INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Happy birthday to the snowqueen! [Arianna's birthday party!]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Happy birthday to the snowqueen! [Arianna's birthday party!]   ma dec 21, 2015 5:05 pm


for the best
birthday snowqueen

Lorise stond al vroeg in de keuken. Ja dat moest wel want ze moest wel want ze wilde al vroeg voorbereidingen maken voor Arianna’s verjaardag! Ze was haar roommate dus ze had in het begin al gevraagd wat haar verjaardag was en de datum groot in haar agenda gezet. Ze had de avond ervoor al wat mensen verteld en gevraagd om op haar verjaardag te komen. Ze wist zeker dat Arianna het leuk ging vinden. Ze wist dat ze dacht dat ze niet zoveel vrienden had maar daar had ze het goed mis. Lorise ging er alles aan doen om het super gezellig te maken.

Ze was Maurim tegen het lijf gelopen in de keuken met hetzelfde doel als Lorise, namelijk een taart maken! En toevallig ook nog voor dezelfde persoon. Ze hadden gewoon muziek op gezet en heel gezellig een geweldige taart gebakken. Als ze keek naar hoeveel werk ze eraan hadden gehad, was ze blij dat ze de hulp van Maurim had gehad. Hij was best groot geworden, maar ze maakte zich nog zorgen over de kaarsjes. 490 moesten het zijn als ze het goed had. Zoveel kaarsjes waren er natuurlijk wel maar ging dat op de taart passen? Ze had nog wat chocolade cupcakes erbij gemaakt in thema van haar mutatie. En toen ze klaar was met de decoratie van de cupcakes zag ze dat Maurim er al 18 kaarsjes op had gedaan. Ze dacht er niet meteen over na dat er meer op moesten en zo zag het er wel heel mooi uit.

Buiten lag alweer een dik pak sneeuw. Net als toen ze op het eiland was aangekomen. Genosha zag er prachtig uit met de laag sneeuw en het was zeker perfect voor Arianna de sneeuwkoningin. Ze had geregeld dat ze een tafel buiten mocht zetten waarop de taart en cupcakes en drinken op kon staan. Dat was niet zo moeilijk, gewoon Clyde even lief aankijken. Gelukkig was het niet aan sneeuwen want anders hadden ze een afdakje moeten regelen. Arianna zou het niet heel koud hebben maar sommige mensen misschien wel dus er stond ook een vuurkorf. Zo handig dat sommige mutanten goed waren met vuur en anderen weer met ijs.

Ze had de taart voorzichtig naar buiten getild en de cupcakes er leuk bij gezet. Met de hulp van iedereen zag het er super feestelijk uit. Ze kon niet wacht om haar cadeautje te geven en haar reactie te zien als ze de verrassing zag. “Oke allemaal ik ga Arianna ophalen” zei ze tegen de rest en liep bijna huppelend die kant op. Eenmaal in hun kamer aangekomen zag ze dat Arianna al aangekleed was en alles dus dat was perfect. “Goodmorning dear, you look absolutely stunning” zei ze en deed grappend een overdreven Brits accent na. “Kom mee” zei ze met een grijnsje op haar lippen en pakte haar hand vast. Lorise was nooit echt dwingend maar ze moest mee. Ze hield haar hand vast door de gangen terwijl ze natuurlijk zelf de weg wel wist. Ze verklapte niks, en hield haar mond de hele weg. Tot ze naar de livingroom ging en daar de deur naar buiten opende waarachter iedereen klaar stond. “SUPRISE!!” riep ze mee met iedereen. “Gefeliciteerd met je vierhonderd negentigste verjaardag!” zei ze en hoopte dat ze het zo goed uitsprak. Ze haalde het doosje met de ketting die ze had besteld voor haar en gaf het aan Arianna, het was een hele mooie zilveren hanger met een kristal en ze twijfelde er niet aan, het ging haar geweldig staan.

Cadeautje - outfit
code by *anna.


_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Maurim Kosorukov
avatar
Class 2
Aantal berichten : 417

Character Profile
Alias: K9 (WolfyBoy)
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Happy birthday to the snowqueen! [Arianna's birthday party!]   ma dec 21, 2015 6:33 pm


Deze tijd van het jaar was gewoon de beste. De sneeuw, de sfeer, alles. Plus, Arianna was jarig! Nog meer redenen om feest te vieren tbh. Want ja, hij zou een dag als deze niet gewoon laten passeren alsof er helemaal niks aan de hand was. Maurim was vroeg opgestaan, zelfs in de vakantie, om een taart te gaan maken. Iets wat hij momenteel gewoon kon als een pro, aangezien Céline hem er alles over had geleerd wat ze hem kon leren. Natuurlijk kon hij het niet zo goed als haar, want zij gebruikte ook haar mutatie om te koken (geniaal dat ze was omg), maar hij deed het met evenveel liefde. En die liefde was groot, zeker voor Arianna. En als kers op de taart (ja, dit moest echt) kreeg hij nog hulp uit een onverwachte hoek. Cupid, een maar al te bekende verschijning op het eiland dankzij haar positie in het feestcomité, had blijkbaar hetzelfde idee gehad als hij. Samen hadden ze de taart gemaakt, super huge en alles, en Lorise was met het idee gekomen om er nog extra cupcakes bij te maken.

Na een paar uurtjes zwoegen, maar vooral veel gezelligheid en lol, was de taart klaar. De jongen stak er 18 kaarsjes in, want ja, hij was er even van overtuigd dat Arianna zo oud was geworden vandaag. Verder hadden ze Clyde even lief aangekeken (of ja dat had Lorise gedaan) en de grote man had voor hen op zijn dooie gemakje in zijn eentje een tafel naar buiten gedragen, plus een vuurkorf voor wat warmte. Al snel waren de mensen die ze hadden uitgenodigd komen opdagen. Met een enthousiaste grijns keek hij Lorise aan, die aankondigde dat ze Arianna ging halen. Even ging hij naast Kelsey staan, die ook naar het feestje was gekomen. "Het is toch wel spannend hé", Zei hij met een brede glimlach en een stem die de excitement wel duidelijk liet horen.

En toen ging de deur van de living room open, en werd Arianna met Lorise meegesleurd naar de tafel toe. In koor riepen ze surprise, waarna ze allemaal rond de jarige gingen staan. Na Lorise gaf hij zijn vriendin een dikke knuffel, tilde haar zelfs een beetje op in het proces. "Gefeliciteerd met je verjaardag", Zei hij heel vrolijk, terwijl hij uit zijn zak een klein pakje haalde en het aan haar gaf. "Ik heb het zelf gemaakt", Zei hij, met een glimp van trots in zijn stem, waarna hij plaats maakte voor de volgende persoon die Arianna kwam feliciteren.


cadeautje c:

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Kelsey Pierce
avatar
Deceased
Aantal berichten : 284

Character Profile
Alias: Kelsey
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Happy birthday to the snowqueen! [Arianna's birthday party!]   ma dec 21, 2015 6:53 pmKelsey wist niet precies wat ze Arianna zou moeten geven voor haar verjaardag en om heel eerlijk te zijn wist ze ook niet precies hoe oud ze werd. Ze dacht iets in de achttien, maar ja leeftijd was moeilijk in te schatten op dit eiland. En sommige mutanten hadden de mogelijkheid om voor eeuwig te leven. Dus ze kon maar nooit zeker zijn met de inschattingen over leeftijd enzovoort.
Ze haalde een van haar favoriete winter truien uit de kast en trok een simpele donkerblauwe jeans aan. Ze liet haar haren gewoon los hangen, want ja ze wist niet wat Loriso allemaal had gepland voor de verjaardag van Arianna. Alleen wist ze wel dat Loriso iets groots en gezelligs in haar hoofd had zitten en dat ook precies allemaal ging uit werken. Goed kende Kelsey Loriso niet, maar ze wist wel dat het een aardige meid was. Dat kon je gewoon zo al zien aan haar.

Gehaast liep ze de gang op en trok ondertussen haar bruine winter jas aan. Ze was bijna buiten, toen ze zich weer omdraaide en naar haar kamer sprintte om het cadeautje op te halen. Hoe dom kon ze zijn om de cadeautjes te vergeten. Snel rende ze weer terug en kwam nog even op adem. Ze opende de buiten deur en ging net als de rest buiten staan. Het zag er allemaal super gezellig uit, een vuurkorf, een grote tafel en natuurlijk de mega grote taart die op de tafel stond. Snel telde Kelsey de kaarsjes die op de taart stonden, achttien, oké dan had ze dus toch goed ingeschat. Loriso sprak even dat ze Arianna op ging halen, waarna Maurim naast haar kwam staan. Ze had Maurim ook best lang niet gezien dus het was altijd fijn om zijn stem weer even te horen. “Ja, maar wel super leuk,” sprak ze tegen hem. Ja, verjaardagen waren altijd super leuk.

“Suprise!” riep iedereen in het koor, toen Loriso en Arianna naar buiten kwamen. Heerlijk was dit om iemand zo te verrassen. De eerste cadeautjes werden gegeven, en vervolgens stapte ook Kelsey naar voren om haar cadeautje te geven. Het was niet iets heel groots, maar ze had wel zo’n vermoede dat Arianna het wel mooi zou vinden. Ze had vijf kleine swarovski beeldjes besteld in het typische winter thema. Want ja, Arianna was immers in de winter jarig. “Happy B-day darling,” feliciteerde Kelsey Arianna nog even. Waarbij ze drie kusjes op haar wang gaf. Ze gaf het kleine zakje met de vijf beeldjes aan Arianna en wachtte vol bewondering nog even af hoe ze het zakje op maakte. Vervolgens maakte ook Kelsey ruimte voor de volgende persoon.

Outfit // Cadeautje

_________________
Kelsey - Lydia - Delano - James - Nikita - Alec - Amethyst - Cameron - Peggy - Octavia
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Happy birthday to the snowqueen! [Arianna's birthday party!]   ma dec 21, 2015 8:08 pm

We wish you a very happy birthday


Vrolijk was ook Aly deze morgen uit bed gesprongen met haar heupen die dansend heen weer bewogen, in haar ondergoed. Hoewel, het daarvoor eigenlijk wel te koud was en hier kwam ze ook achter eenmaal ze niet meer onder de lekkere warme dekens lag tegen het warme lichaam van Adrian aan. Pfoe, nee ze zou wel een dikke trui aan haar trekken. Als een ware vrouw begon ze daarom meteen te multi-tastken, want eigenlijk had ze al te lang nog in bed gelegen, ze zou nog eens te laat komen. Ze probeerde alleen tegelijk te doen, kleren aantrekken, haren borstelen, make-up. Iets wat waarschijnlijk wel weer een hilarisch uitzicht gaf aan Adrian, as always. Hier en daar struikelde ze namelijk wel over haar eigen voeten, iets wat ze misschien soms net iets te vaak deed wanneer ze vrolijk in de weer was.

Als laatste trok ze haar jas aan, gaf ze Adrian nog een kusje en rende ze bijna op haar hakken de deur uit met het cadeautje in een tasje. Niet dat Aly nog veel tijd had gehad om iets te kopen, en vreemd genoeg leek dat ook niet te gaan? Ze had wel iets gehoord over een soort oorlog die gaande was ofzo? Nja niet dat ze zich daar nu zorgen om moest maken, niet vandaag. Vandaag was het Arianna’s verjaardag dus moest ze wel even haar vrolijke humeurtje houden. En daarbij had Aly genoeg spulletjes dus had ze wel iets kunnen vinden wat mooi was voor het meisje. Zo erg was het dus ook niet. Adrian mocht haar er dan wel eens mee plagen dat ze teveel spullen had, maar waar ze ook wel niet allemaal goed voor waren.

Lorise was de eerste die zag en meteen liep ze even vrolijk op het meisje af, want ja door haar was ze hier eigenlijk. Ze kende Arianna natuurlijk wel, want ze had al met haar gepraat en dat was best wel gezellig geweest, ze was toch een van de weinige meisje die Aly mocht op het eiland. Wat toch wel iets betekende right? Dus natuurlijk wilde Aly ook erbij zijn op haar verjaardag wanneer Lorise erover begonnen was, ze wilde zelfs helpen met versieren enzo, alles maar om haar een leuke verjaardag te geven. Lorise ging uiteindelijk ook weer weg om Arianna dan te gaan halen, waarbij Aly weer eventjes naar de twee andere aanwezige liep. Ze herkende daar eentje wel van, Maurim, waarmee ze niet bepaald een goede start had gemaakt bij de fontein en dat andere meisje. Toch, ze kende hem wel van zijn reputatie en het was eigenlijk toch wel een goede jongen, dus ze nam het hem niet meer kwalijk. Hij probeerde alleen maar dat ene meisje te helpen, op zich wel logisch toch? Sinds Aly niet bepaald erg aardig was geweest met haar gezicht. Anyway, dat was voorbij. ”Hee,” Zei ze even als begroeting tegen de twee. ”Ik ben Aly,” Zei ze vervolgens nog tegen het voor haar vreemde meisje terwijl ze even haar hand uitstak.

Wanneer Lorise terug kwam met Arianna en naar buiten toe liep begon Aly ook meteen vrolijk te roepen met de rest. ”Suprise!” Riepen ze allemaal in koor en Aly gooide ook even haar handen de lucht in met een grote glimlach. Ze liep ook snel dichter naar de rest toe en als laatste gaf ze het meisje ook een knuffel, nadat de anderen al geweest waren en ze keurig gewacht had. ”Buon compleanno ragazza!” Zei ze in het Italiaans, iets wat Arianna namelijk misschien wel kon verstaan, want ze kon toch een klein beetje Italiaans. Ze had geen idee of Happy Birthday ook bij de paar woordjes hoorde die ze italiaans sprak, maar het was het proberen waart. En aan de andere kant, ze kon waarschijnlijk wel verwachten dat dat was wat Aly haar zei. Ze gaf hierbij ook het kleine tasje aan Arianna waarin een prachtige kristallen ketting zat, eentje met toch behoorlijke waarde. Het was eigenlijk een wonder dat Aly deze aan haar wilde geven, want ze vond het zelf ook zo ongelofelijk mooi. Al zag ze zelf al wanneer ze naar het meisje keek dat deze bij haar wel echt heel mooi zou staan. Als echte ijskoningin. Het zou echt prachtig zijn. ”Het is echt kristal.” Fluisterde ze nog zachtjes met een vriendelijke glimlach.
THANKS AVEY

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Arianna Kinsley Stuart
avatar
Class 4
Aantal berichten : 576

Character Profile
Alias: Snow White
Age: About 500 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Happy birthday to the snowqueen! [Arianna's birthday party!]   di dec 22, 2015 4:57 pm

arianna kinsley stuart

tag. words. notes.  ✖︎


21 december 1545. De dag waarop zij de wereld in was gekomen. Haar kinderjaren waren daaraan gevolgd, en ze had uitgevonden wat ze was en wie ze was. Tienerjaren volgden, en op haar achttiende was ze getrouwd. En had ze haar hertogdom geërfd. In de jaren die waren gevolgd was ze tot de ontdekking gekomen dat ze onsterfelijk was. En de rest van haar leven was op de voet gevolgd, tot het moment waar ze nu rechtop in bed zag. Het was niet echt vroeg, rond de 9 uur, maar ze was altijd vroeg wakker. Lorise was al weg, merkte ze, en ook Adelyn. Rustig sloeg ze haar benen uit bed, en keek om zich heen. Het eerste wat ze daarna deed was naar het raam lopen en naar buiten kijken. Natuurlijk lag er buiten sneeuw. Bijna overal waar ze was geweest op haar verjaardag, maakte niet uit waar, vertoonde altijd tekenen van sneeuw of ijs op haar verjaardag. Ook nu op Genosha lag er een dik pak sneeuw buiten. Het sneeuwde nu niet meer, maar dat had het vast in de nacht gedaan. Ze bleef even op de vensterbank zitten terwijl ze het raam opende. Ze sloot haar ogen genietend toen de koude wind binnen kwam waaien. Lang kon ze zo niet blijven zitten, omdat de kamer anders veel te koud zou worden voor haar kamergenotes. Terwijl ze naar het witte landschap keek vroeg ze zich af wat ze zou gaan doen vandaag. Ze zou zelf geen feest gaan vieren, daar was ze zelf iets te oud voor. Het enige wat ze tegenwoordig nog wilde op haar verjaardag was een goed kopje thee. Er waren in het verleden wel eens mensen geweest die haar mee hadden genomen naar een cafeetje, maar dat waren er ook niet veel geweest. Ze was de afgelopen vierhonderd jaar vaak alleen geweest op haar verjaardag. Het viel ook bijna altijd in de vakantie, dus op haar werk had ze altijd pas felicitaties gekregen als de vakantie weer voorbij was. Wat ze vaak deed op haar verjaardag was een wandeling maken, waar ze ook was, en dan stoppen bij een cafeetje. Haar middagen hadden vaak bestaan uit door oude fotoalbums gaan, en een boek lezen. Eens in de veertig jaar had ze zichzelf getrakteerd op een cadeautje, maar dat was ook niet vaak. Wat had ze nog nodig? Geld had ze genoeg, evenals andere dingen. En heel af en toe, heel af en toe was er iemand geweest die haar een cadeau had gegeven. Dat waren momenten waarop het geluk even van haar was, en dat ze een cadeau kreeg vulde haar met vreugde.

Na een tijdje besloot ze toch maar aan te gaan kleden. Ze verwachtte dat het een rustig dagje voor haar zou worden. De enige waarvan ze zeker wist dat diegene haar zou feliciteren was Lorise. Misschien dat ze Maurim nog even zou opzoeken, of hij haar, maar meer verwachtte ze ook niet echt. Ze was al blij dat ze zich op haar gemak voelde hier, in tegenstelling met toen ze hier voor het eerst was aangekomen. Ze ging voor een simpele grijze jurk, en een paar hoge laarzen. Ze kon gewoon in deze kleren naar buiten, mocht ze dat willen. Wat ze natuurlijk wel wilde op deze dag. Buiten zou het rond de nul graden zijn, dat kon ze wel voelen toen ze zojuist het raam had geopend. Ze keek in de spiegel en besefte dat ze er voor iemand van vierhonderd en negentig jaar, ze er nog goed uit zag. Maar ze zag er voor anderen uit alsof ze achttien was. Hoewel, als je goed keek zag je misschien wel aan haar manier van doen dat ze niet achttien was. Haar gedrag was daar te anders voor. Ze spoot nog even wat rozenparfum in haar nek en polsen, maar dat was een deel van haar normale routine.
Ze was net door een fotoalbum aan het bladeren terwijl ze op haar bed zat met een leeg bord naast haar, toen de deur open ging. Ze had niet de behoefte gehad om in het cafetaria te eten, maar ze mocht van Céline voor deze keer haar boterhammen meenemen. Omdat ze jarig was, had de vrouw met een knipoog gezegd. Hoe ze het wist maakte Arianna niet zo veel uit, ze mocht de vrouw wel. Ze was altijd aardig voor haar, en Arianna hielp haar ook graag mee als dat nodig was. Ze keek op, en zag Lorise in de deuropening staan. “Goodmorning dear, you look absolutely stunning” Zei het meisje met een overdreven Brits accent. Arianna moest even zacht lachen, en glimlachte vriendelijk. Ze mocht Lorise wel, ze was wel een vriendin van haar geworden. En ze was natuurlijk haar roomie. "Jij ook een goede morgen Lorise." Zei ze vriendelijk. Arianna wilde eigenlijk vragen hoe het ging, maar haar hand werd vastgepakt en ze werd meegetrokken. “Kom mee” zei Cupid met een grijnsje op haar gezicht. Arianna ging zonder te maren mee, veel keus had ze ook niet. Maar waar ze heen gingen, geen idee. Misschien wilde Lorise haar een cakeje geven, maar ze gingen niet richting het cafetaria. "Lorise als ik vragen mag, waar gaan we heen?" Probeerde ze nog, maar Lorise hield heel de weg haar mond dicht. Dus moest Arianna zich er wel bij neer leggen en gewoon mee lopen. Toch bleef ze maar piekeren over wat de betekenis hiervan was. Het tempo verminderde toen ze in de living room aankwamen, en Lorise liet haar hand los. Het was Arianna ook wel opgevallen dat ze en dikke jas aan had, dus ze zouden vast naar buiten gaan. Maar waarom?

Het meisje deed de deur open toen ze ervoor stonden, en Arianna hoorde opeens een aantal mensen roepen: “SUPRISE!!” Ze sloeg een hand voor haar mond bij de aanblik van Maurim, Kelsey, Aly en natuurlijk Lorise die vrolijk met zijn allen in de sneeuw 'surprise' hadden geroepen. Arianna bleef stokstijf in de deuropening staan, nog steeds met een hand voor haar mond. Ze keek Lorise even vragend aan, en de rest daarna ook. Het was jaren geleden dat er voor haar 'surprise!' was geroepen. Lorise moest haar een zacht duwtje geven voordat ze in beweging kwam en naar de tafel toeliep. Die er overigens prachtig uit zag. Er stond een prachtige taart op, en ook nog een een paar cupcakes ernaast. Chocola met sneeuwvlokjes, die ze meteen linkte aan haar mutatie. Ook zag ze nog een pakje met een kaartje liggen naast de taart, en was er drinken op de tafel te vinden. De sneeuw maakte alles af. Ze kon het niet helpen, er liep een kleine traan over haar wang. Ze huilde niet vaak, zeker niet van vreugde. Maar dit was zo onverwacht voor haar, en alles was compleet naar haar wensen. Ze was vergeten hoe het was om je verjaardag te vieren, en ze hadden aan werkelijk alles gedacht. "Dankjewel.." Stamelde ze terwijl ze de traan snel wegpinkte. Arianna had ook een glimlach op haar gezicht gekregen, eentje die je niet vaak bij haar zag. Nooit zo groot en zo vrolijk, dat zat vaak niet in haar. Ze kon er niets aan doen, het was haar mutatie die ervoor zorgde dat ze zo koud was, maar daar zag je nu niets van.

“Gefeliciteerd met je vierhonderd negentigste verjaardag!” Zei Lorise terwijl Arianna een pakje in haar handen kreeg. Ze keek Lorise wat verbaasd aan, ze had geen cadeautje verwacht. Niets van dit alles eigenlijk. Het was zo lief allemaal. Ze opende het doosje en er zat een prachtige ketting in met een zilveren hanger en een kristal eraan. Ze zou die zeker met plezier dragen, en het kristal maakte het helemaal af. Ze keek Lorise dankbaar aan en zei: "Oh Lorise, dat had je echt niet hoeven doen. Het is prachtig, dankjewel." Zei ze terwijl ze het meisje even een knuffel gaf als bedankje. Ze had haar cadeautje nog maar net voorzichtig op de tafel gelegd of Maurim stond voor haar neus. Hij gaf haar een knuffel en ze begroef haar gezicht even in zijn schouder terwijl hij haar een beetje optilde. Hij was wel echt haar beste vriend geworden in korte tijd, en hij was zo lief voor haar."Gefeliciteerd met je verjaardag", Zei hij heel vrolijk, terwijl hij uit zijn zak een klein pakje haalde en het aan haar gaf. Terwijl ze het open maakte zei hij: "Ik heb het zelf gemaakt" Ze keek hem verrast aan toen ze een wolvenbeeldje in haar handen had. Het was zorgvuldig uit hout gesneden, en zelfs de vacht was weergegeven erin. "Maurim het is heel mooi, ik kan niet geloven dat je dit voor me gemaakt hebt, het is zo mooi." Zei ze dankbaar. "Nou heb ik iets wat me aan je herinnert," vervolgde ze glimlachend. Ze had nog nooit zoiets gekregen van iemand, en het beeldje deed haar denken aan hem. "Ik moet je nog iets vertellen.." Begon ze toen Kelsey naar haar toe stapte. Maurim maakte al plaats voor haar, en Arianna keek hem nog even aan. Ze vertelde het later wel dan. “Happy B-day darling,” Zei het meisje terwijl ze haar drie kusjes op de wang gaf. Ze opende het zakje wat het meisje haar gegeven had, en er zaten vijf prachtige Swarovski beeldjes in. In winter thema natuurlijk. Ze keek Kelsey bewonderend aan en zei vriendelijk: "Ze zijn wonderlijk Kelsey, heel erg bedankt."Ook Arianna gaf haar haar drie kusjes op de wang, en bij de laatste verscheen er een sneeuwvlokje op de wang van Kelsey. Het was niet expres, maar het was niet erg, het zou hoogstens even kietelen. Toen kwam Aly naar voren en die gaf haar een knuffel, die Arianna natuurlijk ook beantwoordde. ”Buon compleanno ragazza!” Zei Aly vrolijk in het Italiaans. Arianna verstond het omdat ze een beetje Italiaans kon en zei vriendelijk: "Grazie signora," Aly gaf haar een klein tasje, en toen Arianna die open maakte zat er een prachtige kristallen ketting in. Ze zag meteen dat het kristal was, en voorzichtig haalde ze de ketting eruit. ”Het is echt kristal.” fluisterde Aly nog even vriendelijk, en Arianna knikte bewonderend. "Grazie di cuore." Zei Arianna zacht in het Italiaans. Het betekende dat het vanuit het diepste van haar hart kwam, wat ook klopte. De ketting was prachtig, en ze gaf Aly even een knuffel als bedankje.
Toen ze iedereen gehad had keerde ze zich even naar het andere pakje wat op tafel lag. Het was van Valentina, en er zat een heel lief briefje bij. "Lieve Ari, gelukkige verjaardag! Het spijt me dat ik er niet bij kan zijn, maar hopelijk maakt dit het wat goed. Geniet van je taart en ik kom zeker nog eens langs! Dan houden we een laat verjaardagsfeestje samen! Liefs, Valentina" In het pakje zat een prachtige armband van Pandora, met sneeuwvlokjes en kristalletjes eraan. Arianna glimlachte, en bedacht dat ze Valentina een bedankje moest schrijven. Het meisje was zo lief dat ze haar een cadeautje had gegeven, ook al kon ze er niet bij zijn.

Arianna keerde zich naar haar vrienden toe en zei weer met tranen in haar ogen: "Dank jullie wel voor alles, ik had me geen betere verjaardag kunnen wensen. Alle cadeaus zijn prachtig, en ik bedankt dat jullie er zelfs zijn." Ze hield even haar hand voor haar mond en keek iedereen dankbaar aan. Daarna glimlachte ze even, en keek naar de sneeuw om hen heen. Ze kreeg een ideetje, en bewoog haar handen even onschuldig. Achter iedere persoon vormde zich een kleine sneeuwbal, die toen tegen hun rug aan kwam. Arianna moest even lachen, en toen ze door hadden waar het vandaan kwam. Ze vormde nog even een schild om de tafel heen van de kant waar ze stonden, zodat de taart en haar cadeautjes heel zouden blijven. Toch kon je de tafel nog wel van de achterkant bereiken. Snel rende ze een paar meter verderop toen iedereen had besloten om haar tegelijk aan te vallen met sneeuwballen. Toen ze haar omsingeld hadden riep ze lachend: "Genade, genade! Ik smeek jullie,"

Dress X Boots X Hair
the cold never bothered me anyway

_________________
I know you're thinking I'm heartless, I know you're thinking I'm cold
I've got no more innocence, I'm just protecting my soul
I'm never gonna let you close to me, even though you mean the most to me, 'cause every time I open up, it hurts


But every time you hurt me, the less that I cry
And every time you leave me, the quicker these tears dry, it's sad but it's true
I'm way too good at goodbyes

♥:
 
Arianna - Waverly - Daphne - Karlie - Eden - Ravenna
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Happy birthday to the snowqueen! [Arianna's birthday party!]   vr jan 08, 2016 11:26 pm


for the best
birthday snowqueen

Lorise wist dat het een speciale dag zou worden want er stond groot in haar agenda dat haar kamergenoot Arianna jarig was. En dat kon natuurlijk niet voorbij gaan zonder een feestje. Niet eens zomaar een feestje, een echte suprise party. Ondanks de kou en het winterse weer vond Lorise wel dat ze het buiten konden houden. Ze wist zeker dat Arianna dat geweldig zou vinden, voor Lorise was ze de real life Elsa hihi. Alleen dan zonder de blonde haren. Ze had al een geweldig idee en recept voor een taart en bij het maken van de taart had ze onverwachts hulp gekregen van Maurim die ook al wou beginnen met een taart. Dus hij was lekker groot met extra veel liefde.

Ze had een aantal mensen uitgenodigd waarvan ze wist dat het gezellig zou worden en blijven. Want als het goed was zaten er geen rivalen van elkaar tussen. Dat zou wel een partycrasher zijn. Maar zo moest het goed komen. De taart was af, samen met de extra cupcakes. Clyde had een tafel buiten gezet met een vuurkorf om iedereen nog een beetje warm te houden. Waar ze natuurlijk hartelijk voor bedankte. Dus met alle uitgenodigde mensen en alle puntjes op i kon ze dan eindelijk haar kamergenoot gaan ophalen. Ze was zo enthousiast over het hele gebeuren dat het niet heel lang duurde voordat ze aankondigde dat ze haar ging halen. Zo spannend. Ze ging automatisch sneller lopen omdat ze er zoveel zin in had en was al snel op hun kamer. "Jij ook een goede morgen Lorise." zei ze nadat Lorise haar gedag had gezegd en een compliment gaf over haar look. Daar vond ze Arianna sowieso altijd goed in.

Maar er was geen tijd voor gepraat -eigenlijk wel maar ze kon niet wachten- dus Lorise pakte al snel haar hand vast om haar mee te sleuren. Naja niet sleuren natuurlijk maar zo kon je het wel zien. Arianna vroeg nog waar ze heen gingen maar Lorise hield haar mond dicht. Ze ging niks verklappen. Want eenmaal bij de deur naar buiten riep iedereen SUPRISE voor Arianna. Het was zo leuk om haar reactie te zien, ze leek echt heel gelukkig. Ze liet zelfs een traantje vallen, dus ze hoopte dat dat van vreugde was. Maar dat leek er wel op.  "Oh Lorise, dat had je echt niet hoeven doen. Het is prachtig, dankjewel." zei Arianna en ze kreeg nog een knuffel erbij. Ze haalde haar schouders op met een glimlach. “Awh tuurlijk wel, ik ben blij dat je het mooi vind” zei ze tevreden en liet daarna de rest even met de birthday girl om haar te feliciteren en stuff.

Het ging eventjes door en de cadeautjes van de rest waren ook echt geweldig. "Dank jullie wel voor alles, ik had me geen betere verjaardag kunnen wensen. Alle cadeaus zijn prachtig, en ik bedankt dat jullie er zelfs zijn." zei Arianna, aawh zo leuk. Lorise vond het echt fijn om haar zo te zien. Ze was zo afgeleid door haar dat ze ineens schrok van een sneeuwbal die tegen haar rug aan kwam. Eerst keek ze nog even verdwaald om haar heen omdat ze niet wist waar dat vandaan kwam. Maar al snel zag ze dat iedereen hetzelfde had en Arianna stond te lachen. Jahaaa dat kon dus maar één iemand zijn geweest. “Arianna” zei Lorise op een toon die al zei dat ze wraak ging nemen. Ahahaha ze bukte naar beneden en raapte wat sneeuw bij elkaar om er een sneeuwbal van te maken. De rest had blijkbaar hetzelfde idee en samen omsingelden ze Arianna die lachend om genade riep. Ze keek bleef met sneeuwbal in haar handen staan en keek daarna de rest aan. “Wat vinden jullie?” vroeg ze met een grijns, het zou natuurlijk het leukste als ze allemaal tegelijk zouden gooien.

Cadeautje - outfit
code by *anna.


_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Happy birthday to the snowqueen! [Arianna's birthday party!]   

Terug naar boven Go down
 
Happy birthday to the snowqueen! [Arianna's birthday party!]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» HAPPY BIRTHDAY QUEEN V ♥♥
» Happy Birthday Nelleke! ♥
» Birthday with the friends, London in the heart.
» Room 4 [Arianna, Annabelle, Adelyn and Lorise's room]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: