INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Nathanial Liv

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nathanial Liv
avatar
Class 3
Aantal berichten : 75

Character Profile
Alias: Ares
Age: 18 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Nathanial Liv   zo okt 25, 2015 12:17 pm

words: ###. tag: here. notes: whooo!
You were born a winner, a warrior, one who defied the odds by surviving the most gruesome battle of them all - the race to the egg. And now that you are a giant, why do you even doubt victory against smaller numbers and wider margins? The only walls that exist are those you have placed in your mind. And whatever obstacles you conceive, exist only because you have forgotten what you have already achieved.


Me
Full Name: Nathanial Liv
Nicknames: Nath – Nathan
Alias: Ares
Faceclaim: Bob Morley


Appearance
Age: 18 years
Eye Color: Brow
Hair Color: Black
Glasses or contacts: None
Height: 1.88m
Type of body: Musculed
Distinguishing marks: Little scars

Mutation
Shapeshifting: Nathanial kan shiften naar een mythische sabeltandtijger, in dit gedaante is hij schoft even groot als een mens en heeft hij alle kracht, snelheid en dodelijkheid dat het dier vertegenwoordigd, daarnaast kan hij ook transformeren naar iedere grote katachtige die er bestaat. Nathanial heeft altijd volledige controle over zijn transformaties en is zich altijd bewust van zijn acties eens hij getransformeerd is. Doordat hij een oeroude transformatie heeft kan Nathanial ook sneller helen dan normaal en merkt hij dat hij langzamer ouder word dan iedere andere persoon.

Visioncontrol: Nathanial heeft volledige controle over zijn ogen, hij kan ze niet van kleur laten veranderen maar hij kan ze, naast zijn gewone zicht, op vier andere manieren gebruiken. Hij kan twee soorten zicht nooit op hetzelfde moment gebruiken. Uiterlijk zie je niets veranderen aan zijn ogen eens hij is overgeschakeld naar een specifieke manier van kijken.
- Night vision: Hiermee heeft hij de mogelijkheid om in de dokter, bij nacht, gemakkelijk te kunnen zien.
- X-ray vision: Hiermee heeft hij de mogelijkheid om door massa/voorwerpen heen te kijken.
- Heat vision: Hiermee heeft hij de mogelijkheid warmte te detecteren vanop grote afstand.
- Telescopic vision: Hiermee heeft hij de mogelijkheid om op grote levels in te zoomen en dus heel ver te kunnen kijken.

Elemental manipulation: De sabeltandtijger komt voort uit de ijstijd.Hiermee kan hij de enkele basis elementen van de wereld aanpassen, vervormen en manipuleren die het dichtst in connectie komen met zijn sabeltandtijger. Hij past als het ware de moleculen aan van een bepaald element. Hij kan verschillende moleculen van verschillende elementen samen voegen en gebruiken. Het element moet wel binnen zijn bereik liggen om te kunnen gebruiken. Afstand, massa en het gebruik van de elementen kunnen hem op termijn vermoeien, is afhankelijk van de opdracht. Het lijkt niet op telekines, al heeft het er veel van weg, hij manipuleert de moleculen ervan terwijl een telekines de energie ervan manipuleert. 
- Solid manipulation: Hieronder valt; ijs en sneeuw. Dit zijn de twee krachtigste elementen die Nathanial heeft omdat zijn eerste mutatie een habitat heeft in koudere gebieden. Nathanial voelt zich daarom ook altijd het meest thuis in koudere omgevingen. Hij kan sneeuw kristalliseren uit water, sneeuw sturen, vervormen en manipuleren. Met een simpel ijsblokje kan hij dan bevoorbeeld kleinere kogeltjes maken die hij me zijn vingers kan sturen. Met grote hoeveelheden sneeuw kan hij muren maken, meer cover leggen op een locatie.
- Liquid manipulation: Hieronder valt; water. Zijn mutatie in het shape shiften kent het nadeel dat hij enorm veel drinkt, instinctief, om gehydrateerd te blijven, daardoor is Nathanial diep in connectie met water, heeft het altijd bij zich en kan hij ermee werken. Met water kan hij eigenlijk haast alles doen, hij kan vaste voorwerpen vast houden in een waterbel of net zuurstof bewaren voor onder water. Hij kan verontreinigd water terug drinkbaar maken of laten oprijzen naar een wapen of vervormen naar iets gerichts.
- Gas manipulation: Hieronder valt; lucht en zuurstof. Hij kan alle zuurstof onttrekken van een bepaald persoon of net geven, hij kan luchtdruk opvoeren op een lichaamsdeel of voorwerp, in combinatie met sneeuw of ijs kan hij ook kleine misbanken creëren.
- Plasma manipulation: Hieronder valt; Temperatuur. Nathanial is heel gevoelig voor temperatuur, meestal verkiest hij koude boven warmte. In warmere periodes past het shape shiften zich automatisch aan op de omgeving. Dat betekend dat hij zijn lichaamstemperatuur kan regelen, net als zijn omgevingstemperatuur binnen een straal van tien meter kan regelen. Maar hij kan ook bij aanraking mensen of voorwerpen van extra of minder temperatuur voorzien. Deze manipulatie gebruikt hij bijna hoofdzakelijk voor zichzelf, omdat temperatuur belangrijk voor hem is, niettemin kan hij het gebruiken in bedreigende situaties.

Personality

Optimist or Pessimist: Meer de realist.
Introvert or Extrovert: Extrovert
Talents: Kan goed overweg met wapens | Overleven
Good Characteristics: Attent | Beschermend | Hardwerkend | Kalm | Zelfstandig | Verantwoordelijk
Bad Characteristics: Bazig | Ongeduldig | Hardhandig | Serieus | Onverschillig
General: Nathan ziet er heel erg hard uit aan de buitenkant en hij gedraagt zich vaak ook als iemand die alles aan kan en het meestal beter weet. Maar onder al dat harde afstotelijke zit een heel verhaal en een behoorlijk klein hartje. Nathanial is zijn hele leven gewoon geweest om te overleven, om anderen te helpen overleven, om ervoor te zorgen dat niemand sterft. Dus hij weet hoe hij doelgericht en praktisch te werk moet gaan en laat zijn emoties daar geen invloed over hebben. Dus hij zorgt er altijd voor dat alles netjes achter een masker zit, het gaat hem eigenlijk allemaal om het praktische van de zaak, je hebt er niets aan als hij onzeker word als je midden in een gevecht zit of dergelijke. Nathan weet veel, hij is zich bewust van zijn omgeving, hij is slim en nauwkeurig. Hij kan zowel goed alleen als in groep werken eens hij iemand dat toe vertrouwd. Eens je hem kent, eens je weet waar hij is doorgegaan dan is hij een heel ander persoon. Nathanial is zeker beschermend en zorgzaam maar het is gewoon een kant die je niet snel van hem te zien krijgt. Hij heeft altijd een slechte gewoonte om iedereen veilig te houden en zijn instinct te volgen, daarnaast is hij altijd goud eerlijk, overleef je het niet dan zal hij het je zeggen. Het duurt even voor je de harde noot kraakt, maar ééns gekraakt krijg je alles van hem dat je niet van buitenaf kan zien. Nathanial kan liefhebben, alleen is het niet praktisch voor hem en probeert hij het idee te verdringen.
Hobby’s:  Jarenlang geen echte hobby  gehad.
Habits:  Constant waakzaam | Brutaal eerlijk | Ijsberen | Observeren
Fears:  Niet goed genoeg kunnen zijn | Mensen verliezen door zijn toedoen

Background
Hometown: Unknown
Eductation: Basic education
Parents: Unknown
Siblings: Unknown
Background story: Nathanial is opgegroeid in een weeshuis. Voor zolang hij zich kan herinneren is dat de enige thuis die hij heeft gehad. Het is een weeshuis met voornamelijk enkel mutanten maar ook voornamelijk kleine kinderen. Rond hun volwassenheid worden de kinderen dan overgeplaatst naar een ander weeshuis waar ze leren groeien in hun mutaties. Nathanial is altijd de gevaarlijkste geweest van het hele weeshuis, zijn mutaties maakten hem altijd een beetje onvoorspelbaar maar vooral veel sterker. Tot zijn vijftien heeft hij altijd meegeholpen met de kinderen en deed hij wat van hem gevraagd werd. Hij stelde nooit geen vragen, gaf liefde, schonk een beschermend gevoel aan al de kinderen die hij zag als broers en zussen. Hij weet ook helemaal niks over zijn biologische ouders, de volwassenen uit het weeshuis zeiden dat hij daar was afgezet voor zijn mutaties op een leeftijd van één jaar. Dus hij weet niets, hij weet niet wie zijn ouders zijn en vanwaar hij komt.

Chloë is twee jaar ouder dan hem, beide zijn de oudsten van het tehuis op dat moment. En ze zijn ook de beste vrienden van elkaar. Chloë is altijd heel sceptisch over de hele zaak, de oudere kinderen overplaatsen naar een ander weeshuis klopt voor haar ook helemaal niet. Ze graaft altijd achter informatie en probeert zoveel mogelijk uit te stellen dat ze zelf word over geplaats. Nathanial weet niet wat hij van Chloë haar obsessieve gedrag moet denken en laat het voor wat het is. Tot het haar dag is om overgeplaatst te worden en ze zegt dat het niet klopt, dat ze haar gevangen zullen nemen. Bij het ontbijt moet Nathanial iets hebben gekregen in zijn eten want hij kan zijn mutaties niet gebruiken om Chloë te helpen. Ze spuiten haar in en ze valt slap in hun armen terwijl ze haar mee nemen. Nathanial ziet het enige waar hij om geeft in een bestelbus landen en weg rijden.

Dat is het moment dat hij zelf achter antwoorden gaat zoeken. Chloë liet een notitieboekje achter, met foto’s van haar nachtelijke uitstappen en hopen informatie. Daarin staat wat ze al die jaren had gedacht, ze worden niet over geplaatst ze worden gevangen genomen voor experimenten. Nathanial weet dat ze zijn eten blijven drogeren met iets om zijn mutaties te onderdrukken dus hij laat Vic, zijn soort van rechterhand, zijn eten op eten zodat ze ervandoor kunnen gaan. Twintig kinderen komen onder zijn hoede te staan, hij vermoord iedere volwassen in dat huis, geeft ieder kind die groot genoeg is een wapen en ze trekken weg uit het weeshuis. Het is niet gemakkelijk om als oudste voor twintig gebroken kinderen te zorgen, het is niet gemakkelijk om ze ervan te overtuigen dat dit de beste keuze is maar ze kennen Nathanial allemaal al hun hele leven dus ze vertrouwen hem. Helaas vallen er snel kinderen af door ziekte, honger en vermoeidheid. Nathanial probeert zijn mutaties te gebruiken om ze allemaal in leven te houden maar hij is zelf een kind van vijftien. Hij weet enkele kinderen zonder sterke mutaties te kunnen onderbrengen bij verschillende mensen. En hij trekt alleen verder met Vic en nog vijf andere grotere kinderen.  

Ondertussen zijn er twee jaar gepasseerd, twee jaar waarin hij overleefde op zijn instincten en in de natuur. Vastberaden om eerst Chloë te vinden en de anderen te bevrijden trekken ze richting het laboratorium waar ze recht in een hinderlaag lopen. Ze worden ieder van hen gevangen genomen, verdoofd en in een proces gestoken waarin ze worden schoon geschrobd, met een tracker worden beveiligd en brutaal worden behandeld. Nathanial weet dat hij van binnen uit misschien een weg naar buiten vind maar die hoopt zakt hem meteen in de schoenen als hij voorbij cellen mutanten komt, behandeltafels met bloed en schreeuwende mutanten. En dan Chloë, goed en wel, levend.

Samen proberen ze een plan te bedenken, Nathanial weet de medicatie die hij onder toezicht moet nemen iedere keer weer door te slinken en terug over te geven in de toiletten zodat zijn mutaties sterk blijven om te ontsnappen. Ze hadden een plan, ze zouden iedereen bevrijden tot de volwassenen die ochtend kwamen en Chloë meenamen voor onderzoekend. Ze zegt hem te wachten maar ze blijft te lang weg en Nathanial ontsnapt om haar te zoeken. Hij vind haar, half verdoofd op een behandeltafel. 'Ren, red jezelf.' Prevelde ze hem toe. Nathanial kan iedereen met gemak vermoorden, hij weet het, maar hij doet het niet omdat hij weet hoeveel levens voor Chloë betekenen. 'Ik kom je halen.' En hij vlucht ...


_________________

Allison - Storm - Faye - Nathanial - Jensen


Laatst aangepast door Nathanial Liv op di nov 03, 2015 8:44 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Nathanial Liv   wo nov 04, 2015 4:47 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Nathanial Liv
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: