INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Valkyrie Danica Skalksdóttir

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Valkyrie Skalksdóttir
avatar
Class 4
Aantal berichten : 411

Character Profile
Alias: Víkingr
Age: 1250
Occupation: Wilde bosbewoner
BerichtOnderwerp: Valkyrie Danica Skalksdóttir   za okt 31, 2015 6:48 pm


• Naam Valkyrie Danica Skalksdóttir
• Bijnaam Víkingr
• Leeftijd 1250 Jaar
• Geboorteplaats Skagen Danes/Denmark
• Geboortedatum 785
• Karakter Valkyrie heeft het niet altijd even makkelijk gehad, ze heeft veel dingen meegemaakt, geliefden verloren en dat heeft er allemaal voor gezorgd dat ze nu nogal koud is qua karakter. Ze probeert niet meer om mensen te geven en behandeld ze liever als grof vuil. Toch is ze geen buitenbeentje die zich helemaal terug trek in haar eigen hoekje. Ze is wel best sociaal alleen zal geen vrienden maken, meestal zoekt ze eerder conflict met mensen of als ze iemand wel oké vind omdat die haar respecteert kan ze wel aardig zijn. Maar ze zou niet zo snel open gaan en zelf dingen vertellen, luisteren kan ze aan de andere kant wel.
• Uiterlijk Val heeft bruin haar en blauwe ogen, is mooi slank maar heeft ook goede rondingen. Ze is een heel mooi meisje om te zien. Haar huid is niet bedekt door littekens zoals de meeste Vikingen van vroeger maar dat komt doordat wonden helen, anders had ze er honderden gehad.
• Mutatie

Immortality - Net zoals haar vader is Valkyrie geboren als een immortal, maar natuurlijk heeft ze wel eerst nog moeten groeien en is ze gestopt met ouder worden toen ze 18 werd. Hier wist ze nog niet dat ze een immortal was, dat werd later pas verteld door haar vader en ze bleef ook wel erg lang er zo jong uitzien, dus dat bleek ook waar te zijn. Nu is ze inmiddels al 1250 Jaar oud. Bij haar Immortaliteit horen ook nog een aantal andere kleine dingetjes samen met het niet ouder worden. Zo geneest ze bijvoorbeeld sneller van wonden en is ze immuun voor ziek worden. Het is wel niet zo dat ze niet vermoord kan worden, als je haar goed in haar hart raakt of haar hoofd neemt kan ze niet verder gaan met leven. Voor de rest is ze nog een klein beetje sneller en sterker dan normaal
Voordelen: Haar wonden genezen sneller en ze heeft er nogal wat gehad al Viking, daarbij word ze niet ouder dan 18 en dus altijd jong. Ze hoeft niet bang te zijn voor een natuurlijke dood want die zal ze niet krijgen, dit kan een voordeel maar ook een nadeel zijn, want haar dood zal zo hoe dan ook niet fijn worden maar wel snel, al hoeft dat natuurlijk niet perse. Het is tenslotte wel mogelijk om haar pijn te lijden door haar continu te verwonden. Zo kan ze ook niet tegen vuur, mocht ze helemaal verbrand worden, anders heelt het wel. (Tenzij het vuur is van Octavia, haar zus, omdat ze Immuun zijn voor elkaars mutaties waardoor ze elkaar niets aan zouden kunnen doen)
Nadelen: Ze maakt veel dood mee omdat iedereen om haar heen kwetsbaarder is dan zij, iets wat in het begin heel pijnlijk was geweest maar ze heeft ermee moeten leren leven. Soms is het ook behoorlijk vermoeiend voor haar om zo lang te leven, want soms heeft ze er gewoon geen zin meer in, maar ze blijft gewoon doorgaan zoals altijd. Opgeven zit niet in haar bloed.
Grenzen: Ze kan gedood worden door iets in haar hart te steken of haar hoofd af te hakken, of levend verbrand te worden. Voor de rest is het moeilijk haar te doden omdat ze heelt van elke wond, soms heeft het wel wat hulp nodig - als bijvoorbeeld een bot verzet moet worden - maar meestal gaat het helemaal vanzelf. Een natuurlijk dood gaat niet, daarvoor moet ze toch echt om het leven gebracht worden door een persoon want ziek worden kan ze ook niet.

Nucleokinesis - Ze heeft de mogelijkheid om atomaire deeltjes van nucleaire straling manipuleren, hiermee kan ze veel schade aanrichten. Radioactiviteit is heel gevaarlijk wanneer de deeltjes negatief zijn en er straling vrijkomt. De bij radioactiviteit vrijkomende straling kan chemische veranderingen veroorzaken in materie en dus ook in menselijke cellen. Het gaat daar dan om beschadiging van DNA-moleculen waardoor de erfelijke informatie wordt aangetast. Omdat het lichaam automatisch zal proberen de informatie te herstellen, maar dit niet altijd bij iedereen even goed lukt zijn er meer mogelijkheden. In het beste geval is er geen effect omdat de cellen hersteld kunnen worden. In het andere geval is er een biologisch effect, namelijk celdood. En in het laatste geval is er sprake van een mutatie van erfelijke eigenschappen van de cel. Bij heel veel straling sterven veel cellen in korte tijd en kunnen er kortetermijneffecten optreden. Directe effecten van straling kunnen ook zeer ernstig zijn en in het ergste geval dodelijk.
Ze kan dit dus manipuleren samen met de kracht van een nucleaire reactie, daarbij ingetrokken kernfusie en kernsplijting, waardoor ze ook met andere dingen kan dealen zoals elektriciteit, magnetisme, warmte, straling, enz.
Voordelen: - Als ze moet vechten kan ze haar tegenstander verzwakken door middel van radioactieve straling, ze kan deze ziek maken (in het ergste geval kan ze ervoor zorgen dat iemand kanker krijgt). Iemand zal zich dan helemaal niet lekker voelen en heel ziek worden. Verder kan ze ook ervoor zorgen dat iemand’s temperatuur omhoog gaan tot fikse brandwonden of zelfs verbranding aan toe, iemand levend verbranden. Kan ze iemand elektrocuteren en als laatste laten ontploffen, bijvoorbeeld ook door een kernexplosie. Genoeg vervelende en gevaarlijke manieren om van haar vijanden af te komen dus, die haar ook zeker gevaarlijk maken.
- Verder kan ze ook mensen helpen die bijvoorbeeld ziek zijn van kanker, gezien straling hierbij kan helpen en zij kan het op een hele precieze manier toepassen. Dus in plaats van het iemand te geven kan ze het ook weer verhelpen.

Water Horse - Naast alles kan ze ook nog in een Water horse veranderen, een heel groot zee beest met vier vinnen en een hele lange nek. Ze word daarmee wel 50 meter lang, wat twee keer de lengte van een Blauwe Vinvis is. Het beest heeft een grote kop met heel veel tanden waarmee ze hele grote dieren kan pakken en het ziet er ook heel eng uit met de twee horentjes op haar kop. Omdat ze zo groot is kan ze gemakkelijk veel schade aanrichten aan schepen, wat voor haar vroeger in de Viking tijd heel handig was, vooral omdat veel van schepen afhing. Ze was een terrorist op zee en iedereen vreesde het grote zeemonster.
Voordelen: - Kan als groot zeemonster heel veel tegelijk aan en schepen doen zinken, ze is een groot gevaarte al kan ze ook best lief en leuk zijn als ze je niet wilt vermoorden.

• Geschiedenis Valkyrie is geboren net voor de Viking tijd in Danes (nu Denemarken), ze behoorde tot de eerste Vikingen die een andere levenswijze besloten aan te nemen om het beter te hebben. Haar vader was degene met het idee om gewoon te gaan plunderen uit andere landen en was een hele sterke man/leider. Met dit idee en het bouwen van schepen begon het allemaal. Sowieso waren Denen al hele sterke mannen en vrouwen met veel verstand van schepen, iets wat maar eens beter gebruikt moest gaan worden. Haar vader veranderde ideeën van het leven en van hoe een ’man’ moest zijn helemaal en ze keken allemaal naar hem op. Alleen waren er natuurlijk al snel ook anderen die vonden dat ze precies hetzelfde konden doen maar niet wilden samen werken, zij wilden ook diezelfde macht die haar vader had en begonnen zelfs stammen te maken. Zo ontstonden er meerdere stammen die natuurlijk ook rivalen werden, want iedereen vond zijn of haar stam beter en ze concurreerde in de winst van het plunderen. Steeds meer geweld kwam in het Viking leven en iedereen leerde om sterk te zijn, niet alleen de mannen maar ook de vrouwen, die waren namelijk metaal ook heel sterk.

Wanneer uiteindelijk een keer iets mis ging in hun eigen stam en haar moeder verliefd werd op het hoofd van de andere stam besloot ze te vertrekken en nam ze enkel haar zusje mee en bleef Val alleen achter met haar vader, die ook alleen maar kouder begon te worden en niet zoveel meer deed aan een goede opvoeding voor Valkyrie. Ze moest nu vooral voor zichzelf zorgen, want volgens haar vader was ze daar al oud genoeg voor (ze was 7). Door zijn haat groeide Val ook op in haat voor de andere stam, haar moeder en haar zusje. Zelf werd ze net zo koud als hem en door zijn woorden vertrouwde ze erop dat ze niemand mocht liefhebben om sterk te blijven. Al wist ze zelf ook wel dat ze stiekem van binnen wel voelde, alleen aan de buitenkant was het niet te zien. Ze groeide wel op tot een van de sterkste vrouwen in de stam en ze was ook zeker de mooiste, de dochter van het hoofd waarmee iedereen wel zou willen trouwen. Alleen niemand bleek goed genoeg te zijn, haar vader wees ze een voor een af, en zij deed eigenlijk precies hetzelfde. Het lukte niemand om dicht bij haar te komen, hoezeer ze ook probeerde.

Val wilde tijdens de rooftochten van haar vader ook nooit thuis blijven, haar hart was gericht op het meevechten in zijn gevechten. Ze wilde niet thuis blijven om het huis schoon en netjes te houden, ze wilde net zoals de mannen vechten en varen over de zee. Al snel mocht ze dan ook mee zodra ze zichzelf bewezen had dat ze kon vechten, en was ook een zeer goede en felle vechter. Al snel kwam ze er ook achter dat ze veel meer kon, net zoals haar vader eigenlijk ook veel meer kon door mutaties. Hij was degene die het mutant gen door had gegeven aan haar en haar zusje. Dit had hij haar ook gezegd, en ook dat ze niet zou verouderen zodra ze straks achttien zou worden, omdat hij ook een immortal was. Zo begon ze steeds meer te proberen en vond ze hele andere makkelijke manier om haar tegenstanders uit te schakelen, ze kon namelijk kleine deeltjes radioactieve straling veranderen en hier mensen ziek door laten worden, levend verbranden, elektrocuteren of zelfs laten ontploffen in een met een explosieve kernreactie. Niet dat ze het veel gebruikte, ze kon tenslotte nog altijd geen goed overweg met een bijl of andere wapens en vond dat ook leuker, maar soms waren de andere mogelijkheden ook handig.

Later pas kwam ze er ook achter dat ze in een zeemonster kon veranderen, dit kwam doordat ze tijden een gevecht op zee geraakt werd en van het schip af viel in de zee. Omdat ze terug naar het schip kon zwemmen en zelf ook moeilijk kon blijven omhoog zwemmen met het zware ijzer dat ze aan haar kleding had was ze gedoemd om te verdrinken tot ze ineens iets voelde. Ze veranderde ineens in een enorm zeemonster zodra ze ademgebrek begon te krijgen in het water. Dit was de eerste keer en het was in het begin nog vreemd en ze snapte er niets meer van, maar uiteindelijk begon ze ook vaker het zeemonster te gebruiken met gevechten op zee. Andere Viking schepen en boten werden zo kapot geslagen met vaak maar weinig overlevers, alleen die konden zwemmen als ze geluk hadden met dat Val alleen al genoegen had met een kapotgeslagen schip, anders at ze de rest die nog zwom gewoon ook op. Ze werd een groot gevaarte op zee en iedereen vreesde het grote zeemonster. Hierdoor werd de concurrentie ook minder want andere Viking schepen gingen gewoon aan gort door het grote beest. Maar ook werd Valkyrie het hoofd van haar eigen stam voor jaren lang, ze begonnen haar zelfs de aanbeden in haar eigen stam omdat ze dingen kon die een normaal mens niet kon, daarbij was ze ook nog immortal dus werd ze gezien als een god..

Aan het eind van de Viking periode bleven Valkyrie en haar stam/dorp nog altijd een hard en gevreesd volk op de zee, alleen begonnen ze nu rond te reizen en verbleven ze telkens ergens anders. Tot 1535 bleef ze samen met een groep afstammelingen van de Vikingen hun soort leefstijl volgen maar gingen ze ook wel een beetje met de tijd mee. Ze bleven een gevaarte op zee en een groep rovers die andere mensen het leven behoorlijk zuur konden maken. Val kon het ook niet om af te wijken van deze levensstijl, ze was te erg gewend geraakt aan haar leiderschap over een groep bruten, plus het leven op zee met de oude schepen kon haar nooit teveel worden. Maar in dit jaar werd haar leven even helemaal op zijn kop gezet. Zo bleek het dus dat er iemand al een hele tijd op haar aan het jagen was, omdat haar grote monsterachtige onderwaterbeest en paar van zijn schepen al had verwoest had, iets wat hij niet echt leuk had gevonden waardoor hij al bezig was met een wraakactie, ook om zijn volgende nieuwe schepen een ondergang te voorkomen. Op een dag werd ze in de val gelokt door hem richting een enorme onderwaterkooi die hij had gebouwd waarin ze als waterpaard in paste. Hier zette hij haar in vast en kon ze er niet meer uitkomen, dat voor bijna 500 jaar lang.

In die tijd is er veel veranderd maar daar heeft Val niets van meegekregen omdat ze al die jaren vergeten in een onderwaterkooi heeft gezeten, met af en toe een poging om te ontsnappen maar na een tijdje hield ze hier natuurlijk ook mee op. Haar lichaam begon ook slechter te functioneren door het tekort aan voedsel waardoor ze uiteindelijk niet zoveel meer anders kon dan slapen, hoewel we diep van binnen in haar enorm veel haat begon te groeien.

2035
Twee zeeonderzoekers besloten om de zeebodem in noordelijke zee uit te checken, om te zien of ze nog nieuwe dingen konden vinden. Oude gezonken schepen, nieuwe diersoorten of andere voorwerpen. Deze dingen vonden ze alleen niet, maar wel vonden ze een hele oude kooi waarvan ze niet wisten dat die daar zat of wat er ook in mocht zitten. Het was voor beide heel spannend, want wat kon er nou inzitten? Met lichte angst voor wat ze zouden vinden vonden ze wel een weg naar binnen en lieten ze de deur vaan buiten open staan. Zo begonnen ze te zoeken in de kooi tot ze het grote beestachtige monster vonden op de bodem van de kooi, maar het was voor hun toen al te laat. Ze had de trillingen in het water gevoeld en de kooi gehoord dus ze was wakker geworden uit haar lange slaap, en gezien ze al heel lang niets meer had gegeten. Nadat ze de onderzoekers had opgegeten ontsnapte ze uit de grote kooi, op naar het oppervlak van het water. Vol woede liet ze de boot zinken waarvan de twee onderzoekers kwamen, die allemaal ook niet zo heel fijn aan hun einde kwamen. Maar het zou nog veel erger worden, ze had nog steeds heel veel honger en was tenslotte woedend op alles en iedereen. In Frankrijk kwam ze aan land bij een strand en begon de grote chaos, eentje die vele levens had gekost door de woede van het beest dat ineens het strand op kwam na 500 jaar in een kooi te hebben gezeten. Het was uiteindelijk omdat haar zusje er was om haar weer rustig te krijgen en naar beneden te houden dat ze was gestopt met gek worden op de mensen, anders was ze niet gestopt. Ze veranderde weer naar een mens en had ook meteen een hele hoop om bij te leren over deze nieuwe wereld die is ontstaan, wel was er natuurlijk in het begin veel gedoe en veel tijd heeft ze nog niet buiten de kooi geleefd weer, omdat dat wat ze had gedaan echt vreselijk was en het kon ook niet door de vingers gezien worden. Daarom werd ze opgehaald om naar het eiland te gaan voor mutanten, omdat een andere mutant die bij de groep hoorde die haar gevangen hadden genomen haar onder zijn vleugel nam en haar veiligstelde, zodat ze er niet erger aan toe hoefde te zijn maar opnieuw alles kon leren op het eiland, samen met haar zusje.._________________

 

Inside her mind:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Valkyrie Danica Skalksdóttir   di nov 03, 2015 3:18 pm


Hierbij ben je Class 4.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Valkyrie Danica Skalksdóttir
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: