INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Jacob Simmons

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jacob Simmons
avatar
Deceased
Aantal berichten : 94

Character Profile
Alias: Kairos
Age: 17 smol years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Jacob Simmons   za jan 09, 2016 3:16 pm


From the dawn of time
'till  •  the
END OF D A Y S
• Naam Jacob Lucas Simmons
• Bijnaam Kairos
• Leeftijd 17 jaar
• Geboorteplaats Spain
• Karakter
Jacob is een heel kalme persoon met een heleboel levenservaring. Hij is niet makkelijk te verrassen of boos te krijgen, aangezien hij al genoeg heeft gezien. Toch blijft hij eeuwig nieuwsgierig, vooral naar andere mensen toe. Op het eerste zicht ziet hij er misschien wel een beetje serieus en gereserveerd uit, maar dat komt omdat hij liever eerst een situatie van op een afstandje in schat voor hij er daadwerkelijk op af gaat. Eenmaal hij echter los gekomen is, is hij een bron van amusement en verrassingen.
• Uiterlijk
Erg speciaal is zijn uiterlijk niet. Jacob heeft bruin, halflang en warrig haar. Zijn donkerbruine ogen lijken soms geen diepte te hebben. Erg breed is hij niet, al heeft hij wel degelijk een functionele spiermassa. Met zijn 1m77 zou je hem eerder klein kunnen noemen, voor een jongen dan. Verder heeft hij een soort geboortevlek op zijn handpalm, die hij telkens opnieuw op dezelfde plek krijgt als hij opnieuw incarneert.
• Mutatie
Reincarnation
Nadat Jacob sterft, wordt hij gewoon opnieuw geboren. Er kan een paar jaar tussen zitten, of juist een heel lange periode, maar hoe dan ook komt hij opnieuw tot leven. Hij wordt altijd geboren in een dierenvorm, waarna hij zelf kan beslissen of hij wil shapeshiften naar zijn menselijke vorm of niet. De jongen bestaat al sinds het begin van het leven op aarde. Hij is steeds mannelijk, en zijn dierlijke vormen komen allemaal uit de stamboom van de katachtigen.

Probability Manipulation
De kracht om de waarschijnlijkheid van zaken te manipuleren. Dit houdt in dat Jacob bijvoorbeeld kan vermijden dat iemand ziek wordt door het risico te verminderen, of iets wat in op het eerste zicht niet mogelijk lijkt, wel te laten gebeuren. Dit deel van zijn mutaties gebruikt hij strikt om voor positieve wendingen in zijn of andermans leven te veroorzaken.

Shapeshifting
Jacob kan in al zijn vorige gedaantes transformeren, zowel de menselijke als de dierlijke.

• Mutatie voordelen
Reincarnation
Deze mutatie heeft niet echt voordelen, behalve dat hij alles uit zijn vorige levens onthouden heeft. Hij is dus zeer wijs en een snelle denker. Ook andere skills zijn over de eeuwen heen aangescherpt, zoals talen die hij spreekt.

Probability Manipulation
Jacob kan veel zaken simpelweg naar zijn hand zetten door de waarschijnlijkheid omhoog of naar beneden te halen. Hij kan ook evenementen in andermans leven beheersen. Daardoor kan hij positieve gebeurtenissen veroorzaken, waar hij dan zelf ook weer beter door wordt.

Shapeshifting
De kracht van zijn dierlijke vormen komt vaak van pas in veel situaties waar hij genoodzaakt is om zich te verdedigen. Plus hij is erg knuffelbaar. Wie wil nu niet knuffelbaar zijn.

• Mutatie nadelen
Probability Manipulation
Nadat hij deze kracht heeft gebruikt, heeft hij milde hoofdpijn. Die verergert naarmate de inspanning. Te vaak na elkaar deze mutatie gebruiken, resulteert in een zwaardere migraine.

Shapeshifting
Een uur is snel voorbij, en daarna veranderd hij weer naar een mens. Hij kan ook niet meteen shiften naar zijn tijgervorm, aangezien dat teveel energie kost.

• Mutatie grenzen
Reincarnation
Jacob heeft geen controle over wanneer, als wie of wat, en hoe hij terug op aarde komt. In het begin is hij zich ook niet bewust van zijn herinneringen, die komen pas geleidelijk aan terug.

Probability Manipulation
De waarschijnlijkheid dat iets gebeurd, kan maar met 25% worden beïnvloed. Stel dat Jacob door de sneeuw loopt, en hij let niet goed op, dan is er 50% kans dat hij op zijn bek gaat. Marcus kan daar 75% van maken. Omgekeerd kan ook dat Marcus de kans verminderd naar 25%, maar aangezien hij zijn neefje van tijd tot tijd graag plaagt, zal hij dit waarschijnlijk niet doen. (Tenzij Jacob dan de waarschijnlijkheid dat Marcus hem helpt gaat verhogen, maar hij let dus niet op, waardoor hij dit niet door heeft.)

Shapeshifting
Jacob kan de gedaantes die hij ooit heeft bezeten voor maximum een uur aanhouden. Daarna shift hij vanzelf terug naar zijn huidige dierenvorm of mensenvorm, naargelang hij op dat moment een dier of een mens was. Dit geldt niet op de vorm waarin hij geboren is in dit leven, namelijk tijger.

• Lijst van dieren
Megantereon
Sabeltandtijger
Canadese Lynx
Temminck's kat
Nevelpanter
Marmerkat
Leeuw
Panther
Luipaard
Tijger
• Geschiedenis
Geboren als witte tijger in de regenwouden van Assam, ten zuiden van de Himalaya. In dit leven had hij een eerder rustig begin, al werd er natuurlijk af en toe ook op hem gejaagd. Voor de rest was er niet veel speciaal aan zijn beginjaren. Eenmaal hij oud genoeg was en zijn geheugen zich had hersteld, bezat hij opnieuw de kracht om te shapeshiften. Hij bleef echter nog een tijdje in de bossen leven.

Tot hij op een bepaalde dag datzelfde gevoel kreeg dat hij herkende als er iets bijzonders op til was. Een soort roeping van het lot dat hij niet kon negeren. De jongen, net 16 jaar oud, verliet de wouden waar hij in geboren was om dat gevoel te volgen. Hij kwam terecht in Guwahati, de grootste stad in Assam. Daar kreeg hij voor het eerst propagandabeelden te zien over de zogezegde gevaarlijke mutanten.

Meteen zocht hij zich een weg doorheen de stad, en met een beetje behulp van zijn mutatie vond hij uiteindelijk iemand die hem naar Europa kon brengen. Van daar uit probeerde hij richting Amerika te trekken, richting de school van Professor X. Naar zijn weten bestond die namelijk nog altijd, al was dat niet waar. Bijna had hij zijn tocht op gegeven, maar het gevoel ging maar niet weg. Zo ontmoette hij uiteindelijk Jamie Nicholls, die er mee in stemde om hem mee te nemen naar Genosha Island, het eiland dat momenteel de leiding had over het opleiden van jonge mutanten.
• Tijdlijn
Hier komen de belangrijkste personen waar Jacob mee in contact is geweest, inclusief de naam die hij toen had in cursief. Tussen deze tijdstippen heen, heeft hij geleefd als dier of meer op de achtergrond van de geschiedenis als mens.
1279 v.C. Ramses II, Khay
384 v.C. Aristoteles, Erastos
27 v.C. Keizer Augustus, Titus
307 n.C. Constantijn de Grote, Nero
1002 n.C. Leif Eriksson, Randolph
1206 n.C. Genghis Khan, Naranbaatar
1429 n.C. Joan of Arc, Frédéric
1482 n.C. Leonardo da Vinci, Damiano
1502 n.C. Motecuhzoma Xocoyotzin, Yoatl
1682 n.C. Peter de Grote, Igor
1716 n.C. Edward Teach (Zwartbaard), Gareth
1861 n.C. Abraham Lincoln, Cecil
1922 n.C. Al Capone, Finnegan ‘Finn’
1944 n.C. Dwight D. Eisenhower, Humphry
1989 n.C. Günter Schabowsky, Erhard

_________________


victory stands on the back of sacrifice
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Jacob Simmons   za maa 19, 2016 12:20 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Jacob Simmons
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: