headstrong - Eager - Arrogant - Sense of Heroism - Fiery - Irresponsible - Curious

Rayan staat bekend om zijn dapperheid, koppigheid en een lichte arrogantie. Hij hangt graag de held uit, is over het algemeen wel aardig, al heeft hij een vurige persoonlijkheid. Hij heeft weinig aandacht voor zijn eigen veiligheid en kan onverantwoordelijk uit de hoek komen. Ook is hij soms uiterst nieuwsgierig en heeft de neiging om bijna nooit voorzichtig te zijn als het op zichzelf aan komt, waardoor hij snel in de problemen komt. Rayan is niet bang om kattenkwaad uit te halen en staat bekend eigenwijs te zijn, een eigenschap die vaak botst met anderen.

LOOKS
Het is niet zo dat Rayan echt in het oog springt. Hij heeft niet echt speciale of opvallende fysieke kenmerken. Hij heeft wild, half lang donker haar. Zijn donkere ogen zijn levendig en sprekend. Hij heeft best een intense blik. Ook heeft hij last van een resting bitch face. Dit wil zeggen dat hij altijd ‘kwaad’ lijkt te kijken als hij zich concentreert of juist zit te dromen. Mensen neigen daar van terug te schrikken. Verder is hij 1m78 groot, heeft hij een functioneel atletisch lichaam, al is hij niet heel breed.
Zijn kledingstijl verschilt dag per dag. De ene dag neemt hij het eerste het beste uit de kast, of loopt hij rond in een jogging en een oversized sweater, de andere dag steekt hij veel moeite in het kiezen van een outfit. Vaak draagt hij ook een minimum aan juwelen, een ring, een enkelbandje of een ketting om zijn hals.

MUTATIONS
OFFENSIVE POWERS
Fire Blast
Een standaard vuurstoot die net zo heet is als een echt vuur. Van uit de palm van zijn hand komt er een kort maar krachtig vuurprojectiel dat in staat is om overal doorheen te branden. Aangezien dit zijn allereerste en ook basis aanval is, is deze het krachtigst van allemaal. Hij kan dus ook langer een vuurkolom aanhouden, al is de hitte dan iets minder intens.

Electric Blast
Een standaard bliksemschicht die volgeladen is met elektrische energie. Deze straal kan hij een paar seconden aanhouden, maar daarna moet hij opnieuw ‘opladen’. De bliksem is krachtig maar gaat geen brand veroorzaken bij impact, alleen een elektrische stoot dus. Deze kan wel tijdelijke verlamming van de spieren veroorzaken, als een taser.

Ice Blast
Een harde bal bevroren water die niet uiteenspat bij impact. Rayan kan kort maar heel snel na elkaar een hele reeks van deze projectielen afvuren. Erg groot zijn ze echter niet, al kunnen ze flinke blauwe plekken en eventuele botbreuken veroorzaken als hij dichtbij staat.

DEFENSIVE POWERS
Water Blast
Een krachtige straal water die niet veel meer doet dan een tegenstander achteruit duwen en doorweken. Een goedgemikte straal in het gezicht kan even verwarring veroorzaken, maar op zich doet deze blast niet veel kwaad.

Whirlwind Blast
Deze blast doet evenveel als water blast, maar dan met wind in plaats van water. De wind is krachtig genoeg om iemand omver te blazen als die niet te ver weg staat, maar doet verder niets meer aan schade.

OTHERS
Bubble Blast
Hoewel er helemaal geen enkel voordeel of nadeel aan is, kan Rayan ook bubbeltjes uit zijn handpalmen laten spawnen. Dit doet hij puur voor de fun, en verder heeft het ook helemaal geen nut.

Half Dragon Shapeshifting
Rayan kan van uit zijn schouderbladen drakenvleugels tevoorschijn laten komen. Dit gebeurt heel snel, binnen een seconde heeft hij twee volgroeide paars-met-gele drakenvleugels. Om te kunnen vliegen, heeft hij natuurlijk ook een staart nodig. Die is paars met een gele soort 'vin' op het einde. Zijn staart is ook heel krachtig, dus hij kan er ook hard mee meppen als het nodig zou zijn. Vlak boven zijn oren groeien er twee gele hoorns, die achterwaarts gericht staan. Hij heeft ook gloeiende, paarse ogen, al kan hij die ook 'activeren' zonder de rest er bij te moeten shiften.

Flight
Met zijn vleugels kan hij vliegen, al kan hij natuurlijk niet zo hoog als een normale draak dat zou kunnen. Hij heeft namelijk geen schubben, waardoor hij niet bestand is tegen de koude. Ook is de lucht ijler naarmate je hoger komt, en hij zou in ademnood raken.

Wing Shield
Met de paarse vleugels kan hij zichzelf tegen fysieke aanvallen beschermen. Ze zijn namelijk heel sterk en tegen alles bestand. Natuurlijk werkt dit ook alleen als hij zijn vleugels tevoorschijn heeft gehaald.

SPECIAL POWERS
Combo Blasts
Sommige combinaties zijn mogelijk om zo een sterkere blast te creëren. Momenteel is hij hier nog vol mee aan het experimenteren, maar sommige combinaties heeft hij wel al onder de knie.
Water + Ice Blast
Water + Electric Blast
Fire + Electric Blast

HISTORY
Toen Rayan net geboren was, was het heel duidelijk dat hij anders was. De kleine, paarse drakenvleugeltjes op zijn schouders en de drakenhoorntjes vlak boven zijn oren waren wel genoeg voor zijn ouders om te weten dat hij geen normale mens was. Het duurde dan ook niet lang voor hen om te beslissen dat ze hem niet wilden. De kleine baby werd naar een ziekenhuis gebracht en daar achter gelaten. Nadat de hoofdverpleegster hem gezond verklaarde, belde ze een andere vrouw op. Tyra Holt, de directrice van een weeshuis, kwam hem snel genoeg ophalen om hem op te vangen in haar instituut.

Van die jaren herinnerd Rayan zich niks meer. Hij weet niet of hij het er goed had of niet, daar was hij simpelweg te klein voor. De drakenvleugeltjes verdwenen en verschenen van tijd tot tijd, maar het personeel gaf daar geen erkenning van. Het was alsof het niet bestond. Toen de kleine jongen uiteindelijk vier was, had hij het geluk dat hij geadopteerd werd door een Noors-Engels koppel dat graag nog een zoon wou, maar het zelf niet konden klaarspelen omdat de moeder een heel zware eerste zwangerschap had gehad.

Daarom besloten ze een tweede kind te adopteren, en hun oog viel meteen op Rayan, zeker om het feit dat hij een mutant was. Gunnar was er namelijk ook één, net als hun eerste kind, Frey. Na een lange procedure mochten ze de kleuter uiteindelijk meenemen naar huis. Ze gaven hem zijn nieuwe naam en namen hem gemakkelijk op in hun gezinnetje. Frey had er eerst moeite mee, maar de twee werden al snel close. De iets oudere jongen werd alsmaar enthousiaster om zijn nieuwe maatje dat ze al snel onafscheidelijk waren.

In zijn tienerjaren ontdekte Rayan zijn rebelse kantje. Hij was heel koppig en tegelijk ook nieuwsgierig. Mix daar wat roekeloosheid bij, en je kreeg al snel een formule die problemen verzekerde. In die tijden leerde hij ook meer en meer onderdelen van zijn mutaties kennen. In zijn kinderjaren was hij al bekend geraakt met vuur, wat zijn basismutatie was, en geleidelijk aan ontdekte hij welke energievormen hij nog meer kon opwekken. Op zijn beurt experimenteerde Frey ook met zijn mutaties, onder het toeziend oog van Gunnar.

In school trok Rayan ook wel vaak de aandacht, niet altijd op de goeie manier. Hij was een beetje een player, vond zichzelf gewoon te interessant. Arrogantie bracht hem ook vaak in de problemen met leerkrachten. Maar de aandacht vond hij leuk. Hij kreeg het van zowel jongens als meisjes, iets wat hij nooit erg had gevonden. Hij speelde wat met hun interesse in hem, liet hen daarna vallen om naar de volgende te gaan. Hij had een reputatie, maar die hielp hem ook met het verkrijgen van de nodige aandacht van potentiële slachtoffers.

Het was pas toen hij 17 was dat zijn mooie leventje in elkaar stuikte. Zonder dat hij het wist, was hij jarenlang een target voor de overheid. Blijkbaar was Tyra Holt verplicht om elke mutant die in haar instituut kwam af te leveren aan de overheid, om als experiment te dienen. Toen het dus uit kwam dat ze hem toch had geplaatst in een adoptie gezin, probeerden ze alles om hem terug te vinden en alsnog te ontvoeren. Om dat te voorkomen, stuurden zijn ouders hem naar Genosha, waar hij veilig zou zijn voor de grijpgrage handjes van de mensen die hem voor hun eigen doeleinden wilden inzetten.

_________________

xxx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Rayan Falk   wo maa 02, 2016 8:25 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Rayan Falk
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: