INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 [AC] Only the weak give up [Rhaegys]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rhaenyra-Kari Vallaeris
avatar
Class 4
Aantal berichten : 179

Character Profile
Alias: Anogar Daria
Age: We'll keep it easy, 19.
Occupation:
BerichtOnderwerp: [AC] Only the weak give up [Rhaegys]   do dec 17, 2015 3:29 pm

'Cause darling,

I'm a nightmare
dressed like a daydream

Datze nu niet meer in haar vertrouwde bergen was en niet meer zo vaak kon shiften,  betekende nog niet dat ze zwak ging worden. Wat als ze plots in een gevecht terecht kwam en niet eens een fatsoenlijke vuurspiraal kon maken? Dan had ze echt heel grote problemen, vooral omdat haar mutatie haar trots was. Ze was niet zoals andere verdrietig omdat ze niet normaal was. Nee, Kari was blij dat ze een draak was, blij dat ze machtig en sterk was. Ze snapte zelfs niet hoe iemand niet tevreden kon zijn met zijn mutatie, want alles was beter dan een zwakke mens te zijn die zichzelf niet kon verdedigen.

Dat was dan ook de reden dat ze bezweet voor de trainingsruimtes stond. Ze had de trainingskleren aangedaan die ze gekregen had, maar vond deze veel te strak zitten. Toch had ze zich erbij moeten neerleggen want ze had namelijk niks anders. Eerst was ze enkele toertjes gaan doen in het bos en op het strand, om nu totaal bezweet en lichtjes hijgend voor de trainingsruimtes te staan. Op de rondleiding die ze gekregen had, hadden ze haar weten te vertellen dat ze hier moest zijn moest ze haar mutatie's willen trainen en dat ze dat het beste niet buiten kon doen. Blijkbaar was buiten trainen te gevaarlijk voor andere mutanten, maar Rhae zag daar de logica niet van in. Iedereen had mutatie's, dus waarom konden ze zichzelf niet beschermen tegen andere mutatie's? Dat was toch de bedoeling van heel het gebeuren? Leren overleven, zich leren te verdedigen?

Een tikkeltje nieuwsgierig naar de binnenkant, duwde ze de zware deuren open. Maar binnen werd ze teleurgesteld. De ruimte was gewoon zwart, niks anders, buiten dan misschien een cabine aan haar linkerkant. Dit kon het toch niet zijn? Rustig liep ze naar de cabine, om daar eens te gaan kijken. Binnenin flikkerde er allerlei lichtjes en knopjes. Kari was al niet handig met de dingen die ze tegenwoordig een gsm noemen, laat staan dat ze dit kon. Lichtjes humeurig begon ze op allerlei knopjes te drukken, tot er voor het raam dingen begonnen te bewegen. Het leek alsof de muren golfde, toen er plots een gigantisch bos verscheen. Dit was wat ze nodig had. Lichtjes tevreden en trots liep ze de cabine terug uit. Op het bankje dat er nog steeds stond legde ze haar kleren, om vervolgens in een reusachtige draak te veranderen. Toen ze eerst binnen was gekomen, dacht ze dat de ruimte redelijk klein was, maar nu kon ze makkelijk enkele meters hoog vliegen en dat was veel gezegd als je haar grote wist. x

Voor even bleef ze onbeweeglijk naar het bos staren, tot ze een beweging zag en vervolgens ook geluiden oppikte. Blijkbaar had ze een simulator aangezet waardoor er projectielen op haar af zouden worden gevuurd, want binnen no time vlogen de pijlen en kogels haar om de oren. De eerste ketste af op haar schubben, tot ze door had wat ze moest doen. Tot haar grote verbazing kon ze de bomen die geprojecteerd werden net zoals gewone bomen en planten beïnvloeden. Ze zocht de eerste bron van de projectielen en toen ze die had, liet ze hem verpletteren door bomen. Een groen lampje aan haar zijkant flikkerde rood op. Vervolgens steek ze omhoog en omhoog, om met een vlammende spiraal de eerste linie in vlammen te doen opgaan. Nog twee lichtjes flakkerde rood. Nevel viel van haar lichaam naar beneden en sluimerde over de grond, terwijl  het zijn weg tussen de bomen zocht. Toen het had gevonden wat het zocht en er zoveel mogelijk doelen in waren, zette Rhae het met een simpele vonk in vuur en vlam. Vier lichtjes werden rood. Nu stond er nog slechts één op en dat voelde ze door de kogelregen die nog steeds zonder kwaad te doen afstootte op haar lichaam. Kwaad door het feit dat ze hem niet vond, scheurde ze zo laag over de bomen dat sommige boomtoppen eraf vielen. Die bomen voelde verdacht echt aan voor een simulatie, maar net toen ze er verder over wou nadenken vond ze haar target, verstopt in de struiken. In een vloeiende duik vloog ze naar beneden, nam ze de pop in haar mond en rukte ze de kop er met één beweging af. Grijzend van voldoening en met textiel tussen haar vlijmscherpe tanden daalde ze neer, om op te merken dat ze niet meer alleen in de zaal was. Haar amberkleurige ogen flikkerde op door het bewegende vuur dat niet gedoofd werd, net zoals haar schubben mee danste, toen ze zich omdraaide als een reusachtig reptiel. Haar bek liet ze lichtjes open hangen enerzijds als waarschuwing anderzijds omdat de stof tussen haar tanden vervelend was.

_________________

You will find me in a burning sky
WHERE THE ASHES RAIN IN YOUR MIND


♛Samantha♛Valentina♛Taylor♛Dahlia♛Anastasia♛Delaney♛Jessica♛Rhaenyra-Kari
♥:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aysa Dray
avatar
Class 3
Aantal berichten : 411

Character Profile
Alias: Dianro
Age: 19 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Only the weak give up [Rhaegys]   zo maa 06, 2016 4:07 pmRhaegys Maclou

MUTANT • 18 • DRAGON TRANSFORMATION


Het was een lange nacht geweest en na maar vier uur slaap te hebben gehad had de bruin harige jongen zijn bed weer verlaten. Het scheelde dat Rhaegys weinig slaap nodig had, maar hij merkte wel dat zijn lichaam dit niet ewig ging volhouden. Hij had de hele week al amper geslapen, zijn hoofd maakte veel te veel overuren om genoeg rust te kunnen pakken. Rhae was sowieso zichzelf niet meer sinds de break-up met Minaye. Zijn vrienden vertelde hem dat hij zich erover heen moest zetten en dat dat het beste ging door een nieuwe meisje te bestijgen. Maar andere meisjes konden hem gewoon weinig interesseren. Natuurlijk liepen er genoeg leuke meiden rond, had hij keuze zat, maar hij kon het niet. Het was nog te vroeg, zijn hart had tijd nodig om te helen.
Maar dit alles betekende niet dat het vuur in de jongen gedoofd was en zijn lichaam had nog steeds training nodig. Met zijn tas over zijn schouder geslagen liep de bruinharige jongen richting de training rooms. In de kleedkamer legde hij zijn tas onder een bankje, om het strakke trainings t-shirtje aan te trekken. Het waren de kleren die Rhaegys van hier gekregen had, maar eigenlijk was het t-shirt iets te strak. Zijn spieren werden perfect geshowed, dat moest hij het shirt nageven. De broek zat gelukkig iets losser, maar nog steeds strakker dan de normale broeken die hij droeg. Helemaal gereed en klaar om te trainen, liep hij een willekeurige trainingsroom binnen. Rhae opende de zware deur om een ruimte vol vuur aan te treffen. Het lichaam van Rhaegys reageerde meteen op de ruimte, waardoor zijn huid veranderde in zwart/rode schubben. Zijn ogen trokken tot langwerpige spleetjes en door de schubben die hij gekregen had, trokken de kleren nog strakker op zijn huid. Zijn lichtblauwe, draken ogen zochten de omgeving af naar een mede-mutant die deze kamer schijnbaar al in gebruik had. Stoom kwam uit zijn neusgaten terwijl hij zonder enige moeite door het vuur verder de kamer inliep. Door zijn eigen mutatie, deed vuur hem helemaal niks. De kleren konden echter mindergoed tegen de warmte, en begonnen langzaam te smeulen. "Stoor ik?" Vroeg hij met een grijnsje, waarbij zijn lichte ogen naar de gigantische draak staarde. Rustig bekeek de jongen de ruimte even, de ravage die de draak had aangericht. Een steek van jaloezie kon Rhae niet onderdrukken bij het zien van het prachtige drakenlichaam. Zelf had hij nooit helemaal kunnen transformeren, enkel de schubbenhuid en de drakenogen. Het besturen en maken van vuur bezat hij dan wel weer, maar ook het vliegen moest hij helaas achterwegen laten.

_________________

Aysa || Kim || Dennimae || Ziva || Yale
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rhaenyra-Kari Vallaeris
avatar
Class 4
Aantal berichten : 179

Character Profile
Alias: Anogar Daria
Age: We'll keep it easy, 19.
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Only the weak give up [Rhaegys]   wo maa 23, 2016 5:26 pm

Destroy what destroys you

Het voelde zo goed om haar spieren nog eens te strekken, om de wind onder haar vleugels te voelen en natuurlijk om mensenlevens te nemen. De Anogar Daria was behoorlijk bloeddorstig als het op die nietige wezens aankwam. Die verdomde wezens die haar alles hadden ontnomen en die dan nog durfde zeggen dat zij het gevaar waren. Want in de bergen wonen zonder mensen lastig te vallen, was 'gevaarlijk'. Ja natuurlijk, als zij met brandende projectielen hun dorpen gingen platbranden dan mocht je een verpletterende reactie verwachten. Als iemand Kari iets aandeed, deed Kari hen het zelfde aan maar vijf keer zo erg, minstens. Dat was ook de reden dat ze dat laatste poppetje zo agressief had aangepakt. Hij was vervelend, wel dan deed Rhae nog eens vijf keer zo vervelend.

Het textiel tussen haar tanden was uitermate vervelend, maar door haar brandende adem begon het langzaam te smeulen. Hierdoor waren er dus brandende plekken te zien tussen haar vlijmscherpe tanden, waarmee ze de glimlach van de jongen zijn gezicht wou bijten. "Tenzij je meer simulaties aankunt zetten, stoor je behoorlijk hard," Haar gemene antwoord donderde door de ruimte. Grote draken hebben donderende stemmen, dat was bewezen door alle slappe films die Rhae ooit over draken had gezien.

Kari was dan niet van plan om terug te veranderen in draak, ze ging zich wel voorstellen. "Vallaeris, Rhaenyra-Kari Vallaeris," Stelde ze zichzelf voor met een knikje van haar immense kop. Rook dwarrelde uit haar neusgaten en met haar amberkleurige ogen nam ze de beschubde jongen in zich op. "Is dit het verste dat je kan?" Vroeg ze neutraal. Op haar achterpoten staan begon ze vervelend te vinden, dus met een kei harde dreun kwamen ook haar voorpoten op de grond. Haar hoofd hield ze wel hoog, om zo op de jongen neer te kunnen kijken.
robb stark

_________________

You will find me in a burning sky
WHERE THE ASHES RAIN IN YOUR MIND


♛Samantha♛Valentina♛Taylor♛Dahlia♛Anastasia♛Delaney♛Jessica♛Rhaenyra-Kari
♥:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Only the weak give up [Rhaegys]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[AC] Only the weak give up [Rhaegys]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Lower Floor :: Training Rooms-
Ga naar: