INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Don't you worry child

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Roran Carson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 153

Character Profile
Alias: Sandman
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Don't you worry child   zo jan 31, 2016 7:59 pm


SHADOW
heaven's got a plan for you
Van op een afstandje stond hij al de bewegingen op het schoolplein in de gaten te houden. Hij leunde tegen een muurtje aan, probeerde zo goed mogelijk op te gaan in de omgeving. Hij was hier nog maar een paar dagen, en hij had nog nooit zoveel mensen bij elkaar gezien. Tot nu toe was hij er in geslaagd om iedereen een beetje te ontlopen. Zoveel te beter eigenlijk. Hij had wel al mutanten gezien die er anders uit zagen dan gewone mensen, maar dat lag dan aan hun mutaties. Hij zag er anders uit omdat hij gewoon anders was. Op een eiland vol mensen zoals hij, viel hij nog altijd uit de boot. Car had hem verzekerd dat het beter voor hem zou zijn, omdat hij dan met mensen zou kunnen praten die hem niet zouden veroordelen om zijn uiterlijk, maar hij betwijfelde het eerlijk gezegd wel ten zeerste.

Shadow schopte tegen een steentje aan dat bij zijn linkervoet lag. Zijn ogen volgden het steentje, dat met een rotvaart over het pleintje vloog, mede door het ijs dat zich had verzameld en het dus gladder maakte.. En toen botste het tegen iemand op. Snel richtte hij zijn blik naar beneden, probeerde onzichtbaar te zijn, maar al snel genoeg hoorde hij voetstappen dichterbij komen. Of het de persoon was waar hij het steentje had tegen aan geschopt, wist hij niet, maar hij wou ook absoluut niet opkijken om dat uit te zoeken.

outfit
Rhaenyra-Kari

_________________

Guardian of Dreams

a single dream is more powerful than a thousand realities

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rhaenyra-Kari Vallaeris
avatar
Class 4
Aantal berichten : 179

Character Profile
Alias: Anogar Daria
Age: We'll keep it easy, 19.
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you worry child   wo feb 10, 2016 5:41 pm

Destroy what destroys you


Het vroor dat het kraakte buiten en toch liepen sommige mensen nog in herfstkleren rond, waaronder Rhae. Zij had nooit last gehad van de koude. De enigste reden dat ze soms jassen aandeed of dikkere truien, was omdat het stijlvoller was. Net zoals ze nu op het rozige kleedje een zwarte jas over gedaan had.

Misschien was het niet heel slim van haar om hakken aan te doen, want zodra ze buiten kwam zonken die diep in de sneeuw. Gelukkig was Rhae elegant en kon ze zonder te vallen verder lopen, maar dat gold niet voor iemand langs haar, die door een ijsplek recht op zijn kont viel. Een kleine glimlach om haar lippen was het gevolg. De jongen krabbelde overeind en werd toegelachen door zijn vrienden. Dat zorgde wel voor een kleine steek in haar ijskoude, bevroren hart. Zij had namelijk geen vrienden en de enigste persoon die ze tot nu toe kende was Sebastian. Dus een erg druk sociaal leven zat er voor haar niet in. Niet dat ze het zo erg vond, alleen zijn vond ze even fijn. Dan had je tenminste niet al die drama die met vriendengroepen soms gepaard ging.

Een eenzame jongen met een soort zwarte sjaal om zijn gezicht gewikkeld trok haar aandacht. Hij deed niks, maar dat was juist het gene wat opviel. Iedereen om haar heen was sneeuwballen aan het gooien of iets anders, maar hij stond er zo verloren bij alsof hij wou wegzinken in de schaduwen. Rhae haalde simpel haar schouders op en draaide zich om. Als hij alleen wou zijn was het niet aan haar om hem te beoordelen. Ze liep richting de poort om naar het bos te gaan, tot ze een snijdende prik voelde in haar been. Als ze geen Draki was geweest had het steentje dat net tegen haar opgevlogen was waarschijnlijk een wondje veroorzaakt, maar goed dat ze niet zo zwak was. In plaats van door te lopen, zocht ze naar de bron van het gevaarte. De jongen die eerst probeerde om met de schaduwen te mengen, boog zijn hoofd nu nog dieper. Kari had geen mensenkennis nodig om te weten dat hij het steentje geschopt had.

Door de sneeuw hoorde je haar hakken niet tikken, toch weerklonk haar furieusheid in haar voetstappen. "Moet ik het als een uitdaging zien?" Rhae was en klonk pisnijdig, "Dat steentje?" Haar armen waren over elkaar geplooid en haar ogen stonden ijskoud. Het irriteerde haar dat ze het gezicht van de jongen niet kon zien door de doek om voor zijn gezicht. Als de jongen het voor elkaar kreeg om haar straks echt kwaad te krijgen, zou ze die doek er waarschijnlijk met haar lange, scherpe nagels zo afrukken.

clothes
robb stark

_________________

You will find me in a burning sky
WHERE THE ASHES RAIN IN YOUR MIND


♛Samantha♛Valentina♛Taylor♛Dahlia♛Anastasia♛Delaney♛Jessica♛Rhaenyra-Kari
♥:
 


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Roran Carson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 153

Character Profile
Alias: Sandman
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you worry child   zo feb 14, 2016 11:23 pm


SHADOW
heaven's got a plan for you
Als er een award was voor lompheid, dan won hij hem waarschijnlijk elk jaar. Serieus, waarom gebeurden de meest random ongelukjes altijd op de verkeerde momenten bij de verkeerde personen? Waarom moest het meisje nu net langslopen als het steentje er aan kwam gevlogen? Als ze een seconde later was gepasseerd, dan was het steentje voor haar voeten voorbij geketst, en had het haar nooit geraakt. Maar het lot had besloten dat het steentje haar wel moest raken, op haar been dan nog wel. Uitgerekend omdat ze net op dat moment langs liep. Meteen had hij zijn blik naar beneden gericht, hoopte dat ze het niet zou opmerken. Hoopte dat ze de schuldige zou zoeken bij alle luidruchtige jongeren die nogal ruig aan het spelen waren. Het was alleen net omdat hij zo stil stond als een standbeeld, dat ze hem in het oog kreeg. Waarom ze door had dat hij het was, wist hij niet. Geen flauw idee. Hij wist alleen dat ze op hem af kwam gelopen.

"Moet ik het als een uitdaging zien?" Klonk haar harde stem. Shadow durfde niet eens opkijken. "Dat steentje?" Vervolgde ze, drong zo aan op een antwoord. De jongen kromp wat in elkaar, zijn schouders laag. Zijn hele houding was nerveus en angstig. Heel even zocht hij oogcontact, maar kon haar blik echt niet vasthouden. "Sorry", Zei hij, vervloekte opnieuw het geluid van zijn eigen stem. Hij kon zijn kaak verbergen al wat hij wou, hij bleef altijd als een robot klinken. "Ik dacht.. Het.. Ik wou niet", Hij stopte zichzelf, schoof nog een paar centimeter achteruit tot het muurtje in zijn onderrug duwde en hij niet verder kon. "Het ging per ongeluk", Zei hij zo zacht dat hij het bijna zelf niet hoorde, waarna hij nog wat verder in elkaar dook, bang voor de reactie van het boze meisje voor hem.

_________________

Guardian of Dreams

a single dream is more powerful than a thousand realities

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rhaenyra-Kari Vallaeris
avatar
Class 4
Aantal berichten : 179

Character Profile
Alias: Anogar Daria
Age: We'll keep it easy, 19.
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you worry child   wo maa 02, 2016 8:31 pm

Destroy what destroys you


Haar humeur was al tot het vriespunt gedaald en dit voorval maakte het niet veel beter. Ze leek op de mean girl die de nerd pest, maar gestopt wordt door het nu nog niet knappe hoofdpersonage dat uiteindelijk met haar vriendje gaat lopen. En het erge was dat ze het niet eens zo erg vond. Ze kon nu eenmaal gemeen uit de hoek komen, zeker als iemand haar uitdaagde. Vriendelijkheid was niet echt een zwakheid, maar ze ging niet naar iemand toe lopen die net een steen op haar gooit had om vriendjes te worden. Helaas voor hem, durfde de -in haar ogen- socially awkard jongen bijna niet te antwoorden. "Wat zei je," Siste ze, meer boos uit verveling en opgekropte gevoelens dan echt door het steentje, "Ik versta je niet met die stomme doek voor je mond," Grauwde ze, terwijl ze haar lange nagels tot bloedens toe in haar eigen handpalm drukte om zich eraan te herinneren dat ze hier niet in het Noorden was. Gevechten waren hier verboden en elkaars privacy moest gerespecteerd worden. Dus de doek er zo maar aftrekken ging ook niet gebeuren.

"Wil je die stomme doek van je gezicht halen?" Het klonk onbeleefder dan ze wou, "We zitten hier namelijk niet in een woestijn, moest je dat soms denken," Het ineen krimpen van de jongen gaf haar alleen maar meer kans om 'groter' te worden door haar schouders naar achteren te trekken en haar kin sierlijk te heffen. Nog een kroontje, oorlogskleren en -verf en ze was weer terug haar oude vertrouwde zelf. Aan de buitenkant dan toch.

clothes
robb stark

_________________

You will find me in a burning sky
WHERE THE ASHES RAIN IN YOUR MIND


♛Samantha♛Valentina♛Taylor♛Dahlia♛Anastasia♛Delaney♛Jessica♛Rhaenyra-Kari
♥:
 


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Roran Carson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 153

Character Profile
Alias: Sandman
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you worry child   wo maa 02, 2016 9:48 pm


SHADOW
heaven's got a plan for you
Het voelde zo verstikkend om tussen de blondine en het muurtje te staan. Ook al kwam het muurtje niet hoger dan zijn heupen en hij er net zo goed over kon springen om van haar weg te komen, hij leek zich niet te kunnen bewegen. Hij kon ook gemakkelijk langs haar heen stappen en naar binnen gaan, maar hij had er gewoon het lef niet voor. Daarom bleef hij gewoon staan, mompelde hij een paar excuses, probeerde duidelijk te maken dat het per ongeluk was. "Wat zei je," Bet ze hem toe, duidelijk niet tevreden met zijn antwoord. "Ik versta je niet met die stomme doek voor je mond," Grauwde ze vervolgens, waardoor hij zenuwachtig zijn houding weer lichtjes veranderde. Nog steeds keek hij haar helemaal niet aan, al probeerde hij deze keer luider te spreken. "Ik zei sorry", Herhaalde hij zichzelf, hopend dat ze er nu wel genoegen mee zou nemen en weg zou gaan.

Maar dat was blijkbaar niet haar plan. Shadow snapte niet waarom mensen zich zo leken te storen aan de manier waarop hij zich kleedde. Want eerlijk, dit was beter dan rondlopen met zijn gezicht open en zichtbaar voor iedereen. "Wil je die stomme doek van je gezicht halen?" Zei ze geïrriteerd. "We zitten hier namelijk niet in een woestijn, moest je dat soms denken," Haalde ze aan als argument. Alsof dat de reden was. Ze maakte haar houding wat groter als reactie op zijn terugdeinzen, wat hem nog zenuwachtiger maakte. Hij had een naar gevoel in zijn maag, alsof hij misselijk werd. De jongen schudde lichtjes zijn hoofd, kneep even zijn ogen dicht. Daarna keek hij toch voorzichtig omhoog, maar maakte geen oogcontact. "Het is tegen de kou", Zei hij, opnieuw met de moeite om luid genoeg te praten dat ze hem wel zou horen. Daarmee liet hij haar ook weten dat hij weigerde om de doek af te nemen.

_________________

Guardian of Dreams

a single dream is more powerful than a thousand realities

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rhaenyra-Kari Vallaeris
avatar
Class 4
Aantal berichten : 179

Character Profile
Alias: Anogar Daria
Age: We'll keep it easy, 19.
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you worry child   ma mei 09, 2016 9:15 pm

Destroy what destroys you


Haar draak begon zich te mengen in haar gevoelens en maakte haar enkel nog maar woedender. Alsof het haar vuur aanwakkerde en haar hart sloot. Ze voelde hoe haar handen zich tot vuisten balde terwijl ze de jongen met bliksemende ogen aankeek. Zijn excuses over de doek waren slap, net als haar redenen om kwaad te zijn. Het was eigenlijk stom om over zoiets boos te worden, maar de woede die in haar lichaam zat moest er nu eenmaal nog al regelmatig uitgelaten worden. Haar draak zinderde onder haar huid en als men goed keek, leek het alsof er een aura in de vorm van een draak om haar heen verscheen. Het was net alsof je de draak in haar kon zien bewegen, schreeuwen en vuurspuwen. "Een fatsoenlijk mens zou dat ding op z'n minst naar beneden doen zodat zijn gesprekspartner hem kan verstaan, of luider praten," Haar lippen vormde een smalle streep en toen ze doorkreeg dat enkele jongens bleven treuzelen om te kijken, werd ze nog kwader.

In een vurige beweging draaide ze zich om naar de jongere mutanten. "Hier is niks te zien," Haar stem was zo rustig, zo kalm dat het alleen maar angstaanjagender was met haar woedende gezicht. Rond haar rechter vuist begonnen vlammen te dansen, als waarschuwing voor iedereen die haar in de weg stond. Natuurlijk hadden de jongens niet meer aansporing nodig om zich om te draaien en haast struikelend over hun voeten weg te rennen.

~Hopelijk kun je er wat mee :aap:
clothes
robb stark

_________________

You will find me in a burning sky
WHERE THE ASHES RAIN IN YOUR MIND


♛Samantha♛Valentina♛Taylor♛Dahlia♛Anastasia♛Delaney♛Jessica♛Rhaenyra-Kari
♥:
 


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Roran Carson
avatar
Class 2
Aantal berichten : 153

Character Profile
Alias: Sandman
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you worry child   ma mei 09, 2016 11:45 pm


SHADOW
heaven's got a plan for you
Het maakte niet uit wat hij zei of deed, de houding van de blondine werd steeds agressiever. Alsof ze boos wilde worden. Alsof hij het uit lokte door helemaal alles fout te doen. Net zoals hij altijd woede uit lokte bij de mannen die hem voor hun experimenten hadden zitten martelen. Ook al deed hij bij hen eigenlijk niks, was altijd stil en deed wat er van hem gevraagd werd. Het enige wat hij deed, was mutant zijn, waardoor hij hen een reden had gegeven om hem mee te nemen naar hun ‘ziekenhuis’. Daar was hij uiteindelijk wel aan ontsnapt, maar deze situatie was eigenlijk niet veel beter.

"Een fatsoenlijk mens zou dat ding op z'n minst naar beneden doen zodat zijn gesprekspartner hem kan verstaan, of luider praten," Beet ze hem toe. Shadow kromp opnieuw wat in elkaar bij haar woorden. Een fatsoenlijk mens. Daar zat het hele probleem. Menselijk was hij niet meer. Veel kon hij er niet meer op zeggen, was dan ook blij dat ze eventjes haar aandacht leek te verplaatsen naar enkele voorbijgangers.

"Hier is niks te zien," Zei ze heel kalm, in tegenstelling tot hoe ze er uit zag. En toen zag hij het vuur. Vuur was een van zijn triggers. Zijn adem stokte in zijn keel, hij bevroor bijna ter plekke. De jongens schoten ervandoor. Dat wou zeggen dat hij opnieuw haar enige target was. In paniek probeerde hij hetzelfde te doen, weg te vluchten. Maar dat lukte moeilijk met die muur in zijn rug. Alhoewel. Shadow deinsde achteruit, zijn grote ogen op haar vlammende vuist gericht. Voor hij het goed en wel besefte, voelde hij het muurtje in zijn onderrug. Maar daar stopte hij niet, want door zijn beweging en de opgebouwde snelheid, kieperde hij over het muurtje heen.

Met een klap die hem de adem opnieuw benam, viel hij aan de andere kant van het muurtje op de tegels. Meer uit schrik dan pijn bleef hij wezenloos liggen, keek even verdwaasd rond voor hij terug overeind krabbelde en even over zijn pijnlijke achterhoofd wreef. Meteen schakelde zijn mutatie de meeste van de pijn weer uit. Shadow liet even zijn hoofd in zijn handen rusten, blij met de weinige fysieke bescherming die de muur vormde tussen hem en de blondine aan de andere kant.

_________________

Guardian of Dreams

a single dream is more powerful than a thousand realities

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Don't you worry child   

Terug naar boven Go down
 
Don't you worry child
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: