INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Bored to tears. [Met Alec]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Joseph Arevalo
avatar
Class 2
Aantal berichten : 169

Character Profile
Alias: Zenithar
Age: 24
Occupation:
BerichtOnderwerp: Bored to tears. [Met Alec]   do feb 25, 2016 11:15 pm

Het was vandaag niet eens sneeuw te noemen, wat er buiten naar beneden kwam vallen, maar ook geen regen. Hoe het ook zij, het was 'net-niet' weer, zoals een vriendin van Dani het altijd noemde.
Dani zelf zat met opgetrokken knieën op een van de stoelen, behaaglijk weggedoken onder een kleurrijke, dikke poncho. Haar haar was losjes in een rommelige knot gebonden. Op een klein tafeltje naast haar stond een dampende mok chocolademelk, ietwat wankel op een stapel schoolboeken.
Ja, ze was technisch gezien 'aan het leren', maar de energie was een beetje op. Concentreren wilde gewoon eventjes niet meer lukken.
Al meerdere malen had ze haastig op haar telefoon gekeken, maar ook daar was weinig boeiends.
Het was tegen de namiddag en het was verrassend rustig in de living room. Dani wist niet zeker of dat nou was omdat er iets gaande was waarvan ze niet op de hoogte was, of gewoon toeval, maar het was in ieder geval een stuk rustiger dan ze het graag zou zien.
De telefoon trilde en ze pakte hem zo snel dat ze er even een moment bij stilstond hoe sneu dat eigenlijk was. Behoorlijk sneu. Toch las ze vlug het berichtje van een vriendin, alvorens erop te antwoorden, waarna het wachten tot het later werd weer verder ging.

De deur ging open en een meisje kwam binnen. Dani groette haar en ze groette terug, maar na een schrift van een stoel te hebben gepakt, verliet ze haastig de ruimte weer.
Dani nam een slok van haar drinken. Ze ondernam nog een poging wat lesstof tot zich te nemen, maar legde het boek al snel weer met een ongedurige zucht aan de kant. Ze wilde socializen, een beetje babbelen. Afleiding.
De deur ging opnieuw open, en nieuwsgierig keek de blondine op.

(aan de korte kant, sorry)

_________________

Joseph - Dominic
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alec Belikov
avatar
Deceased
Aantal berichten : 111
BerichtOnderwerp: Re: Bored to tears. [Met Alec]   vr feb 26, 2016 6:37 pmEen vreselijke zware rot dag had de jongen met de zwarte krulletjes achter zijn rug. Eerst werd hij wakker met een rot humeur en vervolgens had hij twee keer tegen een paar mensen op gebotst, omdat die mensen niet uit konden kijken. Ten slotte had hij zijn eten over zich heen gekregen door een stel honden die ontsnapt waren uit de dierenhokken. En nu kon hij geen plekje vinden om rustig te zitten zonder gestoord te worden door elk ander mens of dier. Het enige kans was om in zijn kamer te gaan, maar dan nam hij weer een risico dat Frankie zich in hun kamer bevond. En hij had nou niet bepaald zin om haar tegen te komen. Een meisje met de blauwe haren en irritant koppige persoonlijkheid. Nee dank je, daar kon hij op dit moment niet tegen.
Nou ja, om eerlijk te zijn kon hij op dit moment tegen niemand een word zeggen zonder dat er een blik van onweer op zijn gezicht stond. Hij kon de schuld geven aan de demonen in zijn lichaam, maar mensen konden dan zeggen dat hij zijn mutatie onder controle moest houden. Alec zou ze wat vertellen over de controle die hij had over zijn demonen. Zijn slechte humeur was alleen nog maar het gevolg van het feit dat hij zijn mutatie onder controle had. Dat andere mensen dat niet hadden kon hem letterlijk niks schelen. Niet iedereen was immers gelijk.

Na een halfuur in de kantine gezeten te hebben waar het eigenlijk veel te druk was, was hij opgestaan om nu echt een rustige plek te zoeken. Ondanks dat hij dat halfuur alleen had gezeten aan een tafeltje was dat voor hem nog niet rustig genoeg. Hij zag een meisje uit de woonkamer lopen met de leer spullen in haar handen. Vanuit het punt dat hij zat kon hij precies zien hoeveel mensen er in die ruimte bevonden. Zijn humeur klaarde iets op dat hij zag dat de ruimte zo goed als leeg was. Ook al wist hij niet zeker wat er aan de andere kant van de woonkamer was. Maar het was toch wel het risico waard.
Hij stond op, waarna hij zijn stoel aan schroof en de kantine uit liep op naar de woonkamer.  Alec stapte de ruimte binnen en wilde zich het liefst gelijk weer omdraaien. Het was geheel leeg in de ruimte op een blondine na dan. Hij had om eerlijk te zijn niet echt veel zin om een gesprek aan te gaan met het meisje, ook al waren er nog meer redenen voor om weg te gaan. Toch kon hij het niet doordat hij de ogen van het meisje op zijn huid voelde branden. Kort zuchtte hij en schudde iets geïrriteerd met zijn hoofd. Hij liep op het meisje af en probeerde een vriendelijke glimlach op te zetten. Echter kwam er niet veel af dan een beetje enge glimlach, dus bleef hij haar maar gewoon serieus aan kijken. “Een hele goedenavond,” sprak hij beleefd, terwijl hij haar nog altijd serieus aan keek. Hij ging tegen over haar zitten en zakte een beetje in, zodat hij comfortabel op de stoel zat. “Met wie heb ik et genoegen?” vroeg hij aan het meisje, niet wetend of hij haar eerder had gezien of niet. Zijn gedachten stonden nog altijd op scherp en had nog altijd een rot humeur. Echter wilde hij wel een risico nemen op dit meisje of zij zijn humeur beter zou maken of niet. Niet dat hij echt veel hoop was, omdat zijn humeur al niet goed was sinds de dag was begonnen.


_________________

Alec - Kelsey - Lydia - Delano - James - Nikita - Peggy - Octavia - Kylie - Keith - Riley
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bored to tears. [Met Alec]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: