INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Try it {{Brimstone}}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Taylor Cadwell
avatar
Class 3
Aantal berichten : 666

Character Profile
Alias: Queen Midas
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Try it {{Brimstone}}   do okt 22, 2015 9:34 pm

In ripped up jeans got to rule the world
I HAD THE TIME OF MY LIFE, WITH YOU LONG, LONG LIVE ALL THE WALLS WE CRASHED THROUGH HOW THE KINGDOMS LIGHTS SHINED JUST FOR ME AND YOU AND I WAS SCREAMING LONG LIVE ALL THE MAGIC WE MADE EN BRING ALL THE PRETENDERS I'M NOT AFRAID SINGING, LONG LIVE ALL THE MOUNTAINS WE MOVED I HAD THE TIME OF MY LIFE FIGHTING DRAGONS WITH YOU AND LONG, LONG LIVE THE LOOK ON YOUR FACE AND BRING ON ALL THE PRETENDERS ONE DAY, WE WILL BE REMEMBERED ----------------------------------------------
De gamehall was al lang iets wat ze wou doen, vooral de schietspelletjes die haar aandacht trokken bij de deur met geluiden en kleuren, die wou ze uitproberen. Vandaag had ze eindelijk de tijd en de zin om het te gaan doen. Ze nam niks mee en verdween met een laatste glimlach naar Karlie door de deur. Omdat ze het niet echt gepland had om naar buiten te gaan had ze gewoon een rood gestippeld kleedje aangedaan met een vestje erop, niks te speciaal, gewoon iets simpels. Dat was haar stijl wel en dan vooral heel vrouwelijk/meisjesachtig.

Op de gangen glimlachte ze naar iedereen die ze tegenkwam, Taylor was toch altijd zo vriendelijk. Tot je haar boos maakte, dan had je problemen of dan kwam je in één van haar liedjes. Stel je voor... Doordat ze zo met haar hoofd in de wolken zat, liep ze de gamehall bijna voorbij, als ze de doordringende geluiden niet had gehoord. Vrolijk dwarrelde ze binnen, waarbij enkele die-hard gamers raar opkeken. Wat deed een meisje in een bolletjes jurk  nu in de gamehall? En zeker bij de schietspelletjes?

Het eerste schietspel dat ze tegen kwam was iets met zombie's en het sprak haar meteen aan. Zombie's spatte in veel drama en bloed uiteen waarbij hun borstkasten open gingen en er de naam van het spel uit kwam: Zombie Apocalypse. Origineel. Met twinkelende oogjes raapte ze het plastic geweer op en hield ze het op de plaats. Ze drukte vol spanning op het start-knopje en ging klaar staan met haar ogen een beetje dicht in volle concentratie. Toen de eerste zombie op het scherm verscheen knalde ze er direct zijn hoofd af, wat met veel vertoon over de grond rolde, maar lang kon ze niet van haar overwinning genieten, want veel meer zombie's kwamen op haar af.

Vijf spelletjes later en ze had nog altijd niet gewonnen. Vlak voor het einde leek het alsof het geweer vastliep waardoor ze gewoon weg niet meer kon schieten. "Stom ding," Bromde ze kwaad, terwijl ze het met een klap terug in de houder liet vallen. "Ik  had al lang jouw kop eraf geschoten," Murmelde ze binnensmond, misschien was het tijd om een andere machine uit te proberen, eentje die haar wel wou laten winnen.
We are the Kings and the Queens
You traded your baseball cap for a crown
Clothes

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Try it {{Brimstone}}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - First Floor :: Game Hall-
Ga naar: