INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Watch the skies [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Joseph Arevalo
avatar
Class 2
Aantal berichten : 169

Character Profile
Alias: Zenithar
Age: 24
Occupation:
BerichtOnderwerp: Watch the skies [Open]   za feb 13, 2016 6:40 pm

Dani's zachtroze winterjas was hoog dichtgeritst. Er stak nog net een stukje van een witte sjaal bovenuit. Haar gezicht werd omsloten door een forste kraag van lichtbruin, ietwat piekerig nepbont. Haar lichtblonde haar was, op enkele dunne plukjes na, niet meer te zien. Ze droeg een slank afkledende spijkerbroek met winterse, gevoerde laarzen eronder.
Het sneeuwde een beetje, maar het was bijna windstil. De grond was al lang niet meer te zien onder de witte laag die erop lag. Talloze voetstappen werden langzaam maar zeker uitgewist.
Hoewel het goed koud was vond het blonde meisje het wel lekker om buiten te zijn. Gewoon even uitwaaien na een lange ochtend.
De tuin was sowieso een plek waar ze graag kwam, ongeacht het jaargetijde. Soms was het er sereen en rustig, andere keren weer gezellig druk, maar het was er hoe dan ook eigenlijk altijd wel mooi.
Ze hield de pas er redelijk in, om zo lekker warm te blijven. Een donkere kat - vermoedelijk ertussenuit geknepen bij de shelter - verdween tussen twee hoge, met sneeuw bedekte struiken door.
Een eindje verderop zag ze twee mensen lopen, gearmd, en even vond ze het jammer dat ze zelf single was.
Kop op, je komt vanzelf wel iemand tegen, sprak ze zichzelf mentaal toe. Ze had in de laatste vakantie thuis een leuke jongen ontmoet, maar daar was nooit echt iets van gekomen. Hij ging een jaar naar het buitenland, zij weer terug naar school en het contact dat ze 'echt zouden houden', was binnen een maand alweer verwaterd. Maar zo gingen die dingen soms.
Zij en het stelletje waren niet de enigen; een klein groepje meisjes liep een eindje achter haar en leek zo druk in gesprek dat ze zich amper bewust waren van wie er verder in de tuin was.
Dani sloeg een zijweggetje in. Een aantal takken streek langs haar schouder en de sneeuw die erop lag tuimelde naar beneden.
Ze had wel eens geprobeerd tekeningen te maken van de tuin, vooral in de zomer, maar zo'n artistiek talent was ze niet, dus nu hield ze het er maar gewoon op de boel te bewonderen zonder pen en papier in de aanslag.


Spoiler:
 

_________________

Joseph - Dominic
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roran Carson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 153

Character Profile
Alias: Sandman
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Watch the skies [Open]   vr feb 19, 2016 3:14 am


SHADOW
I just do what I can to feel free no joke

Op de een of andere manier had Lorise hem nieuwsgierig gemaakt naar de tuin. Een plek die hij sinds het incident met Octavia toch maar had vermeden. Niet omdat hij bang was dat hij haar terug tegen het lijf zou lopen, want dat zou hij absoluut niet erg vinden. Ze waren opnieuw gestart, en ergens vond hij haar wel aardig. Hij kon haar een beetje vertrouwen, wat al heel wat was voor hem. Maar hij had wel nog altijd een sneeuwbal gegooid naar een groepje jongens, en hij had niet echt zin om hen nog een keer te zien. Hem herkennen zou niet zo’n grote moeite zijn, ondanks dat hij vandaag heel andere kleren aan had.. Maar daar had de jongen in de lounge dan wel weer gelijk in gehad. Niemand anders hier bedekte zijn gezicht, toch niet dat hij had gezien.

En toch stond hij weer hier, in de tuin. Omdat hij zich wou proberen voor te stellen hoe het er uit zou zien als alle sneeuw weg was. Niet dat dat echt lukte.. Hij zou toch meer geduld moeten hebben. Shadow wou zich omdraaien en weer weg gaan, tot hij plots iets tegen zijn schouder voelde aan knallen. Er volgde gelach, en een volgende bal. Ze waren best hard aangedrukt en compact, half bevroren. “Kom op jongens, we pakken hem!” Riep een van de jongens, die hij ineens herkende. Oh nee. Shadow stoof weg, hoorde het gejoel van de vrienden van de jongen.

Na nog een paar keer geraakt te zijn geweest, rende hij op een paar struiken af, liet zich snel vallen om er onder te kruipen. Hij bedekte zijn hoofd met zijn armen, kneep zijn ogen hard dicht. Hij was net een zijweggetje in geslagen, in de hoop de jongens zo af te schudden. Misschien zouden ze niet echt hard naar hem lopen zoeken. Shadow’s ademhaling was zwaar, zijn hart klopte snel. Zijn ogen waren groot en straalden angst uit. Voorzichtig keek hij van tussen een paar takken omhoog. Een blondine kwam net het pad af gelopen, werd ingehaald door de jongens. "Hé, jij, heb je hier iemand zien langs komen, compleet in het zwart gekleed?" Vroeg de ene jongen met het donkere haar. In halve paniek keek hij het meisje aan, wist niet of ze hem gezien had of niet. Misschien zou ze hem wel gaan verraden aan de jongens, dan zat hij pas echt in de problemen aangezien hij nooit meer op tijd recht zou kunnen springen om weg te kunnen rennen..

outfit

_________________

Guardian of Dreams

a single dream is more powerful than a thousand realitiesLaatst aangepast door Roran Carson op do feb 25, 2016 4:42 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joseph Arevalo
avatar
Class 2
Aantal berichten : 169

Character Profile
Alias: Zenithar
Age: 24
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Watch the skies [Open]   wo feb 24, 2016 9:25 pm

Dani keek op. Dat ze niet alleen was in de tuin was al duidelijk geweest, maar tot nu toe was niemand echt luid geweest. En ineens waren daar roepende stemmen, gelach.
‘Kom op jongens, we pakken hem!’ klonk een stem, en Dani fronste. Van waar ze liep kon ze niet inschatten of het keten was, of iets onplezierigers. Een ietwat onaangenaam gevoel verspreidde zich door haar maagstreek. Ze was sociaal, zeker, maar niet iemand die van confrontatie hield.
Ze hoorde rennende voetstappen en draaide zich haastig om. Ze was net op tijd om iemand tussen de struiken te zien verdwijnen. Okay, dat insinueerde helemaal niet dat dit onschuldig stoeien was. Ze overwoog erop af te stappen, toen het zijweggetje ineens nog een heel stuk drukker werd. Ze knipperde even met haar ogen, maar herstelde zich toen.
Een jongeman met donker haar wilde weten of ze iemand langs had zien komen, geheel in het zwart.
Het kostte haar enige moeite om niet direct te kijken naar de plek waar ze iemand weg had zien schieten, maar ze slaagde er wonder boven wonder in haar blik op de jongen gevestigd te houden. Ze glimlachte.
“Volgens mij zag ik iemand die kant op gaan, maar ik weet het niet zeker” zei ze, gebarend naar een straatje dat op zijpad aansloot waarop ze stonden. De jongen fronste licht. Dani haalde haar schouders op.
“Sorry, ik lette niet echt op."
De jongen grijnsde.
“Maakt niet uit, goed genoeg voor ons. Kom, we vinden hem wel,” zei hij - dat laatste tegen zijn gevolg - waarna het kleine groepje het weggetje in verdween dat Dani aan had gewezen.

Ze keek hen even na, wachtend tot ze een eind verder waren, waarna ze, met enige aarzeling, op de bosjes afstapte. Ze tuurde een moment lang tussen de takken door, tot ze de bron van alle commotie aantrof. Er was niet zoveel aan hem te zien. Ja, hij was inderdaad in het zwart gehuld en zijn gezicht was grotendeels aan het zicht onttrokken. Donkere ogen, als ze dat zo goed zag, volle wenkbrauwen, klein stukje neusbrug, meer kon ze niet opmaken.
Ze stak aarzelend een hand uit, niet helemaal zeker hoe zinvol dat was als iemand zich tussen de takken had verscholen.
“Alles in orde?” vroeg ze toen, weer een heel stuk zekerder, en ze glimlachte. Ze wierp een snelle blik over haar schouder, maar ze waren hier nu alleen. De jongens waren te horen, maar een eindje verderop.

_________________

Joseph - Dominic
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roran Carson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 153

Character Profile
Alias: Sandman
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Watch the skies [Open]   do feb 25, 2016 12:18 am


SHADOW
I just do what I can to feel free no joke

Nu pas kreeg hij echt door wat voor een domme move hij had gemaakt. Waarom was hij ook naar de tuin gekomen? Zo kort na het voorval met Octavia eerder? Het was nu niet dat hij bepaald aan de aandacht was ontsnapt die dag. Meer zelfs, hij wist goed genoeg dat het groepje jongens hem goed genoeg had gezien en dat hij nu ook niet bepaald een onopvallend figuur was. Zolang mensen hem niet hadden gezien, kon hij netjes op de achtergrond blijven, alhoewel hij dat hier minder leek voor elkaar te krijgen. Hij was al een paar keer in het oog gesprongen door de kleren die hij droeg. Maar het was dat, of rondlopen met een half robot gezicht, en dan verkoos hij het toch wel om het te verstoppen.

En daarom net werd hij zo snel herkend. Het had eigenlijk gewoon geen zin, of hij het nu verstopte of niet, hij zou altijd opvallen voor mensen die hem zochten of wilden herkennen. Dat was wat de donkerharige jongen deed toen hij hem zag. En hij was duidelijk uit op wraak. Shadow ontsnapte nog net in een zijweggetje, al kwamen ze evengoed aangerend een paar seconden later. Een blond meisje werd ondervraagd, en bang wachtte hij af op haar antwoord. “Volgens mij zag ik iemand die kant op gaan, maar ik weet het niet zeker” Klonk het antwoord, terwijl ze in de tegenovergestelde richting wees van waar hij lag.  “Sorry, ik lette niet echt op." Verklaarde ze tegenover de jongen. “Maakt niet uit, goed genoeg voor ons. Kom, we vinden hem wel,” Klonk de stem van de jongen nog, waarna hij weg liep.

Eventjes dacht hij dat het meisje hem echt niet gezien had, dus hij schrok zich ook een ongeluk toen ze ineens zijn richting uit kwam. Maar.. Ze had hem wel geholpen, bewust dan. Ze had de jongens expres de verkeerde kant gewezen. De blondine tuurde tussen de takken, ving uiteindelijk zijn blik. Vervolgens stak ze haar hand uit, waardoor hij even in elkaar kromp, als een mensenschuw dier. “Alles in orde?” Vroeg ze toen, waarna ze glimlachte. Shadow knikte zachtjes, zag haar over haar schouder kijken. De stemmen van het groepje waren nog te horen, maar een stuk verderop. Daardoor kwam hij nu ook half overeind, kroop voorzichtig tussen de takken door tot hij voor haar stond. Ze was een stuk kleiner dan hem, maar vanbinnen voelde hij zich de kleine persoon. "Bedankt", Zei hij zacht maar duidelijk. Er zat niet veel emotie in zijn robot achtige stem, maar ze zou hopelijk wel kunnen horen dat hij het echt meende.

_________________

Guardian of Dreams

a single dream is more powerful than a thousand realitiesLaatst aangepast door Roran Carson op do feb 25, 2016 4:42 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joseph Arevalo
avatar
Class 2
Aantal berichten : 169

Character Profile
Alias: Zenithar
Age: 24
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Watch the skies [Open]   do feb 25, 2016 11:01 am

Dani trok haar hand iets terug toen de ander ervan leek te schrikken. Het gevoel dat ze juist had gehandeld werd sterker; hij leek haar een redelijk makkelijk doelwit van pesterijen, met die haast angstige houding.
Echter, hij knikte als antwoord op haar vraag en kwam tevoorschijn uit zijn schuilplaats. Hij was langer dan ze had verwacht, toen hij eenmaal rechtop stond. Toch was hij niet intimiderend, ondanks het deels verborgen gezicht - iets wat Dani doorgaans toch met de verkeerde mensen associeerde.
“Bedankt,” zei hij en Dani glimlachte ontspannen. Hij had een wat aparte stem, merkte ze op, maar apart was hier toch een relatief begrip. Het was voor haar aanvankelijk wat wennen geweest, dat mensen buitengewoon ver uiteen liepen in hoe ze anders waren, maar ze had er toch haar draai in gevonden. Soms waren dingen zo apart dat ze er nu nog door verbaasd kon zijn, maar de meeste dingen hoorden er gewoon bij.
“Geen probleem. Die zoeken nog wel een poosje denk ik,” zei ze luchtig. Ze tuurde nog even met een lichte frons in de richting waarin het groepje was verdwenen.
“Al denk ik dat zo naar binnen gaan geen gek idee is,” voegde ze eraan toe. Als ze verveeld raakten en terug gingen zouden ze hier wellicht alsnog weer langskomen. En dat zou een beetje ongemakkelijk zijn.
Dani schoof haar handen in haar zakken.
“Wat was er nou eigenlijk aan de hand?” vroeg ze toen, want dat was haar eigenlijk nog steeds niet helemaal duidelijk. De jongen leek nogal bang te zijn geweest voor het groepje, dus gezellig kon het onmogelijk geweest zijn, maar hoe ernstig kon dan wel zijn? Want ze ging er nou niet van uit dat het stel nou zozeer van plan was hem echt iets aan te doen, zeker niet op een openbare plek als de tuin.

_________________

Joseph - Dominic
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roran Carson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 153

Character Profile
Alias: Sandman
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Watch the skies [Open]   do feb 25, 2016 5:57 pm


SHADOW
I just do what I can to feel free no joke

Dat ze plots op hem af was gekomen, had hem wel doen schrikken. Ook haar plotse bewegingen maakten hem een beetje ongemakkelijk. Hij was niet zo voor de verrassingen. Maar goed, ze had hem toch wel geholpen, en ze zag er nu niet bepaald uit alsof ze hem kwaad wou doen? Al kon schijn natuurlijk altijd bedriegen.. Maar Shadow was niet iemand die mensen liep te veroordelen, hij werd alleen snel bang en voelde zich gemakkelijk geïntimideerd. Zelfs toen hij tegenover haar stond, en ze een stuk kleiner bleek te zijn dan hij eerst had gedacht, voelde hij zich nog altijd niet de grootste persoon. Haar ontspannen glimlach hielp hem wel deels rustiger worden, maar er was maar heel weinig nodig om hem weer helemaal in de stress te doen schieten.

“Geen probleem. Die zoeken nog wel een poosje denk ik,” Reageerde ze op zijn bedankje. Gelukkig maakte ze geen enkele opmerking over zijn stem. “Al denk ik dat zo naar binnen gaan geen gek idee is,” Stelde ze toen voor, waarop hij knikte. Dat was best slim. Hij wist niet of ze mee wou of niet tho, dus bleef hij nog even staan. “Wat was er nou eigenlijk aan de hand?” Vroeg ze, maar voor hij kon antwoorden, hoorde hij opnieuw geroep van ergens in de tuin. "Kan ik dat binnen vertellen?" Vroeg hij met een beetje een zenuwachtige houding. Hij keek even om zich heen, daarna weer naar de grond, vermeed oogcontact met haar ondanks dat ze wel aardig was, tot nu toe.

Via een paar zijweggetjes was hij uiteindelijk de tuin uit gelopen. Even keek hij achterom om te kijken of de blondine hem nog volgde, wat wel het geval was. Automatisch liep hij van schaduw naar schaduw, vermeed een beetje de lichte plekjes. Het had niet eens iets met zijn mutaties te maken, alleen maar dat hij zich beter voelde als hij niet te zichtbaar was. "Ik heb de jongen die jou aansprak boos gemaakt, denk ik", Vertelde hij onder het lopen door. "En zijn vrienden staan natuurlijk ook aan zijn kant, dus ja", Vervolgde hij schouderophalend, waarna hij verder liep, door de dubbele deur terug naar binnen.

_________________

Guardian of Dreams

a single dream is more powerful than a thousand realities

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Watch the skies [Open]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Watch the skies [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» Destination unkown. [open]
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]
» Carry you home {open}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Outside :: Garden-
Ga naar: