INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 A big blast

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Wyatt Lockhart
avatar
Class 3
Aantal berichten : 68

Character Profile
Alias: Simba
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: A big blast   za dec 28, 2013 4:39 pm

Skinned her alive, ripped her apart

Lichtelijk in paniek was Max wakker geschoten. What the hell was dat nu weer voor een droom? Iedereen van op het eiland was gestorven, niemand had het voor mogelijk gehouden maar de mutanten van Genosha waren volledig uitgeroeid door iemand van hun eigen soort. Nee, het was echt een akelige droom geweest. Er kon zo een film over gemaakt worden, eentje die niet eindigde met de helden die de boel kwamen redden want tegen de kracht die hij had gezien in zijn droom was sterker dan degene waar hij al verhalen over had gehoord. Kort schudde hij zijn hoofd. Het was maar een droom, er zou niets als dat gebeuren. Daarvoor waren de mensen hier te sterk voor en was de boel te goed beveiligd, toch?
Met een van zijn nieuwe brillen, die uiteraard van speciale kwaliteit was en die hij had gekregen voor zijn kerst, wandelde hij zijn kamer uit. Max droeg een rode sweater en een gewone zwarte jeansbroek met zijn Vans eronder. Stiekem in zijn hoofd waande hij zich misschien ergens wel een rockster, en ja op een dag zou hij dat ook echt wel zijn. Nou ja, in zijn hoofd dan toch misschien. Grijnzend liep hij door de gang, tot er een oudere persoon langs hem liep en eens te meer een opmerking maakte over het feit dat hij een zonnebril droeg indoors. De laatste tijd was het geminderd, maar tegenwoordig waren er weer zo een paar mensen gekomen die dachten dat ze grappig waren. Niet dat het hem nog veel kon schelen, hij had zichzelf voorgehouden dat het voor hun alleen maar veiliger was of ze hem er nu mee uitlachten of niet. ‘Beter leven met dit, dan leven met jouw hoofd.’ Kaatste hij bot terug. De dude bekeek hem eens vuil en toen ging Max er maar vandoor voor hij klappen kreeg of zo. Voldaan van het feit dat hij eens wat had durven terug zeggen wandelde hij de Game Hall binnen. Twijfelend keek hij rond, hij was hier nog niet echt vaak geweest. Was vaak bezig geweest met zijn gitaar en die dingen. Maar het gene wat hij graag deed was vrij. Ondertussen was hij al wel naar de ruimte toegelopen en had hij zichzelf al uitgerust met een vest en had al een pistool vast genomen. Max vond het altijd wel cool om een potje lasershooting te doen, nu was het enkel nog zien met wie?

THANKS TO LOUIS AT ATF!


&Dianta

_________________

Simba:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Melody Burton
avatar
Class 3
Aantal berichten : 151

Character Profile
Alias: Smokey
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: A big blast   zo dec 29, 2013 7:39 pm

'Ga jezelf maar vermaken, ik heb wat beters te doen.' Was de opmerking die ze van Zoey had gekregen zodra ze op het punt had gestaan om haar mee te sleuren naar de kantine. Haar maag had op onweer gestaan vanaf het moment dat ze uit bed gesprongen was. Energie had ze wel, maar dat kwam alleen omdat ze zin had in een chocolade muffin. Het was slecht, dat wist ze zelf maar al te goed.
Melody had met fronsende wenkbrauwen naar haar nicht gekeken toen ze die reactie gekregen had. Zoey en niet in voor chocolade muffins, misschien koekjes? Nee, dat was niet echt iets voor haar. Ze moest dan echt wat zien in die Brandi die ze ontmoet had. Ze had haar nog steeds maar zelden gezien, dus ze kon nog niet echt oordelen wat ze van haar vond. ''Zoek het dan maar uit,'' was de enige response die ze haar gegeven had, voordat ze meteen de deur met een knal dicht had geslagen van hun kamer.
Al huppelend liep ze door de gang, had geen idee waar andere nicht Melissa zo snel vandoor was gegaan, aangezien ze niet in de kamer was geweest wanneer het meisje wakker geworden was, en besloot toen maar na kort wat gegeten te hebben naar de game hal te gaan. Er waren niet veel mutanten, laat staan iemand die ze kon. Verveeld zat ze inmiddels alweer een paar minuten aan het dartbord, met een zucht pijltjes te gooien. Ze gingen niet eens raak en als ze dat wel waren, was dat op het zwarte gedeelte waar de punten stonden. Wat een afgang. Toch boeide het haar niet, er was toch niemand die er aandacht aan besteedde. Laat staan aan haar. Of het kwam gewoon omdat ze in haar eentje was en niet echt tekenen gaf dat ze iemand nodig had om samen mee te spelen.
Voor de zoveelste keer pakte ze de pijltjes op en richtte, voor deze ene keer, haar blik tijdens het opstaan naar de in en uitgang van de speelkamer. Een jongen kwam naar binnen, rond haar leeftijd. Ze had hem al eens eerder gezien, maar nooit echt de behoefte gehad om hem aan te spreken. Ze had altijd iets anders op het moment gehad, waardoor ze ook geen gesprekje kon aanknopen. Dit keer was het anders. Ze had de tijd en bovendien zag het er naar uit dat hij hier niet was om iemand op te wachten met wie hij afgesproken had. Een wat verleidelijkere glimlach kwam op haar gezicht te staan, duwde grof de pijltjes terug in het bord en liep toen naar de jongen toe. ''Hee, 'kben Melody. Vind je het cool als ik meedoe?'' Vanaf dat moment wist ze niet of ze een hand moest toesteken of niet, ze vond het niet echt nodig. Haar ogen gingen naar de jongen zijn bril, maar niet afkeurend. Ze vond het wel cool staan en gaf hem een geniepige grijns waarbij één mondhoek voorzichtig omhoog krulde. ''Coole bril, waar is die voor?'' Ze snapte zelf ook wel dat het ergens voor diende. De brunette hoopte alleen dat het niet was voor om ook echt eigendunkerig over te komen tegenover andere mutanten, dat hij die zonnebril droeg om 'erbij' te horen. Dan knapte ze al weer gauw op hem af.

_________________

sometimes i run • sometimes i hide
sometimes i'm scared of you • but all i really want is to hold you tight
treat you right, be with you day and night • baby all i need is time


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wyatt Lockhart
avatar
Class 3
Aantal berichten : 68

Character Profile
Alias: Simba
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: A big blast   ma dec 30, 2013 7:19 pm

Skinned her alive, ripped her apart

Max had niet bepaald iemand gespot in de game hall die hij kende dus yeah hij ging nu ook niet op een random iemand afstappen om te vragen om mee te doen. Als er iemand wou mee doen, dan kwam die wel van zelf. In de tussen tijd hield hij zich bezig met het ordenen van de andere wapens op grootte. Oke, het was een hele stomme bezigheid maar het hield hem wel zoet, want er was niemand die de wapens echt goed legde in veronderstelling dat iemand anders dat wel zou doen voor hun. In dit geval was hij dat, maar echt veel maakte het hem nu niet uit dat hij het moest doen. Beter dit, dan gewoon zielig te staan wachten op iemand die het wou opnemen tegen hem. Ondanks het feit dat het binnen in voor hem nog donkerder was tijdens het spel, was hij nog wel goed in het spel. Lang leve goede reflexen! Hoewel, het had ook wel waarschijnlijk iets te maken met het feit dat hij die dingen gewoon goed aanvoelde. Geen idee hoe dat kwam, maar hey als het hem hielp met winnen maakte het voor hem echt niets uit hoor.

Het was dat hij te druk bezig was met al die spullen goed te leggen dat hij echt niet door had gehad dat een meisje op hem was af komen lopen. Haar stem deed hem kort op schrikken, en bijna knalde een van de laatste wapens uit zijn handen maar hij kon het nog net op tijd in het rek hangen. Met een licht verbaasde blik draaide hij zich op zijn hielen om en zag een meisje voor hem staan van zijn eigen hoogte. Wooh, zij was diegene die hij soms in de gangen had zien lopen toen hij onder weg was naar de trainingsruimtes, een van de weinige echt jonge mensen. ‘Ja, is goed hoor.’ Grijnsde hij vrolijk. Stiekem was hij wel benieuwd naar hoe ze het er vanaf zou brengen tegen hem. Oké, hij was nu ook niet super goed maar hij was nog niet heel veel verslagen hier. Maar ja, dat betekende nu wel niet dat hij al zeker was van zijn overwinning hoor. Kort beet hij de binnenkant van zijn kaak toen hij door had dat ze naar zijn bril aan het staren was. Maar in plaats van een gemene opmerking er over te maken deed ze juist het omgekeerde. Max ontspande zich zichtbaar door diep in te ademen. ‘Wel, voor jullie veiligheid.’ Glimlachte hij kort. Ergens hoopte hij dat ze daar genoegen mee zou nemen, al maakte het eigenlijk niet echt wat uit ze mocht heus weten wat er misschien eventueel zou kunnen gebeuren als hij de bril af zette. Zijn gedachten dwaalde zichtbaar af naar een andere tijd. De tijd voor hij hier was, toen hij nog op school zat bij ‘normale’ kinderen werd hij er ook wel mee gepest wellicht in ergere vorm. Daar had het tot enkele gevaarlijke dingen geleid, bijvoorbeeld als die kinderen die bril zouden afnemen. Je kon al raden wat er dan was gebeurd. Kort schudde Max zijn hoofd de gedachte aan dat verleden vervloog weer en al snel was hij weer die niet zo normale lachende knul. Hoewel het moment maar enkele seconden duurde, zou ze het vast wel hebben gezien. Voor kort bekeek hij haar even, ze had dezelfde hoogte als hem dus greep hij ongeveer het zelfde wapen voor haar en wandelde daarna naar het rek waar de vesten hingen. Beide dingen gaf hij uiteindelijk aan haar met een grijns op zijn gezicht. ‘Dus, een tegen een of wij tegen de computer?’ Beide opties waren voor hem goed, de computer gaf zo nu en dan wel eens wat meer weerstand dan bijvoorbeeld de jongens waarmee hij normaal altijd speelde. ‘Ik ben Max by the way.’

THANKS TO LOUIS AT ATF!


_________________

Simba:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Melody Burton
avatar
Class 3
Aantal berichten : 151

Character Profile
Alias: Smokey
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: A big blast   di feb 04, 2014 2:24 pm

Hoewel ze zich bedacht dat hij zich beter niet uit kon sloven, dacht Melody daar voor zichzelf heel anders over. Ze had het niet bepaald door, maar ze zette een hand in haar zij en leunde vervolgens ook op datzelfde been, ook al stond er een prettige blik op haar gezicht, ze leek er misschien wat dominanter door. Het was niet haar bedoeling, zo was ze gewoon. De bril was voor haar eigen veiligheid? Nu werd ze alleen maar nieuwsgieriger, had het met z'n ogen te maken? Ze had wel meerdere mutanten gezien die met hun ogen alleen dingen konden doen, maar hoezo kon deze jongen dat niet? Ach, hij had vast zijn redenen. Als het voor veiligheid was, vertrouwde ze hem daar op. ''Oké!'' Zei ze met omhoog krullende mondhoekjes en liep achter hem aan naar de ruimte voor het lasergamen. Ze keek toe met haar heldere ogen hoe hij een wapen pakte die dezelfde grootte had als die van hem, waarschijnlijk omdat ze beide even lang waren, en door naar de vesten liep. Tevreden huppelde ze achter hem aan, stond op het punt om zelf een vest te pakken tot hij dat voor haar deed. ''Dankje.'' Zei ze met een glimlach waarbij haar wangen als appeltjes tevoorschijn kwamen. Hij was nu al een schat. En dat apprecieerde ze maar al te graag.
Zodra ze haar lokken uit het vestje duwde met beide handjes, terwijl ze de lasergun tussen haar beentjes geklemd hield, bedacht ze zich wat haar het beste leek en keek dan ook met een bedenkelijke blik naar de jongen. ''Ik denk.. tegen de computer? Ik kan dit niet, ik heb dit nog niet eerder gedaan.'' Een bedenkelijke angst voor wat er te wachten stond verscheen in haar ogen. Haar antwoord had als een opmerking geklonken maar merendeels ook een vraag. Het zou leuk zijn als hij het haar uit zou leggen, anders zou ze er niets van snappen en domweg voor niets daar staan. Op het donkere veld. Ze zag het door een raampje dat tegen over het rekje van de vesten hing. ''Coole naam, Max.'' Sprak ze terwijl haar sprankelende ogen het gebied, van wat er te zien was, rond gingen. Het leek enorm op een ruimte gebied, voornamelijk door de vele heuveltjes die het bevat. Ze draaide zich terug naar Max, waardoor haar lokken een seconde later mee zwierden en nam het wapen met beide handen vast. ''Ik ben er klaar voor!'' Melody kwam terug bij hem staan. ''Jij ook?'' Vroeg ze op een wat uitdagende toon, waarna ze door had dat hij een bril droeg. ''Wacht, zie je het gebied dan wel? Je bril lijkt zo donker, alsof ik tegen een raam van een limousine aan kijk, die laten ook niks door. Ik bedoel, ik ben helemaal niet mode verslaafd. Hihihi.'' Oh man, ze had het weer. De zenuwen van spanning, ze wist niet hoe dit ging en het veld leek uitdagend. Misschien iets te eng? Ze kreeg het al benauwd als zij de taak opgekregen kreeg, 's avonds in de kamer met haar nichtjes, om het licht uit te doen en terug in het donker naar haar bed te lopen. Niet vanwege enge griezel dingen maar omdat haar ogen niet gauw aan het donker wenden en Zoey er áltijd een troep van maakte. ''Ehm, wat is je mutatie?'' Kwam plotseling de vraag in haar op en voor ze het wist had ze het er al uitgegooid en sloeg een hand voor haar mond.

_________________

sometimes i run • sometimes i hide
sometimes i'm scared of you • but all i really want is to hold you tight
treat you right, be with you day and night • baby all i need is time


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A big blast   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A big blast
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - First Floor :: Game Hall-
Ga naar: