INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Ariadne Grace Starbright

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ariadne Starbright
avatar
Class 2
Aantal berichten : 16

Character Profile
Alias: Adne
Age: 15
Occupation:
BerichtOnderwerp: Ariadne Grace Starbright   di dec 10, 2013 9:06 pm


General
• Name Ariadne Grace Starbright
• Nickname Adne
• Age 15
• Birthday 17 Mei
• Place of Birth Londen
• Family
Mother: Jack Starbright
Father: Onbekend
Siblings: Geen


Looks
• Build Ariadne is slank gebouwd, en met haar 1.65m niet meteen de grootste.
• Hair Ze heeft lang, blond haar. Soms laat ze het steil hangen, maar meestal heeft Adne lichte krullen.
• Eyes Ariadne heeft opvallende, lichtbruine ogen.
• Skintone Ze is lichtjes gebruind, en heeft een paar sproeten om haar neus. Adne heeft een moedervlek rechtsonder op haar rug en op haar rechterpols een klein litteken, van te vallen met haar fiets.


Character
• Keywords Ambitieus, ordelijk, eigenwijs, koppig, twijfelaar, onzeker, gesloten

Ambitious & Perfectiontist: Ariadne heeft grote ambities, ze weet dat ze iets wil bereiken in haar leven. Ze wil altijd de puntjes op de I zetten en is enkel tevreden als ze weet dat ze haar best heeft gedaan. Soms heeft ze wel eens een down-momentje, en dan heeft ze zin om gewoon alles te laten vallen, is ze het beu om alles perfect te doen. Maar meestal gaat dat wel snel over.

Stubborn & Cocky: Adne is echt eigenwijs. Haar eigen ideeën vindt ze steeds de beste en ze heeft het echt moeilijk om iemand te volgen of samen te werken. Ze kan moeilijk kritiek aanvaarden of advies van anderen volgen. Ook is Ariadne redelijk koppig. Als ze iets in haar hoofd heeft kan ze het niet snel loslaten.

Tidy & Bookworm: Ariadne kan niet tegen rommel, absoluut niet. Alles moet volgens een bepaald patroon opgeborgen of gezet worden. Ook houdt ze van structuur, en kan absoluut niet tegen rommel of chaos. Om te leren maakt ze graag een samenvatting of inhoudstafel, zo kent ze na een tekst 1 keer te lezen bijna helemaal vanbuiten. Dat komt ook omdat Adne al zoveel leeservaring heeft. Als sinds ze leerde lezen verslond ze het ene boek na het andere. Als ze er tijd voor heeft, zou ze wel 3 boeken per week lezen. Het haar manier om eventjes te ontsnappen aan de werkelijkheid.

Insecure & Doubtful: Hoewel ze vaak niet luistert naar anderen en hen vaak tegenspreekt, is Adne toch onzeker. Ze is niet bang om voor haar eigen mening uit te komen en wilt dat anderen haar accepteren zoals ze is, maar toch is ze bang dat ze niet leuk gevonden wordt. Ook tijdens een gesprek voelt ze altijd twijfel opzetten of andren haar oprecht grappig, of gezellig vinden. Vaak zit ze nog 's nachts in bed te tobben over haar vrienden of keuzes die ze moet maken. Ariadne kan echt niet op haar gevoel af kiezen, ze is altijd bang dat ze een foute keuze gaat maken. Het is een van haar gewoontes om altijd over alle voordelen en nadelen na te denken als ze een keuze wikt en weegt.Mutation
• Talking to animals Ariadne kan dieren verstaan en ook met hen praten. Als ze iets tegen een dier zegt, verstaat die wat ze bedoelt. Om hen te kunnen verstaan, merkte Adne eerst gewoon de kleine signalen op, waaruit ze de emoties van een dier kan afleiden. Maar daarna hoorde ze hen ook écht praten, als een stem in haar hoofd. Praten met dieren kost geen energie, het is een tweede natuur geworden voor haar.
Wat Adne ook kan is de gedachten manipuleren van dieren, hoewel ze dit nog maar een keer gedaan heeft. Dit deel van haar gave is nog niet ontwikkeld en Ariadne moet hiervoor eerst een goede band opgebouwd hebben met het dier. Ook moet ze zich heel erg concentreren, maar met veel oefening zou ze moeiteloos dieren kunnen manipuleren en controleren, hoewel het haar wel kan uitputten.

• Weaving Adne kan poorten weven, die naar een andere ruimte leiden. Ze maakt met haar hand een ingewikkelde figuur in de lucht, in de vorm van een deur, waardoor de lucht goud gaat oplichten. Wel moet ze weten waarnaartoe een poort moet maken, Ariadne moet er zelf al geweest zijn, een foto gezien hebben of een uitgebreide beschrijving gehoord hebben. Eigenlijk maakt ze soort van deur, dus zo lang ze hem openhoudt, kan iedereen er gewoon door lopen, ook zijzelf. Hoe ver de 2 plaatsen van elkaar liggen maakt ook niet uit, maar hoe langer ze een poort moet openhouden, hoe meer energie het haar kost. Haar gave is nog helemaal niet ontwikkeld, ze heeft nog maar een paar keer geëxperimenteerd. Ze zou een poort maximum 4 uur kunnen openhouden, voor haar energie op is en dan is er kans dat ze flauwvalt.History
Ariadne werd geboren in Londen, en groeide er ook op, samen met haar moeder Jack. Het was enkel hun tweeën tegen de rest van de wereld, en hierdoor ontwikkelde Adne een sterke band met haar. Pas later kreeg ze te horen dat haar vader ervandoor was gegaan toen hij ontdekte dat Jack zwanger was. Maar haar moeder had het vertikt om terug te keren naar haar ouders in Amerika. Ariadne was er blij om, ze hield van Londen en hun knusse appartement dat ze maar met 2 moesten delen.
Al van toen ze klein was, hield Adne van beestjes. En meestal kon ze ook geweldig mee overweg. Dat dit kwam door haar mutatie, had ze niet door. Ze wist niet eens dat ze een mutant was. Maar op school werd ze uitgelachen en geplaagd als ze weer eens begon over praten met dieren. Dus leerde Ariadne op haar tong te bijten en hield het voor zichzelf, als ze een gesprek had gevoerd met een of ander dier. Ze wilde niet dat haar moeder haar ook vreemd vond, dus vertelde ze steeds minder en sloot Jack stukje voor beetje buiten.
Dat Adne poorten kon weven ontdekte ze pas op haar vijftiende, toen ze huisarrest had gekregen voor het verzuimen van haar schoolwerk. Ze kon er niet tegen dat ze straf had gekregen, en wilde niet in haar kamer blijven. Dus stelde ze zich een deur voor die leidde naar de bibliotheek, de plaats waar ze het liefst was. Ariadne gebruikte al haar woede in de gedachte, want ze vond dat ze onterecht gestraft was. Maar toen ze haar ogen opende en een gapend gat zag met gouden randen, midden in haar kamer, schrok ze zich bijna dood. Toen ze wat dichter ging kijken kon ze een verlaten en donker gangpad van de bib zien. Het meisje verzamelde al haar moed en stapte door het gat, terwijl een tinteling over haar huid kroop. En dan besefte ze dat ze echt een poort had gemaakt naar een andere ruimte. Toen ze zich verbaasd omdraaide om naar het gat te kijken, zag ze het voor haar ogen dichtgaan. Een paniekerig gevoel maakte zich van haar meester. Ze zat opgesloten in de bibliotheek, die al lang toe was, helemaal alleen. Het enige waar ze aan kon denken was Jack bellen, en te vragen om haar hieruit te halen. Natuurlijk wou haar moeder een uitleg, dus kon Adne niet anders dan beschaamd toegeven wat ze had gedaan. Ze dacht niet dat Jack haar ging geloven, maar tot haar grote verbazing wist Jack meteen wat ze moest doen. Ze kreeg te horen dat ze een mutant was, en naar Genosha Island, een mutantenschool, zou gestuurd worden. Ariadne was verbijsterd, en kon er niets tegen inbrengen. Het feit dat ze een mutant was verklaarde veel, maar niet waarom Jack er zoveel over wist. Het enige wat haar moeder haar verzekerde was dat ze zelf geen mutant was, maar hoe ze wist over Genosha Island bleef Ariadne een raadsel. Maar ze had nog meer om over na te denken. Hoewel ze van Londen en haar moeder hield, was ze nieuwsgierig naar haar gaven, en ze voelde een drang om er meer over te leren en ze te ontwikkelen. Dus pakte ze midden in het schooljaar haar koffers en vertrok, zonder te weten wat ze kon verwachten, naar het eiland waar ze waarschijnlijk niet meer van zou terugkeren.


_________________

You go to sleep on your own, and you wake each day with your thoughts. And it scares you being alone.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Ariadne Grace Starbright   do dec 12, 2013 9:54 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Ariadne Grace Starbright
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: