INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Adara Ilieuscu

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Adara Ilieuscu
avatar
Class 3
Aantal berichten : 14

Character Profile
Alias: Enya
Age: 18 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Adara Ilieuscu   vr jan 29, 2016 8:00 pm

Adara Ilieuscu
BLOODY LOVELY CIRCUS GIRL

There's only two types of people in the world
The ones that entertain, and the ones that observe
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl

Naam: Adara Eshne Ilieuscu
Bijnaam: Candace, Ashes
Leeftijd: 18
Sterrenbeeld: Tweelingen
Geboortedatum: 21 Mei
Geboorteplaats: Sighișoara, Romenië


Sexuele oriëntatie: Biseksueel

Karakter: Attractive ;; Flirty ;; Agile ;; Sly ;; Confident ;; Determined ;; Cheeky

Adara is een aantrekkelijk meisje, en dat weet ze zelf ook. Ze zal nooit bang zijn om haar lichaam of uiterlijk te gebruiken om iets te krijgen wat ze wil of nodig heeft. Dit is in het verleden wel eens voorgekomen, maar spijt heeft ze er nooit echt van gehad. Het was nodig, meer niet. Ze wind de meeste mannen zo om haar vinger, en ook sommige vrouwen. Een voorkeur voor een bepaalde sekse heeft ze niet, dat heeft ze ook nooit gehad. Ook al is ze van oorsprong christelijk, ze heeft hier nooit in geloofd. Ook toen ze nog bij haar familie woonde deed ze met de activiteiten nooit echt mee.
Ze is een behendig en atletisch, wat zeer goed van pas kwam in het circus. Ze is tot haar vertrek een van de hoofdacts geweest als acrobaat. Ook hielp ze mee met de illusionist, en het soepele bewegen kwam hierbij goed van pas. Ze is een echte danser, en heeft een goede conditie die ze ook wil behouden. In haar vrije tijd gaat ze gaat free-runnen, om zo haar conditie en skills een beetje te behouden.
Het circus leerde haar echter ook minder goede eigenschappen. Ze is sluw aangelegd, en van stelen is ze ook nooit vies geweest. Het circusbestaan was niet luxe, en soms had ze het extra geld nodig om zelf rond te komen. Ze weet hoe ze mensen moet manipuleren en chanteren, en is niet bang dit te doen. Ze spreekt door het rondreizen meerdere talen, waaronder Roemeens -haar moedertaal-, Hongaars, Engels en Romani. Italiaans spreekt ze ook een klein beetje, doordat er een Italiaanse in het circus zat die haar een klein woordje Italiaans had geleerd. Haar moederland blijft altijd haar favoriet, en ze was altijd blij als ze weer op bezoek waren in Romenië.
Zelf ziet ze haar sluwheid meer als vastberadenheid, ook al geeft ze toe dat ze een dievegge is. Ze is op één keer na nooit gepakt voor haar daden, ook al kwam ze in wat smerige zaken terecht. Vaak was het het rondreizen dat haar redde, zo kon ze makkelijk snel verdwijnen en aan de politie ontsnappen. In West-Europa moest ze wel voorzichter zijn, aangezien de politie daar een stuk strenger en beter geörganiseerd was. Ze is nooit echt bang geweest voor de politie, het enige waar ze bang voor is is om naar de gevangenis te gaan. Dat betekende het einde van haar baan bij het circus. Ook in het circus zelf deed ze de gevaarlijkste stunts, van acrobatiek tot messenwerpen. Ze liep vaak door het vuur heen, en hier hielp haar mutatie natuurlijk ook bij. Door haar leven in het circus heeft ze geleerd van zich af te bijten en heeft ze een scherp en brutaal randje.

Likes: Flirting ;; Romance ;; Circus ;; (Aerial) Acrobatics ;; Free-running ;; Dancing ;; Romania ;; Heat ;; Sun ;;

Dislikes: Commands ;; Rudeness ;; Know-it-alls ;; Police ;; Politics ;;  Cold ;; Ice ;;


I feel the adrenaline moving through my veins
Spotlight on me and I'm ready to break
I'm like a performer, the dancefloor is my stage
Better be ready, hope that ya feel the same

Oogkleur: Bruin
Haarkleur: Blond/bruin
Lengte: 1.70 meter
Bouw: Atletisch
Tattoos: 4, [Klik] X [Klik] X [Klik] X [Klik]

Als circus meisje kwam het goed van pas dat Adara een mooi uiterlijk had. Ze heeft een paar diepbruine ogen, en van oorsprong donkerblond haar. Dit heeft ze door de jaren heen wel eens bruin laten verven, wat haar ook goed stond. Ook heeft ze vaak geëxperimenteerd met de lengte van haar haar. Momenteel is het weer terug naar haar blonde roots, en tot over haar schouders. Haar uiterlijk leverde haar vaak extra complimentjes op na een show, en ook kreeg ze veel interesse van het andere geslacht. Af en toe zelfs van wat vrouwen.
Ze is vrij lang, en atletisch gebouwd. Ze is slank, en oogt op het eerste gezicht niet abnormaal gespierd. Dat valt pas op als ze bezig is met haar acrobatiek. Ze is erg lenig, en kan zich in de moeilijkste poses krijgen. In de loop der jaren heeft ze een paar tattoo's laten zetten. Eentje op haar vinger, een op haar pols, een op haar sleutelbeen en een op haar rug. Ze heeft er nooit spijt van gehad, maar was slim genoeg om tattoo's te kiezen die ze haar hele leven zou kunnen laten staan.
Tijdens de shows liep Adara altijd rond in weinig kleding, die niet veel aan de fantasie over liet. Het was de bedoeling dat zij, evenals de andere dansers, er sexy uit zag. Als acrobate moest het vooral elegant zijn. Ze droeg altijd hakken tenzij ze bezig was met haar eigen act. Ze moest ook de nodige aandacht aan haar haar en make-up. Als acrobate was het altijd wat minder, maar moest ze als assistente door dan was het toch wat meer. Deze combinatie zorgde ervoor dat ze tijdens de shows altijd snel haar haar moest doen en omkleden.
Het leven in een circus leverde alleen niet veel geld op, en het vele rondreizen zorgde ervoor dat ze een vrij kleine kledingkast had in haar caravan. Ze wist haar geld goed te besteden, en ook verstandig. Hoewel ze altijd in staat is geweest om haar kleding er niet hopeloos uit te laten zien. In de circusring was haar kleding altijd vol glitters, maar daar buiten koos ze toch iets minder opvallends. Waar ze makkelijk in kon bewegen, maar toch nog sexy genoeg. Ze is niet de persoon om te lopen pronken met joekels van ringen en kettingen, en kiest liever voor wat simpelers. Wel liep ze vaak in de stad ook op hakken, tenzij ze bezig was met oefenen voor haar act.


I'm like a ring leader, I call the shots
I'm like a fire cracker, I make it hot
When I put on a show

Mutatie: Pyrokinesis :: Invulnerability :: Enhanced Agility

:: Pyrokinesis ::
Pyrokinesis houdt in dat Adara vuur kan creëren, vormen en manipuleren. Ze kan vlammen laten verschijnen rondom haar, maar ook in haar handen. Deze vlam kan klein zijn, maar ze kan ook grote en gevaarlijkere vlammen laten verschijnen en manipuleren. Branden kan ze laten stoppen, maar ook starten. Vuur is meer een vorm van aanval, maar met wat fantasie zou het ook gebruikt kunnen worden als verdediging. Ze kan het vuur laten bewegen op hoge snelheden, en als het er eenmaal is is het niet moeilijk meer om het uit te breiden. Het natuurlijke effect wat vuur heeft geldt ook voor het vuur wat Adara creëert. Zodra het er is breidt het zich snel uit. Ze kan ook doormiddel van het vuur op hoge snelheid zich bewegen, alsof ze op het vuur surft. Zelf is ze imuun tot alle vormen van vuur en extreme hitte. Ze kan door vuur heenlopen zonder dat het haar iets aan zal doen. Ze zal geen brandwonden krijgen en krijgt het nooit te heet. Het vuur dat ze kan laten verschijnen zorgt ervoor dat ze altijd een bron van licht bij zich heeft. Als ze haar best doet kan ze het vuur van kleur laten veranderen naar zijn hetere variant. Het wordt dan blauw, en is nog gevaarlijker dan eerst. Dit kost het meisje wel veel moeite en concentratie, dus het gebeurd niet vaak. Als haar emoties niet onder controle zijn ontstaat deze vorm van vuur wel sneller.
In tegenstelling tot water is vuur echter veel gevaarlijker en zorgt het sneller voor wonden. Ze moet altijd voorzichtig zijn wanneer ze ermee bezig is, en bij branden moet ze haar concentratie erbij houden. Omdat ze al veel oefening heeft gehad is dit gelukkig niet zo moeilijk meer voor haar. Ze moet alleen wel goed opletten met haar gevoelens en emoties. Als ze die niet onder controle heeft wordt het een stuk gevaarlijker, en heeft ze haar mutatie minder goed onder controle. Adara's tegenpool is automatisch water, en daardoor kan ze tegengehouden worden. Ook is er altijd zuurstof nodig om het vuur te starten. Zonder dat zal het niet lukken. Ook gelden alle natuurlijke regels op haar mutatie, ze zal dus verliezen als er iemand tegenover haar staat wiens mutatie iets met water te maken heeft. Ook kan ze het vuur niet door het water heen laten gaan, en wordt het na een tijdje gedoofd erdoor.

:: Invulnerability ::
Adara is imuun voor alle vormen van lichamelijke schade. Haar lichaam kan tegen alle giffen, virussen, bacteriën en ze is nergens allergisch voor. Wel kan het zijn dat haar lichaam een paar dagen de tijd nodig heeft om te herstellen van een gif. Adara is bestand tegen alle ziektes, en zal zelf ook niet ziek worden. Ze zou rot fruit kunnen eten, maar zou er niet ziek van worden. Ze is imuun voor radioactiviteit, evenals biomedische activiteit. Ze voelt wel pijn, maar is in staat om het te negeren en het te beperken tot een klein prikkend gevoel. Ze zou de pijn eventueel kunnen doorsturen naar een ander lichaam, maar heeft dit nog niet vaak gedaan. Adara kan overleven in extreme temperaturen. Alleen de kant van het ijs houdt ze minder lang vol door haar Pyrokinesis. De kant van de hitte zal haar nooit iets doen. De botten in haar lichaam kunnen bijna niet gebroken worden, wat ervoor zorgt dat haar organen ten alle tijden beschermd zijn. Kogels die op haar worden afgeschoten slaan in op haar huid, maar laten daar geen litteken of wond achter. Haar conditie is door deze mutatie altijd beter dan die van anderen, doordat ze imuun is tegen ziektes of blessures.
De mutatie betekent niet dat Adara nooit dood gaat, en ze is dus niet onsterfelijk. Haar mutatie houdt niet in dat ze zelf absolute kracht heeft, dus ze is zeker niet zo sterk als anderen. Ze is niet bestand tegen mutanten met absolute kracht. Dan houdt ze het niet heel lang vol. Ze is ook niet imuun tegen psychische aanvallen door bijvoorbeeld telekinese. Mutaties die te maken hebben met telepathie kunnen nog wel in haar hoofd komen en haar schade aan doen. Ook heeft ze het voor een deel moeten trainen. Als ze haar concentratie verliest of niet weet hoe ze die moet verdelen kan ze geraakt worden en de pijn wel voelen. Verder kan ze niet veel doen tegen mutanten die haar mutatie onderuit kunnen halen.

:: Enhanced Agility ::
Het meisje heeft een behendigheid die hoger ligt dan bij een normaal persoon. Ze doet zonder moeite de moeilijkste trucs of bewegingen. Deze dingen putten haar niet uit zoals het bij normale personen doet. Ze kan verder springen, kan zich beter balanceren, is sneller, heeft betere reflexen, is leniger, heeft een betere conditie, en houdt dit alles langer vol dan mensen en mutanten. Door haar hogere behendigheid reageert ze beter op aanvallen. Ze kan ze gemakkelijker ontwijken en kan snel terug gaan op een tegenaanval. Mensen kunnen haar niet verslaan op dit gebied, evenals mutanten. Tenzij er een andere mutant is met dezelfde mutatie.
Het betekent echter niet dat ze geen uitputting kan voelen, die zal na een lange tijd toch te beginnen ontstaan. Ook kunnen andere mutanten die deze mutatie kunnen beïnvloeden wel impact op haar hebben.

Alias: Enya


Don't stand there watching me, follow me
Show me what you can do
Everybody let go, we can make a dancefloor
Just like a circus

Vader: Grigore Ilieuscu
Moeder: Isabela Ilieuscu [R.I.P]
Broers/zussen: Monica Ilieuscu [R.I.P], Augustin Dalca (halfbroer)

Adara is geboren in de stad Sighișoara, in Romenië. Ze was de jongste van drie, en had een oudere broer en zus. Haar broer was een halfbroer uit een eerder huwelijk van haar vader, maar woonde bij hen. Ze hadden het niet erg breed maar dat was niet het voornaamste probleem. De eerste zes jaar van Adara's leven waren vrij zorgeloos, er waren enkel een paar kleine ongelukken met haar mutatie. Haar Pyrokinesis kwam al op vroege leeftijd naar boven, toen ze vier jaar was gebeurde het eerste ongeluk. Dit was thuis, dus het was niet een groot probleem. Haar woede uitbarsting had ervoor gezorgd dat het tafelkleed vlam had gevat, maar de brand was te voorkomen. Haar moeder zag haar mutaties niet zozeer als een probleem, maar haar vader die strenger gelovig was wel. Toen hij thuis kwam van zijn werk en hoorde over het voorval eerder die dag was hij alles behalve begripvol. Adara werd bij haar vader geroepen, en ze kreeg de volle laag over zich heen. Toen het meisje tranen in haar ogen begon te krijgen gaf hij haar ook nog een klap in haar gezicht, ze verdiende het volgens hem niet om hier op aarde te zijn, de zondeling die ze was. Haar moeder deed niets tegen de uitbarsting van haar vader, de vrouw was zelf ook bang voor hem. Toen Adara op haar kamer zat werd ze wel getroost door haar moeder, die heel stilletjes haar kamer binnen was gekomen en de wond op haar lip had verzorgd.
In twee jaren die volgde hielp haar moeder haar zoveel mogelijk met het onderzoeken van haar mutatie. Nogmaals had haar vader een uitbarsting tegenover haar, maar dit maal gebruikte Adara zonder het te weten haar Invulnerability. In plaats van dat zij degene met de pijn was, had haar vader plots een gekneusde vinger. Ze wist zelf niet wat er gebeurde, maar hierna is hij nooit meer boos op haar geworden. Toen Adara tien was overleed haar moeder aan een hartinfarct, wat niet meer behandeld kon worden. De maanden daarna kwamen er drastische veranderingen in het leven van Adara. Aangezien haar vader lange dagen maakte op zijn werk was er niemand die voor de kinderen zou zorgen. Monica, toen zeventien jaar nam de zorg van haar kleine zusje op zich samen met Augustin. Het ging een tijdje goed, maar de drie merkten dat er iets met de vader aan de hand was. Hij werd agressiever, agressiever dan normaal. Haar vader had altijd een kort lontje gehad. Ook verschenen er steeds meer lege flessen wijn en bier dan normaal. Niemand durfde ernaar te vragen, maar ze wisten allemaal wel dat het door de dood van Isabela kwam. Het werd alleen maar erger toen hun vader zijn baan verloor. Monica stopte met school, hopeloos om nog een inkomen te hebben ging ze op zoek naar een baan. Uiteindelijk kwam ze in een lokale supermarkt als kassière terecht. Dit hield het meisje alleen niet lang vol, en ze werd ziek. Augustin en Adara wisten niet wat te doen, en na een tijdje besloten ze toch met hun vader te praten. Dit ging alles behalve soepel. Toen haar vader het weer af wilde reageren verdedigde haar halfbroer haar. Augustin eindigde toen een diepe snee in zijn wang, Adara kwam er met een paar schaafwonden af. Hierna was hun vader steeds minder thuis. In plaats van thuis te drinken deed hij dit nu in cafés en bars. Hij was constant weg, zodat hij niet zag hoe het er met Monica aan toe ging. Toen de politie hem eens thuis kwam afleveren en ze de twee kinderen vonden besloten ze verder te kijken dan alleen de woonkamer. Monica werd afgevoerd naar het ziekenhuis, maar overleed twee dagen later. Dit was de eerste keer dat haar vader Augustin en Adara een knuffel had gegeven sinds de dood van Isabela. Adara miste haar zus, maar het ging voor een maand of twee goed. Tot haar vader weer begon te drinken. De hulp die hij had gekregen hielp niet, en nu vonden broer en zus zelfs een paar naalden in huis. Augustin besloot naar zijn moeder te gaan, en zijn halfzusje mee te nemen. Het kon niet langer om bij hun vader te blijven wonen.
In dat huis was hij welkom, maar Adara was dat nooit geweest. De moeder beschouwde Adara als een indringer, en was altijd jaloers geweest op Isabela. Toch liet ze Adara toe in haar huis, omdat Augustin erop aandrong. Adara had een gevoel van eenzaamheid ontwikkeld, nu ze niemand meer aan haar zijde had behalve Augustin. Bovendien behandelden de broers en zussen van Augustin haar niet aardig en pestten haar. Ze vond haar uiting in het dansen en turnen, het was het enige waar ze nog naar uit keek door de week. Eenmaal was het circus in de stad. De net twaalfjarige Adara was altijd dol hierop geweest, en tot haar grote vreugde mocht ze mee. Het was een geweldige tijd voor haar, en haar halfbroertjes en zusjes vielen haar voor een keer niet lastig. Op de terugweg vertelde ze Augustin dat als zij later groot was, ze bij het circus zou gaan. Destijds had Augustin er nog om gelachen.

Twee jaar verstreek, en Adara was inmiddels veertien. De situatie was nog steeds hetzelfde, tot er weer woord van haar vader kwam. Ze had nooit van de man gehouden, alleen van haar moeder en haar broer en zus. Hij wilde haar weer terug in huis hebben, maar Adara wist hoe hij was. Dit ging niet gebeuren, ook niet als het aan Augustin lag. De moeder van Augustin dacht er anders over, die wilde Adara het liefst weg hebben. Opnieuw kwam het circus in de stad, ditmaal voor een week. Haar vader kwam haar nog eens opzoeken toen de moeder van Augustin niet thuis was, evenals Augustin zelf. Het gesprek verliep niet soepel, en al helemaal niet toen Grigore zijn temperament begon te verliezen. Er werd een glas naar haar hoofd gegooid, en ze merkte wel dat hij dronken was. Toen hij haar wilde slaan was het genoeg, ze werd boos, en in haar hand verscheen een grote vuurbal. Toen de vlam op haar vader afschoot en hem half raakte kon hij niet snel genoeg naar de kraan rennen. Adara was geschrokken van wat ze had gedaan, evenals haar vader. Hij kwam naar haar toe en pakte haar vast bij haar keel. Dit had ze niet zien aankomen, en hij vertelde haar dat als het haar dood zou wezen. Haar hand werd gloeiend heet, en ze liet een brandwond achter op zijn arm evenals een kras op zijn wang. Hij verdween uit het huis, maar Adara bleef bang achter. Toen Augustin thuis kwam vertelde ze hem huilend wat er was gebeurd. Adara kon en wilde niet langer hier blijven, en het eerste wat in haar op kwam was het circus. Het was een drastische maatregel, maar ze zou gek worden als ze hier nog langer zou blijven. Ze kochten een tickets voor de show, en Adara pakte een kleine koffer in met kleding en spullen die ze nodig had. Na de show gingen zij en Augustin naar een van de leden toe, die hen naar de baas toe bracht. Adara liet zien wat ze kon aan acrobatiek, wat al fenomenaal was. Toen besloot ze ook haar mutatie van het vuur te laten zien, op voorwaarde dat de baas niets zou vertellen voorlopig tegen iemand. Verder vertelde ze hem ook over haar Invulnerability, die ze was blijven trainen net als de rest van haar mutaties. De circusbaas was overrompeld door het meisje, en besloot haar aan te nemen. Ze kon meereizen en mocht bij het circus blijven als onderdak. Ze zou voorlopig niet betaald krijgen, haar onderdak en maaltijden waren voorlopig genoeg. Adara stemde hier mee in, en ze nam afscheid van Augustin. De volgende dag vertrok het circus richting Budapest.

In het begin was het leven in het circus hard en Adara moest erg wennen. Ze deelde haar caravan met twee andere meisjes, allebei danseressen. Adara hielp het eerste half jaar mee achter de schermen, tot ze oud genoeg was om danseres te worden. Toen ze vijftien en een half was, mocht ze in haar eerste show mee doen als danseres. Alles ging goed en ze viel wel op bij de directeur. Het jaar dat volgde mocht ze steeds vaker mee doen en werd ze echt een deel van de grote familie. Haar baan leverde nu nauwelijks geld op, eerder een klein zakcentje waar ze haar kleding van kon kopen. Ze zou al die tijd nog steeds in de deal van het onderdak en maaltijden zitten, dat was voor haar genoeg. Ze leerde vele trucjes, hoe je mensen kon aftroeven en oplichten. Ze schaamde zich er niet voor, manipulatie en chantage hoorde erbij. Hoewel het circus een grote familie was, ging het in de buitenwereld toch om overleven. Als ze in het Oosten of het Zuiden van Europa waren gebeurde het ook wel eens dat Adara iets had gestolen van iemand. Een portemonnee was zo uit iemands zak gevist. Ze deed het niet vaak, maar wel eens. Ze groeide uit tot een mooi meisje, die in het circus een van de mooie danseressen en assistentes was. One-night stands kwamen voor bij haar, maar het kon ook niet anders, ze bleef ergens vaak maar een week en niet meer.

Na een tijd, vlak voordat ze zeventien was, stelde de circusbaas een eigen act voor. Adara was verheugd, en zei natuurlijk meteen 'ja'. Ze kreeg een act die zowel acrobatiek en vuur in zich had, wat Adara erg beviel. De eerste avond dat ze haar act opvoerde was het een succes, en ze kreeg luid applaus. Ze was sinds haar eerste performance Candace genoemd op het programma. Dat werd haar bijnaam, evenals de naam die op het programma stond. Na twee maanden was ze een van de beroemdste acts van het circus. Toch bleef ze ook danseres, ze vond het te leuk en wilde dat niet opgeven. Ze had zelfs haar eigen caravan gekregen. Toen ze een half jaar zeventien was sloot een nieuwe jongen zich aan bij het circus. Hij was een illusionist, en werd meteen een gewilde act. Adara moest haar plaats voortaan delen met hem. In eerste instantie was het redelijk vijandig tussen de twee, maar na een half jaar verliet een zijn belangrijkste assistentes hem. Hij had er vier nodig, en er was niemand meer geschikt dan Adara. Ze zag haar kans schoon en accepteerde zijn aanbod. Ze trok steeds meer met de jongen, Lorenzo, op. Hij was een knappe jongen, en kreeg altijd veel aandacht van de andere assistentes. Hij leek zijn aandacht alleen in haar te investeren. Uiteindelijk viel ze voor hem, en kwam ze in een relatie met de jongen. Ze was niet bang om in zijn gevaarlijke acts mee te doen, tot messen werpen aan toe. Het ging zo door tot ze een half jaar achttien was. De spanning was tussen Lorenzo en Adara opgelopen, doordat ze vermoedde dat hij haar bedrogen had met iemand uit Florence. Ze was boos, maar hij verzekerde haar dat er niets was. Toen ze hem betrapte was het over met de pret en kwam ze terecht in een flinke ruzie met hem. Het was moeilijk om haar mutatie onder controle te houden, en dat lukte dan ook niet helemaal. Een maand verstreek, en het vuur was weer een beetje gedoofd. Ze waren uit elkaar gegaan, en Adara liet zich meeslepen in een one-night stand met een jongen uit Hongarije. Lorenzo kwam hierachter, en werd woedend haar, ook al waren ze uit elkaar gegaan. Hij sloeg haar, en dit keer voelde ze het wel. Toen hij ook nog met een van zijn messen op haar af was het genoeg. Het was zijn eigen schuld, en ze trapte en sloeg terug. Ze was een stuk leniger dan dat hij was, en ze had haar mutaties in het voordeel. Uiteindelijk is ze weg gelopen uit zijn caravan, proberend professioneel te blijven. Ze moest nog steeds mee doen in zijn act. Die volgende dag ging haar act verbazingwekkend goed, en ze was letterlijk on fire. Een deel van haar act was dat ze door een hoepel vol vuur bewoog, en dat het net onder haar bij het koorddansen in vuur en vlam stond. Haar act stond deels in het teken van vuur, en dat was altijd opgevallen. Na de show kwamen er twee mensen naar haar toe. Tenminste ze dacht dat het mensen waren. Ze stelden zich voor als Damian Youth en Clyde Maddox en gaven haar een mooie blos bloemen plus de boodschap dat ze moesten praten. Adara reageerde wat verbaasd toen ze vertelden wie en wat ze waren, en dacht in eerste instantie dat ze waren gekomen om haar te arresteren. Het was voor haar een logische reden om 'nee' te zeggen tegen hun aanbod om mee te gaan naar 'een eiland vol mutanten zoals jij'. Ze geloofde het niet, en daar liet ze het bij. Ze gaf ze de simpele reden dat ze hen niet geloofde, en liep daarna weg van het duo om de stad in te gaan met haar circusfamilie. Ze had buiten de club weer een ruzie met Lorenzo omdat ze met een onbekende jongen had gezoend, en besloot naar huis te gaan. Buiten haar caravan stonden Damian en Clyde te wachten op haar. Ze wilde absoluut geen gesprek met de twee, maar toen ze haar lieten zien wat ze konden begon ze ze toch te geloven. Ze ging samen met hen een gesprek aan met de circusbaas, en na het eind van de week dat het circus in Sarajevo was zou ze het circus definitief verlaten. Er werd voor een vervangende act gezorgd, en ze nam afscheid van haar familie. De op een na laatste dag dat ze er was had ze nogmaals ruzie met Lorenzo, en ze was niet bang om hem een mep te verkopen. Na haar laatste en prachtige show vertrok ze zonder spijt naar Genosha.

love, libby

_________________
I feel the adrenaline moving through my veins, Spotlight on me and I'm ready to break
I'm like a performer, the dancefloor is my stage, Better be ready, hope that ya feel the same
All the eyes on me in the center of the ring, Just like a circus
When I crack that whip, everybody gonna trip, Just like a circus

Arianna - Bella - Vasilisa - Kitty - Serena - Waverly - Daphne - Karlie - Helena - Adara - Eden
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Adara Ilieuscu   vr jan 29, 2016 10:55 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Adara Ilieuscu
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: