INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Seven Stalk

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Seven Stalk
avatar
Class 2
Aantal berichten : 28

Character Profile
Alias: Changeling
Age: 17 jears.
Occupation:
BerichtOnderwerp: Seven Stalk   zo dec 29, 2013 7:18 pm

Seven Stalk
.:I can be a animal, I can be a human. But wat ám I?:.

• Naam: Seven Akela Stalk
• Bijnaam: Zeven
• Geslacht: Vrouwelijk
• Leeftijd: 17 Jaar
• Geboorteplaats: IJsland
• Geaardheid: Hetro
• Karakter:
.:Stil:.
Seven hoor je niet vaak spreken, niet zonder reden en al helemaal niet zonder sarcasme of droogheid. Ze zal wel altijd luisteren, of het gewenst is of niet. En als ze wel eens haar mond opent zal ze vaak je eigen woorden tegen je gebruiken.

.:Serieus:.
Iets moet wel heel erg grappig zijn om Seven ermee te laten lachen, in ieder geval, dat je het ziet. Vaak zal ze van binnen de slappe lach hebben terwijl haar gezicht van buiten in een plooi is.

.:Charmerend & Misleidend:.
Als je weet hoe je iemand in de palm van je hand moet krijgen heb je een goed begin tot een makkelijk bestaan. Seven zal vaak jongens verleiden en charmeren als ze er voor voelt. Echter zal ze die vroeg of laat duidelijk laten merken dat ze niks voor je voelt. Maar toch, op deze manier kan ze veel dingen voor elkaar krijgen. Door deze eigenschap is romantiek een zwak en bijna onmogelijk punt.

.:Dominant:.
Nooit zal ze iemand over zich heen laten lopen, hoe sterk ze ook mogen zijn. Ze zal ook nooit opgeven als ze iets in haar hoofd heeft.

.:Eerlijk:.
Seven kan absoluut niet liegen als het om normale dingen gaat, wel kan ze goed deze situaties ontvluchten.

.:Trouw:.
Ben je eenmaal haar vriend dan kan je erop vertrouwen dat ze nooit laat vallen en ze haar leven voor je zou geven. Bij verraad zal ze daarom niet zachtzinnig reageren.
• Uiterlijk:
-Van naturen rood/oranje haar.
-Bruin/gouden dierlijke ogen.
-Aan de kleinere kant.
• Mutatie:
.:Changeling:.
Seven is een changeling, dit betekent dat ze in dieren kan veranderen op haar eigen wil. Ze moet zich concentreren op het dier, het als het ware aanvoelen. Als dat gebeurt is moet ze meestal een sprongentje maken om volledig naar haar dierlijke vorm te komen. Ze neemt de instincten dan over en moet die in de hand houden. Ook haar zintuigen worden erop aangepast, zelf als mens is haar gehoor iets beter en haar zicht minder helder zoals het normaal hoort te zijn.

.:Animal tongue:.
Seven kan met ieder dier 'praten'. Dit is niet met woorden in haar hoofd maar ze begrijpen en aanvoelen. Dieren begrijpen op hun beurt haar beter en zo worden ze kalm in haar buurt en vertrouwen haar. Dit is ook de reden waarom ze vaak tussen dieren te vinden is.

.:Ziener der totums:.
Vrijwel iedereen heeft een band met een dier, een dier dat het meest op die persoon lijkt. Seven kan ze {Soms} zien.
• Mutatie voordelen:
.:Changeling:.
Als dier heeft ze de voordelen van dat betreffende dier. Ook lijkt alle waarde van dingen verandert te zijn. Wat eerst niet te eten was zoals rauw vlees is als dier een delicatesse.

.:Animal tongue:.
Ze kan nu haar behoefte aan sociaal contact vullen bij ieder random dier. Ook kan ze die om advies of hulp vragen.

.:Ziener der totums:.
Ze kan zo mensen makkelijker uit elkaar houden, meer nut tot deze gave heeft ze nooit gevonden. Al kan ze hierdoor wel weten wie haar dierbaar zijn, enkel van die mensen ziet ze hun totum.
• Mutatie nadelen:
.:Changeling:.
Seven moet ineens de volle vracht van dierlijk instinct overnemen. Als ze instabiel is kan het vaak zo zijn dat het instinct het wint van het menselijk denken, daardoor is Seven op dat moment niks meer dan het oorspronkelijke dier. Dit kan vrij lastig worden als ze een wolf of panter is. Ook doet veranderen zeer veel pijn omdat alle maten van haar lichaam verandert worden, meestal moet ze even bijkomen na haar verandering. Als laatste maar zeker een storend nadeel moet ze helemaal stabiel zijn om terug te kunnen veranderen naar een mens. Meestal duurt dit een dag of twee/drie. In die tijd moet ze dus rondlopen als dier.

.:Animal tongue:.
Geef toe, hoe interessant denk je dat dieren zijn? Vaak loopt Seven tegen de saaiste gesprekken op als ze eens besluit om naar de tuinen te gaan.

.:Ziener der totums:.
Ze kan deze gave niet negeren of 'uitzetten'. Deze gave heeft ook geen echt nut voor haar, enkel dat ze sommige niet uit kan staan omdat ze een sterker totum hebben dan zij.
• Mutatie grenzen:
.:Changeling:.
Seven kan niet in ieder dier veranderen dat ze wilt. Het dier moet in een zekere vorm met haar te maken hebben. Insecten, vissen en de meeste reptielen en amfibieën horen niet tot haar soort. Tot nu toe kan ze veranderen in een wolf {Alle controle heeft ze daarover}, een panter {Als ze instabiel is verliest ze de controle erover nog wel eens} en een vos {Daarmee oefent ze nog}

.:Animal tongue:.
Het dier waarmee ze wilt praten moet ook toestemming geven om dat te doen. Als het dier haar niet mag of een te sterke geest heeft is communiceren onmogelijk.

.:Ziener der totums:.
Er zijn maar enkele mensen waarvan ze de totum kan zien, dit kan ook nooit in het echte leven. Alleen wanneer ze slaapt en dan droomt over een betreffend persoon zal ze zijn/haar totum zien.
• Geschiedenis:
Seven is geboren in Ijsland, in een klein on-noemingswaardig dorpje. Het lag dicht bij de kust, net niet dicht genoeg om de zee te ruiken maar je voelde dat de lucht hier schoner maar killer was dan in het binnenland. Als kind werd Seven vaak aangesproken met haar middennaam, Akela. Ze wist zelf nooit waarom, en dat zal ze ook nooit weten. De omstandigheden waarin ze opgegroeid was is waarschijnlijk de reden van haar onverschillige karakter.

Haar jeugd was goed, veel buitenspelen, weinig hygiëne. Wat kon je als klein kind nog meer wensen? Het eten was dan wel schaars en de plaatselijke bevolking leek af te stammen van een koe maar op zich was alles best. Misschien kwam het door de kinderlijke blindheid die al het slechte verborg voor haar kwetsbare gedachten, maar ze leek echt van die plek te houden. Ze bracht haar peutertijd door met buitenspelen, soms met mensen maar meestal met dieren. In IQ gezien scheelde het maar 2 punten dus nam ze de voorkeur aan de wezens die haar niet uitlachte als ze viel en die haar wél leken te begrijpen. Soms, ja soms leek het net of ze ermee kon praten, of ze elkaar konden begrijpen. Maar dat kan ieder kind, niet waar?

Op haar 13e trok haar waas weg, nam het spelen af en nam het aantal klusjes toe. Eerst was het niet erg maar later werd vrijwel heel het huishouden op haar geschoven. Ze leerde haar ouders eens echt kennen, haar moeder was een zelfzuchtig persoon, die niet meer over zichzelf kon denken en dat nam af aan haar interesse in de buitenwereld, van haar kind. Haar vader was botweg wreed. Hij begon haar te slaat als ze te sloom was naar zijn zin, als ze struikelde en daardoor wat liet vallen, of zelfs maar een woord tegen hem zei. Ze begon een onkenbare haat te voelen voor mensen, niemand die maar omkeek. Toen besloot ze weg te lopen. Maar lopen, in Ijsland. De afstanden waren groot en het gebied was ruig en oneven. Alleen zou ze het niet maken, en ze wou geen mensen met zich mee hebben. Ze stal een bruine, forse merrie waarmee ze wel eens naar een nabijgelegen dorp reed. Het dier was niet van haar, maar ze had het even slecht als zijzelf dus leek het een eerlijke keus.

De ritten die ze maakte van dorp naar dorp waren lang. Ze vond een stad waar ze met een veerboot weg kon trekken uit haar geboorte land. Ondanks de onnozelheid van haar drop had het land een plek in haar hart verdient, het vertrek zou zwaar zijn. Veel klusjes gingen de aankoop van een kaartje vooraf maar ze kwam op de boot. In haar reis door het land was haar talent gegroeid, zij en haar paard leken elkaar door en door te begrijpen. Dat afscheid was evenmin gemakkelijk. Met een pijn in haar hart had ze het dier afgestaan aan een warmhartig gezin. Weer verlaten vertok ze naar een nieuw leven, hopelijk met nieuwe kansen.

Op onbekend land kwam ze aan en ze trok er een tijd doorheen. 2 Jaar waren er vergaan met reizen en toen, op haar 15e kwam ze in aanraking met een andere gave. Ze was in een stad, zoals altijd alleen. Haar manier van leven was nu al jaren van dag tot dag, met weinig geld op zak en een zware last op haat schouders van verdriet en overlevingsdrang. De zon was al onder toen ze door de steegjes dwaalde. Geld had ze niet voor een onderkomen voor de nacht dus bracht ze die maar zo door. Dwalend. Haar gedachten waren in andere streken toen ze hardhandig tegen een muur werd geduwd. Ze begon te vechten, te schelden in haar eigen taal maar de tegenpartij was gewoon sterker. Er kwam een grote hoeveelheid haat in haar los. Groter dan diegene die ze had gevoelt voor haar familie, groter dan de haat voor deze jongens die haar tegen de muur aan drukte. Dit was de haar van haar eigen zwakte. De woede leek te groeien, haar lichaam te vervormen, haar gedachten te vertroebelen. Ze vocht, nu niet als hulpeloos kind maar als een beest. Haar totum scheen door, ze was een panter. Dit was haar eerste keer, ze was gelijk de controle over haar instinct verloren. Ze werd wakker naast de zwaargewonde jongen, ze controleerde zijn ademhaling, besloot dat ze hem niet gedood had en sjokte weg.

Op haar 16e ontmoete ze een jongen, ongeveer even oud als haarzelf en dat werd haar eerste menselijke vriend. Het duurde even voordat ze het onderwerp opende, ze vertelde over haar gave, iets wat ze toen een vloek noemde. Haar nieuwe vriend vertelde haar iets in dezelfde richting. Maar hij had meer informatie over wat ze was, wat hun waren. Toch was het voor haar niet al te duidelijk, ze kon een mens zijn maar het andere moment een dier. Allemaal dingen die ze kan zijn, maar wat wás ze. Volgens de enige die ze ooit heeft durven te vertrouwen was ze een mutant. Haar vriend vertrok na een kort afscheid op zijn manier naar het eiland. Zijzelf bleef nog een tijd dwalen voordat ze zich er toe kon zetten om die richting heen te gaan. Op de weg ernaar toe was het soms moeilijk maar ze vond twee vrienden, een vos en een wasbeer. Die vergezelden haar naar de school toe. Onderweg oefende en testte ze haar krachten uit. Ze ontdekte een wolf in haar en ze oefende met haar panter. In haar dromen zach ze dieren, niet zomaar dieren maar ze leken bekent. Vaak zag ze een beer, het duurde lang totdat ze doorhad dat dat haar vriend zijn totum was. Alle dieren waren totums in haar dromen. Ze kwam aan op het eiland en haar dierlijke vrienden vestigde zich in de omgeving terwijl zij naar binnen moest, weer omringt door mensen. Maar deze mensen waren dus hetzelfde als zij, tot zekere zinnen.
• Trivia:
-Als Seven een dier is en er is iemand die met dieren kan communiceren kunnen ze dat ook met haar.
-Seven heeft nog wel eens de neiging om ineens IJslands te praten, vaak ook schelden.
-Als dier kan je haar soms gewoon als huisdier behandelen, voor voedsel doet ze dan alles.
-Apporteren is als wolf leuker dan je denkt, en verschrikkelijk grappig voor de mensen die de stok gooien.
-Alles wat ze als dier doet zal ze ontkennen tot het eind.
-Ondanks dat ze zelf een dier is heeft ze heeft vos Abaqi en wasbeer Roge als vrienden/huisdieren._____________________________________
Ég get verið maður, get ég verið dýr, en hvað er ég?
 

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Seven Stalk   vr jul 17, 2015 10:14 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Seven Stalk
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: