INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 *INSERT RANDOM TITLE HERE* & Aurélia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: *INSERT RANDOM TITLE HERE* & Aurélia   ma okt 19, 2015 7:21 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes


Het was een gewone herfstdag, kouder maar droog. Daarom besloot de blondine ook om een gezellig wandeling te gaan maken in de tuinen. Ze had dan ook niks echt speciaal aangetrokken en was gewoon de deur uitgewandeld, nadat ze dag had gezegd tegen Tina, haar kamergenoot die zoals gewoonlijk weer druk bezig was met computernerddingen. Eenmaal buiten de deur begroette ze enkele mensen en liep ze richting de tuinen. Omdat ze haar pols pijnlijk had verwond bij een val van Inferno, duwde ze met haar andere hand de deur naar buiten open, waardoor ze alweer bijna tegen iemand op botste die haar direct begon uit te schelden. Wat een fijn begin van de dag toch?

Buiten probeerde ze alles van zich af te zetten door de koude herfstlucht in te ademen en gewoon te genieten van het zonnetje, maar dat werkte niet. Het meisje waar tegen ze was op gebotst vond het niet beter dan haar vanuit de deuropening nog wat na te roepen. Hoewel ze haar best deed kon ze het niet laten dat haar handpalmen warm werden toen ze deze in een vuist sloot. De lucht om haar heen knetterde al van de elektriciteit en ze moest moeite doen om niet tegen de eerste de beste boom haar vuist te ramen. Zoals vuur was zij ook ontzettend wispelturig en gingen haar emotie's dan ook letterlijk alle kanten op.

Nadat ze even had rondgewandeld was de woede wat gaan liggen en kon ze in alle rust en met een lichte glimlach rond haar lippen op een bankje gaan zitten bij de vijver. Uit haar zwarte tasje haalde ze haar gsm tevoorschijn en bekeek ze haar instagrampagina even, tot ze deze uit haar handen liet vallen recht op de vuile grond waar net een meisje langs liep en er zonder pardon tegen op schopte. "Hé!" Riep Sam, toen ze recht stond van de bank om haar gsm op te rapen en hem te controleren op schrammen. "Kon je niet uitkijken?" Riep ze boos, al wist ze even goed dat het meisje eigenlijk niks gedaan had, maar haar woede was blijkbaar nog niet zover weg want deze begon opnieuw op te flikkeren. Geweldig.

Sorry dat 'ie zo kort is, moet er terug even inkomen met Sam ;'D

words: ### • notes: here.  • outfit: X]

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: *INSERT RANDOM TITLE HERE* & Aurélia   di okt 20, 2015 12:15 am
Nooo
I don't like you
In tegenstelling tot de meeste dagen, voelde Aurélia zich niet heel slecht. Ze was eigenlijk wel goed gehumeurd, nog steeds had ze wel de neiging om iemand een ram in het gezicht te geven maar toch, ze was wat minder chagrijnig. Ze keek even op naar Grace die rustig op haar bed lach en soms zachtjes gniffelde terwijl ze naar een spin op haar kussen keek. “Ik ben wel eens benieuwd wat Esfir allemaal zegt Grace, aangezien jij er de hele tijd om moet lachen” zei ze met een grijns. “Mmh sorry Auri, jij begrijpt onze humor niet” zei de blondine en keerde haar hoofd terug naar de spin. Oh nou dat is gezellig. Wat deed ze nog in haar kamer dan? “Sure” zei ze droog en rolde even met haar ogen. Ze stapte meteen van bed af en schoof haar schoenen gemakkelijk in haar afgetrapte all stars.

Ze liep rustig naar buiten en keek al lopende rond naar mensen. Ze zocht Jackie, want ja Aurélia had verder niet echt mensen om mee rond te hangen of iets grappigs mee te doen. Grace was te druk met haar spin dus waar was die knol? Ze was ondertussen bij de buiten deur toen ze zag dat een blond meisje tegen een ander meisje op botste. oei, dat had Aurélia niet gepikt. Het slachtoffer van de onhandige blondine dus ook niet echt pikte. Ze schelde haar nog uit maar verder gebeurde er niks. Mmh jammer, ze had wel zin in wat actie eigenlijk. maar dat kon ze zelf wel regelen, en ze had al haar slachtoffer gekozen., mwahaha.

Ze liep het blonde meisje achterna de tuin in. Ze nam natuurlijk wel een omweg om het niet te laten lijken dat ze haar volgde. Ze ging zelf wat sneller zodat ze haar goed in de gaten hield en ze kon toeslaan wanneer ze daar zin in had. Het meisje was wel saai hoor, op een bankje zitten met dr tel. Aurélia zag langzaam haar telefoon uit haar handen glijden en op dat moment sloeg ze toe. Ze kwam natuurlijk ‘toevallig’ net langs lopen het moment dat het op de grond lag, zodat ze er ‘per ongeluk’ tegen aan schopte, ha ha. "Hé!" riep het meisje. O jee, die was niet blij. "Kon je niet uitkijken?" vroeg ze. Aurélia schoot kort in de lach en keek haar daarna aan met een grijns die iets van arrogantie uitstraalde. “Jij liet m vallen blondie, don’t blame me” zei ze met wat afschuw. Yes ze had haar vooroordeel al gedaan bij dit domme blondje. Hmm ja, ze kon het niet laten en trok de telefoon van het meisje uit haar hand met telekinese zodat het nog een keer op de grond kletterde. Ze liet het natuurlijk zo lijken alsof ze niks had gedaan en het gewoon weer viel. “En nu alweer” zei ze er achteraan met een gemeen lachje.


outfit

© little odair for atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: *INSERT RANDOM TITLE HERE* & Aurélia   di okt 20, 2015 7:33 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes


De verschrikkelijke brunette stampte haar telefoon gewoon weg en als een moeder achter haar baby pakte ze hem op, natuurlijk niet voor eerst een opmerking te maken. "En jij schopte ertegen!" Weerde ze zich kwaad, terwijl de lucht zich opnieuw vulde met elektriciteit. Dit meisje moest haar niet uitdagen, anders ging dat nog slecht aflopen voor haar. Net toen ze haar iPhone had gecontroleerd op krassen, viel hij weer uit haar handen, maar dit keer wist ze de reden wel. "Moest dat nu!" Kwaad gaf ze het meisje een duw, waardoor er enkele blauwe elektrische vonkjes oversprongen op haar schouder. Sam voelde er niks van op haar handen, maar zij normaal gezien wel op haar schouders. "Daag me niet uit," Siste ze tussen haar opeen geklemde tanden door, waarbij haar ogen gevaarlijk rood begonnen te flikkeren. Samantha was al gekend om haar kort lontje en vandaag was het alleen maar erger. Als Dante niet in de buurt was om haar emotie's te beïnvloeden ging het van kwaad naar erger. En als je dan aan haar gsm kwam, haar grote liefde naast Inferno, dan had je nu eenmaal problemen.

De vijver achter de onbekende ruziezoeker trok haar aandacht, misschien dat dat nog wel ging helpen. Als ze haar daar in kreeg was het 1-0 voor de blondie's, wel moest ze uitkijken dat zij er niet mee inviel, zwemmen kon ze namelijk niet echt goed. Onschuldig ontsprong er dan ook een vlammetje uit haar vinger, die afketste op de onderkant van de broek van het meisje. "Oepsie." Zei ze met grote ogen, "Dat was niet mijn bedoeling," Zei ze behoorlijk sarcastisch, terwijl haar ogen naar de brandende broekspijp gleed. In haar achterhoofd probeerde een stemmetje haar tegen te houden, als ze te ver ging moest ze waarschijnlijk naar de directeur of zo en kon ze naar huis gestuurd worden. Op zich vond ze het niet erg als ze bij die mensen langs moest, maar het naar huis stuur gedeelte wel. Hoe zou ze in godsnaam haar ouders moeten onder ogen komen, nadat ze met de noorderzon vertrokken is toen ze haar zus had vermoord. Zo'n dingen zouden haar nooit worden vergeven en het enigste wat nu tussen zijzelf en haar ouders stond was het eiland waar ze nu op zat.

words: ### • notes: here.  • outfit: X]

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: *INSERT RANDOM TITLE HERE* & Aurélia   vr okt 23, 2015 1:23 am
Nooo
I don't like you
Wat moest je toch doen op een dag zoals deze? Ze wou eigenlijk Jackie opzoeken en wat dingen uithalen bij anderen. Aangezien Grace toch niet was weg te slaan van haar spin, de spin wel van haar tho, you know spinnen zijn licht enzo haha. Nee dat zou gemeen zijn, erg gemeen. Ze hield meer van die beestjes dan van mensen. Terrecht vond Aurélia, als zij met insecten kon praten was ze hetzelfde geweest. Ze had een hekel aan zoveel dingen, dat was niet op te noemen. Maar toch, Jackie was niet in de buurt en ze kon de verleiding niet aan om het blondje in de tuin lastig te vallen. Beetje lol hebben zeg maar.

Ze trapte eerst per ongeluk tegen haar phone aan *kuch kuch*. En hoe geweldig was dit meisje? Ze was serieus meteen helemaal over de zeik erover. Aurélia deed niet aardig zoals gewoonlijk, het gezicht van het meisje leek ook niet blijer te worden na haar woorden. En al helemaal niet toen ze met haar telekinese haar telefoon nog een keer liet vallen. En dan had je weer het nadeel van op een mutanten eiland zitten. Zelfs een dom blondje kon weten dat Aurélia dat deed. Het was gewoon niet een verrassing voor iemand als je objecten kon bewegen. "Moest dat nu!" kreeg ze naar haar toe geslingerd samen met een duw. Niet zomaar een duw though, ze wist niet wat het was maar het voelde niet heel aangenaam. "Daag me niet uit," siste het meisje. Aurélia stapte even weg van het meisje en keek even geacteerd bang. “O jeetje nu ben ik bang” zei ze sarcastisch en grinnikte spottend.

Ze observeerde het meisje goed en bleef opletten. Ja lieverd de vijver daar achter had ze zelf ook al gezien je hoeft er niet zo overduidelijk naar te gluren. Wat was ze van plan? Al snel kwam er actie en zette ze zomaar haar broek in de fik. "Oepsie. Dat was niet mijn bedoeling," kwam er als sarcastisch excuus uit. Serieus? Dacht ze dat dat vuur ook maar iets van een gevaar was voor haar. Binnen 2 seconden had Aurélia met haar telekinese en enhanced speed het vuur geblust met wat water uit de vijver. “Geen probleem schat, is al klaar” zei ze met een grote neppe glimlach. Ach wat zou dat er raar uit zien voor haar, eerst vuur en voordat ze met haar ogen had geknipperd was het al weg. Het enige wat er dat was een klein afgebrand randje. Ze liep even om het meisje heen zodat Aurélia niet meer degene was die aan de kant van de vijver stond. Supersnel natuurlijk, het meisje zou alleen maar een vage flits zien. Ze stond achter haar en sloeg haar armen over elkaar. Ze gaf even harde in de rug van de blondine met telekinese. Ja ze kon zichzelf nog wel opvangen maar ze zou sowieso vallen. “Oepsie, dat was niet mijn bedoeling” zei als imitatie van haar. Met dezelfde hoeveelheid sarcasme.

outfit

© little odair for atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: *INSERT RANDOM TITLE HERE* & Aurélia   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
*INSERT RANDOM TITLE HERE* & Aurélia
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» *INSERT RANDOM TITLE HERE* & Aurélia
» Aurélia's Instagram @Aurilikey

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Outside :: Garden-
Ga naar: