INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Carry you home {open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dennimae Elscot
avatar
Class 1
Aantal berichten : 1038

Character Profile
Alias: Eevy
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Carry you home {open}   zo sep 27, 2015 6:50 pm

NOBODY SEES, NOBODY KNOWS. WE'RE A SECRET, CAN'T BE EXPOSEDWat prutsend stopte de blondine de stekker van de föhn in het stopcontact. Het zwarte ding ging met veel kabaal aan en de blonde haren werden met veel kracht naar achteren geblazen. Dennimae's blauwe ogen keken voor zich uit, gericht op zichzelf in de spiegel. Met haar vingers probeerde ze de natte haren uit elkaar te houden zodat de föhn ze gemakkelijk droog kon krijgen. Zodra haar haren droog waren, bracht ze een beetje make-up op. Enkel wat mascara, een dun lijntje eyeliner en een doorzichtige lipgloss. Denni maakte zich nooit echt op, vond het tijd verspilling. Ze trok een simpel setje uit de kast en trok een bij passend mutsje over haar hoofd heen. Kort keek ze even naar buiten, waar het al redelijk donker begon te worden. Een klein glimlachje verscheen rond haar lippen voordat ze haar mobiel pakte en de kamer uit verdween.
Met rustige passen wandelde ze richting het strand. Ze had één oortje in en zacht zong ze met de muziek mee. Het was schemerig buiten, wat al een prachtige lucht bracht. Het was bijna zonsondergang en Denni wilde deze graag zien op het strand. Ze was nu een paar dagen op het eiland, maar had de zonsondergang nog niet gezien. Natuur was iets waar ze altijd van kon genieten: het was op haar eigen manier prachtig. Bijvoorbeeld dat met de lente alles weer mooi opbloeide, in de winter op sommige plekken de grond bedekt was met een prachtige witte laag. Of iets heel simpels, dood gewoons zoals deze zonsondergang. Maar dit vond ze extra bijzonder omdat ze wist dat haar broers dit ook konden zien en ze wist dat ze er vanavond naar zouden kijken.
Haar zwarte schoenen zakte iets weg in het zand, maar omdat het redelijk hoge schoenen waren kwam er gelukkig geen zand in. Haar blauwe ogen gleden over het rustige strand heen. Je zag op enkele plekken wat groepen mensen, maar over het algemeen was het rustig. Dennimae zocht een rustig plekje waar ze ging zitten. Het was een prachtig plekje, je zag de zon perfect en duidelijk boven het water hangen. De kleuren in de lucht waren roze achtig, met hier en daar wat rood en paars. Ook zag je wat geel en blauw, heel erg mooi. Denni trok haar benen op en sloeg haar armen om haar knieën heen. Snel maakte ze even een foto van de zon, waarna ze weer van het prachtige uitzicht genoot. Zachtjes zong ze met de muziek van haar mobiel mee.

{OPEN}

Clothes
_________________
Love looked good on her, she wore it like a loaded gun
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elin Bouchard
avatar
Class 2
Aantal berichten : 176

Character Profile
Alias: Invisible
Age: achtien
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Carry you home {open}   ma nov 09, 2015 12:17 am

'We were born sick', you heard them say it
My church offers no absolution

Elin bladerde door haar lesboek heen op zoek naar het juiste antwoord die ze moest hebben voor haar huiswerk, door haar verandering periode moest ze aardig wat dingen in halen om net zo ver te komen als haar klas genoten. Gelukkig kreeg ze daar gewoon de tijd maar ook hulp voor zodat ze niet nog verder achter zou kunnen blijven. Ze las de alinea door waarna ze het antwoord vond en die op schreef. Zo ging ze de gehele tijd door tot dat ze haar opdracht eindelijk af had, uiteindelijk sloot ze haar boeken en rekte zich even uit. Haar blik gleed door de woonkamer heen waar ze het aardig rustig vond.

Iets wat ook wel klopte gezien het gewoon veelte mooi weer was om ook maar binnen te zitten ondanks dat het wat aan de frisse kant was, om eerlijk te zijn wou Elin nu liever naar buiten richting het strand dan dat ze hier rond bleef hangen. Daarom bracht ze ook maar snel haar spullen naar haar kamer, als ze geluk had dan kon ze de zonsondergang nog zien. Die gedachten zorgde er voor dat Elin haar voeten sneller de trap op liet gaan terwijl ze half naar boven rende, gelukkig had ze een paar simpele gympen aan anders zou ze regelrecht op haar gezicht vallen. Iets wat nou niet zo'n pretje was, eenmaal in haar kamer gooide ze haar boeken op het bed en greep ze haar dikke vest van haar stoel af die ze ook meteen aan trok om daarna weer naar beneden te lopen. Toen ze eenmaal buiten was kon ze de zon al bijna niet meer zien achter de bomen wat betekende dat ze sneller zou moeten gaan, wat zou ze toch graag nu de mutatie teleport willen hebben.

Al was ze om eerlijk te zijn ook wel tevreden met haar eigen mutaties, die hoorde in haar ogen echt bij haar. Het duurde niet heel lang voor haar lichaam pijn begon te doen waar door ze wist dat ze te ver was gegaan met bewegen. Ze wou echter nog niet om keren waar door ze stug door liep om niet veel later eindelijk bij het strand aan te komen, Elin bleef stil staan en probeerde haar ademhaling weer wat onder controlte te krijgen en wachtte tot de steken in haar gehele lichaam wat minder werd. Haar blik bleef op de zon gericht om vervolgens in beweging te komen en langzaam het strand op te lopen, Elin haar blik gleed over het strand heen en keek naar de verschillende groepjes die zich op het strand bevonden waarna ze haar blik op een meisje liet vallen die helemaal alleen zat. Haar keuze ging al snel naar haar dan naar de groepjes mensen, ze had het niet echt op drukte en ontliep ze liever. Elin nam uiteindelijk plaats vlak naast haar waar ze een paar minuten naar de ondergaande zon keek voor ze haar aandacht op het meisje naast haar vestigde. Ze luisterde naar haar gezang waar door ze nieuwsgierig werd over wat ze zong. ”Wie zing je?” vroeg ze dan ook voorzichtig. Naast dat ze het wou weten was dit ook goed om met haar in contact te komen, en een praatje te gaan maken.

thank u ezra koenig

_________________
Elin • Trayton
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dennimae Elscot
avatar
Class 1
Aantal berichten : 1038

Character Profile
Alias: Eevy
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Carry you home {open}   di nov 10, 2015 9:36 pm

NOBODY SEES, NOBODY KNOWS. WE'RE A SECRET, CAN'T BE EXPOSEDEcht heel veel had de blondine nog niet te doen. Ze had ondertussen wel wat vrienden gemaakt, Devon en Storm waren zeker vrienden te noemen. En ze had het gevoel dat Taylor en Kat haar ook wel aardig vonden. Een kleine zucht liet ze horen terwijl ze zichzelf in het zand liet zakken. Het was een prachtige zonsondergang, al had ze gehoopt deze met iemand te kunnen zien. Dennimae trok haar knieën op en sloeg haar armen er omheen. Een zacht briesje liet de blonde lokken van haar schouders waaien en liet het rustig op en neer dansen. De muts die ze op had liet de rest van haar haren netjes op hun plek. Zachtjes zong de meid met de muziek die uit haar oortjes kwam mee, om zichzelf zo toch niet helemaal alleen te voelen. Ze had moeten vragen of één van de jongens mee wilde gaan, of één van de meiden met de instelling ze beter te leren kennen. En dan was ze niet zo alleen. Well, niks aan te doen toch?

De lichte ogen van de blonde meid gleed kort naar een groepje jongeren die een kampvuur hadden gemaakt. Heel gezellig allemaal, maar ze zag het zichzelf niet zo snel doen. Ze voelde zich best ongemakkelijk in een grote groep. Best ongemakkelijk? Eigenlijk heel erg ongemakkelijk. Haar blik gleed weer naar de zon, waarbij ze verder zong.  ”Wie zing je?” Een stem liet haar omkijken, niet verwacht dat iemand naast haar zou komen zitten. Ze had het meisje dan ook helemaal niet zien of horen aankomen. Denni deed haar muziek uit, dat was wel zo netjes. "Een klassieker." Glimlachtte ze. "Dilemma van Nelly en Kelly Rowland.(x)" Het was misschien een oud nummer, maar Dennimae vond hem nog steeds erg leuk. Kort nam ze het meisje in haar op, ze leek haar een aardig iemand. "Dennimae" De blondine stak haar hand uit ter begroetting.

-Sorry dat hij zo kort is! ;o
_________________
Love looked good on her, she wore it like a loaded gun
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elin Bouchard
avatar
Class 2
Aantal berichten : 176

Character Profile
Alias: Invisible
Age: achtien
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Carry you home {open}   wo nov 11, 2015 1:04 am

'We were born sick', you heard them say it
My church offers no absolution

Nieuwsgierig keek ze het meisje aan toen ze eenmaal het aandacht had gekregen van de blondine naast haar, het viel Elin meteen op dat het meisje naast haar, niet had gemerkt dat Elin bij haar was gaan zitten. Iets wat ze meteen begreep, ten eerste had de blondine naar een heel andere kant op gekeken en had ze muziek op waar door niet alles meer goed te horen was, een voorzichtige glimlach verscheen op haar wat bleke huid toen het meisje naast haar de muziek uit deed. Iets wat ze erg aardig vond maar naar haar idee niet helemaal had gehoeven. Niet dat ze het niet wou, nee ze vond het juist toch wel wat fijner! Elin had het alleen niet echt verwacht, dat was alles. "Een klassieker." Elin liet haar hoofd iets schuin gaan terwijl ze haar nog wat nieuwsgieriger aan keek. Klassieker? Er waren zo veel klassiekers, dat was ook al logisch als je in het jaar 2035 al weer zat.

"Dilemma van Nelly en Kelly Rowland." Elin liet haar blik van het meisje af gaan en keek naar de zon terwijl ze even naar dacht, het nummer kwam haar aardig bekent voor. Een kleine grijns verscheen rond haar lippen toen ze zich bedacht dat ze het nummer inderdaad kende. Het was er al voor dat Elin ook maar te wereld was gekomen, maar het was een nummer die zelfs toen nog wel eens gespeeld werd. Even vroeg ze zich af hoe het nummer ook al weer ging, waar door ze zich een klein stukje tekst kon herinneren. Elin was alleen niet helemaal zeker of het ook bij des betreffende nummer hoorde maar ze gokte het er maar op. Ze keek wat onzeker naar de blondine naast haar waarna ze weer voor haar uit keek. “I.. love you, and I.. need you. Nelly I.. love you, I do..” Het was zeker niet de mooiste stem die nu te horen was, maar Elin had daar in tegen wel veel geluk dat ze niet vals zong. Het was alleen niet een bijzondere stem om naar te luisteren, daar naast zou ze ook nooit een poging doen om wel een bijzondere stem te kunnen creëren. Ze was tevreden met haar gezand “And it's more than you'll.. ever know. But.. it's” Elin stopte al snel met zingen omdat ze niet helemaal wist hoe het nummer nu verder ging.

Haar blik gleed weer naar de blondine heen waar na er een onzekere glimlachje rond haar lippen verscheen. “Dat nummer?” vroeg Elin dan ook, waarna ze haar handen achter haar in het zand zette en terug naar de zon's ondergang keek. Het was een prachtig iets om te zien, vooral het idee dat aan de andere kant van de wereld langzaam de zon op zou komen. Eigenlijk ging ook dat erg snel en was het zeker niet langzaam te noemen. "Dennimae" Haar blik gleed weer terug naar de blondine waarna Elin iets ging verzetten haar hand afveegde en haar hand aan nam. “Elin,” Ze liet haar hand weer los en ging weer zo zitten dat ze op haar handen leunde en naar de zon keek. “Wat betekend je naam?” vroeg ze nieuwsgierig terwijl ze even om keek naar Dennimae waarna haar blik weer naar de zon gleed en daar op bevestigd bleef.

thank u ezra koenig

_________________
Elin • Trayton
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dennimae Elscot
avatar
Class 1
Aantal berichten : 1038

Character Profile
Alias: Eevy
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Carry you home {open}   vr nov 13, 2015 10:35 pm

NOBODY SEES, NOBODY KNOWS. WHE'RE A SECRET, CAN'T BE EXPOSEDDennimae was vergezeld door een meisje die ze niet kende. Niet dat dit heel speciaal was, Denni kende nog niet zo heel erg veel mensen op het eiland. Alleen wie ze ontmoet had in de klas en bij het halloween feest. En dan de jongens die ze op een wat aparte manier ontmoet had. Maar goed, op deze manier kon je schijnbaar ook nieuwe mensen leren kennen. Al kwam het zeker door het meisje naast haar, alle credits die kant op. Dennimae zelf was nooit zomaar op iemand afgestapt op het strand die ze niet kende.

Het meisje vroeg wat ze zong, waarbij de blondine ietwat verlegen bekende dat ze naar een ouder nummer luisterde. Denni had haar oortjes uit gedaan, dat was echter wel zo beleefd. Zodra ze vertelde dat ze een klassieker luisterde, kantelde het meisje haar hoofd nieuwschierig. Right, er waren tegenwoordig zoveel klassiekers. Dennimae's blik was op de zonsondergang gericht, haar mooie kleuren, terwijl ze vertelde wat ze luisterde. Met meisje naast haar grijnsde, waarschijnlijk omdat ze het liedje kende. Maar eerlijk, wie kende het niet? Dennimae liet haar lichte ogen weer naar het meisje gaan, die schijnbaar een stukje van de tekst kende. I.. love you, and I.. need you. Nelly I.. love you, I do..” Het meisje keek voor zich uit, maar Denni's blik was op haar gericht. Een glimlachje sierde haar lippen. "No matter what I do, all I think about is you" Zong ze het liedje verder, nog steeds met dezelfde glimlach. Dennimae's stem klonk goed, zelfs 'prachtig' volgens Devon. Zelf vond ze het niet zo geweldig, maar meningen verschillen. "Het is al een oud nummer, maar vind hem nog steeds mooi." Zei ze zachtjes, waarna ze zuchtte. “Dat nummer?” Vroeg de meid met een onzeker glimlachje en Denni knikte. "Ja, precies die." Kort liet ze haar blik naar haar mobiel gaan, om de muziek te stoppen. "Oh, ik zei het verkeerd. Het is Nelly van Delimma en Kelly Rowland, niet Delimma van Nelly." Lachtte ze wat schaapachtig. Een niet heel boeiende fout, maar wel eentje waar Denni zich mega druk om kon maken. Het stelde niks voor, kon gebeuren, maar zette de blondine in een hele vervelende en onzekere positie. Tenminste, voor haarzelf dan. Vandaar dat ze haar blik naar de kleuren in de lucht wendde, en niet meer naar het meisje keek.

Toen ze zich bedacht dat het gemakkelijker was als je elkaars naam kende, stak ze haar hand uit en vertelde ze haar naam. “Elin,” Kort schudde Denni Elins hand, voordat ze deze losliet en weer om haar knieeën sloeg. "Mooie naam." Glimlachtte ze lichtjes. Het was een naam die ze nog niet eerder gehoord had, maar haar wel erg aansprak. Het was wat apart, net zoals haar eigen naam. “Wat betekend je naam?” Vroeg Elin nieuwsgierig en Dennimae kon een lachje niet onderdrukken. Een veel gestelde vraag, met altijd hetzelfde antwoord. "Het betekend, voor zover ik weet, niets. Mijn moeder kon niet kiezen tussen Denni en Mae, dus maakte ze er Dennimae van." Nonchalant haalde ze haar schouders op. Saai verhaal, maar zo was het wel. "En de joune? Het klinkt wel als eentje met een betekenis." Vroeg ze, haar lichte ogen op Elin gericht.
_________________
Love looked good on her, she wore it like a loaded gun
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elin Bouchard
avatar
Class 2
Aantal berichten : 176

Character Profile
Alias: Invisible
Age: achtien
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Carry you home {open}   zo nov 15, 2015 3:44 pm

'We were born sick', you heard them say it
My church offers no absolution

Ze had niet echt verwacht dat het meisje naast haar verder zou gaan zingen, een kleine glimlach verscheen rond haar lippen toen ze weer op zij keek. Elin moest eerlijk toegeven dat de blondine naast haar een leuke stem had om naar te luisteren, het was niet standaard. Er zat een bepaalde klank in wat haar stem bijzonder maakte, zo dacht Elin er in elk geval over. Ze was natuurlijk geen expert er in maar achja, wat maakte het ook eigenlijk uit. "Het is al een oud nummer, maar vind hem nog steeds mooi." Elin knikte en keek weer voor haar uit. "Ik moet eerlijk toegeven dat ik alleen luister naar nummers van vroeger, ik heb niks met de nummers van tegenwoordig." Bekende Elin, wellicht kwam het door haar ouders die een afkeer hadden voor de muziek van tegenwoordig. Al waren er ook zekers nummers van vroeger wat ook niet helemaal kon, toch luisterde ze er altijd naar. Haar maakte het werkelijk niks uit wat er gezongen werd in een nummer. Het maakte je echt niet slecht in haar ogen. Het was toch wel even fijn dat ze als nog bevestiging kreeg van het gegeven dat het inderdaad dat nummer was.

Het had makkelijk gekund dat het een totaal ander nummer was ondanks dat de dame naast haar mee had gezongen. "Oh, ik zei het verkeerd. Het is Nelly van Delimma en Kelly Rowland, niet Delimma van Nelly." Elin grinnikte om haar woorden en keek weer even naar op zij. "Maakt niet uit, ik begreep wat je bedoelde." sprak ik zacht terwijl mijn blik kort even op haar bleef hangen voor ze weg keek. "No Doubt had vroeger ook mooie nummers, ken je het nummer Don't speak." voor ze ook maar op een reactie wachtte besloot ze en klein stukje te zingen. "Don't speak, I know just what you're saying, So please stop explaining, Don't tell me 'cause it hurts" zong ze een stukje van het refrein, eigenlijk kende ze allen het refrein van dat nummer in haar hoofd maar zodra ze de muziek eenmaal hoorde zou ze echter wel weer zo mee kunnen zingen. "Mooie naam." Elin keek weer weg toen die woorden gesproken werden. "Dankje" fluisterde ze zachtjes, Elin hoopte altijd dat wanneer ze haar naam vertelde dat men niet verder zou vragen achter de betekenis van de naam, waarom haar moeder juist die naam had gekozen dat soort dingen. Toch kon ze het niet laten om Dennimae te vragen wat haar naam betekende.

"Het betekend, voor zover ik weet, niets. Mijn moeder kon niet kiezen tussen Denni en Mae, dus maakte ze er Dennimae van." Het was best slim als je niet kon kiezen. "Dat was slim bedacht van je moeder." sprak ze terwijl ze weer naar de lucht keek. Er was nog een klein stukje van de zon over wat betekende dat het snel al heel snel donker zou gaan worden. "En de joune? Het klinkt wel als eentje met een betekenis." Daar had ze de vraag al waar ze bang voor was. Elin bleef voor even stil terwijl ze snel nadacht. Misschien werd het eindelijk tijd om de waarheid te vertellen, misschien reageerde Dennimae helemaal niet zo heftig. Mocht het wel zo zijn dan betekende het niet dat ze een vriend of in dit geval een vriendin kwijt was. Eigenlijk had ze helemaal geen vrienden sinds ze Elin was dus wat had ze te verliezen buiten het feit dat ze haar misschien een freak vond. "Elin zelf betekend iets met god ofzo." sprak ze zacht haast fluisterend. Elin nam een andere houding aan en sloeg haar armen beschermd om haar heen terwijl ze op haar lip beet. Een zucht verliet haar lippen ze moest het nu gewoon zeggen, zo erg was het niet.

"Maar mijn naam heeft wel een belangrijke betekenis voor mijzelf, ik. Ik." Kom op hoe moeilijk was het verdomme nou. Elin haalde diep adem waarna ze Dennimae voor enkele seconden onzeker aan keek om daarna naar haar benen te kijken. "Elin betekend voor mij een nieuw en beter leven. Edgar is de naam waar ik mee ben geboren." fluisterde ze zachtjes uit terwijl haar blik weer omhoog gleed ergens hopend dat de blondine naast haar niks te horen had gekregen. Onder tussen gierde de zenuwen door haar lichaam heen dat ze er misselijk van werd.

thank u ezra koenig

_________________
Elin • Trayton
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dennimae Elscot
avatar
Class 1
Aantal berichten : 1038

Character Profile
Alias: Eevy
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Carry you home {open}   zo nov 22, 2015 9:06 pm

NOBODY SEES, NOBODY KNOWS. WHE'RE A SECRET, CAN'T BE EXPOSEDZo veel goede nummers werden tegenwoordig bestempeld als 'oud'. Maar om eerlijk te zijn, trokken de oudere nummers Dennimae veel meer dan de muziek van nu. Ze vond ze.. Gevoeliger, meer diepgang hebben. Zo ook het nummer dat ze luisterde toen ze vergezeld werd door een meisje. "Ik moet eerlijk toegeven dat ik alleen luister naar nummers van vroeger, ik heb niks met de nummers van tegenwoordig." Bekende het meisje, waar de blondine meteen glimlachend mee in stemde. "Precies, ze raken me op de een of andere manier meer." Denni's lichte ogen keken het meisje vriendelijk aan, redelijk verbaasd dat ze er hetzelfde over dacht als zij. En het was niet dat de nummers van nu slecht waren en dat ze er helemaal niet naar luisterde. Ze waren gewoon.. Minder.

De meid naast haar grinnikte om de fout die Dennimae gemaakt had en even was ze bang dat het een grinnik van uitlachen was. "Maakt niet uit, ik begreep wat je bedoelde." Wat opgelucht glimlachtte de blondine en ging haar blik naar de zons ondergang, die zeker al haar mooiheid ook deze avond weer wilde tonen.  "No Doubt had vroeger ook mooie nummers, ken je het nummer Don't speak." Denni knikte meteen, al kreeg ze niet de kans om te reageren. Het meisje zong een stukje van het refrein en Denni knikte nogmaals. "Ook echt een geweldig liedje." Sprak ze zacht, waarna ze zuchtte. Eigenlijk best jammer dat zulke muziek hier niet echt meer gebracht word. "Vraag jij je soms niet af hoe het was, vroeger? Ik bedoel, rond 1900 enzo?" Vroeg ze hardop, aangezien ze dit zichzelf regelmatig afvroeg. Dennimae had gehoord dat hier op school iets kon zijn waardoor je in het verleden zou kunnen, maar daar had ze verder geen onderzoek naar gedaan. Of het echt was wist ze dus niet, maar het zou haar wel heel cool lijken. "Of ergens in de tijd van de middeleeuwen, de Romeinse tijd." Yeah, daar ging de geschiedenis-nerd.

Toen het deel van de namen kwam, stelde het meisje zich voor als Elin. In Denni's ogen een hele mooie naam, aangezien het ook niet echt gebruikelijk was. Ze had het tenminste nog nooit eerder gehoord. En zo kwam ook de vraag wat Dennimae's naam betekende, die echt nul komma nul betekenis had. Niet voor zover ze wist, iniedergeval.  "Dat was slim bedacht van je moeder." Denni haalde wat nonchalant haar schouders op maar maakte er verder geen woorden aan vuil. Haar lichtte kijkers waren naar de lucht gericht, genietend van de laatste minuten die ze nog in het licht zouden hebben. De zon kon elk moment helemaal onder zijn en dan zou het strand gevuld worden met de donkerheid van de nacht. De blondine merkte, dat toen ze dezelfde vraag aan Elin stelde, het meisje naast haar wat.. Ja, zenuwachtig of nerveus werd. Het duurde even voordat er een antwoord kwam en het antwoord dat kwam, was heel zachtjes gezegd. "Elin zelf betekend iets met god ofzo." Dennimae knikte glimlachend. "Ik zou ook wel een god willen zijn." Grijnsde ze lichtjes, hopend de spanning bij het meisje ietwat weg te nemen. Niet dat ze goed wist hoe dat moest, meestal was zij de gene die met de spanning rondliep. En zo nam ze de spanning van het meisje ook vrijwel meteen over, waardoor ze zich ietwat ongemakkelijk voelde en haar blik naar haar voeten wendde.

"Maar mijn naam heeft wel een belangrijke betekenis voor mijzelf, ik. Ik.." Elin leek niet goed uit haar woorden te komen en Denni wist begod niet wat ze moest doen. Daardoor keek ze, misschien ietwat schaapachtig, met haar lichte ogen naar het meisje. De blik die ze terug keek was onzeker waardoor Dennimae licht fronsde. Nieuwsgierigheid kwam bij haar opborrelen, waar kon het meisje onzeker over zijn met haar naam? Was het een afkorting van een afschuwlijke, lelijke naam? Elinnientje? Elinania?
"Elin betekend voor mij een nieuw en beter leven. Edgar is de naam waar ik mee ben geboren." Ferluisterde het meisje zachtjes en de blondine fronsde haar voorhoofd ditmaal duidelijker. Ze snapte het niet helemaal en het duurde dan ook even voordat ze doorkreeg hoe het in elkaar stak. "Dan snap ik inderdaad dat Elin een grote betekenis voor jou heeft." Glimlachte Dennimae, haar stem zacht maar bemoedigend. Helemaal goed wat ze zeggen wist ze niet, dus begon ze maar een verhaal over zichzelf te vertellen. Misschien dat het de spanning en ongemakkelijkheid wat wegnam. "Ik heb ook ooit overwogen mijn naam te veranderen. Ik val namelijk op jongens én meisjes," Kort gleed haar blik naar Elin. Het voelde goed om dat hier gewoon hardop te kunnen zeggen. Misschien nog wat verlegen, maar ze kon het wel gewoon zeggen. "En in de periode dat ik me echt heel erg op meisjes richtte, dacht ik dat ik misschien meer een jongen was. Ik stelde mezelf voor een tijdje voor als Danny en wilde dat iedereen me zo noemde. Het was al een bijnaam, dus onbewust deden mijn broers dat ook. Maar dit was een fase, uiteindelijk ben ik er achter gekomen dat ik gewoon tot allebei even aangetrokken ben." Oké, misschien was haar verhaal niet helemaal te vergelijken met wat het meisje had moeten doorstaan en misschien maakte het het allemaal wel niet beter, maar de arme meid wist begod niet hoe ze hier op moest reageren. Ze accepteerde het, natuurlijk, maar wat moest ze zeggen? Welkom bij de meiden club, al heb jij het voordeel dat je niet last heb van je maandelijkse bloedfeestje? Nah, dan leek haar verhaal van vroeger toch iets beter.
_________________
Love looked good on her, she wore it like a loaded gun
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Carry you home {open}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Carry you home {open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Carry you home {open}
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» Destination unkown. [open]
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: